• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
çok güzel hepsi çok özel canım iyi ki doğmuş Sena kuş iyi ki Rabbim bahtını güzel etsin bütün bebelerimizin
Amin canım cümlemizinkinin .
Umudum- Umudum-
@Sonsuz umut
@Sonsuzsukurler
Helinnnnn Helinnnnn

Iyi ki doğmuş güzel gözlü bebeklerimiz kızlar 😍😍 10 nisan grubun en bereketli günüymüş 😅😍🧿

Güzel gözlü bebeklerimiz güzel bakan insanlar olun insAllah..hayatta yuzunuzuden tebessum kalbinizden merhamet eksik olmasin.. Allah anali babali sağlıkla büyümek nasip etsin her birinize 😍😍

Bu zamana kadar yazacağım yazacağım bir yazamadım . Diyecektim ki şekerpare 10 nisanda ne yapacaksın bir sürü kuzu var doğan diye ama hepsi için ayrı ayrı paylaşmışsın videoyu . Çok teşekkür ederiz teyzesi 🥰
Helinnnnn Helinnnnn @Sonsuz umut @Sonsuzsukurler Umudum- Umudum-
İyi ki doğmuş Civaaaan,
İyi ki doğmuş Zaraaaa,
İyi ki doğmuş Güneeeşş,
İyi ki doğmuş Senaaa

İyi ki benim kızıma arkadaş olmuşlar 😍😍🤩🤩🥳🥳🥳

Umudum seni kutlamıştım ama bu gruba tekrar dahil edeyim dedim
Teşekkür ederiz teyzesi tekrar 😊
Umudum- Umudum- Sena kuşum da iyi ki doğmuş, hep mutlu olsun, hep gülsün. tüm sevdikleriyle insallah. 😍🥰🥰

önceki mesajımda etiketledim sandım, olmamış. Sena kusumu unutmadım yoksa.
Amin teyzesi inşallah , olsun unuta da bilirsin ki 😊 teşekkür ederiz 🥰
Oo bugün parti günü ne bereketliymiş maşallah ozaman kuzulara iyi ki doğmuşlar sağlıkla coşkuyla kutlayacakları nice güzel yaşları olsun inş.
Umudum- Umudum- sena kuş 🐦
Helinnnnn Helinnnnn Civanım👨‍🍳
@Sonsuz umut hanımağamız boncuk gözlü Zaramız🧿
@Sonsuzsukurler Güneş ☀ kuzusu
💕💕💕
Teşekkür ederiz teyzesi 😊
Yaa adıyla yaşadın güzel günler görsün ne değişik bir anda doğuma alınmak bekliyorsun ama ben 7 saate bile değişik olmuştum 😂 ne güzel bu günlere gelmek dediğin gibi anlıyor seni artık gözüne bakıyor tepki veriyor gülüyor dünyalara bedel isteyen herkese nasip olsun🙏
Amin amin inşallah 😊 valla her şeyi anlıyorlar bu kuzular çok eğlenceli oldular 😁
Ohh bereketli gün kızlar iyiki tanıma fırsatım olan bebekler dopurdunuz onlar benim yeğenlerim gibi🥰🥰🥰 severim hepsini bolbol öpün yerime
Biz de öpüyoruz Asya kuzumu 😘
Umudum- Umudum- @Sonsuzsukurler Helinnnnn Helinnnnn @Sonsuz umut sena, güneş, civan, zara demek hepiniz aynı gün doğdunuz. İyiki doğdunuz iyiki anneleriniz sizleri doğurmuş. Her birinize kocaman maşallah ❤️ Nice sağlıkla yıllarınız olsun, hep mutlu, ve huzurlu olun. Doğum gününüz kutlu olsun 🥰
Amin amin inşallah , teşekkür ederiz 🥰

Amin canım cümlemizinkinin .

Bu zamana kadar yazacağım yazacağım bir yazamadım . Diyecektim ki şekerpare 10 nisanda ne yapacaksın bir sürü kuzu var doğan diye ama hepsi için ayrı ayrı paylaşmışsın videoyu . Çok teşekkür ederiz teyzesi 🥰

Teşekkür ederiz teyzesi tekrar 😊

Amin teyzesi inşallah , olsun unuta da bilirsin ki 😊 teşekkür ederiz 🥰

Teşekkür ederiz teyzesi 😊

Amin amin inşallah 😊 valla her şeyi anlıyorlar bu kuzular çok eğlenceli oldular 😁

Biz de öpüyoruz Asya kuzumu 😘

Amin amin inşallah , teşekkür ederiz 🥰
Hepsi benim kuzularım 😍🐑 fırsatım olsaydı hepsini ayrı ayrı mesaja yazacaktım ama iki cocuk tepeme bindi..her muzigi acisimda elif basliyor oynamaya durdurunca bagiriyor 😅 biraz zor biraz komik bitti işte 😆😁❤❤❤❤❤

Iyi ki dogmuslar 🥰 yanilmiyorsam coco nun bebeiskosu da bugun dogmustu 🥰 iyi ki dogdun minik ogluş 🥰 okuyorsan annesi selam olsun 🥰

S Susam_tanesi susam canim..okudum ama alintilamamisim herhalde yulaf ile ilgili yorumunu.. simdi hatirladim gecen sene de esime her sahurda biraz da olsa hazir ederdim. Bu sene biraz heyecan yaptım.. zorlanırsam diye korkuyorum açıkçası 😑

Bu de safra gecmisim var. Bi dönem 2 yıl tutamadim.agır istifralarım oluyordu. Sonra gebelikler emzirme donemleri derken yine tutamadigim oldu.ama bu sene tutmalıyım.Allah yardımcımız olsun inşAllah 🥰😉

Bu arada nasıl ya yulafla ve hurma ile mi tutuyorsun sadece..yapma bunu bana..😁😁..

yanina başka neler önerirsiniz kizlar?🤗 pratik tok tutsun süt yapsin ama susatmasın 😊 cok sey istedim😅😅

Umudum- Umudum- @Sonsuzsukurler Helinnnnn Helinnnnn @Sonsuz umut sena, güneş, civan, zara demek hepiniz aynı gün doğdunuz. İyiki doğdunuz iyiki anneleriniz sizleri doğurmuş. Her birinize kocaman maşallah ❤️ Nice sağlıkla yıllarınız olsun, hep mutlu, ve huzurlu olun. Doğum gününüz kutlu olsun 🥰
çok teşekkürler baharım 🥰🙏
Helinnnnn Helinnnnn teşekkür ederiz dünürüm . Ben de senin gibi uykucuydum 9 saat ne ki😁 doğuma kadar da fosur fosur uyudum valla😁çok şükür Sena gece uykularında beni zorlamadı .
akilli gelinim ya masallah. hep güldürdü annesinin yüzünü 🙏

Evet bazen online egitim gibi bisiler oluyor onlari izliyor katılıyor falan..bu na li yo rum 🙄😒
Yalnız degilim iki çocuğum var ama bi yandan yalniz hissediyorum..kolay degil ki bu durum ama gel de anlat 🤷‍♀️

Tam olarak düşüncelerimi özet geçmişsin..onu demisti bi kere.. bütün gün konuştum konusacak dermanim yok diye😬 hadi simdi 2 cocuk..yeri geldi 25 cocuga laf yetistirdim ama gene de esime enerji sakladim.. bence yaptığı bencillik 😒
Bu aksam konuştuk haklisin diyor ama ne kadar sürer bilmem 🤷‍♀️
Ayy böyle ne kadar sürer bilmem yazınca da bir garip oldum 😄 evliligin sürmesinden bahsetmis gibi olmus 😄 yani bana haklisin dedi..dikkat edecegim dedi..dikkat etti de ama ne kadar sürer bilmem dedim..yine unutacak..yine aksatacak anlamında 😑

Kızlar hepinize iyi geceler olsun..bu gece bi değişiklik yapip erken yatayim insAllah uyurum 🥰

Gun içinde okuyup alintilamadiklarim oldu..etiketlerim dedim ama unutmusum..kimdi neydi unuttum..cevap vermedigim varsa kusuruma bakmasin olur mu?

Seviliyorsunuz ❤🐥🌸

Kızlar hepinize iyi geceler olsun..bu gece bi değişiklik yapip erken yatayim insAllah uyurum 🥰

Gun içinde okuyup alintilamadiklarim oldu..etiketlerim dedim ama unutmusum..kimdi neydi unuttum..cevap vermedigim varsa kusuruma bakmasin olur mu?

Seviliyorsunuz ❤🐥🌸
Bol hzurlu uykular canımmm🌷

Evet bazen online egitim gibi bisiler oluyor onlari izliyor katılıyor falan..bu na li yo rum 🙄😒
Yalnız degilim iki çocuğum var ama bi yandan yalniz hissediyorum..kolay degil ki bu durum ama gel de anlat 🤷‍♀️
Tam olarak düşüncelerimi özet geçmişsin..onu demisti bi kere.. bütün gün konuştum konusacak dermanim yok diye😬 hadi simdi 2 cocuk..yeri geldi 25 cocuga laf yetistirdim ama gene de esime enerji sakladim.. bence yaptığı bencillik 😒
Bu aksam konuştuk haklisin diyor ama ne kadar sürer bilmem 🤷‍♀️
İşte aynı değiliz kuzum eve gelme anı onlar için tele bakıp kafa dinleme anı 🙄 böyle olunca biz ve çocuklar kalabalık mıyız diye düşünüyor insan
Üzme kendini belleğin bi süre yazar olmadı yine bozulunca bi bakım yaparsın kendine gelir 🥰

Bensiz nireye 🤣🤣🤣 beni de alın 😅😅😅
Gerci bisi kalmamistir ammaa biz de aslimizin kokoş köpüklü kahvesini iceriz 🥰 Aslihaydo Aslihaydo hazirlan geliyoz😁😄😄 N Nehir8077 takıldım pesinize 😄😄🤣🤣🤣
Tabiki canım sensiz olurmu, kapıdan kovsa bacadan gireriz. Göz hakkı denen birşey var, hakkımızı almaya gidiyoruz ☺️ Umudum- Umudum- sende baya hazırlık yapmıştın, orayada pompa ile salça olmuştum. Masayı inceledim inceledim göremedim, sakladınmı yahu.

Jadesi Jadesi gözün aydın asya kuzum yürüyormuş. Kocaman maşallah 🧿
Asyam akıllı ayaklarim yere sağlam bassın dedi, yükleme yaptı. Başlasın yaramazlık lar
Sağol kuzum 🥰🥰 yürüme ile alakasız bir yaramazlık yapıldı bugün mutfak temizliyorum bugün babasına çocuk emanet eden her anne gibi öyle bir gaflet anımoldu çocuk yine soluğu benşm yanımda aldı babası telefonda ablasıyla konuşmaya başlayınca makina dolapla falan oynuyor o sıra bi baktım sen nar ekşisini al yarısını dök yere 🙄🙄 bi bağırdım aşkım koş çabuk diye hatasını anlayıp asla bişey demeden temizlemeye başladı asla elimi vurmadım bende 😂

Masallah pesinde dolanmalar baslaasiiiin 😁
Ama inan cabuk çözüyorlar ben suan karyayi saldim pesinde dolanmıyorum surekli düşüyor sonra kalkiyor sadece uzaktan izliyorum
Biz tabi arkasındayız oyuna dönüyor bırakıyor kendini arkaya bakmadığım an yapacak diye korkuyorum 😂 sağolasın teyzesi maşallah karya hızlı giriş yapıp hızlı çözdü

Back
X