• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ramazan etkisi diye düşündüm ben de ara ara baktım ıssızdı iyice. Beni de zorluyor Allah kabul etsin inşallah. Nasıl geçiyor senin? Yarın mı yola çıkacaksınız?
İyi çok şükür regl oldum tatildeyim. Sahurdan sonra yola çıkıcaz 9 da ders var yetişiriz inş bu kez de dönüş trafiğine yakalanmazsak.biz kv almaya geldik şimdide gelmiyim ben biraz daha kalayım diyor🤬neyse ki çocuklara iyi geldi ev kedi dolu bir tanesi yeni doğum yaptı 6 minik kedicik var Zeynep hiç ayrılmıyor başlarından bir de normal ev kedisi var Ayşe de onu rahat bırakmıyor kedi gidin artık diye gözümüze bakıyor Ayşe yi görünce kaçıyor ☺️

İyi çok şükür regl oldum tatildeyim. Sahurdan sonra yola çıkıcaz 9 da ders var yetişiriz inş bu kez de dönüş trafiğine yakalanmazsak.biz kv almaya geldik şimdide gelmiyim ben biraz daha kalayım diyor🤬neyse ki çocuklara iyi geldi ev kedi dolu bir tanesi yeni doğum yaptı 6 minik kedicik var Zeynep hiç ayrılmıyor başlarından bir de normal ev kedisi var Ayşe de onu rahat bırakmıyor kedi gidin artık diye gözümüze bakıyor Ayşe yi görünce kaçıyor ☺️
Ohh değişiklik olmuş size de boşver 😂 evet ya grup neredesiniz çöktü grup 😂😂😂

İnşallah bu kez olmaz trafik rahat gidersiniz 😊çocuklara değişiklik iyi olmuştur tabi. Biz de dün kaçış yaptık akşam iftara gittik annemlere arabayla bir gidişimiz var yavaş yavaş polis var mı diye arkalardan dolaşıp gittik geldik o bile iyi geldi Göktuğ hiç beni aramadı kalabalıkta gezdi dolandı. Kediye köpeğe benim oğlan da hayran yolda parkta seviyoruz biz de ancak.

Ben hiç duymadım öyle bayıltma bende korkuyorum ama o anlar da sadece bir şeye odaklan ben şu tükürük çektikleri hortumun sesine tek odaklanıyorum mesale

küçük çocuklara yapıyorlar uyutma ama büyüklere hic bilmiyorum canim. burada dis hastanesi var, kizim 7 yaşındayken görürdük, ona bile uyutma yapmadılar, agrisi yoksa işleme gerek yok diye savdi başından, cocuk icin olan dişçi. daha küçükleri uyutuyormus, heryerde farklıdır tabi.

çok gecmis olsun.

Oyy geçmiş olsun canım. Bayıltma yaptıklarını sanmam ama sorayım bacıma bir. Bir sakinleştirici alabilirsin ama gitmeden faydası olur bence

bizim balkonda file var rahatız. arelden dolayı yapılmıştı. çocuklar hatta kediler için iyiymiş.

mario da tam kapalı ya civandan korktum giydiremzsem diye ama cok guzel görünüyormuş bu modelde hayirli olsun canim

hadi ya kismet olmadi iade edecez😕

çok geçmiş olsun canim. hiç duymadım ben. ama özel hastane ilçesinde diş bölümü de olan bir yer bulursan belki yardımcı olurlar diye düşündüm

Geçmiş olsun canım benim çok fenadır diş ağrısı😔😔😔 bi dene şansını telefonda soristersen ama ben sanmam bayıltacaklarını

Ah canım ya diş ağrısı çok zor Bi ara sor istersen hiç duymadım büyüklerde bayıltmayı ama erteleme çekme boşuna ağrıyı en kötü ihtimalle Bi sakinleştirici falan alırsın yada uyuşturma iğnesini sana dişçi koltuğunda değilde ilk girişte falan yapsınlar
Sağolun kızlar ya sakinleştirici iyi fikir bakayım bi gideyim önce sorma amaçlı sonra ne derse yolumu çizerim bugün niyetlenmedim diş ağrısı yüzünden 😬

İnşallah bu kez olmaz trafik rahat gidersiniz 😊çocuklara değişiklik iyi olmuştur tabi. Biz de dün kaçış yaptık akşam iftara gittik annemlere arabayla bir gidişimiz var yavaş yavaş polis var mı diye arkalardan dolaşıp gittik geldik o bile iyi geldi Göktuğ hiç beni aramadı kalabalıkta gezdi dolandı. Kediye köpeğe benim oğlan da hayran yolda parkta seviyoruz biz de ancak.
Canım buralarda kısıtlama falan yok herkes dışarlarda hatta maskesiz bile bir sürü insan görüyorsun camdan bile baksan. Dün markete gitti bizimkiler giremedim çok kalabalıktı diye geri dönmüş eşim evdekiler gülüyor buralar hep böyle diye biz küçük yerlerde daha çok uyuyoruz kurallara. Çocuklar dışarıya alışınca artık ev yetmiyor değişiklik ve insan arıyorlar. Ayşe beni çok bırakmıyor ortamdaysam oynuyor yoksa peşimden ağlıyor. Hayvan yönünden şanslı bizim kızlar Burda kedi bizde köpek🥰yalvarıyor Zeynep yavrulardan birini götürelim diye🥴

Bazı canavarlar süpürgenin üstünde ayağa kalkıyo 🤦 oturdum bekliyorum hevesi geçince iner zaar 😅

Eklentiler

• IMG_20210425_105844.webp
    IMG_20210425_105844.webp
    46,6 KB · Görüntüleme: 48
Sağolasın Ata kuzum adınla yaşa😍
Saol amin adaşımmm🥰
Civan dön yoldan kuzum gerimixden gelme annene yazık günah😂
Ya desem yapıyor ama nereye kadar evde iş bitmiyor ki 😂 aman kocaman dünya gibi bulaşık bitse çamaşır yemek zaten hergün bi çile küçücük evde nasıl bu kadar iş olur nasıl😜😝
Hergün hiçbişey yapmamışsın gibi olur gerçekten nasıl bir çiledir.
Oyy damatcıgim yerim seni 🥰
Senin de 23 Nisan Çocuk bayramin kutlu olsun minnoşkom ❤🥰

BIz de daha evi susleyecegiz 😁 Ali heves etti bakalim🥰

🇹🇷 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷❤❤❤❤❤🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Saol can dünürüm
Visco dışında ilk adım ayakkabısı olarak ne aldınız. Visco stokları bitirmiş😒 başka be alabilirim?
Ben yazana kadar almışsın hayırlı olsun
21 numara yok bende bulamadım hiç sen nerden aldın canim
Görüşten aldım ben helinim yarı ortopedik giydirmesi çıkarması rahat 21 mumara
Ne güzel bişey bu helin bayılırım saatlerce oyun oynayan babaya💃💃
Bizde de var bir tane. Baba oyun arkadaşı iki çocuk oynuyorlar keyifle
Eki Görüntüle 2833123 Eki Görüntüle 2833126
Helinnnnn Helinnnnn bahsettiğim böyle bir patik canım tabanı deri. Ayağına hiçbişey gitmiyordu bununla alıştı. Artık normal ayakkabıya geçtik.
GÖKTUĞ uma maaşallah kocamanından
bunu aldım 21 numara. şimdi 23 nisana özel indirim de vardı aliverdim valla 😊
Hayırlı olsun kuzum
Kızlar beni bir aydınlatır mısınız şimdi ben uzun zamandır diş ağrısı çekiyorum ara ara korkudan da hep erteledim gitmeyi. Ama artık uykudan uyandırıyor. Şimdi sorum şu yani bildiğim kadarıyla bir panik atak hastası değilim ama o dişçi koltuğunu görünce bana bir ayrılmalar bayılmalar gelir gibi oluyor yani fobi galiba. Diyorum ki beni bayıltıp da dolgu kanal çekim gibi işlemler yapılamıyor mu çünkü ciddi anlamda çok korkuyorum ve bu yüzden hep erteledim 😓 gidemiyorum ya bilsem bayıltcaklarını bir dakika durmam
Bayıltacaklarını ben de sanmıyorum kuzum çok geçmiş olsun
nzh99 nzh99 ata beyler deniz kenarında kahvaltı yap mis afiyetler olsun. yasaklar olmayaydı corona olmayaydı da birlikte olaydı keske😇
Keşke kuzum. Uzaklaşmadık evin önü diye rahattım bir de çok erken saaatti. Her daim bekleriz
Jadesi Jadesi rüyamda izmirden iki kişi biri sendin ama diğerini hatırlayamıyorum bir araya gelmiştiniz. nzh99 nzh99 yeşimi arayıp bak bizden önce görüşebildiler diyordum. kaç kez niyetlendim de hep birşey oldu. arkadaşıyla tanıştım ama atayı da annesini de göremedim henüz 🙈
“Elbet birgün kavuşacağız” diyeyim o vakit
Hahah😂 haydonun karizmasına uygun güzel bir ayakkabı şart artık😂 bizimki de yana doğru genişliyo🤦🏼‍♀️
Bizimki de patates ayak
Ahahah ya kıyamam ne kadar düşündüysen😂😂 valla görüşün bizde merakla. BEkliyoruz
İnşallah canım
Buralar pek sessiz kalmış hadi ben deplasmandayım herkesler nerede🤷‍♀️
Bebeler bir yandan fırsat vermiyor bir yandan uyutunca yemek telaşı sağlıkla gelin kazasız belasız inşallah
bende ara ara baktım da aynı şeyi düşündüm. bebeler durmuyor herhal. biz yine babamlardayiz. yarına online bi sınava girecem. inşallah iyi geçer 🙏
Başarılar kuzummm
Ramazan etkisi diye düşündüm ben de ara ara baktım ıssızdı iyice. Beni de zorluyor Allah kabul etsin inşallah. Nasıl geçiyor senin? Yarın mı yola çıkacaksınız?
Aynen Ramazan amin inşallah

Sağolun kızlar ya sakinleştirici iyi fikir bakayım bi gideyim önce sorma amaçlı sonra ne derse yolumu çizerim bugün niyetlenmedim diş ağrısı yüzünden 😬
Evet canım en doğru yönlendirmeyi onlar yapar yine. Bende hazır adet dönemindeyken gitmek isyorum dişçiye diş etlerim çok kötü kanıyor sürekli

Şuraya tek uykuya geçmiş bir Asya bırakıyorum 😂😂😂 gündüz uzun uyuyamıyor daha alışamadı yavaş yavaş uzatacağız ama kıyamam 1.15 dk uyuyunca ezan okundu bizimki uyudu😂😂😂

Eklentiler

• Screenshot_20210425_112408_com.huawei.himovie.overseas.webp
    Screenshot_20210425_112408_com.huawei.himovie.overseas.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 41
Yatak odamın camının önüne bir kuş kondu gitmiyor . Sanırım yusufçuk kuşu sürekli ötüyor , bir derdi mi vardır ki . Dün sildim camı daha , camın önüne tüm sap saman getirmiş . Yuva mı yapacak anlamadım . Açınca kaçar diye açmadım da camı.

Back
X