• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ayrıntılı ultrasonda Ankara da kimi tavsiye edersiniz şehir dışından gelicem.
Bir de bir arkadaş Kırıkkale tekin kale çok güzel demişti makineleri vs acaba detaylı ultrasonu nasıldır?
Bende daha önce kırıkkale de yaşıyordum. Tekin kale ünlüdür orda zaten. Bir arkadasim hamileyken bebegin gözünde problem olacak demişti cocuk gözlük kullanıyo suan ufak bir problemi dahi gördü. Imkaniniz varsa gidin tekin kaleye.

Bende daha önce kırıkkale de yaşıyordum. Tekin kale ünlüdür orda zaten. Bir arkadasim hamileyken bebegin gözünde problem olacak demişti cocuk gözlük kullanıyo suan ufak bir problemi dahi gördü. Imkaniniz varsa gidin tekin kaleye.

teşekkür ederim bilgilendirdiğin için
İmkanımız var kırıkkalede değiliz ama yakınındayız ya oraya ya da Ankaraya gidicem artık

Kızlar şu an çok tedirginim ve ağlıyorum test vermiştim sonuçlarım çıkmış daha doktordan sonucu duymadım ama nedense değerler ilk gebeliğime göre yüksek geldi özellikle ntd riski :KK43:
Sonuçlarım normal mi değil mi bilmiyorum ve korkuyorum ve ağlıyorum
Değerler normal mi bi bakar mısınız

Eki Görüntüle 2301747
Riskli görünmüyor bence.Benim ikili taramam iyi ama üçlü taramam riskli çıktı.Amniyosentez testi yaptırmadım.Hem özelde hem devlette ayrıntılı ultrasona baktırdım ve sağlıklı göründü çok şükür.Sen içini karartma lütfen içini ferah tut.Bu testler kesin tanı değil sadece risk gösteriyor.Hiç riski görünmeyip down sendromlu doğan melekler de var.Çünkü kesinlik vermiyor bu testler.Kesin tanı istersen amniyosentez testi yapılır.Sakın kötü düşünme 🤗

Ben de hala yeme içme konusunda normal hayata dönemedim ve çoookk halsizim. bi de inanılmaz hareketli bi oğlum var. sabrım olmuyor ona da ya ilgilenemiyorum ya kızıyorum. sonra kendimi kötü hissediyorum. "normal" biri olabilmek, sağlık ne büyük nimetmiş.

Bende aynıyım daha dikkatli beslenmemiz gerekirken eskisinden çok daha kötü beslenme düzenim.bugün kontrolüm vardı söyledim düzenli beslenmediğimi canımın bi şey istemediğini ve halsiz sürekli uyuklama halinde olduğumu kan idrar tahlili istedi ek olarak vitamine gerek görülmemişti tahlil sonucuna göre ek vitamine başlayalım dedi.
Benim oğlumda çoook hareketli yetemediğim için üzülüyorum sizin durumunuz daha farklı tabi dinlenmeniz gerekiyo Allah sağlık sıhhat versin zaman su gibi geçsin doğuralım artık 😄

Kızlar herkese merhaba bişey sormak istiyorum bebek hareketleri nasıl oluyor? Herkes pıt gibi diyor ben de ise böyle böcek geziyor gibi ya da karıncalanma gibi biseyler var bunlar olabilir mi acaba?
Evet olabilir önce çok seyrek ufak şeyler hissedersin gaz gibi sonra artmaya başlıyor 20.haftadan sonra en net hissedersin🤗 şu an bu mesajı yazarken benim minnoş kımıldamaya başladı 22.haftadayız sen de sabret , biraz daha büyüyünce dönüp duracak annesi 🤗

Evet olabilir önce çok seyrek ufak şeyler hissedersin gaz gibi sonra artmaya başlıyor 20.haftadan sonra en net hissedersin🤗 şu an bu mesajı yazarken benim minnoş kımıldamaya başladı 22.haftadayız sen de sabret , biraz daha büyüyünce dönüp duracak annesi 🤗
Ayy çok teşekkür ederim ne güzel yazmissiniz içim rahatladi☺️😊 inşallah dört gözle bekliyorum o günleri sizin minnosunuz gibi benimki de hareketli olur🙏☺️ çoook sağolun.. sağlıkla güzel hamilelikler diliyorum🌹🌹💐

Herkese guzel haftalar.
Cmt gunu prensimi gördüm.
Renkli ultrasondada gosterdi dr. Gozler yumuk minik burun ama kayunpedere benzeyen bir dudak 😂.
Hersey yolunda yalnizca benim psikolojim bozuk. 2. Bebegim olacagi icin ogluma karşı kendimi kotu hissediyorum.sanki onun elimdeki imkanlari 2 ye bolecek ve onu mutsuz edecekmisim gibi geliyor. Ben hep çalıştım esime ihtiyacim olmadan oglumum ihtiyaclarini karşıladım. Hamilelikte isten cikartildigim icin mecburen esime bindi yuk. Sukur sikintimiz yok idare ediyoruz bir sekilde ama 2. Bebekten sonra ogluma yapamayacaklarim beni cok uzuyor.ha derseniz ki ne yaoayacaksinda uzuluyorsun bilmiyorum. Belki bir oyuncak bile alamayacak olmak. Sacmaliyorum dumi bunlar hep hamilelik psikolojisi ve çalışmamak oluyor.

Sizin düşündüklerinizi bende hamile kalmadan önce çok düşündüm ve 2.çocuğu düşünmedim.tüm imkanları tek çocukta kullanmak istedim ama oğlum sürekli kardeş istedi.bi kaç yıl önce kendi bebeklik resimlerine bakıp ağladığı oldu kardeşim olsun diye şu an 7 yaşında bu bebişimiz 3 aylık olunca söyledim kardeşi olucağını abi olucağını sevincinden ağladı çok şükür Allah dualarımı duydu her gün dua ediyodum kardeşim olsun diye dedi.şimdiden çok güzel sahiplendi göbeğimle aşk yaşıyo kendi oyuncaklarından oyuncaklar ayırdı,kardeşinin kıyafetleri için dolabından çekmecelerinden yer açtı bana hrm kardeş hem arkadaş geliyo yalnız kalmıycam diyo.konuşmalarını mutluluğunu duyup görünce geç bile kaldığımı düşünüyorum.hormonların etkisiyle duygusala bağlıyoruz tabi ama iki kişi daha mutlu olurlar böylede düşünün güzel geçirin bugünlerinizi 💗

Kızlar ayrıntılı ultrasonda Ankara da kimi tavsiye edersiniz şehir dışından gelicem.
Bir de bir arkadaş Kırıkkale tekin kale çok güzel demişti makineleri vs acaba detaylı ultrasonu nasıldır?
Bugün ayrıntılı ultrasona gittim Dr.Eyüp Ekici bir çok kişinin tavsiyesi ve internet yorumlarına göre gittim.Doktor bugün dedi ki benim ultrason ile baktığım ilk bebekler 32 yaşında şimdi onlar hamile bana geliyorlar dedi.Yani en tecrübeli doktorlardan biri yalnız diğerlerine göre bir tık pahalı 500 lira verdim.Devlette ise Etlik Zübeyde Hanım hastanesinde yaptırdım.Bir de çukurambarda Rengin Hanım varmış iyi dediler.Umarım içine sinen bir doktor bulursun 🙏

Bugün kontrolüm devlet hastanesindeydi kızlar mükemmel bi doktora denk geldim 😍
Daha önce burda bi arkadaş bi doktorun özel muayenehanesine gittiğini parmaklarına kadar incelediğini yazmıştı çok hoşuma gitmişti.bugün gittiğim doktor aynı şekilde çok uzun uzun inceledi el ayak parmaklarına kadar özel hastanelerde dahil hiç böyle muayene edilmemiştim.çok şükür herşey yolunda 🥰 dört boyutlu resmini vericekti abisine çok hareketli olduğu için çok uzun uğraştı sağolsun ama net görüntü yakalayamadı elleri ayakları kıpır kıpır sürekli pozisyon değiştirdi 🥰 %80 erkek denmişti %100 erkek olduğunuda gösterdi 🧚🏻‍♂️🤭

Sizin düşündüklerinizi bende hamile kalmadan önce çok düşündüm ve 2.çocuğu düşünmedim.tüm imkanları tek çocukta kullanmak istedim ama oğlum sürekli kardeş istedi.bi kaç yıl önce kendi bebeklik resimlerine bakıp ağladığı oldu kardeşim olsun diye şu an 7 yaşında bu bebişimiz 3 aylık olunca söyledim kardeşi olucağını abi olucağını sevincinden ağladı çok şükür Allah dualarımı duydu her gün dua ediyodum kardeşim olsun diye dedi.şimdiden çok güzel sahiplendi göbeğimle aşk yaşıyo kendi oyuncaklarından oyuncaklar ayırdı,kardeşinin kıyafetleri için dolabından çekmecelerinden yer açtı bana hrm kardeş hem arkadaş geliyo yalnız kalmıycam diyo.konuşmalarını mutluluğunu duyup görünce geç bile kaldığımı düşünüyorum.hormonların etkisiyle duygusala bağlıyoruz tabi ama iki kişi daha mutlu olurlar böylede düşünün güzel geçirin bugünlerinizi 💗
Benim oglumda kardes istiyordu.simdi dediğiniz gibi karnimi seviyor öpüyor cok mutlu. Bende mutluyum ama işte..

Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin ama kötü düşünme belki de kist bile yoktur yada geçip gidecektir benim kızımın da yumurtalıkların da kist var demislerdi anne karnında doğdu birşey çıkmadı çok şükür ultrasona girsen bi dert girmesen bi dert kizkardesimin bebeği için kalbi sağ da demişlerdi mesela düşün yani
Kist oldugu kesinlesti ama simdilik baska bir bulgu yok. Haftaya ayrintiliya gircem. Ins problemsiz cikar da kendiliğinden gecer. Tesekkur ederim

Merhaba hanimlar. 13 haftalik gebeyken ikili test yaptirmiştim. Tecrubeli olanlariniz sonuclarimi yorumlarsa cok sevinirim

Papp-a 3.0
Free hcg 48.5
Combine risk. 1:1978
Yas riski 1:492
Trisomy 13/18 1:10000
Nuchal transluecuency: 1.70
0.93 mom

Merhaba hanimlar. 13 haftalik gebeyken ikili test yaptirmiştim. Tecrubeli olanlariniz sonuclarimi yorumlarsa cok sevinirim

Papp-a 3.0
Free hcg 48.5
Combine risk. 1:1978
Yas riski 1:492
Trisomy 13/18 1:10000
Nuchal transluecuency: 1.70
0.93 mom

Ustunden baya zaman gecmis doktorunuz yorumlamistir herhalde

Mesajini yeni gördüm bende artik aramaya baslayacagim. Gece 12 de yeni kayıt açıldığı icin o saatte aramaya çalış ve sürenin dolduğunu son haftaya geldigini söyle o zaman veriyolarmis arkadasim o sekilde almış ikimizede bol sans😉
Yok canım yeni kayıtlar 16:00 da açılıyor. Aramak istersen ozamanlarda ara. Ki ben aradım da ne oldu hep dolu dediler. Ben herseyi denedim canım maalesef sonuç boş 😂 inş sen bulursun ama belki benden daha şanslısındır 😂

Bebek bakımı çok ayrı bir olay kesinlikle ilk önce o cocuğuda düşünmek gerek Allah isteyen herkese nasip etsin ❤️

Son düzenleme:
Selamlar herkese ben de vajina ve kasık ağrısı oluyor sizde de oluyor mu acaba gece yatarken sağa sola dönerken felan özellikle yürürkende aynı şekilde özellikle sağ tarafımda normal diye okudum her yerde ama sizde yaşıyor musunuz merak ettim

Ben dun Medipark Sinan Tan'a gittim. Radyolog. Gayey guzel detayli bakti. Hatta bebegin pozisyonundan dolayi 4d usg de guzel foto alamadigi icin icine sinmedi. Tam gidecekken beni birdaha yatirip bakti. Daha once de Ali Ipege gtmistim o da isini cok saglam yapiyor ama çok yogundu randevu bulamadim. Sinan tanin ucreri 350 tl bu arada.

Ben dun Medipark Sinan Tan'a gittim. Radyolog. Gayey guzel detayli bakti. Hatta bebegin pozisyonundan dolayi 4d usg de guzel foto alamadigi icin icine sinmedi. Tam gidecekken beni birdaha yatirip bakti. Daha once de Ali Ipege gtmistim o da isini cok saglam yapiyor ama çok yogundu randevu bulamadim. Sinan tanin ucreri 350 tl bu arada.

Teşekkür ederim canım ali ipek i tavsiye ettiler ama randevu bende bulamam gibi gözüküyor, sinan tan ı duymamıştım araştırayım sağolasın

Back
X