• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ooo hatunlar diyete girmiş topluca . Ben de kilo değil Belki ama sıkılaşmayı istiyorum . Özellikle karnımdan çok rahatsız oluyorum nasıl toparlanacağız acaba ki . Sıkı bir karın sezeryan sonrası hayal mi acaba 🤔
@BKGK
S Susam_tanesi
Nerelerdesiniz sesiniz çıkmıyor ?
İş ev derken yoğun geçiyor günler yaa. Tam geri dönmüştüm bir kaç gündür yine okuyamadım. Yakalayacağım inşallah 😊😊 boşluklarda da ebeveyn kitaplarına sardım bu ara onları okuyorum. Çocuk büyümeden aldığım kitapları okuyayım bari dedim 😅

Selam canlar,
Benim tel sıkıntılı ya internette problem yaşıyorum. Bende diyetteyim 1 ay i geciyor sanirim 4 kilo verdim devam ediyorum suan 61 im hedef 58. Ama bu göbelce gitmiyor onceden dümdüz dum sadece basenler vardi sanirim bölgesel çalışmam gerekecek ama bebeklere olmuyor. Bir termal takım aldm sauna etkisi ile size yazarim markasını bir giyiyorum yürüyüşe çıkınca eve geliyorum sular akmis vucudumdan. Ama cok kullanamadım 3 4 kez giyebildim sadece.
Sizler Nasilsiniz?
@Umudum- buradayım canim sagol cok şükür ıyiyiz sena nasil eve döndünüz mü?
@Helinnnnn canim insallah alışır hemen Arel cim. Bende köye gidebilirsem orada uğraşacağım bizim vajinal yapışıklık devam ediyor belki bezdendir onada ayrı canim sıkılıyor krem sürüyorum bazen yakiyor cocugu butun gun ağlıyor bu sefer bende biraktim sürmüyorum su sira:KK43:
Jadesi Jadesi canim bir ara instada fotonuzu gordum masallah Asya ya ve size cok güzelsiniz
S Susam_tanesi yaa Ipek de gun geçtikçe güzelleşiyor Masallah kocaman
N Nehir8077 canim Duru cumm gecmis olsun cokk
@misskokulumm 6 kilo baya iyi vermişsin Masallah:)
@Zeyay1420 zeynep e de çok gecmis olsun canim
@Sonsuz umut canim selam bende 3 gundur hemoroid sorunu oldu ama cok beter durumdayım yarin 4 gun olacak doktor krem.verdi birde sıcak su önerdi ama kremde bir tuhaf yaptı kasindırır gibi. Sen birseyler içmiştim sanki ?

Bu hemoroid icin önerisi olan var mı kizlae canim oyle aciyorki cok pis bir agrii:KK43:
Sağol canım Karyanın da maşallahı var pek güzel 🤩 nasıl anne kız poz vermişsiniz bugün. Anne kız saatleri arttıkça pek bi mutlu oluyorum ben. Bu aralar çok tatlılaştılar yaa. Bu son ayrılış bana zor geldi. Önceki seferde yalnızdım evde günler yoğun ve zor geçiyordu bu sefer eşim olunca çok güzeldi üçümüz çok güzel vakit geçirdik 🥰🥰 öyle olunca işe dönmek zor geldi bu hafta zor geçti 🥺

Susam yemek yerken bile bir elimi tutuyor daha ne diyim 🙄😁 kızım yemek yiyemiyorum diye çıkışınca da kendi eliyle beni besliyor🥴😁🤣 neden böyle davranıyorlar bu yavrucuklar 😳 aslında sebebi duygusal doyummuş. Yeterince duygusal doyuma ulasamayan çocuk anneye düşkün olurmuş, kıskanırmış. Ben bunu denedim. Gecen gun onla normalden fazla ilgilendim oynadık hep.evin işi öylece kaldı. O gün abisi bana gelince hic kıskanmadı, gülümsedi hatta.
Olabilir inanırım ben hem tek çocuk olduğu için hem yemek harici pek iş güç takılmam sürekli onlaydım ama bu ara çok arttığına göre belki işe başlamamın etkilerini yeni hissediyoruzdur.
Aman akıllı telleri olmasın, bizdekilerde var. Kayınvalide neysede gorumce günde en az 10kere arıyordu. Lavoda olsak bı dur be kadın uygun değiliz işte biraz bekle, yok peş peşe caldiriyor. İki çocuk var tuvalet Faslı tek başına yetiyor zaten. 9 da yatıyorlar diyorum 10 da 11 de arıyor, bı bakiyim yattilarmi diyor birde. Ve bunu her gece yapıyordu. Ben açmasam eşimi arıyor illa açılacak o tel. Duru uyaniyor umut uyanmiyor telede. Uyanmasalar bile sıkılıyorum sürekli şunu yapiyorum bunu yapıyorum demeye.

Maşallah sana 10000 adım baya iyiymiş. İyi gidiyorsun hedefe ulaşmaya az kalmış. Demek 2 aya kurtulacaksın.

Tabiki hakkınızda hayırlısı sürekli valiz hazırlamak boşaltmak, gezmenin en kötü tarafı.birde çocuklar olunca daha Zor. O valiz eksiksiz olmak Zorunda.
Anaaam bu ne kız özel hayat diye bişey olmaz böyle de 7-24 görüntülü konuşma. Ben günde 1-2 den bile sıkılıyorum 😳

Kesinlikle vukatlarin çoğu onlarlayken oluyor. Umuta basket potası almış kapıya çakıyordu. Bende mutfakta yemek hazırlıyordum. Alt tarafı iki çivi cakicak, 1 rini çakmış çekici kapının üzerine koymuş, lavobaya gitmiş. Duruda kapıyı aç kapa yapınca kafasına çekiç düşmüş. Kapıdaki o incecik alana çekiç bırakılır mı. Ben her yeri kitliyorum aman birşey ellerine geçmesin diye. Biraz kanadı kafası ama çok ağladı.Eki Görüntüle 2852497
Off geçmiş olsun duruş a yaa. Kanayacak kadar sert vurmuş nasıl acımıştır kim bilir 😕

kızlar iki şey danışacam malum çocuklar sürekli düşüyorlar. civan dudağının üstü yarıldı demistim orda skar doku oluştu doktorda ağzına yakın geçmez zaten dedi uzaktan bakarak dokunmadan. kantaron sür dedi. tavsiyeniz var mı.

hazır kefir alan var mı çocuklar için? areli sütten kesip kefire alıştırabilir miyim acaba ?
Ben içirdim canım hatta artık hazır yoğurt ve ayran da veriyorum. Yani ben zaten yoğurttan değil de mayandan yoğurt yapıyordum. İçeriğine bakıyorum onlar da süt ve yoğurt kültürü veya kefir kültürü kullanıyorlar. Benim yaptığımdan bir farkı yok aslında

Off geçmiş olsun duruş a yaa. Kanayacak kadar sert vurmuş nasıl acımıştır kim bilir 😕
16216094548431091105520042669459.webp
sağol canım, Bak bunu şimdi çektim iz kaldı, baya baya delindi kafası.

Olabilir inanırım ben hem tek çocuk olduğu için hem yemek harici pek iş güç takılmam sürekli onlaydım ama bu ara çok arttığına göre belki işe başlamamın etkilerini yeni hissediyoruzdur.

Anaaam bu ne kız özel hayat diye bişey olmaz böyle de 7-24 görüntülü konuşma. Ben günde 1-2 den bile sıkılıyorum 😳
Eşimden kaynaklanıyor çok uzakmisiz gibi, ayda bir aradığı, kırk yılda bir uğradığı için ailesine, onlarda her haberi her gelişmeyi, veya oğullarının iyimi kötümü benden öğrenmeye çalışmaları için. Eş duZenli arasa haftada veya 2 haftada bir uğrasa gösterse kendini, hiç zannetmiyorum bize düşkün olduklarını.

Selamlar kızlar 🙋🏼‍♀️ havalar ısındı herkes gezmelere başladı tabi ben de dahil🤭 buralar biraz boş kalmış önceden sayfalar birikirdi şimdi baya az. Geçen sene bu zamanlar oyun halısında çırpınan bebelerimiz şimdi yerlerinde durmuyor koşuyorlar nerden nereye 🙏🏼
Dışardan çocuk sesleri duysun hemen kapıya gidiyor beni dışarı çıkarın diyor😀 durmuyorlar hiç yerlerinde.🙂

Ooo hatunlar diyete girmiş topluca . Ben de kilo değil Belki ama sıkılaşmayı istiyorum . Özellikle karnımdan çok rahatsız oluyorum nasıl toparlanacağız acaba ki . Sıkı bir karın sezeryan sonrası hayal mi acaba 🤔
@BKGK
S Susam_tanesi
Nerelerdesiniz sesiniz çıkmıyor ?
Hayal sanırım çok uğraşmak gerekiyor. Nerden vakit bulacağız ki benim ki de yumoş yumoş. Göbeğimin üst kısmı yoktu altta yine vardı göbek dopumdan sonra göbek üstünde yumoş olmuş 🤦🏻‍♀️

Deyin hele kimin nazarı değdi😭😭 sabah rutin yürüyüşe çıktık yine ama bu kez marketleri gezelim dedim en uzaklara gittim en son markette bebek arabasının tekeri kırıldı😭😭annemlerin evin orda Allahtan annemi çağırdım baktık takılmalık değil içi kırılmış.bakalım yaptıracaz o zamana kadar yeğenimin baston puseti var onu kullanırım da pembe o da🤪 hiçbir şey beni yıldıramaz 🤣🤣
Ben değilim ya maşallah diyoruz kız hepimiz görülmez kaza olmuş😂😂😂

kızlar iki şey danışacam malum çocuklar sürekli düşüyorlar. civan dudağının üstü yarıldı demistim orda skar doku oluştu doktorda ağzına yakın geçmez zaten dedi uzaktan bakarak dokunmadan. kantaron sür dedi. tavsiyeniz var mı.

hazır kefir alan var mı çocuklar için? areli sütten kesip kefire alıştırabilir miyim acaba ?
Bende verdim muz çilekle karıştırdım gayrette güzel yedi 😀 sade yemez ama benşm oğlan. sanmıyorum

canım düşündüm de haklısın😊.zaten epey zorlandım.biraz daha arttırayim.😊zaten sütüm de azaldı böyle olmaz.ervanın dişler peşi sıra çıkıyor ki kuzum onda da böyle biraz😖.tam rahat edecekken bir bakıyorum yeni dis geliyor.o geciyor çocuk rahatla-di dememe kalmıyor öbürü kabarıyor.ondan çok aksi 🙄
Goktugun da kapuu mu yiyorr oyy kıyamammm 😍🤩🤩 afiyet bal şeker olsun pasama🍉💗
Azmettık basaralım jadeem 😊 kızkardeşim de diyete girmis.dun konusurken söyledi.sormasam soyleyecegi yok köftehorun 😊 ee neler yedin falan dedim abla su an hamurişi yiyorum diyor😅 kız hamurişli diyet mi var dedim gülüyor 😅 sabahları ac karnına birkac bardak su ic dedi ve günde bir yeşil kabağı az yagda sotele ye cok yarari oluyor kilo verirken dedi.canım da nasıl kek istiyor anlatamam 🤤😄
Öyle deme ya içim bir tuhaf oluyor 😔
Baksana ya 😁 böylesi de zormuş 😁 aman sen sakın ona uyma baharım 😇 umut ile duru sana yeter de artar bile 🙃🙂🙃🙂🙃
Ayy bahar papatya cayini ilk defa içtim.yani sallama cay olarak tuketmistim ama bu sefer demleme yaptım. Kız fazla mi attim papatyayı nedir. Dokundu sanki. Eşim de açlıktan boyle halsizsin diye çıkıştı.sonra siz de o öğün sayılmaz deyince biraz arttirmaya karar verdim 😊
Demek Duru da masa altından yemeyi seviyor.masayi dagitmayi da seviyor demistin.tamam iste aynı kafa bunlar 😄
Sen de benim gibi kendini paralamışsın kekler mumlar kitaplar videolar vs vs vs... ben oyun çadırı icine lazimlik koyup umumi tuvalet bile yaptım 😄 tuvalet kapisina elma agaci olusturup tuvalete gittikce elmasini boyadım.daha neler neler..ama inat etti.kardesi dogmustu yeni. Ben de bebegim altıma yapacagim diye inadina yapıyordu. Bir gün öğrendi iste..demek o günün gelmesi gerekiyormuş.biraz daha sabir canım💗 ikisine bir alıştırmaya çalışsan çok yorulur musun? Belki cesaret alırlar ve çabuk olur.
zaafım bu ara nutella oldu. bahanem de hazır sekerim düşüyorum yoruluyorum sinirleniyorum yiyeyim en iyisi diye. ben vermiştim de ama uzun zamandir da tartilmiyorum belki almisimdir. gobek var bende ya ona da egzersiz lazim ama enerjim de yok vaktim de 😫 csnim karpuz çekti 🙈 Benim de kilo sebebim cikolata oldu..cocuklar üzdükçe onlara kizmamak icin cikolata yedim. 2 ay gibi bir surede 4 kilo aldım birden. Dedim ben napiyorum kiloyu da gectim damarlarim karaciğerim ne alemde? Vazgectim diyete basladim.esim dun aksam gene cikolata almis.dedim diyetteyim.hayir diyet miyet yok ye diyor bana 🙄
Benim diyeti de bi tuhaf 😂😂😂 hamurişi de yemiyorum ama 🤪🤪 ben sabah su içiyorum limonlu aç karnına faydası oluyor bir de suyumun içinekabuk tarçın atıyorum ben haberiniz olsun kan şekerini debgeleyip tatlı isteğini azaltıyor

Acaba korse takmak icin gec mi kaldik🙄 karin kaslari gebelikte ayriliyormus.bazi kadinin dogum sonrasi boyle gevsek kaliyormus.oyle mekik vs benim dikisimi zorluyor ya 🙄
Neden geç olsun kuzum geç değil şekillenmek için takmak lazım aslında bende yürüyüşe gidebilirsem takacağım aklımda ama evde takamam sıcak havalarda fenalık geçiririm 😂 zorluyorsa hiç yapma canım senin dikiş hassas zaten

Her akşam saat 2 saat spora gidiyor. 9 da geliyor. Sonra evde 1 saat yapıyor. Sabah işe gitmeden 1 saat yapıyor. 7 gün spora gidiyor ev hariç. Hiç boş durmaz çocuklarla oynarken bile spor yapıyor. Bı goysunden umutu bir goysunden duruyu tutar. 1 saat kaldır indir halter olarak kullanır. Beni kullanıyordu artık izin vermiyorum işim var der kaçarım. İş değil onunkisi abarttı bizimkisi 15 20 senedir yapıyor insan sıkılır.
Off seninki fenaymış benimki evde 1 saat yapıyor pandemi öncesi salona gidiyordu şimdi gitmiyor gitmesin ya ben o gelsin diye gözüm düşüyor bütün gün 🙄
Benden halter olmaz ya bel fıtığı olur adam 😂😂 bulmuş miniş kadını kaldırıyor 🤪

İş ev derken yoğun geçiyor günler yaa. Tam geri dönmüştüm bir kaç gündür yine okuyamadım. Yakalayacağım inşallah 😊😊 boşluklarda da ebeveyn kitaplarına sardım bu ara onları okuyorum. Çocuk büyümeden aldığım kitapları okuyayım bari dedim 😅
Aydınlat bizi susam 😂😂😂 sen oku bizi de bilgilendir 😂 kız benim kıza ne kadar hayır demeyim desem de o kadar demişim ki hayır demeyi öğrendi 😂😂😂😂 benden modern ebeveyn olmadı sen devam et yoluna

Back
X