- 11 Ekim 2018
- 456
- 511
- 103
Ben bu çantayı aldım aynı görseldeki gibi geldi kumaşı kaliteli fermuarları güzel kullanışlı olacağını düşünüyorum.Kullandıkça aslında memnun olup olmadığımı anlayacağım sanırım ama kaliteli geldi onu söyleyebilirimÇanta da böylr iki ayrı çanta var, reklam olmasın ama henüz almadığımı belirtmeliyim. Çantanın hafifliği, fermuarı vs hoşuma gitti ama. Alone çanta incelersiniz nette var. Fiyatlar genelde 130 civarı. Netten alınan çantaya dikkat etmek lazm, kumaşı fermuarı çok kötü çıkabiliyor maalesefbir tanr burdaki siyaha benzer sordum 80 civarı dedi galiba ama görmeniz lazm tek açıp kapamayla fermuarı elde kalack.
Gazdan o kuzum. Bende zaten reflü vardı şimdi deliriyorum. Sağ karın boşluğumdab giriyor ağrı sırtıma vuruyor. Midemin yanmasıyla uyandım şuan kalktım oturuyom yatağın içinde eşimin burnunu sıkıyorum can sıkıntısından horul horul uyuyo :-DBi kac gecedir saat 4 te bir agriyla uyaniyorum gaz sancisi olabilecegini dusunuyorum ama tam eminde degilim. Mide ilaclarimi iciyorum hani mide asitindendir belki diye. Maden suyu iciyorum surekli yuruyorum bu gece sicak havlu falan yaptim yok deliricem agridan acidan. Sanki midemden basliyolar bicakla kesmeye sirtim dahil vucudumu keserek birbirinden ayiriyolar
Gazdan o kuzum. Bende zaten reflü vardı şimdi deliriyorum. Sağ karın boşluğumdab giriyor ağrı sırtıma vuruyor. Midemin yanmasıyla uyandım şuan kalktım oturuyom yatağın içinde eşimin burnunu sıkıyorum can sıkıntısından horul horul uyuyo :-D
Bahsettiğin ağrıyı hamileliğimden önce çok yaşadım çok şükür hamileyken 1 kere tuttu.Ben tum ilaclarimi ictim gaz icin falan sicak havlu maden suyu falan hic biri kesmedi. En son care diye bi agri kesici damla vermisti doktorum onu da hic yok yani. 3 saati gecti
Bakalim ben akut pankreaititden falan korkuyorum. Malum safra kesem tas falan. Umarim gecer.
ben hiç.birşey kullanmıyordum şimdi b12 çok düşük çıkınca doktor iğne vs önermiyorum decavit kullan dedi ona başlıcam multivitamindemir ve kalsiyumdan başka takviye kullanan var mi kizlar
Hanımlar ben bugün biraz alışveriş yaptım :) Eminönü havuzlu han taraflarına gittim, şimdi sizd bir sorum var. Orda üç aşağı beş yukarı tekstil markaları benzer. Aziz, gaye, bi baby, bip baby vs. Üç aşağı beş yukarı bir fikir sahibi oldum. Çok fazla organik takılma vs gibi bir amacım yok, fazla baskılı olmayan güzel pamuklı şeyler almaya dikkat ediyorum genelde. Sizin bildiğiniz iyi markalar bar mıdır? Öncesnde de şunu kullandım güzeldi dediğiniz? Ben mesela bibaby nin bimini alt markasının yumuşaklığını vs çok beğendim. Aziz bebe uygundu ama buna göre bir tık pamuğu sert gibiydi. Orda mesela bir satıcı gaye bebenin onlu takımının penye olduğunu söyledi ucuz olmasının sebebi olarak( 100 lira civarı) varsa böyle deneyimleriniz paylaşabilir misiniz ☺ Bir de şampuan, ıslak mendil gibi şeyşer de hangi marka düşünüyorsunuz acabaşampuan da vs sebamed ya da mustela düşünüyorum ben, deterjan da green clean galiba. Sizler neler aldınız?Cevaplarsanız çok sevinirim ☺
Günaydın kızlar,
Bi cesaret Antalya ya tatile geldik. Dün çok iyiydi tansiyonum vs bugün sanki ellerim hafif şiş tansiyonum 125/85 gibi çıkıyor inşallah güzel anılarla döneriz sıkıntı yaşamadann... acaba yediklerimden mi şiştim yoksa preeklampsi belirtisi mi korktum bizimkilere çaktırmıyorum ama
demir ve kalsiyumdan başka takviye kullanan var mi kizlar
Çok güzellerAldığınız kıyafetler çok güzel kızlar hayırlı olsunben çanta kraft gardenia aldım hoşuma gitti bakalım kullanıncada memnun kalıcam mı.1 takımda pijamamı aldım 1 takım daha alırsam tamamdır
Sıcak şişiriyor vücudu sıcaktandır tansiyonunu ara ara kontrol et tabi.Daha az tuzlu ye bol su iç ve ufak yürüyüşler yap.O sıcak hamile ilken çekilmiyor.İyi tatillerGünaydın kızlar,
Bi cesaret Antalya ya tatile geldik. Dün çok iyiydi tansiyonum vs bugün sanki ellerim hafif şiş tansiyonum 125/85 gibi çıkıyor inşallah güzel anılarla döneriz sıkıntı yaşamadann... acaba yediklerimden mi şiştim yoksa preeklampsi belirtisi mi korktum bizimkilere çaktırmıyorum ama
Dosya ekle butonu mu çıkmıyor sen de yoksa telefonun ayarlarından fotoğrafa erişebilirlik mi kapalı ?Sicaktan sismissindir yada oturmak yemek falandir. Bende dun acayip sismistim mesela. Yuruyus yap yavas yavas dolasim olsun...
Kizlar ya fotograf koyuyorsunuz ben koyamiyorum ya sinir oluyorumsorunu nasil duzelticem.diye kac tane mail attim yok donus. Ne yapsam olmuyor. Hayir teknoloji ozurlude degilim niye eklenmiyor anlamadim.
Ayrica agrim hala devam ediyor. Novaljin damla ile bi tik hafifledi sadece. Gaz falan cikardim bana misin demedi
Dosya ekle butonu mu çıkmıyor sen de yoksa telefonun ayarlarından fotoğrafa erişebilirlik mi kapalı ?
Çok güzellerpijama takımı haricinde gecelik alacak mısın yoksa 2 pijama takımı yeterli olur mu ben karar veremedim henüz ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?