hıh bahar aynı durum bizde var. durmuyorlarrr. birken iki oldu sokak delisi. yaylada da alıştılar sanirim. bende evde ne yapıyorduk modundayim ama zaten yetişemiyorum ki. iki gündür bize yemek yapmıyorum bile. sadece çocuklara.ama pestilim cikiyor.
asya da senden. boyle genetik aktarim desene

hosbuldum özlemişim zor da olsa

ne kusuru. ben kendjm diyorum neydi bu coxugun adi diye

ekran konusu geçmiş. valla biz kurtulamadık. ha ekran olmadan ne yapardım onu da bilmiyorum. şu anda bile zor çünkü. webi diye birşey var. bi bakabilir misin müsait olunca. fikrin önemli benim için. onu mu alsam diye düşündüm de.
bende bi yabancıyla oynayınca vay be buyuttun ha diyorum ✌

mis çok takildim aslında. yani açıkçası özellikle arel de kalıcı bir travma olmasın diye ara vereyim düşüncesindeyim. ama aklım yeğenimde de. dediğin gibi arel diğer yeğenimle oynar onunla oynamaz. dislansin istemem. bi de neden vurma istwgi var. bugun bir yaziya denk geldim. instadan atayim sana. iyice tedirgin oldum.annesine birsey diyemiyorum. fazlasiyla alingan. dayak yiyor arel tedbirli olmak istiuorum dogal olarak cunku belli bir sebep ya da an yok. bunun icin soylendi cocuk birsey yapmıyorken yapiyor diyorsunuz diye. ama artik bir iki uc degildi. arel de bir cocuk. ve korkuyor her an. yegenim areli opecek o zaman bile gozlerini sıkıyordu korkudan

yakisikliklar cok yarqmaz aslim. ama bosver canlari sağolsun. senin iyi olduğunu okudukça nasıl mutlu oliyorum4. hastalık uzak olsun senden de haydomdanda

alıntı yapmışım tekrar ama izleyince cevapla diyip kestirmeden gittim