Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah sonuclariniz güzel çıkar. En azından tedaviniz kolay olma dileği ile.Yok canım yamisskokulumm nerde ben nerde. Tırnağının ucu bile olamam ben onun
bazen mecbur kaldığım için birçok şeyi yapıyorum yoksa gayet tembel ağır ve üşengecimdir.
Bende aşırı boyun düzleşmesi boyun fıtığı ve omuzlarda daralma vardı annemin vefatından 1 gün önce acil yatış verdi doktor ama Ayşe 4 aylıktı daha yatamadım ayakta tedaviye başladım ertesi gün annemi kaybettim yarım kaldı tedavim. Şimdi omuz ağrılarım ve bilek ağrım fazlalaştı ellerimde his kaybı ve güçsüzlük var sürekli elimden bişeyler düşürüp kırıyorum Ayşe 9 kilo olmasına rağmen onu taşıyamıyorum emzirirken çok zorlanıyorum eşimde belinden şikayetçiydi bakalım ne çıkacak sonuçlar
İlahi canım ya gece gece güldürdün benifotoğraflarınız çok hoştu ama maşallah size
![]()
Canımsın maşallah sizlere inşallah bizlerde görürüz 10 lu yıllarıİlahi seniyeni evli sayılırsınız siz tabi canım Allah muhabbetinizi arttırsın bizim gibi 16 yıllık evli olunca da hiç ayrılmayın inşallah
Göktuğ u da kısa kısa çıkara çıkara alıştırdım canım ben öyle akıllı bebe değilkıştan beri az az hep çıkardım arabasında önce yürüyüş alanında yarım tur atabiliyordum sonra ağlıyor inmek istiyordu. Bugün 2 tur attım
zamanla o da alıştı.lesslie candır boşver yürüme bandını falan eliptik alırsan o daha mantıklı olur illa aletle yapacam dersen
Oooyyy kızz ben okurken yoruldum maşşallah sanaAllah gücünü arttırsın. Kuzenin de sağsağlim gitsin gelsin inşallah. Emar sonuçlarınız da iyi çıkar umarım önemli bir sıkıntı çıkmaz
Allah seniyine de olsun hamilelikte iyi olur getir götür yapar sonra düşünürsün
![]()
Bir masallahta sana o zaman. Nice güzel sağlıkla yıllarınız olsun musmutlu. Gençken yanlız duruluyorda insan yaşlandıkça insan arıyor. Yeni evli sayılırım ama onu bile sakin yaşayamadık. Evlenir evlenmez hamilelik peşine doğum sonra tekrar doğum. Vallahi ben geçen 3 yılı çabuk harcadim. Şimdi biraz büyüsunler o zaman tam net anlayicagim evli olduğumu.
Babası veriyor eline ne isterse sonumuz hayrolsun dün yıkadım giydirdim durmadı uyumadı indiler bahçeye bir baktım çamurla bütünleşmiş ağzına da atıyor şaşkın hep gözümüz üstünde olacak illakinzh99 aynn ya hanımağa dün gırgır demeyi öğrendi
Bu Arada ata videolara bayıldım şimdiden toprakla içli dışlı ohh Mersin sıcağında hortum da elinde serinleme yolunu bulmuş![]()
Geçmiş olsun zeynoma kıyamam çocuklar hastalanmasın çabucak toparlar inşallah öperim badem gözlümüÖnceki gün bahçeyi sularken Zeynep hanım fıskıyenin altına girip bir güzel ıslanmış bende evdeydim kızarım diye de eve girmemiş bahçede oynamış ıslak haliyle Bi komşumuz haber verdi çocuğun saçları üstü başı ıslak deyince geldi eve saçlarını kuruttum üzerini değiştirdim ama iş işten geçmiş dün çok kırgın halsizdi başım ağrıyor demişti ki Zeynep kolay kolay hasta olmaz bu gece alnı yüzü şişti sinüzit olmuş yavrum sabah acile gittik ateş çıkmadı çok şükür şurup verdi geldik niye iğne vermedi ben cesurum iğne vurdurabilirdim diye ağlıyor şimdi
Bu bir dönem bence Ata da bana çok düştü. Dün arkama ağlamış şaşırdım. Odadan odaya geçerken görünce bile bana atlıyor ki babasındayken beni aramazdı o dereceSağolasın canım , takılıyorum öyle de az çok yine yardımı dokunuyor şimdi Allah var
Hamilelikte elimi sıcak sudan soğuk suya sokmadımdı. İkincide de öyle yapar mı bilmem güvenemedim pekaz çok yardımları oluyor yine şimdi ama arada da kafa dinlesek güzel olur
Evet öyle oldu . Ağlarken kusmalarımız çıktı bir de . Ev iki katlı , uyumak için çıkıyoruz yukarı . Çocuk da haklı , bende hata . Hemen çıkınca uykuya hazırlandık . Ortamda biraz vakit geçirmesine izin vermedim ki. Kendini güvensiz hissetmiş olacak ki böyle tepki verdi .
İlk gün evi bırak asansöre bile sokmak istemedi bizibaya zorladı ama çok şükür hemen alıştı . Çıkarıyorum yine dışarı her gün . Ama ona rağmen şu elimden tutma olayını unutturamıyorum
yanlış bir şey mi yaptım da böyle oldu diye endişelenmeye başladım artık . Çocuklara koşardı dışarda şimdi kaçıyor .
Aynen kuzum. Amin inşallah . Ne yaptı enişte. Hep şaşkın bu adamlar bazen diyorum eşime hep vukuatlar senleyken oluyor. O da bir yıldır bakıyorum aşkolsun diye üste çıkıyornzh99 evet canım dışarı alıştılar tutabilene aşk olsun. Beni en çok sen anlarsın, yaşlarımiz aynı. Birde geç evlilik Allah başımızdan eksik etmesin. Gerçi bugün eşim beni dikkatsizliği ile üzdü ama hadi neyse.
Oyy güzel gelinciğim kıyamam ben sanaÖnceki gün bahçeyi sularken Zeynep hanım fıskıyenin altına girip bir güzel ıslanmış bende evdeydim kızarım diye de eve girmemiş bahçede oynamış ıslak haliyle Bi komşumuz haber verdi çocuğun saçları üstü başı ıslak deyince geldi eve saçlarını kuruttum üzerini değiştirdim ama iş işten geçmiş dün çok kırgın halsizdi başım ağrıyor demişti ki Zeynep kolay kolay hasta olmaz bu gece alnı yüzü şişti sinüzit olmuş yavrum sabah acile gittik ateş çıkmadı çok şükür şurup verdi geldik niye iğne vermedi ben cesurum iğne vurdurabilirdim diye ağlıyor şimdi
İyileştim canım çok şükür çok kilo verdim ama.Alışınca içeri girmiyor bizimki kaç posta çıkıyoruz yürüse düzgün denge kuramıyor iki büklüm arkasındayız gece bile iniyoruz
Nbirden açılacak dilleri kuzum. Öyle oluyor
Aynı Ata düz duvara tırmanıyor belki sonra akıllanırlar inşallah missim ne dersin
Yaz zor misim buralarda . Samsun a çok gidesi yok eşimin şaşırıyorum gün sayardı vaka çok orda. Bizi bıraksa ben mecbur izin alacam Ata için e izin alınca da niye ayrı kalalım beraber gideriz diyorum . Önümüzdeki ay belli olacak kuzum. Hepsi şeker kuzularımızın.
Onun Allah diyen dillerini severim vakti gelince bülbül gibi şakıyacaklar sağlıklı olsunlar da gerisi gelir arkadan
Ah alıştı kuzum sokağa ondan ağladı kustu kıyamam
Kalın vallahi çocuklar da sen de orda çok mutlusunuz. Bahçeniz de bereketli olsun tutar inşallah
Ben de uzakmış diyecektim
Çok sağol kuzum anneyi babayı emrine amade ettik mutlu huzurlu büyüsün sağlam bir birey olsun inşallah
Bizimki gece geç sabah erken gündüzde çok az uyuyor kaç gündür fırsat bulup da yazamadım düşün canları saolsun öyle öyle büyüyecekler inşallah
Biz içeri sokamıyoruz yine enerji patlaması yaşıyor hiç çıkmasa dışarı düşünemiyorum vallahi
İnşallah kuzum. Annene benziyorsun. Malzeme sağlam yaşlanmazsın inşallah
Bnasıl Sena Eve uyum sağlayabildi mi. Biz sürekli sokaktayız uyku da çok az sürekli elimden tutun yürütün modunda ya da çimde çamurda heryerde
Helinim haftaya Perşembe hariç bir kaçamak yapıp bebeleri buluşturalım. Yaz sezonu yayla Karadeniz derken arayı açmayalım
Çok radikal teklifle gitmişsin enişteye kuzum. Allahım ayırmasın bebeler analı babalı büyüsün
Biraz nefessiz almak iyidir babaya kitlemek candır
Şu sıralar hepsi öyle dönemsel sanırım kuzum
Sürekli gözünüz üstünde olmalı o da bebek. Ama arelin gelişimini psikolojisini olumsuz etkilememeli ya da daha seyrek görüşmeli bir süre
İnşallah başaracaksınız Helinim
Ne zor yetişiyor insan ufağı . Canları saolsun
Oy şekerim Durum, hocası kuvvetli ne yapsın. Öperim boncuklarımı
Aynen kuzum al benden de o kadar. Ben de göndermek istemem.
Yoğunluk hiç bitmedi bu yıl Allah bitirmesin
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız. Kuzenin de sağ SALİM gitsin gelsin inşallah
Aslım iyileştiniz inşallah. Artık yanar oralar, Allah güç kuvvet versin
Nisan yine neyse bir de temmuz Ağustos var ki dillere destanAhh canım ben antepte görev yaparken 23 Nisan da gelmiştim urfaya kavrulduk resmen nasıl geri döneceğimi bilememiştik. Bu tarafa gel kuzum efil efil esiyor miss gibi
Haziranda da bizim 11 yıl bitiyor
şişme havuz alalım büyük kocaman anca işimizi görürEvet bizde olmuştu Umut artık daha çok söz dinliyor yapmıyor. Akıllı ve iyi çocuğu oynuyor şuan. Ama nedeni var kızın gözünün önünde yapa yapa, artık Duru yapıyor. Bizde tek değişen şey artık duruya yapma diyoruz. Ve bu durumdan Umut çok keyif alıyor. Ben duruya kizdikca hoşuna gidiyor. Hatta yetişemediği yerden pet şişeleri ağzını açıp eline veriyor, ve bana şikayete geliyor. Biz ıslanmaya sanırım bir süre daha devam edeceğiz. Şu yasaklar kalksın ikisinide denize aticam, bol bol islansinlar.
o uyusa ali uyanacakBiz uyumadık..bu saat oldu başım çatlıyor.avaz avaz bağırıp ağlıyor.dişi şişti.dolven verdim 1 saat oldu. Şimdi sızdı gibi ama bırakamıyorum beşiğe ya uyanirsa diye![]()
bir an önce pandemi bitsin onlar kreşe ben işe gideyim diyorum sana da aynısını diliyorum canimNe zaman duracak bu çocuklar peki, evet önceden saklarken olsun vakit geçiriyordum, büyüdükçe zorlastilar.
Helin yigeninden bahsediyor, 22 aylık olan yiğeni. Arel sanırım 31 aylık.
Aynı sorunlar biZdede var artık eskisi gibi dövmesi yok, ama keşke dovse. En azından hamlesini biliyordum. Şimdi oyun oynarken zarar veriyor, koşarken çarpıyor hoyrat hareket ediyor. Hesapta kovalamaca oynuyor. Bizim kızda az değil umut akillandikca sanki Duru değişiyor. Umut çok uyumlu bir çocuk daha öncede demiştim. Çok yaramaz ama evinde misafirlikte karıştırmasi yok diye. Ama kiZ girmediği delik bosaltmadigi dolap yok. Pek bı yerede gitmiyorum ama gidersemde her delikte birde hiç korkusu yok.
bennnnn. bizim ki üşengeçlikten ziyade usandık be baharımMaşallah bu ne tempo okurken yoruldum. Hep miss miss diyorumda, seninde missten farkın yok. Gerçi bu grupta bir veya bilemedin 2 tembel vardır. Tabi bayrak bende.
Emar ne için canım kesin yazmissindir ben kaçırdım sanırım.
vicdansizzz dünür bir mendil gibi kullanıp atcan mi adamı. yazık kız gelinime babasını özler. sende özlersinKızzz ikinci için ona da ihtiyacım yokhazır embriyolar o olmasa da olur
![]()
Kesinlikle vukatlarin çoğu onlarlayken oluyor. Umuta basket potası almış kapıya çakıyordu. Bende mutfakta yemek hazırlıyordum. Alt tarafı iki çivi cakicak, 1 rini çakmış çekici kapının üzerine koymuş, lavobaya gitmiş. Duruda kapıyı aç kapa yapınca kafasına çekiç düşmüş. Kapıdaki o incecik alana çekiç bırakılır mı. Ben her yeri kitliyorum aman birşey ellerine geçmesin diye. Biraz kanadı kafası ama çok ağladı.Babası veriyor eline ne isterse sonumuz hayrolsun dün yıkadım giydirdim durmadı uyumadı indiler bahçeye bir baktım çamurla bütünleşmiş ağzına da atıyor şaşkın hep gözümüz üstünde olacak illaki
Geçmiş olsun zeynoma kıyamam çocuklar hastalanmasın çabucak toparlar inşallah öperim badem gözlümü
Bu bir dönem bence Ata da bana çok düştü. Dün arkama ağlamış şaşırdım. Odadan odaya geçerken görünce bile bana atlıyor ki babasındayken beni aramazdı o derece
Aynen kuzum. Amin inşallah . Ne yaptı enişte. Hep şaşkın bu adamlar bazen diyorum eşime hep vukuatlar senleyken oluyor. O da bir yıldır bakıyorum aşkolsun diye üste çıkıyor
Oyy çok geçmiş olsun okurken kafama düşmüş gibi içim sızladı ahh bu babalar ahhh..Kesinlikle vukatlarin çoğu onlarlayken oluyor. Umuta basket potası almış kapıya çakıyordu. Bende mutfakta yemek hazırlıyordum. Alt tarafı iki çivi cakicak, 1 rini çakmış çekici kapının üzerine koymuş, lavobaya gitmiş. Duruda kapıyı aç kapa yapınca kafasına çekiç düşmüş. Kapıdaki o incecik alana çekiç bırakılır mı. Ben her yeri kitliyorum aman birşey ellerine geçmesin diye. Biraz kanadı kafası ama çok ağladı.Eki Görüntüle 2852497
offf çok fena ya bu babaların rahatlığı beni deli ediyor. çok geçmiş olsun baharimKesinlikle vukatlarin çoğu onlarlayken oluyor. Umuta basket potası almış kapıya çakıyordu. Bende mutfakta yemek hazırlıyordum. Alt tarafı iki çivi cakicak, 1 rini çakmış çekici kapının üzerine koymuş, lavobaya gitmiş. Duruda kapıyı aç kapa yapınca kafasına çekiç düşmüş. Kapıdaki o incecik alana çekiç bırakılır mı. Ben her yeri kitliyorum aman birşey ellerine geçmesin diye. Biraz kanadı kafası ama çok ağladı.Eki Görüntüle 2852497
ayy çok gecmis olsun Baharcigim , kıyamam, çok acimistir, kuzum ondan ağlamıştır. bazen insanin boşluğuna geliyor. Rabbim korusunKesinlikle vukatlarin çoğu onlarlayken oluyor. Umuta basket potası almış kapıya çakıyordu. Bende mutfakta yemek hazırlıyordum. Alt tarafı iki çivi cakicak, 1 rini çakmış çekici kapının üzerine koymuş, lavobaya gitmiş. Duruda kapıyı aç kapa yapınca kafasına çekiç düşmüş. Kapıdaki o incecik alana çekiç bırakılır mı. Ben her yeri kitliyorum aman birşey ellerine geçmesin diye. Biraz kanadı kafası ama çok ağladı.Eki Görüntüle 2852497
Maşallah sizlerede sağlıklı ve mutlu nice seneleriniz olsun. Emar sonuçlarıniz ne zaman çıkacak.Haziranda da bizim 11 yıl bitiyor![]()
Vallahi su pandemi bitse eski hayatlarımıza dönsek keşke. Canım sürekli bez tak çıkar yapma bence. Belkide gerçekten hazır değil. En iyisi bir kaç hafta ara ver, bu arada konuş. Çok zorlandı ise bu seferde ters tepme sin. Evet ben getirdim ama, bu bir ölçü değil. Benimkiler aşırı düşkün banyoya. Bıraksan orada vakit geçirirler. Ben çok hevesli oldukları için erken alistiridim. Tuvaletten sogumasin korkmasın, birde bezi sürekli tak çıkart kafası iyice karışacak.şişme havuz alalım büyük kocaman anca işimizi görür
o uyusa ali uyanacak2 bebeli hayat çok zor. areli uyutmadim bugün sırf akşam erken uyusun diye. bari akşam az da olsa dinleneyim. çok çok ağlıyor herşeye bağırıyor. tuvalet eğitimi onu çok zorladı. bugün babası da evdeydi. 2 gündür kakasini yapmıyordu. tam pozisyon alıyor farkediyorum tuvalete gidiyoruz yok yapmıyor. eşim ben civani uyuturken bez takmış
yazık yapsın diyor
iki gündür bana yazık değildi sanki. çok canim sıkıldı. gittim uyuyacam dedik 10 dk da bir sağolsun birşey sordu. oğlan taş gibi çıkarmış göstereyim diyor
deli oldum gidip lazimlik alacaz dedi ve yine bez takmış
bir an önce pandemi bitsin onlar kreşe ben işe gideyim diyorum sana da aynısını diliyorum canim
bennnnn. bizim ki üşengeçlikten ziyade usandık be baharım
vicdansizzz dünür bir mendil gibi kullanıp atcan mi adamı. yazık kız gelinime babasını özler. sende özlersin![]()
Sağol canım işte bizim babamız biraz rahat.Oyy çok geçmiş olsun okurken kafama düşmüş gibi içim sızladı ahh bu babalar ahhh..
Sağol canım birde kızın kafasını yardı, ne olur ben dayanamıyorum, sesini duyamıyorum ben cikiyorum dedi ve yarım saat eve gelmedi. Suçluyum çok korktum çok üzüldüm dedi.offf çok fena ya bu babaların rahatlığı beni deli ediyor. çok geçmiş olsun baharim![]()
Sağol canım ne bilim kapının üzerindeki o daracık yere birşey koymak hiç gelmedi aklıma. Baya uzun ağladı normalde hiç bu kadar ağlamaz.ayy çok gecmis olsun Baharcigim , kıyamam, çok acimistir, kuzum ondan ağlamıştır. bazen insanin boşluğuna geliyor. Rabbim korusun
Oyyy kuzum kıyamam ya çok geçmiş olsun canım çok acımıştır tabii bir de çekiç yani yumuşak birşey değil kiKesinlikle vukatlarin çoğu onlarlayken oluyor. Umuta basket potası almış kapıya çakıyordu. Bende mutfakta yemek hazırlıyordum. Alt tarafı iki çivi cakicak, 1 rini çakmış çekici kapının üzerine koymuş, lavobaya gitmiş. Duruda kapıyı aç kapa yapınca kafasına çekiç düşmüş. Kapıdaki o incecik alana çekiç bırakılır mı. Ben her yeri kitliyorum aman birşey ellerine geçmesin diye. Biraz kanadı kafası ama çok ağladı.Eki Görüntüle 2852497
eşinin boşluğuna gelmis demek istedim kuzum, yoksa nerden aklina gelecek senin. simdi nasil, durucugum, keyfi yerine geldi ki kuzumunMaşallah sizlerede sağlıklı ve mutlu nice seneleriniz olsun. Emar sonuçlarıniz ne zaman çıkacak.
Vallahi su pandemi bitse eski hayatlarımıza dönsek keşke. Canım sürekli bez tak çıkar yapma bence. Belkide gerçekten hazır değil. En iyisi bir kaç hafta ara ver, bu arada konuş. Çok zorlandı ise bu seferde ters tepme sin. Evet ben getirdim ama, bu bir ölçü değil. Benimkiler aşırı düşkün banyoya. Bıraksan orada vakit geçirirler. Ben çok hevesli oldukları için erken alistiridim. Tuvaletten sogumasin korkmasın, birde bezi sürekli tak çıkart kafası iyice karışacak.
Sağol canım işte bizim babamız biraz rahat.
Sağol canım birde kızın kafasını yardı, ne olur ben dayanamıyorum, sesini duyamıyorum ben cikiyorum dedi ve yarım saat eve gelmedi. Suçluyum çok korktum çok üzüldüm dedi.
Sağol canım ne bilim kapının üzerindeki o daracık yere birşey koymak hiç gelmedi aklıma. Baya uzun ağladı normalde hiç bu kadar ağlamaz.
Of çok kötü olmuş ya Allah saklamış kuzumu her şeye dikkat etmek gerekKesinlikle vukatlarin çoğu onlarlayken oluyor. Umuta basket potası almış kapıya çakıyordu. Bende mutfakta yemek hazırlıyordum. Alt tarafı iki çivi cakicak, 1 rini çakmış çekici kapının üzerine koymuş, lavobaya gitmiş. Duruda kapıyı aç kapa yapınca kafasına çekiç düşmüş. Kapıdaki o incecik alana çekiç bırakılır mı. Ben her yeri kitliyorum aman birşey ellerine geçmesin diye. Biraz kanadı kafası ama çok ağladı.Eki Görüntüle 2852497
Dilzarcim eşimin peşinden de genelde bir dolaşmak gerekir. Umutla durudan pek farkı yok. Hatta onlardan daha tehlikeli, herşeye yetişebiliyor.eşinin boşluğuna gelmis demek istedim kuzum, yoksa nerden aklina gelecek senin. simdi nasil, durucugum, keyfi yerine geldi ki kuzumun
Sizede geçmiş olsun canım. Oluyor ne zaman ne olacağı belli değil. Hele bizimkiler sürekli birşey getiriyor başına. Bu ilginç diye anlattım. Allah beterinden korusun. Al mesela evet o kapak düşebilir, giderde en istemediğimiz tarafa doğru düşer. Göktuğ'um çok ağlamaz annesi onunda canı yanmıştır ama, Göktuğ'um adam oldu. Benim kız biraz nazlı.Oyyy kuzum kıyamam ya çok geçmiş olsun canım çok acımıştır tabii bir de çekiç yani yumuşak birşey değil ki
Bizim oğlanın da çenesine de çaydanlık kapağı düştükullanmadğım çaydanlıklar yukarıdaki dolapta duruyor. Bizimki de Alıştı kapaklarını açıp kapatıyor arada dolabı açık gördükçe istiyor. Verirken kapak da tam oturmamış çaydanlığı aldım kapak da üstüne düştü çenesini çizmiş biraz derin. Az ağladı Allahtan
nerden ne olacağı hiç belli değil ya