• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
D dilzar

Asim beye geçmiş olsun dilzarcim
Ilerlemeden atlatir insallah.
Simdi nasil genel durumu keyfi yerindedir inşallah.
Burun geniz icin iburamin cold veriliuor genelde rahatlatiyormus

Kalppare Kalppare

Evet sekerparemm asiri artti nolacak boyle bakalimr.
Rabbim korusun hepimizi bitsin bu bela artik.

Yan apartman komple virüs olmus balkondan konuştuk bugun de dedim bulasir mi bize de umutin arkadasi seslendi balkondan.
Panik de oluor insan tam bir bilinmezlik resmen.
Bugun bilim kurulu toplamıyormuş bakalim ne kararlar cikacak

Cumartesi doguim gunumuz hicnir hazirlik yok.
Planım da yok.
Rahatlik seviyem ustlerde. Esim gec geliyor.
Yigenler babasina gitti 1 hafta gelmeZ sonra ramazan bakalim bir sekilde kutlayacagiz insallah.
Elbise falan bakayim bari netten.

Nerden bulabilirim anne kiz hatta abiyle uyumlu kiyafet satan bir yerler var midir kizlar

Cumartesi doguim gunumuz hicnir hazirlik yok.
Planım da yok.
Rahatlik seviyem ustlerde. Esim gec geliyor.
Yigenler babasina gitti 1 hafta gelmeZ sonra ramazan bakalim bir sekilde kutlayacagiz insallah.
Elbise falan bakayim bari netten.

Nerden bulabilirim anne kiz hatta abiyle uyumlu kiyafet satan bir yerler var midir kizlar
Bende cumartesi tüm hazırlığını yapmıştım gündüz bayanlar arası ama babamız 23 nisanda gelecekmiş o zamana artık aile arasında kutlayacağız

BKGK BKGK prensesimin doğumgünü ne de güzel olmuş masallah sizlere 😍😘

Ya ne güzel olmuşsunuz sizde 🥰🥰🥰 karya prenses olmul🧿 iyi ki doğmuş kuzum benim

nzh99 nzh99 , BKGK BKGK kızlar ne güzel olmuş kutlamalarınız. Kuzuların ömürleride böyle rengarenk cıvıl cıvıl güzelliklerle dolu olsun inş. 💕 Rabbim hep iyiliklere güzelliklere çıkarsın yollarını iyilerle karşılaştırsın kötülüklerden esirgesin💕

BKGK BKGK nzh99 nzh99
Bebişlerin doğum günleri kutlu olsun kızlar iyiki doğmuşlar iyiki size evlat olmuşlar.
Fotolar ayrı güzel sizler ayrı güzel maşallah 💙💜
Çok öpüyorum bebişleri 🌺🌺
Cokk tesekkur ederiz guzel anneler 😍😍
@misskokulumm canim ilk mesajı okuyunca naptın saate baktım sonra dedim nasıl birseydir bu kadın masallahhh sana ya ben 10 dk uyku için herşeye varım sabahları 😂 kendime haksızlık etmim. eskiden 9 şaştın altındaki uykuyu uyku saymazdım şimdi nerdeee. herkesin dilinde seni de boyle gorecekmiydik diye 😁 ama sabah konusunda hala netim. kalkamiyorum 🤓
Ahhh ayniyiz valla ben o karya doğmadan once o kadar uyuyordumkii simdi ise nasil uyuyorum nasil ayaga kalkiyorum bilmiyorum. Zaten karya ya bagiriyorum diye buraya yazdigim zamanlarda hep uykusuzluk vuruyordu yoksa ne diye bagirayim kuşuma :( bugun ogle uykusunu yarim saat uyudu kalkti çıldırdım gecede donup durdu zaten 2. Uykuyada baya agladi simdi 1 saat olacak biraz daha uyusa keskee.
Bende tum gun ev temizledim o kadar kalabaliktan sonra sandalyelere kadar cikolataliydi sil sil sill hala icim rahat etmedi amaaan dedim en son.

Kizlae bu arada ben hasta olmadim ya benim duzenliydi gecen ay hap icmistim insallah onun yan etkisidir ama haptan sonra olmuştum 5.nde. simdi neden olmadim ya hc belirtide yok. Suan 2. Cocugu kaldiracak gucum yok :/

Allah sifa versinn insAlalh canim..hayırlı saglıklı ömür nasip etsin 🌼🌼🌼
amin sagolasin canim insallahhhh🙏
Helinnnnn Helinnnnn

Rabbim sifa versin helincim insallah toparlasin ve araniza dönsün bir an önce hayırlısıyla.
ay inşallah ya 🙏 sagolasin canim

Ahhh ayniyiz valla ben o karya doğmadan once o kadar uyuyordumkii simdi ise nasil uyuyorum nasil ayaga kalkiyorum bilmiyorum. Zaten karya ya bagiriyorum diye buraya yazdigim zamanlarda hep uykusuzluk vuruyordu yoksa ne diye bagirayim kuşuma :KK43: bugun ogle uykusunu yarim saat uyudu kalkti çıldırdım gecede donup durdu zaten 2. Uykuyada baya agladi simdi 1 saat olacak biraz daha uyusa keskee.
Bende tum gun ev temizledim o kadar kalabaliktan sonra sandalyelere kadar cikolataliydi sil sil sill hala icim rahat etmedi amaaan dedim en son.

Kizlae bu arada ben hasta olmadim ya benim duzenliydi gecen ay hap icmistim insallah onun yan etkisidir ama haptan sonra olmuştum 5.nde. simdi neden olmadim ya hc belirtide yok. Suan 2. Cocugu kaldiracak gucum yok :/
bahar seni titizlik de yoruyor canim ya. valla ben iki gündür bize yemek bile yapamamışım. temizliği hiç dert edemem . normalde de haftada 2dir maksimum. o da sağolsun kv geliyor birini onla yapıyoruz iyicene diğeri yalandan sanki🙈 ama enerji yok vakit yok kafama da takmıyorum açıkçası. uyusunlar yesinler eğlensinler 🥰😎

Ahhh ayniyiz valla ben o karya doğmadan once o kadar uyuyordumkii simdi ise nasil uyuyorum nasil ayaga kalkiyorum bilmiyorum. Zaten karya ya bagiriyorum diye buraya yazdigim zamanlarda hep uykusuzluk vuruyordu yoksa ne diye bagirayim kuşuma :KK43: bugun ogle uykusunu yarim saat uyudu kalkti çıldırdım gecede donup durdu zaten 2. Uykuyada baya agladi simdi 1 saat olacak biraz daha uyusa keskee.

Insallah hamile degilsindir baharcim
Rabbim gönlüne gore versin.
Kalabaliktan sonra temizlik gerekiyor illaki partiden sonra cok fena oluyor geriye kalan haklisin ama sen coktan gayet iyi yapmışsındır zaten.

Cikolata leke miydi nasil cikiyor koltuktan ya benim koltukkar halilar gida reyonu gibi mafetti cocuklar sağolsunlar yemekleri salonda yiyoruz yavas yavas oyunla. bi de isedi Gunes gecen oh tam oldu 😅

Karya nasil duruyor ya sen is yaparken masallah uyumuyor da demissin.
Ben bi yemek yapabiliorum bi supurme kirintilari. A bak sepette camsir vardi gunes uyurken asayim.
Umuta un irmik yagdan kum.yapicam sekil verir oynar bari kucukken yapardim.

Annende geldi mi ablanlar canim kutlamaya elbiseyi waikikden mi aldin ben de bakiniorum kiyafet

Ayy sakarca da şu beyaz Çiğdem çiçeklerinin kökünden olan yemek mi. Üniversiteden Ordulu bir arkadaşım vardı birgün bize geldi bahar aylarında Burda heryer dolu olur o çiçeklerden ayy kız bir sevindi sanki maden bulmuşcasına annesini aradı gösterdi onaylattı sonra bütün çiçekleri kökleriyle topladık atıkladık incik cincik canımıza okundu sonrada onu soğana falan kavurmuştu yanlış hatırlamıyorsam ama ne lezzetliydi tadı damağımızda kalmıştı🥰
evet canim tam da o, patatesle yumurtayla ne guzel olur, tabi olmazsa olmaz mısır unu da koyunca balık yiyormuş gibi lezzet verir. 😋
kuzum ya daha mi kötü oldu asım 😔 ben soğanı koymadım da ilaca devam. artmadı şükür ama bitmedi de. sen ilaç veriyorsun degil mi ?
sabah ilac başladım, dun vermemiştim ama. yarın bir aile hekimine götürsem mi, bilemedim.
kizlar kv bu hafta gelmedi cunku babasini hastaneye yatirdilar . bugun de eşimi sayikliyormus o da gitti görmeye. yaşi var ama nasıl tatlıdır pek severim kendisini. Rica etsem dua edermisiniz ? Allah hayırlısını nasip etsin acı çeksin istemem ama daha bizimle olmalı ya 🙏 😇
Rabbim hayırla, şifasını versin canim. ne guzel ileri yaşa rağmen böyle sevilmek, dua istenmek.
D dilzar

Asim beye geçmiş olsun dilzarcim
Ilerlemeden atlatir insallah.
Simdi nasil genel durumu keyfi yerindedir inşallah.
Burun geniz icin iburamin cold veriliuor genelde rahatlatiyormus
sagolasin canim. iburamin zero kullanmıştık geçen sefer, sabah yarim ölçü verdim, şimdi de yarim ölçü. gecen sefer 3 günde gecmisti. insallah yine cabuk gecer.

N Nehir8077 geimiş olsun canım allah şifa versin biranönce iyileşrsin bizlerde merak ettik pek girmeyince
Sağol canım giremedim pek.
Test neden yapmadılar kii ah ya çok geçmiş olsun inşallah çabucak iyilesirsin evde anne hasta olunca bütün sistem çöküyor 🥺😓
Sağol canım Ateş yok diye yapmadılar
çok geçmiş olsun, canimmm.Rabbim tez sifa versin. anneye hasta olmak bile lüks oluyor, Allah yardimcin olsun.
Sağol dilzarcim vallahi doğru söylüyorsun, hasta olmak bizim neyimize.
N Nehir8077 çok geçmiş olsun Baharcım. Evde başkasında belirti var mı?
Çocuklara geçmez inşallah
Allah şifa versin 😢
Sağol canım Çocuklar da eşimde iyi onlarda birşey yok.
oy canim çok teşekkür ederim 🙏

baharım çok çok geçmiş olsun. testi yapmamaları çok saçma hele de 2 küçük çocuk evdeyken. tekrar arasan eve gelip yapmazlar mi testi ?
Sağol Helinim İyiye gidersen evden çıkma iyice iyileşene kadar dediler. Kötüye gidersen tekrar gel o zaman yapicaz dediler. Astım olduğun için yanilabiliriz dediler.
Anliyorum seni çünkü biz de ayniyiz 🙄 babalariyla durmuyorlar.. hep pesimdeler.. normalde iyi güzel de hastayken zor oluyor.. ben de bu sene bi hastalandım belki hatirlarsiniz.. burun akıntısı olmasa kesin covit derdim.. belki normal bir gripti ama cocuklarla normal seyredecek bir hastalık bile kat be kat artiyor. Sen yine de covit miş gibi beslenmene dikkat et.. esinin evde olmamasi daha iyi desene.. nester falan diyorsun Allah korusun..aman ise gitsin daha iyiymis gerçekten🙄
A pozitifler de biraz ağır olmakla birlikte genelde ayaktan atlatiyorlarmis. en hafif atlatan grup 0 grubu diyorlar ama bilmem.🤷‍♀️ bildigim en agır ab ve b..genelde yogun bakima bu iki grup giriyormusm elif ve ben ab ve b yiz 😑
Evet hatırlıyorum uzunda sürmüştü iylesmeniz. Hakkımızda hayırlısı inşallah çocuklarıma ve eşime birşey olmaz. Virüsü eşimin getirdiğini düşünüyoruz ama olmayadabilir. Eşim iyi besleniyor protein tozu vitaminler ekstra takvilyeler diye etkilenmedigini düşünüyoruz. Tabi belli olmaz Allah önce çocuklarımı sonra eşimi korusun.
N Nehir8077

Çok çok geçmiş olsun bahar.
Inşallah çabucak atlatirsin.
Allah şifa versin canim tez zaman da.
İnşallah canım benim teşekkür ederim.
N Nehir8077 canim cok gecmis olsun ya. Evet artik testte yapmiyorlar agir degilsen ablamada 2. Gidişinde yaptilar negatif cikti ama teste de guven olmuyor ya. Gecmis olsun insallah degildir olsan bile herkes grip gibi geciriyor tedirgin olma ama dinlenmeye calis..
Sağol canım sen nasılsın.En son seni alintilamistim silinmiş. Soramadan hastalandım birdaha girmedim.
Yaptinmi doğum gününü

Sağol canım giremedim pek.

Sağol canım Ateş yok diye yapmadılar

Sağol dilzarcim vallahi doğru söylüyorsun, hasta olmak bizim neyimize.

Sağol canım Çocuklar da eşimde iyi onlarda birşey yok.

Sağol Helinim İyiye gidersen evden çıkma iyice iyileşene kadar dediler. Kötüye gidersen tekrar gel o zaman yapicaz dediler. Astım olduğun için yanilabiliriz dediler.

Evet hatırlıyorum uzunda sürmüştü iylesmeniz. Hakkımızda hayırlısı inşallah çocuklarıma ve eşime birşey olmaz. Virüsü eşimin getirdiğini düşünüyoruz ama olmayadabilir. Eşim iyi besleniyor protein tozu vitaminler ekstra takvilyeler diye etkilenmedigini düşünüyoruz. Tabi belli olmaz Allah önce çocuklarımı sonra eşimi korusun.

İnşallah canım benim teşekkür ederim.

Sağol canım sen nasılsın.En son seni alintilamistim silinmiş. Soramadan hastalandım birdaha girmedim.
Yaptinmi doğum gününü
Dünürüm bu ara girip ve nezle salgını da var o da olabilir dikkat edin kendinize maske tak ama yine evde de canım allah şifa versin

Helinnnnn Helinnnnn canım civan mı arel mi hasta? Okuyamadım eskileri anlayamadım. Geçmiş olsun. Üşütme mi grip mi noldu?

D dilzar Asım kuzuma canım damadıma noldu? Mevsim geçişi mi acaba neden herkes birer birer hasta oluyor acaba?? 😔😔

Ahajajahajajajajjajajajajaj :KK70: :KK70:
Doktor nasil bir etki oluşturdu sende jade 😅😅
Ama bence de ver alışsın tadına 😊😊😊 sonra da cok yabanciliyorlar 😊 ama tabi tadımlık olsun.damagi alışsın 😊
Ben kefir ve keçi sütü vermeyi düşünüyorum. İnek sütünü mümkün olduğunca vermeyeceğim.
Ya böcek kadar bir şey nasıl çapraz yatıp koca yatağı kaplıyor diye düşünüyorum her gece 😅 ne zaman düzelir bu uykular ya?
Biz en son yatağımızın yanına tek kişilik yatak aldık 3 kişi geniş geniş yatıyoruz. Oh mis gibi oldu 👌🏻
Cidden şans ya. Deniz uyuduğu anları kayıp sayıyor yeminle😅 Dün gündüz uyandı ama hala uykusu var belli. Kucağımda geri daldı. Sonra aniden kalkıp emeklemeye başladı. Yavrum bi bismillah de yeni uyandın ya yeni. Bi gerin esne ne bilem mahmur mahmur bak. Kalkıp koşarak gitmek nedir ya😂
Bizimkinin de aklı oyuncaklarda kalıyor herhalde hemen gidip oyuncaklara dalıyor. Hepsi aynı maşallahları var 🤩🧿
Canim insAllah degilsinizdir 😔
Vaka sayilari inanılmaz arttı :KK43: 50binden 55bine artti.70binleri gorecekmisiz..zaten ulke 82 milyon.hergun 70bin kisi yakalansa..gecirmeyen kalmaz :KK43:
bizim de burada herkesin başi dönüyor yakin cevrem esimin isyerindeki arkadaslari esim ben hatta cocuklar bile yalpalayip dusuyor.. sen belki bu konuda bilgilisindir.. 5G Denemeleri yapiliyormus ve bu ayni anda insanlarda zihinsel durgunluk bas donmesi vs vs yapiyormus. Resmen sürü halinde herkes ayni seyi yasiyor donem donem..mesela yazin herkesin diz kapaklari agridi.m sokakta esimin is yerinde vs.. simdi bas dönmesi.. bu 5G Denemeleri toplu kus ölümlerine de bile sebep oluyormuş 🤔

Edit: neden senin bilgili oldugunu düşündüm diye düşündüm..düşündüm düşündüm bulamadim ama bir fikrim var o da şu kii arastirmaci sorusturmaci bir yapin var herhalde ondan bilgi sahibi olabilecegini düşündüm 🙄😅
İnşallah tatlım. Bilmiyorum valla canım yaa. Normalde olsa belki bilebilirdim ama gündemden çok uzak kaldım ipekten sonra doğru düzgün ne haber ne gelişme hiç nişen takip edemiyorum 🤷🏼‍♀️
Insallah hamile degilsindir baharcim
Rabbim gönlüne gore versin.
Kalabaliktan sonra temizlik gerekiyor illaki partiden sonra cok fena oluyor geriye kalan haklisin ama sen coktan gayet iyi yapmışsındır zaten.

Cikolata leke miydi nasil cikiyor koltuktan ya benim koltukkar halilar gida reyonu gibi mafetti cocuklar sağolsunlar yemekleri salonda yiyoruz yavas yavas oyunla. bi de isedi Gunes gecen oh tam oldu 😅

Karya nasil duruyor ya sen is yaparken masallah uyumuyor da demissin.
Ben bi yemek yapabiliorum bi supurme kirintilari. A bak sepette camsir vardi gunes uyurken asayim.
Umuta un irmik yagdan kum.yapicam sekil verir oynar bari kucukken yapardim.

Annende geldi mi ablanlar canim kutlamaya elbiseyi waikikden mi aldin ben de bakiniorum kiyafet
İrmikten kum nasıl oluyor şükürcüm aydınlat bizi de biz de yapalım.

Bugün ipek balkondaki saksıda toprağı keşfetti allaah tüm balkona toprağı serpti. Tüm üstü başı toprak oldu en son ağlayarak aldım içeri. Sonra ayaklarını falan lavaboya soktum bu seferde ordan ağlayarak çıkardım.

Ben eve gelince bugün ekstra bi huysuzdu. İstediği olmadığında yıktı ortalığı. Önce dışardan içeri girmeyeceğim diye ağladı. Bakıcımız beni karşılamaya çıkarmış pıtı pıtı yürüyerek gelmişler yola kadar. İçeri girdik ağladı. Balkona çıkıcam dedi. Neyse orda biraz oyaladım hadi mama yapıcaz diye aldım. Bu sefer mutfak balkonundan bişey alırken orda kaldı toprağı dağıttı baktım işler çığırından çıkıyor ağlayarak içeri soktum. Son olarak da yukarda anlattığım gibi lavaboda ağladı. Yemek yaparken ayrı ağladı. En son makarna pişti önüne koydum sustu. Keyiflendi. Aç mıydıı sonumda istediği bişey oldu diye mi anlamadım. Böyle olunca benim de çok canım sıkılıyor. Ağlayasım geliyor 😞😞

Babası tüm gün evdeydi ya diyor ki bakıcısıyla sadece bir kere yarım ağladı. Bize uyuyacağı zaman mama hazırlarken biberonu görünce başlıyor ağlamaya. Nazı bize yani. Bi de babayı da görmüyor 2 gündür. Bugün evde baba baba diye gezmiş 😕😕 onun da huysuzluğu var sanırım.

Sabahları kesin görüyor vedalaşıyordu. Akşamları da görüyor ama mesaide bile olsa en kötü sabah görüyordu o da yoktu tabi..

Ne uzun yazmışım 😒

Surekli dalasiyorlar sureklo aglama.bagirma sesleri ciglik atmak istiyorum.
Abisine iyice gicik oldu simdiden zaten gun boyu memeden inmiyor
Of offf
Istedkleri olmayinca ikisi dedeli gibi agliyor yerlere atiyorlar kafalari i vuruyorlar
Gunes de savunmaya gecti umut gelince saldiriyor ona
Ioff başım

Back
X