• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yaaa misskokulumm misskokulumm missss ben bir ara 5 kilo verdim sonra yine aldım çok moralimi bozuyor kilo işi geçen koşu bandı fiyatlarına baktım ama biraz fazla geldi olmazsa Antep’e dönünce spor salonuna yazılacağım
Koşu bandını boşver canım evde kalabalık oluyor diyor alanlar sonra. Dışarda yürüyüş daha zevkli yada çıkamazsan lesslie yap youtubedan açıp. Ardına da bölgesel egzersiz yaparsın oldu bitti😊

misskokulumm misskokulumm benim kocayı da biri alıp götürse . Bak aklıma düşürdün , ben de söyleyim tayin iste diye , sonrasında ben gitmeyim 🤣🤣🤣 Valla bu süreçte sürekli dip dibe ve çocukla birlikte baya yıprandık .
😎😎Entrikalar yükleniyor 🤣🤣🤣 aman sen bana uyma daha 2. Yi yapacaksın benim işim bitti adamı kovuyorum 🤪🤪🤪
Valla zor ne diyim ki biran önce okulumuz açılsa da herkes işine gücüne gitse

😎😎Entrikalar yükleniyor 🤣🤣🤣 aman sen bana uyma daha 2. Yi yapacaksın benim işim bitti adamı kovuyorum 🤪🤪🤪
Valla zor ne diyim ki biran önce okulumuz açılsa da herkes işine gücüne gitse
Dünürüm fitili ateşledin aman enisteler duymasın. Hatunlar harekete geçti 😂 Umudum- Umudum- tabi ben gibi 40 dan sonra bulsaydiniz kocayı, gonderirmiydiniz bakalım😂 ben zincir takıcam zincir.

Koşu bandını boşver canım evde kalabalık oluyor diyor alanlar sonra. Dışarda yürüyüş daha zevkli yada çıkamazsan lesslie yap youtubedan açıp. Ardına da bölgesel egzersiz yaparsın oldu bitti😊
Yürüyüş güzel de benim hanım ağam göktuğ gibi uslu değil her zaman da müsait olmuyor insan dışarı çıksın öyle mi dersin evet yer kaplayacağı kesin ayrıca fiyatlar da çok 2. Eli bile 1500 den aşağı değil lesslie denerim olmazsa spor salonuna yazılırım akşamları giderim ne yapayım çok kilo aldım vermem lazım

Yine müthiş yoğun bir gün geçirdim Allah hayretsin bu tempomuz ne olucak bilmiyorum. Bugün dersim azdı kalktım zeynebi eşimi derse yolladım kahvaltı hazırladım o arada fırına kek attım peşine börek akşamdan ablamla dolma doldurmuştuk onuda ocağa koydum derse girdim ders bitiminde ortalığı topladım anneme çiçek almıştım mezarlık ve bayram kutlaması için yaptıklarımızı aldık annemi ziyaret ettik bayramlaştı çiçeklerini diktim ordan dayıma gittim oğlu askere gidiyor cuma günü yengemide genç yaşta 2 yıl önce kalpten kaybettim baba oğul kaldılar bir başlarına annem onlara üzüntüsüne 2 kat daha hasta olmuştu. Hazırladıklarımızı çıkarttık bide çay demledim ufak çaplı bir asker uğurlama yaptık kendi aramızda. Kayınvalidem yoldaydı dönüşte onu aldık geldik eve yemekti çaydı derken tam oturacağım vakit şimdide eşimle benim emar randevum uz var inş dönüşte yatıp uyumak nasip olur

Yine müthiş yoğun bir gün geçirdim Allah hayretsin bu tempomuz ne olucak bilmiyorum. Bugün dersim azdı kalktım zeynebi eşimi derse yolladım kahvaltı hazırladım o arada fırına kek attım peşine börek akşamdan ablamla dolma doldurmuştuk onuda ocağa koydum derse girdim ders bitiminde ortalığı topladım anneme çiçek almıştım mezarlık ve bayram kutlaması için yaptıklarımızı aldık annemi ziyaret ettik bayramlaştı çiçeklerini diktim ordan dayıma gittim oğlu askere gidiyor cuma günü yengemide genç yaşta 2 yıl önce kalpten kaybettim baba oğul kaldılar bir başlarına annem onlara üzüntüsüne 2 kat daha hasta olmuştu. Hazırladıklarımızı çıkarttık bide çay demledim ufak çaplı bir asker uğurlama yaptık kendi aramızda. Kayınvalidem yoldaydı dönüşte onu aldık geldik eve yemekti çaydı derken tam oturacağım vakit şimdide eşimle benim emar randevum uz var inş dönüşte yatıp uyumak nasip olur
Maşallah bu ne tempo okurken yoruldum. Hep miss miss diyorumda, seninde missten farkın yok. Gerçi bu grupta bir veya bilemedin 2 tembel vardır. Tabi bayrak bende.☺️
Emar ne için canım kesin yazmissindir ben kaçırdım sanırım.

Maşallah bu ne tempo okurken yoruldum. Hep miss miss diyorumda, seninde missten farkın yok. Gerçi bu grupta bir veya bilemedin 2 tembel vardır. Tabi bayrak bende.☺️
Emar ne için canım kesin yazmissindir ben kaçırdım sanırım.
Yok canım ya misskokulumm misskokulumm nerde ben nerde. Tırnağının ucu bile olamam ben onun🥰bazen mecbur kaldığım için birçok şeyi yapıyorum yoksa gayet tembel ağır ve üşengecimdir.
Bende aşırı boyun düzleşmesi boyun fıtığı ve omuzlarda daralma vardı annemin vefatından 1 gün önce acil yatış verdi doktor ama Ayşe 4 aylıktı daha yatamadım ayakta tedaviye başladım ertesi gün annemi kaybettim yarım kaldı tedavim. Şimdi omuz ağrılarım ve bilek ağrım fazlalaştı ellerimde his kaybı ve güçsüzlük var sürekli elimden bişeyler düşürüp kırıyorum Ayşe 9 kilo olmasına rağmen onu taşıyamıyorum emzirirken çok zorlanıyorum eşimde belinden şikayetçiydi bakalım ne çıkacak sonuçlar
Kızzz ikinci için ona da ihtiyacım yok 🤣🤣 hazır embriyolar o olmasa da olur 🤣
İlahi canım ya gece gece güldürdün beni☺️fotoğraflarınız çok hoştu ama maşallah size🧿

Ne zaman duracak bu çocuklar peki, evet önceden saklarken olsun vakit geçiriyordum, büyüdükçe zorlastilar.
Helin yigeninden bahsediyor, 22 aylık olan yiğeni. Arel sanırım 31 aylık.
Aynı sorunlar biZdede var artık eskisi gibi dövmesi yok, ama keşke dovse. En azından hamlesini biliyordum. Şimdi oyun oynarken zarar veriyor, koşarken çarpıyor hoyrat hareket ediyor. Hesapta kovalamaca oynuyor. Bizim kızda az değil umut akillandikca sanki Duru değişiyor. Umut çok uyumlu bir çocuk daha öncede demiştim. Çok yaramaz ama evinde misafirlikte karıştırmasi yok diye. Ama kiZ girmediği delik bosaltmadigi dolap yok. Pek bı yerede gitmiyorum ama gidersemde her delikte birde hiç korkusu yok.
Evet aliye nazaran elif daha fena biz de farkındayiz😁herhalde mücadele ederek büyüdükleri için böyle oluyor 😄 galiba bizim oglanlar farkında olmadan güçlü yılmayan birer kız yetistirmemize yardım ediyorlar 😊😇

Dünürüm fitili ateşledin aman enisteler duymasın. Hatunlar harekete geçti 😂 Umudum- Umudum- tabi ben gibi 40 dan sonra bulsaydiniz kocayı, gonderirmiydiniz bakalım😂 ben zincir takıcam zincir.
İlahi seni🤣🤣 yeni evli sayılırsınız siz tabi canım Allah muhabbetinizi arttırsın bizim gibi 16 yıllık evli olunca da hiç ayrılmayın inşallah ❤️
Yürüyüş güzel de benim hanım ağam göktuğ gibi uslu değil her zaman da müsait olmuyor insan dışarı çıksın öyle mi dersin evet yer kaplayacağı kesin ayrıca fiyatlar da çok 2. Eli bile 1500 den aşağı değil lesslie denerim olmazsa spor salonuna yazılırım akşamları giderim ne yapayım çok kilo aldım vermem lazım
Göktuğ u da kısa kısa çıkara çıkara alıştırdım canım ben öyle akıllı bebe değil 🤪kıştan beri az az hep çıkardım arabasında önce yürüyüş alanında yarım tur atabiliyordum sonra ağlıyor inmek istiyordu. Bugün 2 tur attım 🥳🥳 zamanla o da alıştı.lesslie candır boşver yürüme bandını falan eliptik alırsan o daha mantıklı olur illa aletle yapacam dersen
Oooyyy kızz ben okurken yoruldum maşşallah sana 🧿🧿🧿 Allah gücünü arttırsın. Kuzenin de sağsağlim gitsin gelsin inşallah. Emar sonuçlarınız da iyi çıkar umarım önemli bir sıkıntı çıkmaz
Kızzz ikinci için ona da ihtiyacım yok 🤣🤣 hazır embriyolar o olmasa da olur 🤣
Allah seni🤪🤪 yine de olsun hamilelikte iyi olur getir götür yapar sonra düşünürsün 🤪🤪

İlahi seni🤣🤣 yeni evli sayılırsınız siz tabi canım Allah muhabbetinizi arttırsın bizim gibi 16 yıllık evli olunca da hiç ayrılmayın inşallah ❤️

Göktuğ u da kısa kısa çıkara çıkara alıştırdım canım ben öyle akıllı bebe değil 🤪kıştan beri az az hep çıkardım arabasında önce yürüyüş alanında yarım tur atabiliyordum sonra ağlıyor inmek istiyordu. Bugün 2 tur attım 🥳🥳 zamanla o da alıştı.lesslie candır boşver yürüme bandını falan eliptik alırsan o daha mantıklı olur illa aletle yapacam dersen

Oooyyy kızz ben okurken yoruldum maşşallah sana 🧿🧿🧿 Allah gücünü arttırsın. Kuzenin de sağsağlim gitsin gelsin inşallah. Emar sonuçlarınız da iyi çıkar umarım önemli bir sıkıntı çıkmaz

Allah seni🤪🤪 yine de olsun hamilelikte iyi olur getir götür yapar sonra düşünürsün 🤪🤪
Evet ya benek arabasında durmuyor çok seviyor dışarıyı alıp başını gidiyor dün çıkartım bir ara toprak yedi kaşla göz arasında eve getirmek istiyorum ağlıyor kalacam diye haklısın ya lesslie başlayayım bakalım 😀

nzh99 nzh99 canım kulaklarını çınlatıyorum gün içinde bolca Ayşe hanım tam bir sokak çocuğu oldu sabah uyanınca kendini dış kapıda buluyor hemen dışarı çıkacakmış kahvaltıyı zor hazırlıyorum doğru dışarı bahçede kahvaltı yaptırıyorum sonra arabasıyla ağaçlık çimenlik bir yer var oraya götürüyorum çiçek ot topluyor orda vakit geçiriyoruz dönüşte bütün hayvan türlerini ziyaret ediyoruz oda yetmiyor evin bahçesinde oyalanıyoruz yok eve girmek istemiyor yorulmak bilmiyor uykular teke düştü şimdi uyuyor uyanınca film tekrar başa sarıyor doğru dışarı şimdi iyi hoş güzelde pazartesi okul başlayınca ne yapıcaz bilmem🤷‍♀️
Alışınca içeri girmiyor bizimki kaç posta çıkıyoruz yürüse düzgün denge kuramıyor iki büklüm arkasındayız gece bile iniyoruz
ya şekerparem aynı şey bizde de var hatta burada Kızlar yazıyor şunu diyor bunu diyor tedirgin oluyorum bazen ama normalde diyorum bilmiyorum bizde hiç net kelime yok bir meme dede birkaç kez anne genelde men men diyor bir
Nbirden açılacak dilleri kuzum. Öyle oluyor
Sen hepimizden iyi bilirsin ki kıyaslama yok bebeler arasında canım😉
Benim büyük kızım çok dilliydi ama çok hareketli değildi oturur saatlerce oyun oynar kitap okurduk. Kreşe 3 yaşında başladığında sadece o oturup öğretmenini dinlemişti sınfında😊. Çok dikkatli dinlerdi herşeyi alırdı. Ama Göktuğ tırmanıyım, koşayım, düşeyim derdinde. İlgi alanı farklı çocuğun🤣
Gün iiindeki konuşmanız bile yeter Erva ya ki sen şarkı türkü söylüyorsundır eminim kitabını eksik etmiyorsundur.Takma kafana yedirdiğin içirdiğine şükür iki küçük çocuk kolay mı bülbül gibi şakır cimcime önünde abisi var zaten onu duysa yeter😍
Aynı Ata düz duvara tırmanıyor belki sonra akıllanırlar inşallah missim ne dersin
nzh99 nzh99 kuzum oraların sıcağıyla buralar kıyaslanamaz tabikiii Allah kolaylık versin yazı çok zor oraların. Gidecek misiniz Samsuna bu yaz da inşallah serin serin😊 Atamı da gördüm maşşallah kuzum tam bayram şekeri olmuş🍬🍬🧿🧿🧿
Yaz zor misim buralarda . Samsun a çok gidesi yok eşimin şaşırıyorum gün sayardı vaka çok orda. Bizi bıraksa ben mecbur izin alacam Ata için e izin alınca da niye ayrı kalalım beraber gideriz diyorum . Önümüzdeki ay belli olacak kuzum. Hepsi şeker kuzularımızın.
Sekerparem bizimki de ayni, iki üç gün bir kelimeye takıyor sonra birakiyor, şu an favorisi Allah (Ammahh diyor tabi ) ezan okunsun hemen söyler, abaa diyordu birakti mesela, cok nadir söylüyor. anne baba yok, sürekli agzi dolu, ama anlaşılır bir ses yok. sözsüz bile olsa seninle iletişim halindeyse takma, bir şeyi getir dediğinde getiriyorsa, basit komut verdiğinde takip ediyorsa, bay bay yap, alkış yap gibi. benim buyuk kizim 3 yadinds kreşe gidince konuşmuştu. eşimin ailesinde genetik geç konuşma, o yuzden daha rahatım galiba. elimizden geleni yaptıktan sonra artık gerisi onlara kaliyor.

elimden gelen de ona özel televizyon açmıyorum, ama bazen özellikle akşamları babasi izlerken ayni ortamda bulunuyor, pek dikkatini çekmiyor, oturup izlemiyor, reklamlarda kapatıyoruz ya da sesini kisiyoruz, rutinlerini yaparken hep anlatıyorum, şimdi bezini alıyoruz, Ömer asim cis yapmış , üstü kirlenmiş, aa saate bak saat kaç olmuş saat birrr, gibi saçma sapan muhabbet halindeyiz surekli. küçük kizim zaten hic susmaz. bik bik bik. kitapları pek sevmiyor, dört kitabi var kendinin, pek suratlarına bakmıyor, ablalardan kalma 2 yas üstleri de okuyorum ama yeme ve kemirme derdinde daha cok.

bizdeki malzeme bu.yani. 0 ekran olsa, olduğu ortamda açılmasa daha iyi olur galiba, büyük kizimda oyle yapmistim, 33 aydan sonra anlasilir konuşma basladi, demek ekran olsa 5 yasinda konuşacaktı. 🤪🤪🤪 bunlarda saldım çayıra biraz. bakalim ne zaman başımızı şişirmeye başlayacak.

eminim sen cok daha fazlasini yapıyorsundur. stres olma bence, zamani gelince konuşacak insallah.
Onun Allah diyen dillerini severim vakti gelince bülbül gibi şakıyacaklar sağlıklı olsunlar da gerisi gelir arkadan
Sağolasın teyzesi , 3. Günü de atlamadan küstük yine . Ama sanırım ağladığı için kusuyor . Bugun teyit ettim . Öğlen uykusu için yukarı çıkardım yine içeri girer girmez kıyamet koptu sanki . Sanırım endişelendi yadırgadı ortamı . Bir de içeri girmek de istemiyor zaten . Ağlarken kustu bugun de . Pazartesi ders var zorlanmam inşallah .
Ah alıştı kuzum sokağa ondan ağladı kustu kıyamam
Memleketimin dört mevsimi ayrı güzel hele ki şimdi yemyeşil yerler ağaçlar yerler çiçek dolu ee bide hayvanları kitaplardan kartlardan tanıyordu gerçeğini görünce çıldırıyor. Bakalım şimdilik dönmeye niyetim yok aksi bir durum olmazsa burdan idare etmeye çalışıcam dersler sıkıntı tel int yetmezse tek sıkıntım o o zamanda gidiş geliş yaparız eve çok darda kalırsak 114 km zaten aramız.Abimler falanda buradaydı bugüne kadar tam şenlik ti ev sefa sürdü çocuklar birde küçük bir bahçemiz var abimler orayla uğraştı biraz bişeyler ektik bakalım annemin hatırına hiç birimiz anlamıyoruz ama komşulara falan sora sora yaptık bişeyler Rabbim versin bereketini tutarlar inş💕
Kalın vallahi çocuklar da sen de orda çok mutlusunuz. Bahçeniz de bereketli olsun tutar inşallah
114 km yazmışım 14 km olucaktı
Ben de uzakmış diyecektim
herkese iyi akşamlar. sizlerle uzun uzun yazismayi özledim. alıntı aldım aldım yazamadım. uzuuuuun bi aradan sonra eve geldik. yayla güzeldi ama yoruldum ordan babamlara geçtik. sağlık personeli eşlerine aşı cıkmış baktık eşime de cıkmış kayinvalidemlerin olduğu yerdeki hastaneyi seçtik hem aşı oldu hem de uzun bi aradan sonra orayada gidebildik dedeyi gördük ama ne yazık ki hiç iyi değil. iki lokma yemedi. yeniden yatısi olacak. simdi aklimda ne kaldiysa yazayim unutursam affola🙏
Aslihaydo Aslihaydo kuzummm nasil oldun iyiyim de nolur🙄🙏
@nuriye54 çok geçmiş olsun canim. korkutmuş seni yaramaz ama şükür geçmiş 🤗
Umudum- Umudum- güzel gelinimi güneş mi çarptı. yerim ben o bal yanakları çok tatlı bu cimcime😍
@BKGK benim güzel gelinim sıkılıyor annesi ev yetmiyor bi havuz al keyif yapsın suda 🥰
Kalppare Kalppare korkularını ve rahatlamani okudum bende rahatladım. bizim sıpa iki gündür kedi diyor 🐈
@Jadesi annen ne tatlı jade masallah 3 nesil de çok güzelsiniz 🤩
misskokulumm misskokulumm senin oğlanı az bana gönder de yiyeyim. kendini fırın başına mi attı sabah sabah 😂
nzh99 nzh99 komsum ata çok şanslı hem açık hava şansı var hem de sabırla onunla ilgilenen anne babası var 🙏
Zeyay1420 Zeyay1420 iyi ki gitmişsiniz canim. açık temiz hava hayvanlar çocuklar için cennetmiş. yaylada daha iyi anladım.
Çok sağol kuzum anneyi babayı emrine amade ettik mutlu huzurlu büyüsün sağlam bir birey olsun inşallah
Günaydın kızlarrr. İyi pazarlar 🎊🎊yasağın son günü ezdik tüm yasakları oğluşumlan🤪sabah 6 da güne başlayınca ev ahalisi uyusun diye kahvaltısını yaptırıp çıkardım dışarı( Allahım bu dönemi 12 yıl önce de yaşamıştım ben herkes uyurken ben çocukla parklarda🤪) neyse ben yürüdüm, bekçi, polis de yoktu ortada. Köpek kovaladı, kaplumbağa gördük haşince sevdik şimdi geldik yatırdım.
Gece uykusu toplam 8 saat oluyor çok az daha küçükler. O yüzden madem sabah erkenden kalkmasına çare bulamadım ben de akşam erken yatırayım diyorum gündüz uykularını öne çekeceğim akşam en geç 9 da yatmasını hedefliyorum bugünlük sonra 8 e çekeceğim napayım bari akşam dinleneyim dedim bakalım
Bizimki gece geç sabah erken gündüzde çok az uyuyor kaç gündür fırsat bulup da yazamadım düşün canları saolsun öyle öyle büyüyecekler inşallah
çok iyi anlıyorum. tek vücutken simdi tam bagimsizlik var. arelde bıraktığında civana hamileydim cok uzulmistum suclu hissediyordum. emzirirken de civana haksizlik oluyor mu diye kendimi yerdim. cunku artik kendimi hic iyi hissetmez olmustum. işin temposu arel hamilelik derken neyse geldi geçti. 1 yasina kadar emdi ya rahat ol canim. bak ne guzel buyudu şükür. artik yemesi de artar. uykusu da duzelir. uyanir ama sık sık degil.mamaya devam derim 2 yasa kadar. ben devam sutu vermistim ama süt le ilgili calismalar az da olsa canimi sıkıyor. arel 3 yasi doldursun kesecem sutten 😂 civan da emdigi kadar kismet ne kadarsa🙏

arel degil civan 🤗 bu uyku problemini çözmek lazım şekerparem. yoksa tüm döngü etkileniyor. sen uykunu almazsan ne erva ya ne aliye ne kendine eşine eve imkansız yetişemezsin. uykuyu hedef al canim. benimde aklımda uygun zamanı kolluyorum✌

geçirdin gibi düşünme ya. illaki hissediliyor bence. ne yazik ki geçiren için oldu bitti olmuyor dikkat etmek gerekiyor da artık kimsenin sabri kalmadı. gerçekten ülkemizde iyi yönetilmedi bence bu kriz. çok basit örnek vereyim eşim özel eğitim merkezinde fizyoterapist. yani engelli bireylerle çalışıyor. çoğunun zaten solunum sıkıntısı var maske takmıyor çocuklar. meb e bağlılar. sağlıkçı olmasına rağmen meb e bağlı olduğu için aşı yok. meb de yüzyüze eğitim yapanlara aşı geldi onlara yine yok. ki bizim işimiz yüz yüze de değil. bebek kucagimizda yakin temasla calisiriz. simdi yine ise devam edecek. çok mantıksız gerçekten. benim eşim olduğu için aşı cıktı sağlıkçı değil de sağlıkçının eşi olduğu için ama bende calismiyroum şu anda misal 🙄 trajikomik degil de ne.
valla 2 hafta çok şey yaşandı. arelim de civanim da yeğenimin şiddetine maruz kaldılar canımız çok sıkıldı üzüldük ama idare etmeye çalıştık. yani tedbirliydik. araya giriyorduk hemen. severken bi anda yüzünü cirmaliyor ya da yapistiriyordu😕😫 ona da ayrı üzüldüm. tek çocuk apartmanda enerjisini atamıyor. annesi hiç ama hiç aşağı bile indirmiyirmus usengecliktenmis😒 çok konuştuk bakalım inşallah değişir birşeyler. içinde biriken bir enerji var ve kontrol edemiyor.cocuk büyütmek zor iş ama ilk 3-4 yıl bence bir çok sey anne babaya bagli .çok iş düşüyor bize bazen olur bazen olmaz ama elimizden geldiğince geri dönmeyecek şu gubler için ugrasmaliyiz diye düşünüyorum. kisacasi yaylayi doyasiya yasayamadik. haftasonları kacacaz artik her firsatta 🤩🤩🤩
Biz içeri sokamıyoruz yine enerji patlaması yaşıyor hiç çıkmasa dışarı düşünemiyorum vallahi
Ayyy şekerparem ben bile hayal ettim ne güzel dedin dün gibi gelecek bu konuşma o zaman 🥰
Bizde Asya hanımla çok yer gezeceğiz bir sürü hobi edinecepiz kekler yapacağız yemekler birlikte arkadaş olacağız birbirimize yanına gelince Aaa annen mi inanmam diyecekler ben hiç yaşlanmamışım😝😝😝 inşallah çok güzel günlerimiz olsun be ❣️❣️❣️❣️
İnşallah kuzum. Annene benziyorsun. Malzeme sağlam yaşlanmazsın inşallah
Bağa geldik ama daha çok yoruldum tam da bu sebepten . Hiç oturamıyorum . Sürekli elimden tutup bir yerlere sürüklüyor . Evdeyken de böyleydi oda oda geziyorduk . Şimdi dışarda kalma süresi arttı , hatta hiç içeri giremiyoruz . Uykusunu bile dışarda yaptı . Benden başkasına da yapmıyor bunu . Babaya bile gitmiyor böyle . İyice sokak çocuğu olduk biz 😁 yapışık geziyoruz , elimi vermesem üstümden tutuyor çekiyor, kaldırdığında kalkmazsam kıyamet kopuyor . Çok yorucu geçiyor bu zamanları . Uygulamada bu düşkünlüğün 6 ay kadar süreceği yazıyordu 🤦‍♀️
Bnasıl Sena Eve uyum sağlayabildi mi. Biz sürekli sokaktayız uyku da çok az sürekli elimden tutun yürütün modunda ya da çimde çamurda heryerde
hıh bahar aynı durum bizde var. durmuyorlarrr. birken iki oldu sokak delisi. yaylada da alıştılar sanirim. bende evde ne yapıyorduk modundayim ama zaten yetişemiyorum ki. iki gündür bize yemek yapmıyorum bile. sadece çocuklara.ama pestilim cikiyor.

asya da senden. boyle genetik aktarim desene 😍 hosbuldum özlemişim zor da olsa 😇

ne kusuru. ben kendjm diyorum neydi bu coxugun adi diye 😂 ekran konusu geçmiş. valla biz kurtulamadık. ha ekran olmadan ne yapardım onu da bilmiyorum. şu anda bile zor çünkü. webi diye birşey var. bi bakabilir misin müsait olunca. fikrin önemli benim için. onu mu alsam diye düşündüm de.

bende bi yabancıyla oynayınca vay be buyuttun ha diyorum ✌🤗 mis çok takildim aslında. yani açıkçası özellikle arel de kalıcı bir travma olmasın diye ara vereyim düşüncesindeyim. ama aklım yeğenimde de. dediğin gibi arel diğer yeğenimle oynar onunla oynamaz. dislansin istemem. bi de neden vurma istwgi var. bugun bir yaziya denk geldim. instadan atayim sana. iyice tedirgin oldum.annesine birsey diyemiyorum. fazlasiyla alingan. dayak yiyor arel tedbirli olmak istiuorum dogal olarak cunku belli bir sebep ya da an yok. bunun icin soylendi cocuk birsey yapmıyorken yapiyor diyorsunuz diye. ama artik bir iki uc degildi. arel de bir cocuk. ve korkuyor her an. yegenim areli opecek o zaman bile gozlerini sıkıyordu korkudan 😔

yakisikliklar cok yarqmaz aslim. ama bosver canlari sağolsun. senin iyi olduğunu okudukça nasıl mutlu oliyorum4. hastalık uzak olsun senden de haydomdanda🙏

alıntı yapmışım tekrar ama izleyince cevapla diyip kestirmeden gittim 🙈
Helinim haftaya Perşembe hariç bir kaçamak yapıp bebeleri buluşturalım. Yaz sezonu yayla Karadeniz derken arayı açmayalım
Ben de burda yazan olmayınca bdv ye bakıyorum oralarda rastlaşırız belki kız🤪. Boş muhabbet olur mu ya resim, sanat mı konuşuyoruz sanki yaz canım sen. Kalppare Kalppare de geceleri boşlamazdı o da boşladı buraları sabah kendime gelmeye çalışırken okurdum ne güzel..
Ben napıyım eşim çok yoruyor bu ara yine Allah sabır versin ona da bana da 😒😒 dedim en son sen bu sene bir tayin iste memleketine. Git biraz annelerde kal hem. Ben bakarım iyi yer açılırsa gelirim yoksa kalırım dedim. Gözleri fal taşı gibi açıldı ciddi misin diye. Valla ciddiyim ben bakarım çocuklara sıkıntı yok arabayı da satalım 2 ye bölelim sen de orda arabası kalma dedim🤪 ne düşünceliyim. Neyse bu kadar mı bıktın dedi yani evet artık dedim. Göktuğ canı sağolsun çok bağırıyor, istediği olmazsa yıkıyor ortalığı. Ben vermiyorum dikkatini dağıtıyorum eşim dayanamıyor bağırmasına yapıyor sonra da bunu çok güzel kullanıyor sıpa. Konuşuyorum ediyorum ama bilmiyorum inşallah düzgün yetiştirebilriiz bu oğlanı. Kızları ben büyüttüm eşimin okulları hep tam gündü sabah gider akşam gelirdi hafta sonraları da etkinlik, sporları falan vardı. Oğlanı babasıyla büyütüyrouz bakalım sonuç güzel olur inşallah 😒
Ben de diyet, yürüyüş evde hareket vs yapıyrıum bakalım inşallah 2 aya istediğim kiloya düşebilrim.işte öyle canım öpüyrıum kuzuları🥰🥰
Çok radikal teklifle gitmişsin enişteye kuzum. Allahım ayırmasın bebeler analı babalı büyüsün
Bence düşkünlük başlamış kuzum senle vakit geçirmek istiyor kitap bahane derdi o değil seninle yürümek istiyor benim ki bugün babacı ya babababababbaba diye nazlanıyor babasına hiç şikayet etmedim kucağıma gelmedi bile sabah🤪
Biraz nefessiz almak iyidir babaya kitlemek candır
Evet maalesef başladı yaa. Tuvalete giremiyorum kapıda ağlıyor. Bugün işten geldim bir süre dayandım ama sonra girmek zorunda kaldım artık çok kötü ağladı.

En güzeli arada babaya kitleyip ben de yemek falan yapıyorum. Başka türlü zor yani sürekli yanımızdalar 😊😊
Şu sıralar hepsi öyle dönemsel sanırım kuzum
herkese karşı var vurma isteği ama özellikle arele çok çünkü oyun gibi geliyor arel kaçıyor o kovalıyor köşeye sıkıştırıyor. elbette gorusecez ama başbaşa değil yaylada ki gibi. kalabalığa karışırız 😂 anne baba teyze dede abi kedi onune ne gelirse affetmiyor. anne sakin bir üslupta baba da. ama bence nafile. şiddet taraftarı değilim ama arel asla tepki vermez eminim ama bak civan parçalar vahşi biraz sanki koç ya 😒 yani sinirli civan arel oturur ağlar. ve fark ettiğin az konuşuyor yeğenim. babayla daha çok ifade etmeye çalışıyor kendini ams bizlere pek değil anneyle kavga halinde bezdiriyor kadını. sürekli tehlikeli işlere yelteniyor annesi gelsin uğraşsın. çok hareketli. zor bir cocuk. bende onu dusunuyorum sizlerden de fikir almak iyi olur dedim.
Sürekli gözünüz üstünde olmalı o da bebek. Ama arelin gelişimini psikolojisini olumsuz etkilememeli ya da daha seyrek görüşmeli bir süre
bugün başladım canim ama uyurken beze devam uyanınca hemen çıkarıyorum serüveni baslatiyorum😂 ama hiç olmadi bugün hep üstüne yapiverdi ve kakasınida yapmadı 🙄😕 3 gun muhlet verdim. çok sabrım yok sanırım. civan da durmuyor zorlanıyorum. kv bırak dedi ben gelince başlarız diyor ama babası hasta onunla ilgileniyor gelemez. onu beklememeliyim. lazimlik mi alsam acaba? tv karşısında felan oturur. sadece klozet adaptörü var renkli merdivenli bi model var ya o.
İnşallah başaracaksınız Helinim
Kafa dinlemeye ihtiyacın var sanırım, bir iki hafta neysede durabilir misin tek o kadar. Gerçi sen tek yaşamayı da başarırsın, sormam hata.
Bizim duruda Göktuğ gibi her istediği olacak, ikinci kez istemiyor ilk istemede başlıyor yaygara. Vallahi bende enişte gibi hemen veriyorum, susmuyor hemen kendini yere atıyor beni tehtit ediyor kafasını vurarak. Büyüyorlar ama nasıl. Pazar sabahı kahvaltı yapıyorduk, yıktı ortalığı sofradakileri dağıtacak. İzin verdim abarttı indirdim Kıyamet koptu.
Eşime dedim bu çok mutsuz oluyor, biz bunu yetistiremiyoruz galiba diye. Bendede sabır kalmadı topladım masayı. O zaman rahatladı.
Maşallah diyeyim sana hem diyet hem spor. Hedef kaç kilo vermek.
Ne zor yetişiyor insan ufağı . Canları saolsun
Evet bizde olmuştu Umut artık daha çok söz dinliyor yapmıyor. Akıllı ve iyi çocuğu oynuyor şuan. Ama nedeni var kızın gözünün önünde yapa yapa, artık Duru yapıyor. Bizde tek değişen şey artık duruya yapma diyoruz. Ve bu durumdan Umut çok keyif alıyor. Ben duruya kizdikca hoşuna gidiyor. Hatta yetişemediği yerden pet şişeleri ağzını açıp eline veriyor, ve bana şikayete geliyor. Biz ıslanmaya sanırım bir süre daha devam edeceğiz. Şu yasaklar kalksın ikisinide denize aticam, bol bol islansinlar.
Oy şekerim Durum, hocası kuvvetli ne yapsın. Öperim boncuklarımı
Aynen kuzum al benden de o kadar. Ben de göndermek istemem.
Yoğunluk hiç bitmedi bu yıl Allah bitirmesin
Yok canım ya misskokulumm misskokulumm nerde ben nerde. Tırnağının ucu bile olamam ben onun🥰bazen mecbur kaldığım için birçok şeyi yapıyorum yoksa gayet tembel ağır ve üşengecimdir.
Bende aşırı boyun düzleşmesi boyun fıtığı ve omuzlarda daralma vardı annemin vefatından 1 gün önce acil yatış verdi doktor ama Ayşe 4 aylıktı daha yatamadım ayakta tedaviye başladım ertesi gün annemi kaybettim yarım kaldı tedavim. Şimdi omuz ağrılarım ve bilek ağrım fazlalaştı ellerimde his kaybı ve güçsüzlük var sürekli elimden bişeyler düşürüp kırıyorum Ayşe 9 kilo olmasına rağmen onu taşıyamıyorum emzirirken çok zorlanıyorum eşimde belinden şikayetçiydi bakalım ne çıkacak sonuçlar

İlahi canım ya gece gece güldürdün beni☺️fotoğraflarınız çok hoştu ama maşallah size🧿
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız. Kuzenin de sağ SALİM gitsin gelsin inşallah
Kızlarrrrr nasılsınızzzzz Urfa yaniyür çok sıcak🔥 benim çocuklar da ekstra bi enerji var ben sıcaktan baygınlık geçiriyorum onlarda tık yok 😂
Aslım iyileştiniz inşallah. Artık yanar oralar, Allah güç kuvvet versin

nzh99 nzh99 aynn ya hanımağa dün gırgır demeyi öğrendi 😂😂
Bu Arada ata videolara bayıldım şimdiden toprakla içli dışlı ohh Mersin sıcağında hortum da elinde serinleme yolunu bulmuş😀🥰

Önceki gün bahçeyi sularken Zeynep hanım fıskıyenin altına girip bir güzel ıslanmış bende evdeydim kızarım diye de eve girmemiş bahçede oynamış ıslak haliyle Bi komşumuz haber verdi çocuğun saçları üstü başı ıslak deyince geldi eve saçlarını kuruttum üzerini değiştirdim ama iş işten geçmiş dün çok kırgın halsizdi başım ağrıyor demişti ki Zeynep kolay kolay hasta olmaz bu gece alnı yüzü şişti sinüzit olmuş yavrum sabah acile gittik ateş çıkmadı çok şükür şurup verdi geldik niye iğne vermedi ben cesurum iğne vurdurabilirdim diye ağlıyor şimdi

Sağolasın canım , takılıyorum öyle de az çok yine yardımı dokunuyor şimdi Allah var 😁
Hamilelikte elimi sıcak sudan soğuk suya sokmadımdı. İkincide de öyle yapar mı bilmem güvenemedim pek 😁 az çok yardımları oluyor yine şimdi ama arada da kafa dinlesek güzel olur 🤪
Ah alıştı kuzum sokağa ondan ağladı kustu kıyamam
Evet öyle oldu . Ağlarken kusmalarımız çıktı bir de . Ev iki katlı , uyumak için çıkıyoruz yukarı . Çocuk da haklı , bende hata . Hemen çıkınca uykuya hazırlandık . Ortamda biraz vakit geçirmesine izin vermedim ki. Kendini güvensiz hissetmiş olacak ki böyle tepki verdi .
Bnasıl Sena Eve uyum sağlayabildi mi. Biz sürekli sokaktayız uyku da çok az sürekli elimden tutun yürütün modunda ya da çimde çamurda heryerde
İlk gün evi bırak asansöre bile sokmak istemedi bizi 😁 baya zorladı ama çok şükür hemen alıştı . Çıkarıyorum yine dışarı her gün . Ama ona rağmen şu elimden tutma olayını unutturamıyorum 😑 yanlış bir şey mi yaptım da böyle oldu diye endişelenmeye başladım artık . Çocuklara koşardı dışarda şimdi kaçıyor .

Kızlarrrrr nasılsınızzzzz Urfa yaniyür çok sıcak🔥 benim çocuklar da ekstra bi enerji var ben sıcaktan baygınlık geçiriyorum onlarda tık yok 😂
Ahh canım ben antepte görev yaparken 23 Nisan da gelmiştim urfaya kavrulduk resmen nasıl geri döneceğimi bilememiştik. Bu tarafa gel kuzum efil efil esiyor miss gibi

Back
X