- 27 Aralık 2014
- 2.197
- 4.858
- 133
- 35
Patlican alerjik miydi acaba belki de ondan. Huy ceker cins ceker lafi da gercek yani anladim ben.Ay valla bilemedim ki . Ama ne ağlamak yani ... patlıcan vermiştim iki çay kaşığı sadece . Dokunduysa o dokundu . Kusunca nasıl rahatladı . Çok huzursuz uyudu . İnşallah hasta filan olmaz . Patlıcan eşim ve ailesi hiç sevmez . Kaynımın yeyince dili yarılır . Dilini filan kontrol ettım bir şey yoktu . Bilemedim ki işte ne olduğunu
Olabikir yani dedigin sekilde.
Hasta olmaz insallah canim saglikla gecmistir insallah kutlamaniz da ben de cekiniyorum kardeşisin cocuklari babasinda. Dedesi erzurumdan istanbuldan babnnnesi kendi annesinden geldim simdi cocuklarla birlikteler allah korusin carsa cocuklar buraua getirirse komple apartman karantina oluruz. Napicam bilmiorum bu kutlamayi gectim assagi ibmeye korkar oldum cocuklar gel git yaptıkça kardesim de yol evde arkafaslarinda kaliyor ev ziyaretleri cok riskli mesafe yok maske yok.
Yan karsi apartman ecde maskeyke geziyordu tahmin ettim hepsi olmus korona 3 un once kapi onunde cay iciorlardi baska arkadaşlarıyla anlamiorum ki ne illet bir sey nerden geliyor belli degil dikkat eeden cok az.
Allahim korusun insallah yaklastirmasin bizlere belalari ne diyim.
Bilinmezliklerden nefret ediorum zaten oldum olasi.
Sen modunu dusurme rabbim korumustur diye dua edelimm