• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
bugün bi kitap görüp eşime alır.misin dedim. birine okutup anlattiririm dedim.😁 cok canim sıkılıyor aslinda konuya ama ne yazik.ki
Hiç canın sıkılmasın. Ben de üzülüyordum okuyamıyorum diye eşim de dedi ki bütün gün çocukla uğraşıp akşam da çocukla ilgili kitap okuyamıyorum diye üzülme artık onu da yapsan kafayı yersin. Doğru haklı. Ki senin 2 çocuk kendine bile vaktin kalmıyordur. Ben serviste öğle arasında falan okuyorum. Yani çocuktan kalan vakitlerde değil iş yerinde kalan vakitlerde 😊

Kızlar benim oğlanın odasını ayırmak şükür çok iyi oldu sizlere de tavsiye ederim😍 dün gece hiç uyanmadı 10 da yatmıştı sabah 6 da uyandı. Eskiye nazaran çok güzel uykuları. Normalde de en fazla 2 kere kalkıp emip uyuyor. Memeyi kesene kadar razıyım ona da🥰 aynu yatakta yatarken sürekli memedeydi ağzı kendi de ben de uyuyamıyordum düştü düşecek korkusu. Hatta ayırdığım ilk hafta gece eşimi çekiştiriyormuşum durr düşeceksin diye🤣🤣 adam elimi tutuyor şaşırmış. Sabah hayal mayal hatırladım Göktuğ sandım seni korktum düşeceksin diye dedim🤣🤣

S Susam_tanesi canım bayıldımmm ipekciğimin elbisesi, kendisi, sizler herşey çok güzel olmuş🧿🧿🧿
Yaşınız sağlık, mutluluk getirsin bir sürü yeni şey öğrensin cimcime❤️❤️güzel günlere büyüsün anneli babalı inşallah 🥰🥰🥰
Sağol canım inşallah çok teşekkür ederim ☺️☺️
1,5 ay önce niyetlendiğimiz doğum gününü ancak yapabildik . Zar zor fotoğrafları çektik dara gelemiyor ki bizimki. Bi de masadakileri gösterip gösterip mama diye tutturduğu için bir yandan sarma ve çilek yedirip bir yandan foto çektik 😁😁

Eki Görüntüle 2854160 sağol canım, Bak bunu şimdi çektim iz kaldı, baya baya delindi kafası.
Valla delinmiş yaa kuzum 😕😕
Aydınlat bizi susam 😂😂😂 sen oku bizi de bilgilendir 😂 kız benim kıza ne kadar hayır demeyim desem de o kadar demişim ki hayır demeyi öğrendi 😂😂😂😂 benden modern ebeveyn olmadı sen devam et yoluna
Ara ara konu geçtikçe bahsediyorum zaten. Benim de derdim modernlik değil de işte mutlu özgüvenli bir çocuk yetiştrmek. Bu arada kendimi de çok sorgulamış oluyorum.
S Susam_tanesi yaa evet çok tatlı oldular:) Masallah saglikla buyusunler insallah. Bende evde cok sıkıldım Karya biraz daha büyüsün guzel bir kress verip çalışmak istiyorum tabi daha 1 2 senesi var..
İyi olur senin için canım. Zaten 3 yaşından sonra evde tek olması önerilmiyor. Yaşıtlarından da öğrenecekleri çok şey var.

Sağol canım inşallah çok teşekkür ederim ☺️☺️
1,5 ay önce niyetlendiğimiz doğum gününü ancak yapabildik . Zar zor fotoğrafları çektik dara gelemiyor ki bizimki. Bi de masadakileri gösterip gösterip mama diye tutturduğu için bir yandan sarma ve çilek yedirip bir yandan foto çektik 😁😁
Ohh afiyet bal olsun hep öyleler kıpırdak bunlar 🥰🥰 sağlık olsun da oldu bak ne güzel 😍

eşin tarafı nereli 😂 benim eşimin ailesi de çok mülayim. siz iyi olun sağlıklı olun birşey olmaz modunda 😍 malatyalılar. akrabalık var mıdır?

çok geçmiş olsun dünürüm. ben doğumdan sonra birkaç gün yasadım ağrı çok fenaydı valla. hemen kurtulursun umarim🙏
Sakaryalilar kayınvalidemin anne babası Bulgar gocmeni akrabalık olacağını sanmıyorum Sakarya'dan asla çıkmazlar ilk dışardan evlenen ve şehir dışı yaşıyan eşim 😂 eşim çok iyidir hem bana hem aileme karşı 🙏

Zeyay1420 Zeyay1420 insAllah güzel sonuclar alırsınız canım 😇
Saol canım sonuçlar belli fıtıkçıklarım beni bekler fizik tedavi rahatlatıyor biraz
Babası veriyor eline ne isterse sonumuz hayrolsun dün yıkadım giydirdim durmadı uyumadı indiler bahçeye bir baktım çamurla bütünleşmiş ağzına da atıyor şaşkın hep gözümüz üstünde olacak illaki

Geçmiş olsun zeynoma kıyamam çocuklar hastalanmasın çabucak toparlar inşallah öperim badem gözlümü

Bu bir dönem bence Ata da bana çok düştü. Dün arkama ağlamış şaşırdım. Odadan odaya geçerken görünce bile bana atlıyor ki babasındayken beni aramazdı o derece

Aynen kuzum. Amin inşallah . Ne yaptı enişte. Hep şaşkın bu adamlar bazen diyorum eşime hep vukuatlar senleyken oluyor. O da bir yıldır bakıyorum aşkolsun diye üste çıkıyor
Amin canım aynen onlar hasta olmasın bide çok nadirdir Zeynebimin hasta olmasıhasta olunca da soluveriyor hemen
Oyy güzel gelinciğim kıyamam ben sana 😔 insAllah cabucak iyileş insAllah yavrucuğum 💗 cesur yüreğine kıyamammm 🥰😍
İlaçlarını kullanınca toparlandı hemen çok şükür ama soluverdi 2 günde
İyileştim canım çok şükür çok kilo verdim ama. 😓

Nisan yine neyse bir de temmuz Ağustos var ki dillere destan 😂
Ahh canım ya kilon varmıydı ki verdin. Neyse iyileştin ya çok şükür komşucanlarınla toplanıp kek sarma börek falan yapında o açığı kapa hemen yoksa çocukların peşinde koşmaya mecali kalmayacak
Kesinlikle vukatlarin çoğu onlarlayken oluyor. Umuta basket potası almış kapıya çakıyordu. Bende mutfakta yemek hazırlıyordum. Alt tarafı iki çivi cakicak, 1 rini çakmış çekici kapının üzerine koymuş, lavobaya gitmiş. Duruda kapıyı aç kapa yapınca kafasına çekiç düşmüş. Kapıdaki o incecik alana çekiç bırakılır mı. Ben her yeri kitliyorum aman birşey ellerine geçmesin diye. Biraz kanadı kafası ama çok ağladı.Eki Görüntüle 2852497
Ahh kuzum kıyamam ya nasıl yanmıştır canı bununla geçmişler olsun inş
Ah çocuk aklı işte ya kızarsın diye hasta olmuş kıyamam ben ona 😔 şimdi nasıl
Saol canım çok şükür toparladı hemen
Kızlar selam. Daha önce yazmıştım emzirirken aşı olmakla ilgili burda arama yapan annelerde oluyor o yüzden yazayım dedim. Ben dün oldum biontec. Kendi doktorumu da danıştım hiçbir sorun Olmaz demişti. Aşı yeri dün akşam çok ağrıdı ama şimdi hafifledi farklı bir yan etki yaşamadım haber vermek istedim. Öpüyorum hepinizi uzaktan tabii ve bebişleri 😍
Hadi bakalım antikorun bol olsun inş
Kızlaaarr yaa benim modd -->>🤯🤯🤯😵😟😖😣😰😓

Erva hic susmuyor masada mama isteyip ağlıyor ama ne versem yemiyor.biberonu istiyor veriyorum içmiyor 😥
Masadan iniyoruz oynarken sesi yok. Gezerek yemek istiyor.😒 o zaman cok neşeli ama sabit duramıyoruz 🙄
Dışarı çıkardım gezdirdim babaanneye de ugradik geldik eve gelmemizle zır zır zır ağlamaya başlıyor. aglamak bulaşıcı erva bu kadar ağlayınca ali de bambasit seylere bile aglar oldu.

Dünden beri çok çiş yapıyor.sık ve bol. Renkte kokuda bi anormallik yok ama üşüdü ayakları sanırım.babannesi ayakkabı aldı bizim kıza. Ben netten iyi bir ayakkabi alacagım desem de dinlemedi.bu ayakkabi terletiyor ayağını.sonra da üşüyor.terletmeyen kiz ayakkabısı önerisi varsa alayım.
Bu arda ben de diyete başladim kizlar.kilo 71 e dayandı.hayatimda böyle olmamaistim.hedefim 63 falan. Boyum 173. 63 kilo iyi olur. Ekmeği azalttim.sabah 1 dilim(yani avuc içi kadar) yedim.ama bizim ev ekmegi oldugu icin oyle hazir ekmek gibi fosur fosur degil.ondan tutuyor.
Oglen papatya cayi ve meyve yedim. Aksama ekmeksiz sebze yemegi yiyecegim. Ekmegi ve sekeri kesersem daha rahat veririm ama ekmek benim can damarim 🙄 zorlanacagim 😊
misskokulumm misskokulumm bu menü nasul canim? Yani oglenu sadrce meyve ile geçirmek? 🤔
Benim de acil diyete ve yürüyüşe başlamam lazım göbek aldı başını gidiyor 🥴
bugün bi kitap görüp eşime alır.misin dedim. birine okutup anlattiririm dedim.😁 cok canim sıkılıyor aslinda konuya ama ne yazik.ki

ah benim.ki de gelse keske 🙈 valla dede iyi olmadığından beri gelemiyor ve eksikliğini çok.hissediyoruz. hem bi kadin goruyordum muhabbet güzel oluyordu hem de bizi iyo topluyordu.
umarım sizin de güzel sakin huzurlu gecer🙏

hangi marka canim ?

hangi markaydı canim?
Canım Zeynep çok içerdi altınkılıç alırdık biz antrenör bir arkadaş vardı o öneriyordu biz sporculara içiriyoruz diye. Ayşeye de denedim ama pek hoşlanmadı ama çok faydalı bide meyveli deniyeceğim bakalım

Öyle çok şey var ki aklımda kime ne yazıcam karman çorman oldu kaç gündür okuyup okuyup çıkıyordum dün eşim ve kv gitti memlekete bakalım eşim biraz kalıcak yanında biz kaldık kızçelerle başbaşa🥳🥳🥳
BKGK BKGK canım yengem çok çekiyor hemoroitten açlık otu diye bişey bitki var onu içiyor bir tek o rahatlatıyor diyordu kaç gündür yazıcam Bi fırsatım olmadı denemek istersen aklında olsun

Bende sabah az uyuyuö diye eşim asyayı aldı onların dövüşüne uyandım 🤪🤪 bize karışan eşler kendi bakınca nasıl taşıyor sabırları 1 saatte 😂😂😂
Adama diyetteyim diyorum karışık kızartma yaptı sabah 5 oatetes 3 patlıcan yedim 😝
Jadee diyetteyim diyorum 2 paket yufka almiş.börek yaparsin diyor😁 normalde almaz alasi gelmiş 😄 ben 1 istemistim hakkini yemeyeyim.çocuklar icin yaparim diye o 2 almiş 😅diyetteyim diyorum cikolata yiyelim diyor.bmen çaydaki şekerden vazgeçiyorum o kadar emegi çöpe mi atam 😄 ama attim bu akşam ne yedim hic bilmiyorum:kk77:

Canının istediğini az miktarda ye hiç bir şey olmaz ben öyle yaparak 6 ayda 10 kilo verdim 😂 cips falan yiyordum hep ama sayılı 5 tane falan 🤪
Yüksek kalorili gıdalardan uzak duruyorun.evet canımın istedigini yiyorum ama az az... bir de aksamlari karbonhidrat ve abur cubur tüketmiyorum.arma bu aksam börek yedim🙇‍♀️🙇‍♀️

Sakaryalilar kayınvalidemin anne babası Bulgar gocmeni akrabalık olacağını sanmıyorum Sakarya'dan asla çıkmazlar ilk dışardan evlenen ve şehir dışı yaşıyan eşim 😂 eşim çok iyidir hem bana hem aileme karşı 🙏
Sakaryali değilim ama bulgar göcmeniyim 😊 kayinvalideni anlatirken de yabancilamadim.bizim insanimiz biraz boyledr 😊😊
Bence o sana icme suyunu niye soruyor biliyor musun? Sen ona su götür diye falan degil.alttan alttan soruyor acaba benim rahatca dolasip suyumu almama kizar mi? Izin verir mi diye.
Gelmesi iyi olur insAllah.sanırım ise basladin.destekcin olur senin de 😊

Kızlar benim oğlanın odasını ayırmak şükür çok iyi oldu sizlere de tavsiye ederim😍 dün gece hiç uyanmadı 10 da yatmıştı sabah 6 da uyandı. Eskiye nazaran çok güzel uykuları. Normalde de en fazla 2 kere kalkıp emip uyuyor. Memeyi kesene kadar razıyım ona da🥰 aynu yatakta yatarken sürekli memedeydi ağzı kendi de ben de uyuyamıyordum düştü düşecek korkusu. Hatta ayırdığım ilk hafta gece eşimi çekiştiriyormuşum durr düşeceksin diye🤣🤣 adam elimi tutuyor şaşırmış. Sabah hayal mayal hatırladım Göktuğ sandım seni korktum düşeceksin diye dedim🤣🤣
Ahahah misss aynısını eşim bana yapıyordu sürekli yataktan doğrulup bebeğe bakacak bir anda sarılıp tutuyordu ödüm kopuyordu başta😂😂
Ere odasını ayırmışsınz hayırlı oldun gayet iyi olmuş cidden birde bir şey diyecem yer yatağı mı yapıyorsun beşiğe mi koyuyorsun Zara beşikte durmuyor yerde de uyanınca ağlamaz birşeyleri karıştırmaya koyulur bende 1,5 yaştan sonra ayırcam uydu güzl şimdilik çok şükür

Maşallah diyeyim de baştan ben kendi kendime nazar değdireceğim diye korkuyorum. Bizim kız da büyüdükçe düzeldi. Bazen yatırınca 1 saat sonra uyanıyor yani derin uykuya geçene kadar uyanma olursa oluyor bunu saymazsak. Gece ben yatacağım zaman yer yatağından yanıma alırken meme arıyor emzirip mama veriyorum sonra sabaha kadar uyuyor. Yanıma alırken mama vermedim bir kere sabaha karşı uyanıp emdi 2-3 kere falan. Yani mamayı kesmeyi henüz denemeyeceğim ama gece ben yatarken mama verirsem yatırdığım zamandan sabaha kadar hiç uyanmıyor diyebilirim. Hem de yan yana yatıyoruz 😊😊🤩

Diğer yandan gece mama vermek artık pek doğru değil diyorlar o açıdan yanlış mı yapıyorum bilmiyorum ama bence ihtiyacı var gece 2 mamadan teke düştük bunu da kendi belirledi uyanmamaya başladı. Bir noktada gece ben yatarken verdiğim mamayı da keseriz diye düşünüyordum.

Back
X