- 20 Nisan 2017
- 3.212
- 7.421
- 158
Sonuçları almayı beklemedik . Nasılsa 26 sında bir daha gideceğiz diye. İdrarı da veremedik zaten. 26 sından önce gidip idrar veririz , ultrason da çekilip bütün sonuçlarla gideriz gastroentoloji ye tekrar diye düşündüm .
Ankara’ya da gitmek istemedim ama kaynımlar bana gelmişti , o bahane ile Ankara’ya birlikte geçtik . Kaynanam iyi karşıladı . Diğerleri ile zaten pek sıkıntım yoktu . Kaynanam arada hep oğlum yüzünden birbirimizi yanlış anladık vs diye konuyu açmaya çalıştı ama ben kapattım . Çünkü konuşabileceğim insanlar değil . Gittim iki gün kaldık , Sena için doktor konusunda iyi oldu gitmemiz .aradaki buzlar da erimiş oldu hem . Ama giderken yine üşüttük biz. Bakalım sonuçlar da iyi olur inşallah . Kayseri’ye geçtik bile yarın evimize dönüyoruz inşallah . Bayram sonrası bir de tatile gideceğiz inşallah o zamana kadar toparlarız . Kusmalar da daha devam

Kusma devam ediyor canım daha . Her gün bir kere mutlaka kusuyor özellikle yatmadan önce . Sonuçları da 26 sında bir daha gideceğiz o zaman idrarı da verip hepsini toparlayıp götüreceğim .Umudum- cok gecmis olsun canim simdi nasil sonuclar ne cikti ?

çok da iyi yapmışsın. sanki onlar baktı çocuğa. şimdi mutlu anne baba denize nasıl iyi gelecek. yatırım yaptınız kaç aylık. bende yapacam ama iki tane olunca az daha büyüsünler diye bekliyorum. hoş gün ici kaçamaklar çok yapardım arel küçükken.  haftada1 drama kursu bile vardı hemde akşam. çünkü gündüz ise gidiyordum.  haftasonları eğitimlere katılırdım. arel şimdi çok sosyal. civan çekingen. onun için boşver. hem cocugu icin en dogruyu da son sozu de anne soyler✌
 çok da iyi yapmışsın. sanki onlar baktı çocuğa. şimdi mutlu anne baba denize nasıl iyi gelecek. yatırım yaptınız kaç aylık. bende yapacam ama iki tane olunca az daha büyüsünler diye bekliyorum. hoş gün ici kaçamaklar çok yapardım arel küçükken.  haftada1 drama kursu bile vardı hemde akşam. çünkü gündüz ise gidiyordum.  haftasonları eğitimlere katılırdım. arel şimdi çok sosyal. civan çekingen. onun için boşver. hem cocugu icin en dogruyu da son sozu de anne soyler✌ 
		 anne nefes alıyor çocuğa da daha iyi yaklaşıyor diye düşünüyorum ben de
 anne nefes alıyor çocuğa da daha iyi yaklaşıyor diye düşünüyorum ben de inşallah senin de nefes alabileceğin bi fırsat olur hepimizin ihtiyacı var böyle bişeye
 inşallah senin de nefes alabileceğin bi fırsat olur hepimizin ihtiyacı var böyle bişeye 

Göktuğ un peşinden sıra sıra geze geze bitirdik tatili şükür
 Göktuğ un peşinden sıra sıra geze geze bitirdik tatili şükür  şimdi zorunlu hizmete gidiyoruz. 1 saatlik yolumuz kaldı. Göktuğ 2.uykusunu uyuyor inşallah uyanmadan varırız gibi. Afyonda mola verdik biraz parkta oynadı havası değişti. 1 hafta da burdayız sonra eve inşallah koli yapmaya
 şimdi zorunlu hizmete gidiyoruz. 1 saatlik yolumuz kaldı. Göktuğ 2.uykusunu uyuyor inşallah uyanmadan varırız gibi. Afyonda mola verdik biraz parkta oynadı havası değişti. 1 hafta da burdayız sonra eve inşallah koli yapmaya

şakası bi yana stresli kosturmacali geçiyor. siz de arabayı satmışsınız. hayırlısı olsun dünürüm
 şakası bi yana stresli kosturmacali geçiyor. siz de arabayı satmışsınız. hayırlısı olsun dünürüm 

herkes hergün 1 mesaj bıraksın olmaz böyle. boykot ederim valla
 herkes hergün 1 mesaj bıraksın olmaz böyle. boykot ederim valla  

Benden bi kaç daha olsa keşke
 Benden bi kaç daha olsa keşke

elbise giydiriyorum aynada gidip kendine bakiyor flan
 elbise giydiriyorum aynada gidip kendine bakiyor flan 

gülüp geçiyorum
gülüp geçiyorum 

siz nasılsınız
 siz nasılsınız