- 27 Eylül 2018
- 1.619
- 3.474
- 133
- 33
Yerim ya o kadr eve tıkıldılar onların da hakkı çıkmakDışardan çocuk sesleri duysun hemen kapıya gidiyor beni dışarı çıkarın diyordurmuyorlar hiç yerlerinde.
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yerim ya o kadr eve tıkıldılar onların da hakkı çıkmakDışardan çocuk sesleri duysun hemen kapıya gidiyor beni dışarı çıkarın diyordurmuyorlar hiç yerlerinde.
![]()
Herkes tatilde valla sizin ne eksiğiniz var çıkın çıkın gelinAh ne isterim geçen hafta eşime dedim çok özledim bi gezesim var Karadenizi diye![]()
bugün bi kitap görüp eşime alır.misin dedim. birine okutup anlattiririm dedim.İş ev derken yoğun geçiyor günler yaa. Tam geri dönmüştüm bir kaç gündür yine okuyamadım. Yakalayacağım inşallahboşluklarda da ebeveyn kitaplarına sardım bu ara onları okuyorum. Çocuk büyümeden aldığım kitapları okuyayım bari dedim
![]()
ah benim.ki de gelse keskeBuaksam kayınvalidem geliyor parti başlasin
Haftasonu yasak var diye buaksamdan alıyor eşim eglenceli bir iki hafta beni bekliyor![]()
hangi marka canim ?Ben içirdim canım hatta artık hazır yoğurt ve ayran da veriyorum. Yani ben zaten yoğurttan değil de mayandan yoğurt yapıyordum. İçeriğine bakıyorum onlar da süt ve yoğurt kültürü veya kefir kültürü kullanıyorlar. Benim yaptığımdan bir farkı yok aslında
hangi markaydı canim?Bende verdim muz çilekle karıştırdım gayrette güzel yedisade yemez ama benşm oğlan. sanmıyorum
Pınar’ın sade olanını almıştım. Beğendim ben güzeldibugün bi kitap görüp eşime alır.misin dedim. birine okutup anlattiririm dedim.cok canim sıkılıyor aslinda konuya ama ne yazik.ki
ah benim.ki de gelse keskevalla dede iyi olmadığından beri gelemiyor ve eksikliğini çok.hissediyoruz. hem bi kadin goruyordum muhabbet güzel oluyordu hem de bizi iyo topluyordu.
umarım sizin de güzel sakin huzurlu gecer
hangi marka canim ?
hangi markaydı canim?
Canına okurum bu seferıntikam soğuk yenen bir yemek midir hahahaha. valla o zaman hamileyken çektir derim![]()
Benimki de sezeryan , karın çok yok ama sıkılaşması lazım .karin en zoru ve egzersiz şart dünür ama zorlama kendini. 4 kişilik bir grubumuz vardı 2si sezeryan dümdüz karın ben ve bi arkadaş normal doğum ve gobeklin![]()
Hiç sorma , hele instada denk gelen 4 çocuklu bir kadın var ..Hayal olur mu kuzum ünlülere bak dün doğuruyor 1 haftaya normal,![]()
İyi yapmışsın , ben de aldım birini elime ama geç kalmışım sanırım okumak içinİş ev derken yoğun geçiyor günler yaa. Tam geri dönmüştüm bir kaç gündür yine okuyamadım. Yakalayacağım inşallahboşluklarda da ebeveyn kitaplarına sardım bu ara onları okuyorum. Çocuk büyümeden aldığım kitapları okuyayım bari dedim
![]()
Bu yumoşluk çok sinir bozucu , spor filan yapamıyorum valla kendi kendime . Ama yakın zamanda senoşu babaya kitleyip zumbaya gitmek istiyorum en azından üzerimdeki ölü toprağı atarım belkiHayal sanırım çok uğraşmak gerekiyor. Nerden vakit bulacağız ki benim ki de yumoş yumoş. Göbeğimin üst kısmı yoktu altta yine vardı göbek dopumdan sonra göbek üstünde yumoş olmuş![]()
Ah sorma ya kaldık biz evdeHerkes tatilde valla sizin ne eksiğiniz var çıkın çıkın gelin![]()
Güzellikten ziyade sağlığımız icin toparlamalıyız.bir ara leslie yapıyordum ama bıraktım.gene baslamalı.korse ben de alayım.ben hic kullanmadım.doktorum 6 ay yok demisti.sonra da kaldi oyleBenim karnım öne doğru büyüdüğü için normal doğum olmasına rağmen baya sarkık kaldı ya korse de 2. Günden sırna 40 gün kullanmıştımama çok sıkı değildi
Evet miss onun cok faydasi oluyormus. Annemin karrın zari yırtılınca cerrah ona demiş ki: sen hic mi karnını sıkıp bırakma egzersizi yapmadin dogumlardan sonra?.karnin gevsek kalmis bak simdi minicik bi ameliyatta cirt diye yirtildi demis. Karnı sıkıp bırakarak egzersiz yapmak lazımmış.ben de evde aklıma geldikçe yapıyorum.tabi su icmeyi bile unuttuğm icin genelde onu da unutuyorun o ayrıGöbek şikayeti olanlar benim ilk 2 de hiç göbeğim kalmamıştı öyle cıvık da değildi. Bunda kilo kalınca göbek de oldu. Şükür şimdi çok daha iyi. Yürüyüş yaparken dik durup karnımı sert tutup yürüyorum kaslarım çalışsın diye. Ne akıllıyımneyse baya sertleşti karnım yürüyüş heryeri sıkılaştırıyor zaten. Bir de göktuğ u dizime yatırıp karnıma çekip uzatıyorum dizilerimi aklıma geldikçe yapıyorum bu hareket de güzel sıkılaştırıyor
Yaa cok motive edici konusmussun gene baharcim.ekran aldim vallaCanım evet yediklerin çok az papatya çayı felam icmene gerek yokki, sen zaten rezene tüketiyorsun o sana zaten yeter. Ödem ve gaz problemi için. Bir gün veya 2 gün az yedin diye, halsiz olmazsın. Az yediğin için sen farkında olmasan da mutsuz olursun. MutsuZluk senin enerjini düşürür. O kadar çok gıda varki kalorisi düşük ama mideyi doldurabilecegin. Canım çok kek istiyor demişsin, sabah yiyebilirsin. Canının en çok istediği şeyleri sabaha çekersen zaten zayıflarsin. Süt ne yersen ye eksilmez, az ye çok ye. Sütü engelleyen sadece sudur. Suyu az tukettiginde sütte azalma olur. Dünkü yediklerin azaltmadi sütünü, diyet şoku ile yaşadığın mutsuzluk, canının istediği şeyi yiyememenin verdiği stres azalttı sütünü. Kalorisi düşük ama besleyici gidarla doldur bakalım mideyi, suyunuda iç bak azalıyor mu. Çünkü aş ermelerin geçecek, tok midenin canı birşey istemez. Bihter çikolata ile nefsini korelte bilirsin, kuru kayısı kuru incir. Birde çoğu meyvada çıktı diyet için güzel bir zaman. Meyveler lede tatlı isteğini yok edebilirsin. Çok tatlı canın istediğinde önce bir yeşil elma ye, biraz bekle ondan sonra canının istediğini ye. Zaten çok kacirmiyacaksin.
Geçmiş olsun Kadirciğe canım.ihlamur tavsiye ederimKizlar ya bayrmdan beri kaynanamgldeym geldk goturdu esim hava degisiminden bi iyilesemedi oglum su cicegi bitti bulanti estahsizlk istifar oldu hastahaneye gittik suruplarla duzeldi derken smdi grip oldu gece atesi 38.5 oldunca acile gittik 3 bucuktu gece bsey yapmadilar grip dediler surup verdiler gec saat bulamazsanz die ates dusurucu calpol deglde tutuncu olani adini getirwmedm smdi. Ondan yazdi antibiyotk yazdi ama verme zorda kalmazsan dedi bogazda da kizarma tahris var az dedi.
Ates dusmistu smdi yine cikiyo atesi evde napabilirim ya dktr yapamam bisy dio ne yediriym napiym blmiyorm gece yine kotu olursa . Allahtan o atesle gdip virus deyip test isteme durumu asla olmadi cok korkmustm ona
Limonlu su benim de aklima geldi ama midem biraz problemli oldugu icin korktumBenim diyeti de bi tuhafhamurişi de yemiyorum ama
ben sabah su içiyorum limonlu aç karnına faydası oluyor bir de suyumun içinekabuk tarçın atıyorum ben haberiniz olsun kan şekerini debgeleyip tatlı isteğini azaltıyor
Canım korse kendi bedeninin bir beden küçüğünü alabilirsin başta sıkar ama sonra alışırsın amaGüzellikten ziyade sağlığımız icin toparlamalıyız.bir ara leslie yapıyordum ama bıraktım.gene baslamalı.korse ben de alayım.ben hic kullanmadım.doktorum 6 ay yok demisti.sonra da kaldi oyle
Evet miss onun cok faydasi oluyormus. Annemin karrın zari yırtılınca cerrah ona demiş ki: sen hic mi karnını sıkıp bırakma egzersizi yapmadin dogumlardan sonra?.karnin gevsek kalmis bak simdi minicik bi ameliyatta cirt diye yirtildi demis. Karnı sıkıp bırakarak egzersiz yapmak lazımmış.ben de evde aklıma geldikçe yapıyorum.tabi su icmeyi bile unuttuğm icin genelde onu da unutuyorun o ayrı
Yaa cok motive edici konusmussun gene baharcim.ekran aldim vallasutumun azaldigini dusundukce okuyacagim.cunku sutum direkt azaliyor bu da beni geriyor.erva ustume atlayip agladikca muthis geriliyorum.e gerildikce de sut azaliyor.kisir dongu
aslında ben diyet konusunda katıyımdır yani nefsime dur derim.biliyorsunuz 8 ay sadece yesillik yiyerek beslendim alerjiden dolayı. Ama süt azalınca psikolojim yoruluyor. Kuru meyveler de seker ama onları da az yemeliyim sanırım.aldirayim bari. bir sorun da şu ki; ben yemedigim zaman iki sıpam da yemiyor
ayni yemegi yemem lazim.mesela sirf onlar yumurta yesin diye hergün yumurta yiyorum.yunurta hergun yememem lazim.doktorum oyle soyledi.yermis gibi yapınca ya da az yeyince anlıyorlar.
daha dogrusu ali anlıyor.o da yemiyor o yemeyince erva yemiyor.gene kısır döngü
Not: canım da kısır istedi o kadar cok demisim ki
Geçmiş olsun Kadirciğe canım.ihlamur tavsiye ederim
Limonlu su benim de aklima geldi ama midem biraz problemli oldugu icin korktumtarçın iyi fikir amaaaa süte atsam olma mı
![]()
Canim sen simdi boşver diyeti. Sonra yaparsin.Allah zihin açıklığı versinCanım korse kendi bedeninin bir beden küçüğünü alabilirsin başta sıkar ama sonra alışırsın ama
Tabi sağlık önemli ama görüntü de etkiliyor beni şimdi belki değil ama sınavdan sorma sıkı bir diyet ve spor düşünüyorum rahat veririm normalde kilo ama bakalım senin de çok fazlan yok kolay verirsin inş
Papatya çayı da şekeri ve tansiyonu düşürüyor. Hatta bazı insanlarda yorgunluk ve uyku yapıyor. Sürekli de bu çayları tüketmene gerek yokki. Rezeneyi hergunmu iciyordun
Cok sagl. Iciriyorm onu pek sevmiyor ama kandira kandira veriyorm bi sekilde nane limon yapmstm agzina dahi almadi eksiyle arasi hic yok anasi gbiGüzellikten ziyade sağlığımız icin toparlamalıyız.bir ara leslie yapıyordum ama bıraktım.gene baslamalı.korse ben de alayım.ben hic kullanmadım.doktorum 6 ay yok demisti.sonra da kaldi oyle
Evet miss onun cok faydasi oluyormus. Annemin karrın zari yırtılınca cerrah ona demiş ki: sen hic mi karnını sıkıp bırakma egzersizi yapmadin dogumlardan sonra?.karnin gevsek kalmis bak simdi minicik bi ameliyatta cirt diye yirtildi demis. Karnı sıkıp bırakarak egzersiz yapmak lazımmış.ben de evde aklıma geldikçe yapıyorum.tabi su icmeyi bile unuttuğm icin genelde onu da unutuyorun o ayrı
Yaa cok motive edici konusmussun gene baharcim.ekran aldim vallasutumun azaldigini dusundukce okuyacagim.cunku sutum direkt azaliyor bu da beni geriyor.erva ustume atlayip agladikca muthis geriliyorum.e gerildikce de sut azaliyor.kisir dongu
aslında ben diyet konusunda katıyımdır yani nefsime dur derim.biliyorsunuz 8 ay sadece yesillik yiyerek beslendim alerjiden dolayı. Ama süt azalınca psikolojim yoruluyor. Kuru meyveler de seker ama onları da az yemeliyim sanırım.aldirayim bari. bir sorun da şu ki; ben yemedigim zaman iki sıpam da yemiyor
ayni yemegi yemem lazim.mesela sirf onlar yumurta yesin diye hergün yumurta yiyorum.yunurta hergun yememem lazim.doktorum oyle soyledi.yermis gibi yapınca ya da az yeyince anlıyorlar.
Limonlu su benim de aklima geldi ama midem biraz problemli oldugu icin korktumtarçın iyi fikir amaaaa süte atsam olma mı
![]()
Her şeyden önce sağlık ve görünüş için yapmalı vakti geldi ben daha önce 1 2 denedim ama hazır değilmişim hemen gitti isteğim bu sefer istikrarlıyım hedefim 10 kiloGüzellikten ziyade sağlığımız icin toparlamalıyız.bir ara leslie yapıyordum ama bıraktım.gene baslamalı.korse ben de alayım.ben hic kullanmadım.doktorum 6 ay yok demisti.sonra da kaldi oyle
![]()
Bitki çaylarını değiştirmen lazım 2 aya bir farklı iç etkisi olmuyormuş sürekli içince
Yok ama haftada 3 4 içiyordum.ama mesela ervanın dişi falan çıkacağı zaman cok ağladığı icin rezene hergun içiyordum.kahve de icemeyince ona sardim.sonra da herseyin fazlasi zarar diyerek vazgectim.Papatya çayı da şekeri ve tansiyonu düşürüyor. Hatta bazı insanlarda yorgunluk ve uyku yapıyor. Sürekli de bu çayları tüketmene gerek yokki. Rezeneyi hergunmu iciyordun
Ateşi kac ki? Ateş de vucutta mikrobu kırmakla görevlidir.38 i geçmedikçe çok da panik yapma.Cok sagl. Iciriyorm onu pek sevmiyor ama kandira kandira veriyorm bi sekilde nane limon yapmstm agzina dahi almadi eksiyle arasi hic yok anasi gbiateşi dusuremiyorm sirkeli su diyen de var iyi degl die biliyorm yanls degilssm
Bu sabah limonlu su ictimHer şeyden önce sağlık ve görünüş için yapmalı vakti geldi ben daha önce 1 2 denedim ama hazır değilmişim hemen gitti isteğim bu sefer istikrarlıyım hedefim 10 kilo
Kendini çok sıkarak diyet yapma 2 ayda sıkılıp bırakacağına 2 yıla yayarak yap bıkmadan alışkanlık haline de geliyor hem her şey
Süte toz tarçın atabilirsin tabi oda dengeler şekerini ben faydasını çok görüyorum tatlı isteğim inanılmaz azaldı daha önce zayıfladıpımda da baya işe yaramıştı![]()
Ya aslında adacayi cok severim ama önerilmiyor ya icemiyorumBitki çaylarını değiştirmen lazım 2 aya bir farklı iç etkisi olmuyormuş sürekli içince![]()
Ohoo grup fit anneler grubu oluyor desene1 haftalık detoksa başladım ben de hadi hayırlısı![]()