2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yayla varsa ne hacet başka şeye riske gerek yok😍
Yok pasta keserim tabiki ama öyle parti tarzı yapamayacak gibiyim millet işten çıkıp gelse asyanın uyku saati geliyor gündüz gelse nasıl gelecek aman bilmiyorum ki 🙄 kısmet bakalım
Demek abin koydu ha 😍 ne düşünceliler💙
düşünceden değil kuzum. hatta ilk üzülmüştüm bile düşündüğüm isim gitti diye ama meğer onlarında gönlünde o isim varmış. ben kendime yeni hedef belirledim de hayat bana iki pambik sıpa verdi 🥰🙏

düşünceden değil kuzum. hatta ilk üzülmüştüm bile düşündüğüm isim gitti diye ama meğer onlarında gönlünde o isim varmış. ben kendime yeni hedef belirledim de hayat bana iki pambik sıpa verdi 🥰🙏
Allah Allah öyle çok rastlanan akılda olacak bi isim değil tuhaf olmuş😶 ya olsun Civanım şaşkın bakışlım abisine sırdaş olur arkadaş olur😍😍😍 ömürleri güzel olsun

Oyy yavrum ya kıyamam ogluşa 😔 bizim de hem alt hem üst zorluyor gibi sanki..haftaya da aşılarımız var..Ata ile Elifin asılari da ayni zaman..bakalim nasıl olacak.ebe de su cicegi asisi bitmeden gel, yeni geldi hemen bitiyor dedi.. sanki taze ekmek var gel der gibi 🤭😁
Oyy oyy gecenelrde 20 yas disim 1 hafta ağrıdı da mahfoldum..kimbilir nasıl acılari var..istahi gitti.sadece yumuşak gıdaları yiyor o da azaldi yani.ekmek icini bile reddediyor.ben de minik kuru üzüm aldım.kaynar suda bekletip yumusatiyorum.onlari veriyorum.iyice gucsuz kalmasin diye.şok dan aldim çok yumuşak iyi oldu.bastan sunnet diye 21 verdim ama kanmiyor ya 😁 karni ac çünkü hicbisey yiyemiyor e uzumler de cok minik.21 uzum toplaşsa bi araya bi ceviz buyuklugu oluyor.bu sabah biraz daha fazla verdim.Ata nın da Elifin de butun nisan bebelerinin agrisiz çıksın disler inşAllah 🥰💖🙋‍♀️

Bu arada kizlar a101 de çerezlerde indirim olmuş.ama yuzde kac bilmiyorum 🤷‍♀️.esim biseyler almiş.bi ara konusu olmuştu bunun.soyle demistiniz ben de soyleyim dedim insAllah bitmemistir.ama ben kuru uzumu şok dan aldım a101in nasıl bilmem.
Amin dünürüm.bizim aşı için 7 Nisan yazılmış 8 inde vurdurmayı düşünüyorum. Doğum günü bitmiş geçmiş olsun darısı bize ne güzeller gelinciğim ve Alim Allahım güzel günlerini göstersin
Primada 5 kullanıyırum canım fiyatları aşırı uçmuş gibi geldğ bana primanın 😑
E bebek indiriminde 6 no nun stoğunu yaptım 2 ay daha gider sonra külot bez inşallah
Kızlar beni elektrik çarptı ya 🤦‍♀️ fisi çekerken elim ıslaktı bi yapıştı nasil oldu anlamadım fisten diyorum bakin priz olsa kül olurdum herhalde.daha fişi cekmemle elimi kapti 😬 hani olur ya bi yılan ısırır ayni öyle manevra yapip elime yapıstı cana geldi tovbe bismillah 😬😅 normalde olur arada hani fisin ucunda kalan elektrik bazen çarpar ama bu biraz fazlazydi..elim ıslak diye midir nedir çok korktum.. elif de kafasini yardı..geceyi böyle bitirdik 😑😑😑 simdi yarılmış kafa ile uyutmaya çalışıyorum 😑 kanadı şişti 😔
Geçmiş olsun dünürüm. O kadar sempatiksin ki herşey senden elektrik alıyor. Allahım korumuş şakaya gelmez vallahi. Elifim de kafasını mı vurmuş kıyamam kaçıncı vukuat. Bunla geçmiş olsun
Pazar günlerini hiç sevmiyorum ekstra yorucu oluyor benim için Ayşe de hasta ancak uyudu oda zorla ayağı da sallayarak ki hiç öyle uyumaz normalde hasta olunca huylarıda değişiyor.Çeşme gibi burnu ve salyaları akıyor 3 ay önce kaldırdığım önlük leri yeniden çıkardım önü sırılsıklam oluyor burnu iki taraftanda akıyor ama genzi hala dolu serum fizyolojik sıktım aspiratörle çektim ama hala dolu ve artık çektirmiyorda ağlamaktan helak oldu yatınca tıkanıyor başla ne yapabilirim ki yarın göstersem mi ki annemin zamanında bronşit çevirmişti Bi anda. Hava kullanmak zorunda kalmıştık öyle olmaz inş😞
Biz bebe viksi kullanıyoruz. O açıyor. Bizim burun hep tıkalı çünkü . Ayşem şimdi nasıl geriden geliyorum inlsllah iyileşmiştir
Buhar mak var ne yazık ki bronşit baş zamanında almıştık yarın Bi bakayım soğan koydum başına bakalım yarın bir cold mix de alayım dışarıda çıkmıyor nasıl hasta oldu anlamadım😞
Kuşun kanadından kapıyorlar. Çıksalar dışarı hastalansalar da daha hafif atlatıyorlar. Ama sizin oralar kar buz. Az kaldı baharda daha rahat olur inşallah
Bizim dogum gunude haftasonuna bakalim artik insallah yetistirebilirim..
Kizlar araba bakiyoruz halen burayada fazla bakamiyorum cok pahali ya bizim ev kredisi zaten fazla bakalim insallah altindan kalkabiliriz bir tane begendik ama alirsam esimin maasindan dogru duzgun birsey kalmiyor nasil idare ederiz bilmiyorum. Dua eder misinz bizim için de hayirlisi neyse o olsun diye. Birde annemin evi e arsasi var arsa bayadir satilik satilmiyor daha dgrusu annem yuksek rakam istiyor . Evide ilana koydu alicilar cikiyor ama bizimki rakami düşmüyor insallah istedigi rakamlara alici cikarsa cok rahatlicaz. Dua eder misiniz bunun icinde😊💕
Baharım Allahım gönlüne göre versin araba el ayak gibi. İnşallah ev arsa da satılır çok borçlanmadan alırsınız. Eşin işteyken Karya yı gezdirirsin sana da ona da iyi gelir
o da bir nimet oluyor bazen, ayağına dolanan olmadan helinn, gönül isterdi ki kahve keyfi yap ama yemek pişerken yap bir güzellik. Allahim güzellik anlayışımin düştüğü seviyeye bak. 🤔😳😳 olsun olsun kucuk şeylerle mutlu olmak lazım. 😊😊
Aynen dilzarım. Hepimizin güzellik anlayışı seviyesi aynı şu sıralar olsun kuzuların canı sağolsun
Ah kuzum rabbim iyilik sağlık versin inşallah çok iyi anlıyorum seni bende de aynı durumlar iki çocuk hayali bile beni korkutuyor desem 🤭 çok şükür kuzum şanslıyız gerçekten Çarşamba’da dönüyoruz herkes de bir hüzün var şimdiden
Allahım ana baba evini var etsin. O kapıyı mümkün olduğunca kapatmasın ne büyük nimet o bu arada Almişin doğum günü kutlu hayatı musmutlu olsun çok güzel Fotoğraflardı çok beğendim
Kızlaar doğum günü yapmayanlar. Yasaklar geldi ne yapmayı planlıyorsunuz?? Zeyay1420 Zeyay1420 senle biz aynı hafta sonu yapacaktık. Kaldık mı şimdi.. 😕😕😕

Ne şans bizdekide yaa doğumu ayrı yasaklı oldu doğum günü ayrı. Evde 3 kişi yapalım desek çok saçma olacak hafta içi yapalım desek çalışıyoruz. Akşam yapalım desek çok geç olacak. Aman yaa ne yapcaz şimdi bilmiyorum 🥺🥺
Sorma susamım 10 Nisan da yapacaktım gündüz Ata da daha enerjik olur diye. Tüm süslerim geldi planlamamı yapmıştım. Ramazan’da tüm ülke Cumartesi Pazar kapanacakmış 2 Cumartesi kalsaydı ne olurdu. Hastalık haftasonu bulaşıyor hafta içi uyuyor mu. Anlamıyorum dairede 8-10 kişi bir odada çalışılıyor ona çözüm yok. Artık biz gününde 7 Nisan da yapacağız. Bahçede değil içerde olacak. Daha az bir toplulukla. Bundan sonraki dığumgünleri özgürce kutlansın umalım
Aynen ya ne üzüldüm akşamdan beri doğumları öyle doğum günleri böyle oldu. Haftasonu kimse gelemez hafta içi herkes çalışıyor akşam zaman çok kısıtlı😞abimlerin test sonuçları Bi belli olsun inş bebişimiz artık bizimleyse onlar risk almayalım diye gelemezler diğer abim ben işimi ayarlarım pasta kesme fotoğraf zamanı gelirim dedi bende elbise süs bakıyordum yine hevesim kaçtı eşime göre zaten ne gerek Bi pasta alır kutlarız modunda bilmiyorum karman çorman oldu kafam
Aynı özeni göstereceğim Doğum gümbürtüye geldi hiçbirşey yapamadım. Doğru düzgün ailecek fotomuz yok. İş çıkışı olacak 9 da bitireceğiz Ata gece kuşu zaten. 9 onun için erken bir saat🥰
Çok fazla giremiyorum artık. Eskiden en azından bir göz gezdirir arada yazardım şimdi neredeyse okumak için bile vakit bulamıyorum. Günün rutin işlerinin yanında bir de e-ticarete başlamak için uğraşıyorum. Her fırsat bulduğumda onları araştırıyorum. Güzel ve kolay bir yol bulursam hepinize tavsiyelerim olur 😉

Bu arada konuşuldu mu bilmiyorum ama asıl bunu yazmak için girmiştim. Gece beslenmesini hemen hemen kesmek üzereyiz. Akşamları ben daha önce muhallebi veriyordum. Bir saat kadar sonra da mama içirip uyutuyordum. Şimdilerde akşam öğününü yoğurt-pilav, kıymalı patates, makarna-yoğurt gibi daha tok tutan menülere çevirdim. Ne zaman böyle yese gece genelde sadece bir kez su içmek için uyanıyor. Denemek isteyen olursa diye paylaşmak istedim. Tabi herkes gece beslenmesini kesmiş benim haberim yoksa bilemem 🤣
İnşallah gönlünce olur işlerin. Çağın işi e-ticaret Allah koş kulum desin inşallah. Akşam bizimle yemek yiyor Ata sonra uyurken mama meme gece de 1 gibi mama veriyorum sonra 4 gibi acıkıp uyanıyor. Acaba yemeği daha geç mi vermeliyim bilemedim. Gece çok uyansa da her uyanmada beslememeye başladım şimdilik böyle bizde durumlar. Sabah da 9 -10 gibi kahvaltı ediyor
Kızlar doğum günü yasaklar vs kötü denk geldi evet ama üzülüp bu özel günü kendinize dar etmeyin. Biz tek basimiza baktik büyüttük ilk günden beri yasaklarla boğuşarak..bunu da atlatırız ne olacak?💪
Hem.yasak olmasa da hangininiz cesaret edip kalabalik çagiracakti ki? her türlü daha sakin olacaktı 2020 öncesine göre 🤷‍♀️
Anne baba çocuk ile de kutlanir niye kutlanmasin? Allah can sağlığı versin..üzmeyin tatli canınızı..❤
Aynen önemli olan kuzunun özel gününü kutlamak çekirdek aile ile de olur tabi
Hiç aklımda yokken heveslenip çekim işine giriştim😬 bana kıyafet önerisi olan var mı acaba. Erkek salopet tulum tarzı bişey bakıyorum ama karar veremedim tam. Bu tarz nasıl olur acaba. 🙄
Bize FOTOĞRAFÇI iki konsept için kıyafet seçeneği sundu. Slopet takım diktirdim belki görmüşsündür resimlerden. Kırmızı. Kızlar internetten getirttiler. Helinnnnn Helinnnnn misskokulumm misskokulumm

En güzelini yapmışsin dünürcanım 🥰 bu arada benin diğer dünürcanım nerde ya? Huu huuu nerdesin dünürcan 😍 nzh99 nzh99
Sevgili Dünürüm, baba dünürünüz Pazar günü bahçede çalıştı rüzgar vardı ters hareket mi yaptı bilemiyorum beli tutuldu. Ata yı değil kaldırmak tutamıyor bile Pazartesi yarım yamalak çalıştım git gel çok yaptım uyuttum gittim falan dün izin aldım hala iyileşmedi bugün rapor alacağım sağlık ocağı boşalsın diye bekliyorum. Ata babasıyla kudurmaya gezmeye alışmış alıp çıkarıyorum adam dinleniyor biraz. O yüzden uzak kaldım. Yetişmeye çalışıyorum. Bebeleri sana benzetmişler ben seni göremedim ama benziyorlardır illaki. Sevgiler gelinciğime öpücükler
İlerde bir kızın olur inşallah Helin im. Çok da güzel olur. Namrun a mı çıkıyorsunuz yaylaya

Gunaydiiiiinnnnn hepinize Nerabalar arkadaşlar 🤣😍 15282773 kere uyandığım bir gecenin sabahından selamlar 🙋 benim fenomen kızçemin bugün şapka defilesi var kreste gece 2 ye kadar onunla uğraştım el becerisi sıfır olan bir kişiye göre güzel bir çalışma olduğunu düşünüyorum ve kendimi tebrik ediyorum👏💪 sizin de beni tebrik etmenizi istiyorum 🤣🤣 hadi gözünüz gönlünüz el işçiliği görsün 🤪🤪🤪🤪🤪

Eklentiler

• IMG_20210331_020012-02.webp
    IMG_20210331_020012-02.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 41
Gunaydiiiiinnnnn hepinize Nerabalar arkadaşlar 🤣😍 15282773 kere uyandığım bir gecenin sabahından selamlar 🙋 benim fenomen kızçemin bugün şapka defilesi var kreste gece 2 ye kadar onunla uğraştım el becerisi sıfır olan bir kişiye göre güzel bir çalışma olduğunu düşünüyorum ve kendimi tebrik ediyorum👏💪 sizin de beni tebrik etmenizi istiyorum 🤣🤣 hadi gözünüz gönlünüz el işçiliği görsün 🤪🤪🤪🤪🤪
Neraba canım 😍😍ellerin dert görmesin nasıl da güzel olmuş yutuberimizin şapkasını yerim enn güzel şapka onun olacak eminim😍😍😍

Ne yapayım valla aynı harala gurele geçiyor zaman. Gelinde umutta iyi Allah'a şükür umutun başına bela olan saçları kestik kurtulduk. Senin gelin yapışıyor maalesef tutacak saç bulamadı, üzüldü ama yapacak birşey yok.
Maşallah Damadıma top aşkına iyice alıştı desene. Büyüdüler artık öyle böyle derken geçti zaman. Bugünlere şükürler olsun. Öptüm kocaman Göktuğ'umu😘
Benim oğlan da saça çok yapışıyor kızlara özellikle onlar bağırıyor bağırdıkça daha çok çekiyor 😣 ama yavaştan artık yapmıyor gibi elini atıyor bakıyorum dokunup geri çekiyor kendini terbiye etmeyi öğreniyor sanırım 🤣🤣 yürüme işini çok sevdi kendini alkışlayarak yürüyor🤣 seviniyor gülüyor falan iyi baya ilerletti iki günde bakalım 🥰kolaylıklar diliyorum canım 😘😘
Ayy taa sabah gördüm ama bir türlü girip yazamadım misskokulumm misskokulumm misim o ne tatlılık öyle gel beni mıncıklayarak sev diyor paşam. Sana ve güzel ailene kocaman 🧿🧿🧿büyük kızın nekadar hanım ne kadar tatlı tam bir abla ama betüş de kardeşiyle birleşip ne işler açıcak başına tam fırlama çok tatlı sende yanlarında abla gibisin maşallah Rabbim esirgesin mutluluğunuz huzurunuz daim olsun inş💕
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun ❤️❤️
Yaaa yaptık bi çılgınlık 🤣 anam nasıl özlemişim gezmeyi tozmayı🥰🥰🥰 resmen içim açıldı huzur doldum gelin sizinle de gidelim yada bekle yazın arkadaşım evleniyor ben gelirim kayseriye
Kızzz gel beklerim her zaman🥰🥰 ne zaman düğün herkes açık havalı mekan ayarlamış artık hastalık olunca.
Sevgili Dünürüm, baba dünürünüz Pazar günü bahçede çalıştı rüzgar vardı ters hareket mi yaptı bilemiyorum beli tutuldu. Ata yı değil kaldırmak tutamıyor bile Pazartesi yarım yamalak çalıştım git gel çok yaptım uyuttum gittim falan dün izin aldım hala iyileşmedi bugün rapor alacağım sağlık ocağı boşalsın diye bekliyorum. Ata babasıyla kudurmaya gezmeye alışmış alıp çıkarıyorum adam dinleniyor biraz. O yüzden uzak kaldım. Yetişmeye çalışıyorum. Bebeleri sana benzetmişler ben seni göremedim ama benziyorlardır illaki. Sevgiler gelinciğime öpücükler

İlerde bir kızın olur inşallah Helin im. Çok da güzel olur. Namrun a mı çıkıyorsunuz yaylaya
Çok geçmiş olsun canım ya eşin biran önce düzelir inşallah zor küçükler daha elde koldalar hep.

çok güzel Aslicim, 😍😍😍🤩🤩🤩tam fenomene yakışır bir şapka olmus. aman haydonun eline geçmesin ☺☺

Özur dilerim istemsiz güldüm 😅😅 affet 🤭🤭 mühendis kafasi diye bir deyim var ya hani şu an ona sahit oldum 😁 tablo da yapmış üşenmemiş valla alkışlıyorum helal olsun planlama insanisin vesselam 🥰🥰🥰😍😍😍🧿🧿
Ben ona her an şahidim şekerim gülebilirsin istediğin kadar 😂😂
Harika olmuş 👏🏻👏🏻🤩

🤦‍♀️Yoğunluktan ne yaptığını şaşırmış bir anne bırakıyorum buraya. Bugün derslerimin en yoğun olduğu gün 10 dk aralarda koştur koştur bişeyler halletmeye çalışıyorum. Bir önceki arada ayşeciğin bezini değiştirdim yatağın üzerinde de şarz aleti vardı onuda yerine koyayım diye aldım ama bezi çekmecede şarj aletini çöpe koymuşum iyi mi eşim şarj aletini sorunca çekmecede bak dedim elinde bezle gülerek geldi senin devreler iyice yanmış diyor🤪🤦‍♀️🤷‍♀️

Daha ne olsun muhteşem olmuş canim 🥰🥰🧿🧿 ellerine emeğine sağlık 🥰
Bu de kendine beceriksiz diyor 😁 elinle diktiğin çoraptan bebekleri unutmadım ben 🤭🤭

Kizlar Gunaydin biz bugun 1 yaşimiza girdik 😍 cok şükür bu günlere..
Allah mutlu mesut anali babali uzuuuunn bir ömür nasip etsin güzel gözlü Karyamıza 🥰🥰
Karya nadir bulunan bir isim olduğu icin bulamadım.ama böyle bisey yaptım 🥰
Prenseslere bu yakisir çünkü 😍

🤦‍♀️Yoğunluktan ne yaptığını şaşırmış bir anne bırakıyorum buraya. Bugün derslerimin en yoğun olduğu gün 10 dk aralarda koştur koştur bişeyler halletmeye çalışıyorum. Bir önceki arada ayşeciğin bezini değiştirdim yatağın üzerinde de şarz aleti vardı onuda yerine koyayım diye aldım ama bezi çekmecede şarj aletini çöpe koymuşum iyi mi eşim şarj aletini sorunca çekmecede bak dedim elinde bezle gülerek geldi senin devreler iyice yanmış diyor🤪🤦‍♀️🤷‍♀️
Affet ya cok güldüm 😅😅😅 Allah kolaylik versin güzel arkadaşım 🥰

Oyyy prenses Karyam musmutlu anneli babalı nice yaşların olsun kuzum benimmm çiçeğim. Baharım güzel günlerini görün inşallah anne kız can cana olun bir ömür.
Amin canim insallah yavrularimizla bir ömür mutlu oluruz. Allah onları bize bağışlasın kimseyede muhtac etmesin..

Back
X