canim ben pandemiden dolayı korktum basında müdahale ediyorum hafifleyince ilacı kesip vücudun savaşması için bekliyorum yoksa bu şekilde de hep ilaç bağışıklık zayıf olacak ama agirlasmasindan korkuyorum malum korona da varken hastaneye gitmek istemiyorum. arel de cok direnirdim baya antibiyotiksiz büyüdü nerdeyse. şimdi bi arkadaşım çocuk doktoru o da diyor carpol bazı çocuklara hiç etki emiyor iburamin vermekten çekinme dedi ventolin uygulaması serum fizyolojik uygulasi ve burun acici sprey damla kullan basta. onun oglu arelden 2 ay kucuk oyle buyuyor. ben civana ilk gun 4 kez verdim simdi 3 kez. arele 3 kez veriyordum smdi 2. daha iyiler sukur. yarinda boyle kullanirim sonra teke ve bırakırım gibi.evet canim tam da o, patatesle yumurtayla ne guzel olur, tabi olmazsa olmaz mısır unu da koyunca balık yiyormuş gibi lezzet verir.
sabah ilac başladım, dun vermemiştim ama. yarın bir aile hekimine götürsem mi, bilemedim.
Rabbim hayırla, şifasını versin canim. ne guzel ileri yaşa rağmen böyle sevilmek, dua istenmek.
sagolasin canim. iburamin zero kullanmıştık geçen sefer, sabah yarim ölçü verdim, şimdi de yarim ölçü. gecen sefer 3 günde gecmisti. insallah yine cabuk gecer.
oyyy sagolasin canimmm
ah bahar inşallah daha iyi olursun. saglik sistemimiz de su an ki pandemiyi yönetme de ne yazik ki cok yetersiz eksik ve yanlis. kendine dikkat et canim. her firsatta dinlen yorma. vitamin destegini al. ve sivi bol bol tuketSağol canım giremedim pek.
Sağol canım Ateş yok diye yapmadılar
Sağol dilzarcim vallahi doğru söylüyorsun, hasta olmak bizim neyimize.
Sağol canım Çocuklar da eşimde iyi onlarda birşey yok.
Sağol Helinim İyiye gidersen evden çıkma iyice iyileşene kadar dediler. Kötüye gidersen tekrar gel o zaman yapicaz dediler. Astım olduğun için yanilabiliriz dediler.
Evet hatırlıyorum uzunda sürmüştü iylesmeniz. Hakkımızda hayırlısı inşallah çocuklarıma ve eşime birşey olmaz. Virüsü eşimin getirdiğini düşünüyoruz ama olmayadabilir. Eşim iyi besleniyor protein tozu vitaminler ekstra takvilyeler diye etkilenmedigini düşünüyoruz. Tabi belli olmaz Allah önce çocuklarımı sonra eşimi korusun.
İnşallah canım benim teşekkür ederim.
Sağol canım sen nasılsın.En son seni alintilamistim silinmiş. Soramadan hastalandım birdaha girmedim.
Yaptinmi doğum gününü
aslinda civan ama dolayli olarak arel de yani ikisi