iyi geceler hanımlar. bende gunde 3_ 4 kez midede açmışım gibi bir his hafif bas donmesi oluyor.hamilelikten once acikinca kan sekerim duserdi. ama simdu ac hissetmedigim halde kan sekerim dusuyir gibi geliyor. boyle bir durum yaşayan var mi
Insallah canim. Ben de bi baktim internetten sebeplerine. Karsima cikan ilk linki attim sana. Belki sen de bakmissindir. Bir cok basit sebep de o an yuksek cikmasina neden olmus olabilir. Sıkma canını..dr tekrarladiginda normale döndüğünü görürsün inşallah..
Karaciğerin kırmızı kan hücrelerini parçalaması sırasında ortaya çıkan bilirubin nedir? İdrarda bilirubin yüksekliği ve düşüklüğü ne anlama gelir? Merak edilen tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz...
Bu akşam yine karaciğer enzimlerimle ilgili kan tahlili verdim sonuçları çıkmadı daha İnşAllah normale dönmüştür bnm idrarda değil cnm kanda yükselme var hafif sarılık varmış umarım düşmüştür
iyi geceler hanımlar. bende gunde 3_ 4 kez midede açmışım gibi bir his hafif bas donmesi oluyor.hamilelikten once acikinca kan sekerim duserdi. ama simdu ac hissetmedigim halde kan sekerim dusuyir gibi geliyor. boyle bir durum yaşayan var mi
Merhaba anneler, bende 3 gün önce Ocak annesi olacağımı öğrendim. 2. çocuğum olacak rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Slm kızlar grup çok sessiz ilk defa bu kadar sessiz anneler grubundayım ben her bişey yazcamda kusmaktan ve bulantıdan elim tele gitmiyor Benim kadar bulantısı kusması olan varmı çok zor yaa bide igne tedavisinde olan varmı dedim sohbet acayım... sanırım cogu annemızın ıkıncı gebelıgı ve tecrübeli herkez oyuzden kımse soru sormuyor
Slm kızlar grup çok sessiz ilk defa bu kadar sessiz anneler grubundayım ben her bişey yazcamda kusmaktan ve bulantıdan elim tele gitmiyor Benim kadar bulantısı kusması olan varmı çok zor yaa bide igne tedavisinde olan varmı dedim sohbet acayım... sanırım cogu annemızın ıkıncı gebelıgı ve tecrübeli herkez oyuzden kımse soru sormuyor
Bende geçen 2 hafta bulantı oluyodu ama kusma yok bu hafta daha iyiyim bazı şeylere tiksinti ve koku hassasiyeti dışında öyle bulantım yok halsizliğim var doğru düzgün iş yapamıyorum değerlerim düşük olduğundan da olabilir böyleyiz biz
Aynen benim de oyle..oglumda hic mide bulantisi yasamadim. Ama bu sefer kokular yemekler midemi bulandiriyor. Cok sukur istifra etmiyorum ama baya etkiliyor. Oglumda da yaza denk gelmisti fakat hic böyle olmadim. Acaba kiz mi ya da ikinci gebelik farkli mi oluyor acaba.
Aynen benim de oyle..oglumda hic mide bulantisi yasamadim. Ama bu sefer kokular yemekler midemi bulandiriyor. Cok sukur istifra etmiyorum ama baya etkiliyor. Oglumda da yaza denk gelmisti fakat hic böyle olmadim. Acaba kiz mi ya da ikinci gebelik farkli mi oluyor acaba.
Desenize bizim sessizliğimiz bulantılarmış... kızımdada kötüydüm 6 kilo vermıstım bundada simdiden 2 kılo verdım dolabı hep kızım acıyor ama o mutfaga gırınce illa kusup çıkıyorum ev kokuyo heryer kokuyo kızımda benımle birlikte eve haps oldu 7 yasında ve farkındayım sıkıldı oda yazın denk gelmesi fena oldu... inadına sanki günler geçmıyor Haftalar nasıl geçer kızlarda çok bulanır derler dogru gıbı ama ne bıleyım olmasa şu bulantılar ne güzel olur
BEnde iki oğlumda sabah bulantıları ve kusma yaşamıştım bunda az bi bulantım oldu kusma olmadı çok şükür (ztn bulantı kusma durumuyla cinsiyetin alakası yokmuş youtube dan uzman dr dinledim) bu hafta daha iyiyim kokulara karşı hassasiyet oldu sadece cinsiyetini çok merak ediyorum iki oğlandan sonra bakalım ne olacak hayırlısı olsun inşAllah
Ben de tam tersi cok cabuk acikiyor ve yiyorum. Kizimda gebelik sekeri cikmisti. Kilolu da dogmustu sekerden dolayi. Acikmam yine sekerden mi bilmiyorum. Olcturmem gerekir mi acaba? Kizimda 18-20 kg almistim. Bunda dikkat etmek ve fazla almamak istiyorum ama bu gidisle mumkun degil gibi.
BEnde iki oğlumda sabah bulantıları ve kusma yaşamıştım bunda az bi bulantım oldu kusma olmadı çok şükür (ztn bulantı kusma durumuyla cinsiyetin alakası yokmuş youtube dan uzman dr dinledim) bu hafta daha iyiyim kokulara karşı hassasiyet oldu sadece cinsiyetini çok merak ediyorum iki oğlandan sonra bakalım ne olacak hayırlısı olsun inşAllah