• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
S Susam_tanesi canim evi boyamayan boyalar da vardi sanki.. ama bunlar boyar.onemli olan kolay cikmasi. Kuru boyalar normal silgi ile. Pastel vs prilli su ile.. keceli kalem kolonya ile cikiyor bilginize😁
Allah korusun elinde boya ile kosma potansiyeli varsa kaleme gecmeyin canim.su elde kavrayabilecegi boyalar daha anlamli olur.ama zaten boyama etkinliğinde yaninda olmak da gerek.kendi kendine boyayamazlar daha.hem de isirma riskine karşi yalniz birakmamak lazım.
En uygun gözüme kestirdiğim kalın kuru boyalar oldu şimdilik onu alabilirim. Teşekkürler canım 😊

Ben hiç denemedim tehlikeli olur diye korkuyorum elinde kalemle falan koşar eder diye. Bi de elinden bişey alması çok zor bi de unutmuyor tutturuyor bişeyi öğrenince.

Ama bugün gıda boyası ve yoğurtla etkinlik yaptık çok sevdi. Otur diyorum oturuyor sözümü de dinliyor farklı bişey olunca talimatlara uydu şaşkoloz 😅😅 biraz ortalık battı ama yoğurt olunca kolay temizlendi bi de balkonda yaptım o da iyi oldu.
Gördük gördük bayıldık etkinliğinize😍😍ben yaptırsam göktuğ da bayılır eminim çok seviyor elini yoğurda falan bandırmayı arada önüne koyuyorum kaşıkla kaşığı atıp parmakları bandırarak yiyor kedi gibi😁 un çok seviyor da yiyor işte kinetik kum var evde cesaret edemiyorum oral dönemin hakkını tam veriyor valla🤪🤪

Gördük gördük bayıldık etkinliğinize😍😍ben yaptırsam göktuğ da bayılır eminim çok seviyor elini yoğurda falan bandırmayı arada önüne koyuyorum kaşıkla kaşığı atıp parmakları bandırarak yiyor kedi gibi😁 un çok seviyor da yiyor işte kinetik kum var evde cesaret edemiyorum oral dönemin hakkını tam veriyor valla🤪🤪
Kinetik kum benim de aklımda sırada onunla chia tohumlu duyusal etkinlik var. Bakalım haftaya yine full evdeyim yaparım artık.

Dur bakalım şöyle bir 10 gün olsun da ondan sonra tmm diyeceğim 😁 seni de bekliyoruz arkadan 😊
olabilir 🤗
Helinnnnn Helinnnnn ya ne güzel ben bakarken rahatladım fotolara iyiki gitmişsiniz çocuklar mutlu olsun da tek yarın daha rahat geçer inşallah
inşallah canim. bayrama kadar burda olmayı planlıyoruz. değişiklik iyidir. bizim de etkinlik kumdu. ama civanım tadına baktı 😁
Ben hiç denemedim tehlikeli olur diye korkuyorum elinde kalemle falan koşar eder diye. Bi de elinden bişey alması çok zor bi de unutmuyor tutturuyor bişeyi öğrenince.

Ama bugün gıda boyası ve yoğurtla etkinlik yaptık çok sevdi. Otur diyorum oturuyor sözümü de dinliyor farklı bişey olunca talimatlara uydu şaşkoloz 😅😅 biraz ortalık battı ama yoğurt olunca kolay temizlendi bi de balkonda yaptım o da iyi oldu.
ya ipek ne güzelsin bal kız çok akıllı bakıyor bayılıyorum ablama gösterdim nasıl bilmiş dedim masallah etkinliginize 🤩🤩
Off iyileşmedi desene geçmiş olsun canım 😔
aşi icin randevuyu aldim. ayagim için yapacak birşey yok kırık da olsa catlakda olsa sabitle yük verme bu kadar. ama ben röntgeni gördüm. çatlak en uç kemikte minimal birşeydi. arada ağrı yapıyor ama idare edecez mecbur 😇

Mecburen kendimede zaman kalması için ikisini bir, herşeye dahil ediyorum. çok kıskançlar, birbirinden farkı olmadığını anlasınlar diye uğraşıyorum.
Sen bir ara sprel taktircaktin ne oldu Yaptirabildinmi.
Haklısın kendine zaman kalması en güzel şey. Yok ya gitmedim spiral taktırmaya öyle kaldı o iş😑

Aslihaydo Aslihaydo bugun seni andim cunku ayak serceparmagimi kapiya oyle bir carptim ki su anda sis basamıyorum rengi de değişti ama dr a da gidemiyorum. yarın belki gitme imkanı bulurum da röntgen cektiririm 🙏
Yaa çok geçmiş olsun nasıl acımıştır🥴 naptın peki çekildi mi film inşallah bişey yoktur
Aslihaydo Aslihaydo sen de yoksun , bir vukuat yoktur inşalllah 👍
Umudum canım bir diş ağrısı var tek vukuat diş 😬 gözüme kadar ağrıyo teli elime bile alamıyorum şimdiye kadar 3 dişçiye gittim antibiyotik kullanıyorum sonra tedaviye başlanacak dolgu vs çok korkuyorum ya 🥺
Evet Aslihaydo Aslihaydo ve @nzh99 ikiside girmiyor. İyilerdir inşallah.
Hamdolsun canım diş ağrısı dışında bi sıkıntı yok🙏♥️

Helinnnnn Helinnnnn helin canim galiba doktor randevusu aşı için.sifa olsun insAllah. Hangi aşıyı terich ettin canım?
sağol canim biontech 😶
Hangiisne karar verdin helincim
biontech canim
Yaa çok geçmiş olsun nasıl acımıştır🥴 naptın peki çekildi mi film inşallah bişey yoktur

Umudum canım bir diş ağrısı var tek vukuat diş 😬 gözüme kadar ağrıyo teli elime bile alamıyorum şimdiye kadar 3 dişçiye gittim antibiyotik kullanıyorum sonra tedaviye başlanacak dolgu vs çok korkuyorum ya 🥺

Hamdolsun canım diş ağrısı dışında bi sıkıntı yok🙏♥️
röntgen çekildi çatlak var gibi dediler iyiyim ama şükür 🙏 sana da çok geçmiş olsun canim 😕

Çok zor bir durum ya kabulleneceksin uyum sağlayacaksın ya da çekip gideceksin arada kalarak kendini üzersin her günün onları konuşmak ile geçer ayrı evde ama aynı kişileri konuşa konuşa eşinle sen yıpramırsın. Çocuk duyar o yıpranır ya bu deve güdülecek ya bu diyardan gidilecek ha çok mu kolay gitmek asla çocukla hele o yüzden güdmeyi dene istersen

Çok sevindim gözünüz Aydın olsun kızlar 💐
Sdece susuyorum sabretmeye calisiyorum. Buyk olaydn snra susan insanlar dha dun kv mesajini gordm yemegi yeyip ara die. Onlarin yuzunden oluyo zten hersry.
Ablamla da knusuyorm da byle oglumun buyumesi gerek cekip gtmem icin anne baba evine sığılmıyo oyle giderek cnku ha bura ha ora olacak. Oglum da buyurse belki gtmek kolay olacak gbi. Devletin verdigi destekle bsy olmaz cnku gecinilmez. Gidersem de ayri bir eve oglumla yeni hayata baslamis olmam lazm benm.
Ya bi de tanidik var da o da benm gbi durumu ayniyms 7 sene snra akli basina geldi dio bende bi umut 3 sene oluyo zten bize az kaldi oyle bekleym ya duzelir yda oglum büyür ayaklarimin ustunde durur ceker giderm dha da fzla cekmem ve herseyi denemis olurum en azindan diyebdusunuyorm

Ya hanimlar ogluma kiyma yedirdigmde hep karin kisminda yuzunde ufak az sekilde sivilce gbi kenari kirmizi syler cikiyordu alerji diye dusunuyodm ben. Uzun bi zman vermemistm 4 gun ince yine denedm 1 gunde gecen kizariklik 4 gun oldu gecmiyor ve daha fazla kabarciklari da daha buyuk sizce nrmal mi gecmemesi. Esim diyo kizamik mi acaba ama kizamk karnda olmaz diye dusunuyorm heryerine dagilirdi.

Merhaba çok saolun merak etmişsiniz. Eşim belini incitti. Bugün biraz kalkabildi. Ata ayaklanmaya başladı. O kadar bekledim adımlasın diye çocuk babası böyleyken harekete geçti. Bir saniye bırakamıyorum tehlikeye koşuyor. Uyumuyor çok ağlıyor. Ben bir yandan çalışıyorum Ramazan bir yandan uykusuzluk tavan az vakit bulursam uyuyorum. Sürekli bahçedeyiz kumda toprakta dolanıp duruyor. Hamdolsun Allahım başka sıkıntı vermesin. Öperim sizi. Sena, umut, duru nasıllar
Ata yürümek için çok yanlış bir zamanlama seçmiş 😁 ilk yürüdükleri zaman çok zor oluyor . Sağlam adamın da Beli dayanmaz . Sena sürekli elimizden tutup yürümek istedi , düştü . Hep peşinde koştuk da şükür şimdi kendi yürüyor. Ama bu ara ayrılık kaygısı mı yoksa korkuyor mu bilmiyorum yine gitmek istediği yerler için bizi de peşine takıyor elimizden tutup çekiştiriyor. Canları sağolsun bakalım . Zorlukların çoğu gitti sayılır 😊
Ooo hayaller paris 💃💃sonra da sıra kardeşe mi gelecek napacak kız pek hızlısın maşşallah 🧿🧿🙈🙈
🤣🤣 yazacaktım da bunu yazmadım 🤣 şaka bir yana şartlar da müsait olursa arkadaki dört embriyoda aklım 😁
Tebrikler canim.Gece uykusunda basarili olamadim gunduz yatakta yatiyoruz gece yerde yattigimiz icin ayaga kalkti surekli aslinda bekleseydim en son pes ederdi ama ugrasamadm ikj salladim uyudu hemen :)
Ben de gündüz uykusunda çok zorlanıyorum . Bugun temizlik yaptım zaten yoruldum üstüne uykuya geçirmek için odaya gittik . Dediğin gibi yatmak istemiyor sürekli ayağa kalkıyor ağlıyor . Babaya pasladım hemen . Biraz sakinleştirdi de sonra yatırdı , 5-10 dk filan sürdü herhalde . Bakalım merak ediyorum bugun gece uykusuna dikkat ettim acaba gündüz 2 saat uyuyacak mı

şu anda civani emzirip uyutmaya geldim. beton yığınından sonra penceredeki şu manzaraaaa kalbimi fethediyor 🤩

Eklentiler

• 16198742170377506949335532116339.webp
    16198742170377506949335532116339.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 45
ayağım hiç dinlenmedim oturmadım ağrıyor. abim eşi cocugu ablam babam geldik valla daha mi yorucu oldu ne. ilk gün diyedir umarım. temizlik yerleşme faslı felan. çocuklar çok çok mutlu. bol bol oynadılar. evde kalsak siteye bile inmeleri yasaktı. içim elvermedi.

wuhuuuu çalışkan dünürlerim benim masallah size ya 😍😍😍
İlk gün diyedir bir kaç güne rahat edersiniz.
Merhaba çok saolun merak etmişsiniz. Eşim belini incitti. Bugün biraz kalkabildi. Ata ayaklanmaya başladı. O kadar bekledim adımlasın diye çocuk babası böyleyken harekete geçti. Bir saniye bırakamıyorum tehlikeye koşuyor. Uyumuyor çok ağlıyor. Ben bir yandan çalışıyorum Ramazan bir yandan uykusuzluk tavan az vakit bulursam uyuyorum. Sürekli bahçedeyiz kumda toprakta dolanıp duruyor. Hamdolsun Allahım başka sıkıntı vermesin. Öperim sizi. Sena, umut, duru nasıllar
Geçmiş olsun canım bol bol istirahatle düzelir inşallah. Ama sana çok iş düşüyor, seninde zaten fazlasıyla işin var.
Ata kuzumda az değil. Her işte baba yanındaydı, o kadar çok destek oldu. Babanın hastalanmasina denk getirdi. Babacım sen yat ben biraz sakin kafa kırayım dokeyim demiş.
Bunlar kırılma yapıyor mu zeyay? Sen daha hakimsin bu konulara.demek aysecik de zeynebimin yolundan gidiyor 🥰🎨🎨🎨🎨
Eee anneleri sanatkar çocuklar ne olacağdi 😍🥰

Işte beni de düşündüren o oldu.çünku mum boyalar hele de sert olanların boyamasi bi tik güç istiyor. Aslinda en güzeli yağlı kaliteli bir pastel boya..yumusacık sürülüyor hic güç gerektirmeden.el yorulmuyor ama kırılıyor eli boyuyor.çabucak ısırabilir vs negatif yönleri var.belki şöyle bir malzeme is görür ama yine de pastel boya kolay degil onu diyim😁

Eki Görüntüle 2838487

Cesaretine hayranım miss 😄 benim kız bi carpti mi kaseye heryer mercimek olurdu herhalde 😁 goze alamam nayıırr 😁
Daha herseyi yeme yutma cabasindalar.bizim kalem maceramız da dedim ya 10 15 saniye.sonrasi direkt agiza gidiyir kalem kağıt.🥴 o nedenle cok da basladik diyemem.hergun de yapmiyorum dogrusu.bi kaseye bosaltma olayina biz abisinin buyuk traktorun romorkuna minik oyuncaklari doldurarak yapiyoruz.

Yaa kıyamam yaaa 🥰😍🥰😍🥰 demek cay istiyorlar.. Ali de cayci ama demir eksikliği artinca bıraktik.arada iciyor ama bi ara biz ne zaman icsek iciyordu. Doktor sorun olmaz açık ver ama dedi.ben yine de kestim.pekmezli ilik su verdim bahar cay sandi icti sonra da alisti😄😄😶

Demek damatların en ballisi en yakışıklısı yürümüş 🥰🥰✨🎇🎆✨🎇🎆 adımlarin hep güzele olsun güzel yavrum 🥰

Bu arada gecmis olsun canım.hala toparlamadivv mi? Yoksa iyilesip tekrar mi oldu?
Anladım canım ama pekmezli suyu hiç zannetmiyorum yarın bir deniyeyim. Benim çocuklar biraz pis, tükürürler dökerler. Al anne içmiyorum demek yok. En kızdığım huyları. Bazı yemeklerdede yapıyorlar begenmediklerinde kaldırıp fırlatıyor lar. Üstüne birde bağırıyorlar. Senin Ali ne kadar beyfendi ise benimkiler bir okadar şımarık. En son kanları iyiydi ama tabi ilerde düşmeyecek anlamına gelmez.

Back
X