• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Merhaba konu eski ama aynı durumdayız sizde geçti mi acabâ bende çok kötüyüm 20 gündür pskilojim bozuldu cevaplarsaniz sevinirim tıpkı bahsettiğiniz şekilde bizimde 2 eeg de temiz çıktı
Temiz çıkmıştı bizimde normal bi uyku sıçramasıymış bi sorun yok zaten büyüdükçe kalmıyo o sıçramalar çok şükür 🙏 sizin de temiz çıkmış geçmiş olsun sağlıkla büyütün

Kesinlikle vukatlarin çoğu onlarlayken oluyor. Umuta basket potası almış kapıya çakıyordu. Bende mutfakta yemek hazırlıyordum. Alt tarafı iki çivi cakicak, 1 rini çakmış çekici kapının üzerine koymuş, lavobaya gitmiş. Duruda kapıyı aç kapa yapınca kafasına çekiç düşmüş. Kapıdaki o incecik alana çekiç bırakılır mı. Ben her yeri kitliyorum aman birşey ellerine geçmesin diye. Biraz kanadı kafası ama çok ağladı.Eki Görüntüle 2852497
Ayy kuzummm geçmiş olsunnn burda durucuğumun suçu yokmuş ama 😥

Kız bayrak nasıl sende ben dururken 😂 aşk olsun Aaa ben okurken yoruluyorum 😝
Yok bu sıra attım ölü toprağımı üstümden şaka bi yana bende zayıflamaya çalışan kervana girdim eşim her gün spor yapıyor gözümün önünde bende yapayım bir şeyler dedim 2 gündür bakalım 😂 istikrarımı biliyorsunuz malum
Yanında yapan varsa daha kolay dünürcan pes etme 💪

vicdansizzz dünür bir mendil gibi kullanıp atcan mi adamı. yazık kız gelinime babasını özler. sende özlersin 😍
Kız asıl eşim vicdansız , o kullanıp attı beni 😁 hamile iken el üstünde tuttu , çocuk olduktan sonra yüzüme bakmıyor . Kendimi taşıyıcı anne gibi hissettim 😁

N Nehir8077 canim arel sabah kuru bezle uyandı ama hala çişini yapmadi bezi uyanınca çıkarmıştım. çocuk tutmayı öğrendi bırakmıyor şimdi de 😫
Bu güzel birşey gece bezinin ıslak olmaması. Yapar annesi bı başlasa yapmaya, sende arelde rahatliyacak. İşte seni zorluyor biraz.
55 kiloydum 52 ye düştüm 🥺 alırım inşallah tekrar😅
Gercekmi ya sen 55 miydin vallahi hiç gostermiyorsun. Ozaman senin boyun mu çok uzun.
Ayy kuzummm geçmiş olsunnn burda durucuğumun suçu yokmuş ama 😥
Sağol canım tek suçlu bizim büyük oğlan☺️
N Nehir8077 Geçmiş olsun Allah korumuş . İçim bir hoş oldu . Yaşanmasın inşallah bir daha
İnşallah canım kimse yaşamasın Allah evlatlarımızı korusun
Pis gıcık git şuradan 52 ney yaaaa. Yarım kadarsın nerdeyse😒 N Nehir8077 de öyle bir de kilo aldım diyor 😠 dayaklıksınız açım zaten yerim sizi çubuk kraker niyetine 🤣🤣
Vallahi mis asliya bende şaşırdım ben dahada az bekliyordum. Aç kalma dünürüm kalorisi düşük şeyler le doldur mideni. 55 oldum bu arada. Miss hem sendeki boy bizde varmı. Bende boyda eksiyim.

Başka birtane almana gerek yok, bacak kısmını bir çıt makas at uzun süre kullanmiyacaksin zaten. O seni anlık kurtaracak ıslak uzun süre nasılsa kalmayacak. Tuvalate alistiriyorsun nasılsa. Bu kadar koşturmaya çok uzun süreceğini zannetmiyorum. Bacak kısmındaki lastiği biraz gevset o işini görür senin.kefir ben veriyorum İkisinede pipetle içiyorlar. Bazen bir yudum bazen bir bardak içiyorlar.
Sağol canım oluyor böyle şeyler evde 3 çocuk var. Allah sağlık versin. Jadesi diyete başlamışsın, herkes ramazanda kilo verdi ben kilo aldım. Birde ramazanda enerjim çok düşüktü. Kavesizlik beni mutsuz ediyormuş bunu farkettim.
Ya bende bi anda geldi istek değerlendirdim😂 şimdi diyet dünyası düşünsün 🤪 veririz ya 3 5 kilo değil mi sen hele kesin verirsin beni bırak devam et 😂 ramazanda bende hep alırım normalde eşim 4 kilo verdi

Kızlar selam. Daha önce yazmıştım emzirirken aşı olmakla ilgili burda arama yapan annelerde oluyor o yüzden yazayım dedim. Ben dün oldum biontec. Kendi doktorumu da danıştım hiçbir sorun Olmaz demişti. Aşı yeri dün akşam çok ağrıdı ama şimdi hafifledi farklı bir yan etki yaşamadım haber vermek istedim. Öpüyorum hepinizi uzaktan tabii ve bebişleri 😍

Ya bende bi anda geldi istek değerlendirdim😂 şimdi diyet dünyası düşünsün 🤪 veririz ya 3 5 kilo değil mi sen hele kesin verirsin beni bırak devam et 😂 ramazanda bende hep alırım normalde eşim 4 kilo verdi
İstagram da görüyorum seni çokta güzel görünüyorsun. 3. 5 kilo senin elinden kurtulamaz. Eşinde bak destek oluyormuş, buda bir artı. Benim öküze ne zaman bana spor yaptır desem. Beklentisi çok fazla, çok ağar şeyler yaptırmaya çalışıyor. Örnek Duru ile umutu karnıma oturtturuyor mekik cekmemi bekliyor, yada beni taşı diyor. Ben az sıkılaşmak istiyorum o benim halterci olmamı bekliyor.

Bu güzel birşey gece bezinin ıslak olmaması. Yapar annesi bı başlasa yapmaya, sende arelde rahatliyacak. İşte seni zorluyor biraz.

Gercekmi ya sen 55 miydin vallahi hiç gostermiyorsun. Ozaman senin boyun mu çok uzun.

Sağol canım tek suçlu bizim büyük oğlan☺️

İnşallah canım kimse yaşamasın Allah evlatlarımızı korusun

Vallahi mis asliya bende şaşırdım ben dahada az bekliyordum. Aç kalma dünürüm kalorisi düşük şeyler le doldur mideni. 55 oldum bu arada. Miss hem sendeki boy bizde varmı. Bende boyda eksiyim.
Kız senin boyun az mı gayet iyi maşşallah 168 daha ne olsun. Kilon çok az en az 58 olman lazım ye yee yeeeee🍬🍬😈😈😈

Kızlaaarr yaa benim modd -->>🤯🤯🤯😵😟😖😣😰😓

Erva hic susmuyor masada mama isteyip ağlıyor ama ne versem yemiyor.biberonu istiyor veriyorum içmiyor 😥
Masadan iniyoruz oynarken sesi yok. Gezerek yemek istiyor.😒 o zaman cok neşeli ama sabit duramıyoruz 🙄
Dışarı çıkardım gezdirdim babaanneye de ugradik geldik eve gelmemizle zır zır zır ağlamaya başlıyor. aglamak bulaşıcı erva bu kadar ağlayınca ali de bambasit seylere bile aglar oldu.

Dünden beri çok çiş yapıyor.sık ve bol. Renkte kokuda bi anormallik yok ama üşüdü ayakları sanırım.babannesi ayakkabı aldı bizim kıza. Ben netten iyi bir ayakkabi alacagım desem de dinlemedi.bu ayakkabi terletiyor ayağını.sonra da üşüyor.terletmeyen kiz ayakkabısı önerisi varsa alayım.
Bu arda ben de diyete başladim kizlar.kilo 71 e dayandı.hayatimda böyle olmamaistim.hedefim 63 falan. Boyum 173. 63 kilo iyi olur. Ekmeği azalttim.sabah 1 dilim(yani avuc içi kadar) yedim.ama bizim ev ekmegi oldugu icin oyle hazir ekmek gibi fosur fosur degil.ondan tutuyor.
Oglen papatya cayi ve meyve yedim. Aksama ekmeksiz sebze yemegi yiyecegim. Ekmegi ve sekeri kesersem daha rahat veririm ama ekmek benim can damarim 🙄 zorlanacagim 😊
misskokulumm misskokulumm bu menü nasul canim? Yani oglenu sadrce meyve ile geçirmek? 🤔

Back
X