@
Helinnnnn
canim evet bu temizlim isi canimi sıkıyor daha dgrusu temizligi bir sekilde halledyrum sadece cok takinti yaptik esimde oyle bende oyleyim mesela bugun komsu 2 dk ligina iceri girdi bende o bastığı yerleri tekrar sildim boyle sacma sapan seylere takildm esige basip iceri girenlere vs.. vs.. bilmiyorm sorun bizde sanırım doktora gitmek mi gerekir acab 
Canim sagol. Karya pesimde dolanıyor onla ugrasmaktan aksami buldu zaten islerimin bitmesi. Ben elbiseyi pek beğenmedim ama lcw da guzel elbiseler oluyor. Annemler gelmedi cnm uzaktalar yasaklar var hemde virus var diye. Saglik olsun.Insallah hamile degilsindir baharcim
Rabbim gönlüne gore versin.
Kalabaliktan sonra temizlik gerekiyor illaki partiden sonra cok fena oluyor geriye kalan haklisin ama sen coktan gayet iyi yapmışsındır zaten.
Cikolata leke miydi nasil cikiyor koltuktan ya benim koltukkar halilar gida reyonu gibi mafetti cocuklar sağolsunlar yemekleri salonda yiyoruz yavas yavas oyunla. bi de isedi Gunes gecen oh tam oldu
Karya nasil duruyor ya sen is yaparken masallah uyumuyor da demissin.
Ben bi yemek yapabiliorum bi supurme kirintilari. A bak sepette camsir vardi gunes uyurken asayim.
Umuta un irmik yagdan kum.yapicam sekil verir oynar bari kucukken yapardim.
Annende geldi mi ablanlar canim kutlamaya elbiseyi waikikden mi aldin ben de bakiniorum kiyafet