2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
ebru_can_ebru ebru_can_ebru almişş iyi ki doğmuş 😍 nice güzel yaşları olsun canım tahtı bahtı güzel olsun Allah hep iyilerle merhametli lerle karşılaştırsın sağlıkla analı babalı büyüsün💕❤️🥰💓🙏🙏🙏🙏
Amin kuzum amin çok teşekkür ederim canım ne de güzel dua etmişsin Rabbim cümlemize sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🥰❤️🙏🏻

Pazar günlerini hiç sevmiyorum ekstra yorucu oluyor benim için Ayşe de hasta ancak uyudu oda zorla ayağı da sallayarak ki hiç öyle uyumaz normalde hasta olunca huylarıda değişiyor.Çeşme gibi burnu ve salyaları akıyor 3 ay önce kaldırdığım önlük leri yeniden çıkardım önü sırılsıklam oluyor burnu iki taraftanda akıyor ama genzi hala dolu serum fizyolojik sıktım aspiratörle çektim ama hala dolu ve artık çektirmiyorda ağlamaktan helak oldu yatınca tıkanıyor başla ne yapabilirim ki yarın göstersem mi ki annemin zamanında bronşit çevirmişti Bi anda. Hava kullanmak zorunda kalmıştık öyle olmaz inş😞
Cold mix kulladın mı hiç? Zamanında bende aspire ederdim bir süre sonra yine aynı oluyordu ondan sonra sterimar tıkalı burun spreyi aldım bir bak istersen bebeklerde çok zor oluyor bir de öğreniyorlar görür görmez çığlık çığlığa ağlıyor miniklerim ya çok geçmiş olsun 😞😞😞 ikisini kullandım ben almila hastayken içine sinmiyorsa bence götür doktora bir de odasına buhar yap istersen. Mustelanın göğüse sürülen bir kremi var bir de rahatlatıyor oda

hepimiz oluruz inanıyorum ben 🥰

nasıl kaçırdım ben 🙈 ama tek kelimeyle mukemmelllll❤ bayildim gelinimmm diye demiyorum pambik prenses 🥰

aaa bunu uzun uzun yazmam lazım. şimdi birsuru alıntı yaptım. sana tekrar gelicem. kolay değil 2 cümleyle anlatamam ki 😂

ya onun bakışı yeter 🤩

ekledim canim. ama biri eklediydi o kim ki o zaman ?

cipcici valla. nasıl sevmesin eserini❤ masallah sana guzellikkk

hahaha ben kumarbaz olur mu futbolcu olur mu diye eklemeler yapmak istedim de veto yemiştim yeğenim kepçe koyuvermişti kaşla göz arasinda kendisi gastanomi mezunu veeee istedigi oldu. sende iyi yapmissin sanatci olsun ipektos. o ışık var sanki ya 😎

yerim seni ya masallah büyüdüler valla miss

almilam iyi ki doğmuşsun aileni şenlendirmissin 🥰 nice güzel mutlu sağlıklı yılların olsun prenses😘😘😘

ama noluyor yaaa 🙄 her gün birşey. cok geçmiş olsun şekerparem. yeteneğini seveyim ne güzel şeyler yapmışsın . naif alimi de gördüm sana benziyor valla. çocuklarınla mutlu mesut bir ömür dilerim 🙏😘😘😘
Ben canım sonu sarac🐥

Pazar günlerini hiç sevmiyorum ekstra yorucu oluyor benim için Ayşe de hasta ancak uyudu oda zorla ayağı da sallayarak ki hiç öyle uyumaz normalde hasta olunca huylarıda değişiyor.Çeşme gibi burnu ve salyaları akıyor 3 ay önce kaldırdığım önlük leri yeniden çıkardım önü sırılsıklam oluyor burnu iki taraftanda akıyor ama genzi hala dolu serum fizyolojik sıktım aspiratörle çektim ama hala dolu ve artık çektirmiyorda ağlamaktan helak oldu yatınca tıkanıyor başla ne yapabilirim ki yarın göstersem mi ki annemin zamanında bronşit çevirmişti Bi anda. Hava kullanmak zorunda kalmıştık öyle olmaz inş😞
Kuzum yaa kıyamam geçmiş olsun. Yüzünü ılık ya da sıcak suyla bolca yıkarsan banyodaki gibi akıyor bazen. Burun tıkanıklığı çok zor inşallah en kısa zamanda iyileşirsiniz..
Bizim arkadaslar etmez de 31 kisi görüntülemiş 😲😲 kimsiniz kızlar? Ses verin 😉
Ne 31 i yaa. Şurda kaç kişilik grubuz. Neler oluyordu??? 😳😳😳

Sanki karanlık 😂🤪 bizim ki doğum günü şerefine 4-5 adım attı bıgün 🤩

☺️ Süpersin hadi azaltırsın inş

Kolay gelsin vanım

Bıgün iyiydi şükür ya alt 2. Dişi çıkmış o zorladı sanırım

Annemlerdeyim ya orada kutladık çarşamba eşimin memleketine uğrayıp kürkçü dükkanına gideceğiz 🤦🏻‍♀️ Çok teşekkür ederim canım benim Ayy kızlar herkes takipleşiyor sanırım merak ettim hepiniizi şimcikkk🐥😁
Yazdım özelden ben💋

Evet kuzum şanşlıyız elhamdulillah Rabbim büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin bütün kuzularımıza hayırlı güzel yaşlar diliyorum 🥰❤️🌸 dış çekim yapamadık almila huysuzlanıp çok ağladı bizde kendimiz yaptık teyzesi ondan kostümü çok oldu 🤩

Ya maşallah ona doğum günü kutlu olsun güzelliğin artık devamı da gelir o adımların 🌺

Çok geçmiş olsun inşallah korktuğun gibi olmaz iyileşir kuzucuk

Ben de kabul ettimm zaten ismimden belli benim ki tanitmayayim 😅😅
Allah'ım sana geliyoruuuimmmm delirtme beni jadeeee o nasıl oturuş o nasıl kendini sevmek aferin kız gelinciğim önce kendini sev tebrikssss🤣🤣🤣
Hahahahshahss🤣🤣 ipeğim yapmış yapacağıni 😇😍😍
♥️♥️
Maşallah kuzuma❤️🧿
Girmeye çalışıyorum okumaya çalışıyorum sekerparem ama Haydomun tiki var tel elimdeyse depar atarak geliyor eşşoolusu 🤣🤣 yarım yamalak işte okuyorum yazıyorum falan ama en rahat bu saatler benim için 🙄
Ben kurbağa oturuşu yapıyorum sanırım bana özendi böyle oturuyor 🤣🤣🤣 tipi benzemese de saçı oturuşu falan benziyor işte 🤣

Ah kıyamam üşüttü mü acaba 😔😔 devam ederse bi gidin bence

hepimiz oluruz inanıyorum ben 🥰
nasıl kaçırdım ben 🙈 ama tek kelimeyle mukemmelllll❤ bayildim gelinimmm diye demiyorum pambik prenses 🥰
aaa bunu uzun uzun yazmam lazım. şimdi birsuru alıntı yaptım. sana tekrar gelicem. kolay değil 2 cümleyle anlatamam ki 😂
ya onun bakışı yeter 🤩
ekledim canim. ama biri eklediydi o kim ki o zaman ?
cipcici valla. nasıl sevmesin eserini❤ masallah sana guzellikkk
hahaha ben kumarbaz olur mu futbolcu olur mu diye eklemeler yapmak istedim de veto yemiştim yeğenim kepçe koyuvermişti kaşla göz arasinda kendisi gastanomi mezunu veeee istedigi oldu. sende iyi yapmissin sanatci olsun ipektos. o ışık var sanki ya 😎
yerim seni ya masallah büyüdüler valla miss
almilam iyi ki doğmuşsun aileni şenlendirmissin 🥰 nice güzel mutlu sağlıklı yılların olsun prenses😘😘😘
ama noluyor yaaa 🙄 her gün birşey. cok geçmiş olsun şekerparem. yeteneğini seveyim ne güzel şeyler yapmışsın . naif alimi de gördüm sana benziyor valla. çocuklarınla mutlu mesut bir ömür dilerim 🙏😘😘😘
Tamam bekliyorum 🤣🤣🤣

Anne eli deymiş gibi maşallah sana dünürüm ne güzel el emeği bende Zeynebimin süslemeleri i falan hep kendim hazırladım Ayşeye hazırını bakıp almaya vakit bulamıyorum. Nice sağlıkla mutlulukla geçireceği yılları olsun kuzuların. Elifimle maşallah hiç te öyle yaramaz gibi durmuyor annesi çok tatlı kuzum💕ya Alime ne demeli küçük beyfendi 💕
Maşallah sena kuşa nasıl güzel bayıldımm🧿🧿🧿🧿💕
Evet kuzum haklısın cicisin cici hemde çok cicisin severim ben seni ya💕
Oooo ipeğimm harika bir seçim tebrik ediyorum seni geleceğin sanatçısı inş güzel günlerini görelim hep beraber💕
🥰🥰🥰 Ya hepsi hepsi öyle

ebru_can_ebru ebru_can_ebru vayy bee zaman nasül da geçiyor..daha dun gibi..seni merak etmistim..dogum zamanimiz ayni olacakti ama Almila kuzu erkenci çıkti.hos Elif de pek beklemedi.pandemi sebebiyle ameliyata erken almisti doktor.
iyi ki doğdun minik kuş 🥰🥰 Allah bahtını güzel etsin yüzün gibi 🥰
🎇🎈🎆🎊🎉

Kız herkese yaptın beceri yapamadık biz ya 🤣🤣🤣🤣

Kızlar beni elektrik çarptı ya 🤦‍♀️ fisi çekerken elim ıslaktı bi yapıştı nasil oldu anlamadım fisten diyorum bakin priz olsa kül olurdum herhalde.daha fişi cekmemle elimi kapti 😬 hani olur ya bi yılan ısırır ayni öyle manevra yapip elime yapıstı cana geldi tovbe bismillah 😬😅 normalde olur arada hani fisin ucunda kalan elektrik bazen çarpar ama bu biraz fazlazydi..elim ıslak diye midir nedir çok korktum.. elif de kafasini yardı..geceyi böyle bitirdik 😑😑😑 simdi yarılmış kafa ile uyutmaya çalışıyorum 😑 kanadı şişti 😔
Çok geçmiş olsun canım Allah korumuş. Çok dikkat etmek lazım çok tehlikeli bu elektrik işi🙄 Elife de geçmiş olsun. Daha iyi mi? 😢

Back
X