Bende oyle yapiyorum virusten korktugum icin. Gelir gelmez de ustleri degistiririm banyo sorunu yoksa da yikarim. Ama arastirdm da cok cabk gecerms aşı zamani ile arasnda cok fazla zaman var bilemedm ama disari bile cikarmam bulasmasn baskasina da
Yaa anlam veremedim nasl bulastigina. Nette ilk 3 gun inemliyms banyo yapmamasi snrasinda kaşıntısı azalsn die dedign gbi ilik su ve silmemek byle dokunarak kurutmak cok onemliyms patlarsa iltihap enfeksiyon flan diyor insallh iyle brsey olmaz 20 25 gun surer dedi doktr. Aksam vermedim cok uykusu vardi uyudu diye yatamadi hic cok zorlandi daha sirtinda olmamasina ragmen olunca nasl yatacaksa
Valla netten baktim bende hic oyle brsey okumadm bnce dr sarilikta da verilmez ama eskiler derlerms oyle. Vermem de verdm derim her su ictiginde cigerleri yanar oglumun. Zten bol su onemliyms c vitamini havuc corbasi flan yapacagm hic de yapmadim bakalm artk cok sagol

iltihap kapmamasina karsi esime dedm kremler oluyormus vicuduna oatlarsa eger ki vicuduna sorun yasamayalim diye dur deyince anlayan bi cocuk degil ki nasl atlatiriz bilemiyorm