2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Gece yatması bende de sorun kızlar normalde sağa yatmaya alışkınım sırtüstüde rahat ediyorum ama sola dönmeye özen gösteriyorum bana biraz sola yatma meseleside rahat gelmiyor kalbimze baskı yapıyoruz sonuçta. Gece tuvalete hep 5 gibi kalkıyorum gelince tansiyon basınç yapmasın diye muhakkak yapıyorum. Hasta olunca bebeğim hareket etmiyor diye psikolojim bozulmuştu hareket ediyor mu etmiyor mu diye de yatamıyordum geçti o panik hallerim şükür... Allah hepimizin yardımcısı olsun bebeklerimize sağlıkla kavuşalım...

Ben bu çantayı aldım aynı görseldeki gibi geldi kumaşı kaliteli fermuarları güzel kullanışlı olacağını düşünüyorum.Kullandıkça aslında memnun olup olmadığımı anlayacağım sanırım ama kaliteli geldi onu söyleyebilirim Gaye konusunda da kullanınca göreceğiz kullandıkça tecrübe edeceğim ama kullanan birisi demişti Gaye güzel yıkandığında filan ağzı yüzü bir tarafa kaymıyor tok duruyor demişti.normalde fiyatı 155 liraydı ama ben indirimden 108 liraya almıştım 10lu seti.

Eklentiler

• 74A246D6-96EE-4CDF-959E-4487FA16ECC7.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 36
  • 25BC5CA2-2C3A-4311-87AC-1314C6824762.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 41
  • 70C765D7-9DE5-4DF4-B42A-CB712732564E.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 58
Bi kac gecedir saat 4 te bir agriyla uyaniyorum gaz sancisi olabilecegini dusunuyorum ama tam eminde degilim. Mide ilaclarimi iciyorum hani mide asitindendir belki diye. Maden suyu iciyorum surekli yuruyorum bu gece sicak havlu falan yaptim yok deliricem agridan acidan. Sanki midemden basliyolar bicakla kesmeye sirtim dahil vucudumu keserek birbirinden ayiriyolar

Gazdan o kuzum. Bende zaten reflü vardı şimdi deliriyorum. Sağ karın boşluğumdab giriyor ağrı sırtıma vuruyor. Midemin yanmasıyla uyandım şuan kalktım oturuyom yatağın içinde eşimin burnunu sıkıyorum can sıkıntısından horul horul uyuyo :-D

Ben tum ilaclarimi ictim gaz icin falan sicak havlu maden suyu falan hic biri kesmedi. En son care diye bi agri kesici damla vermisti doktorum onu da hic yok yani. 3 saati gecti
Bakalim ben akut pankreaititden falan korkuyorum. Malum safra kesem tas falan. Umarim gecer.

Bahsettiğin ağrıyı hamileliğimden önce çok yaşadım çok şükür hamileyken 1 kere tuttu.
Gaz sıkışması oluyo dediğin gibi sırta kadar vuruyo ağrısı..benimde tutunca 4-5 gün sürer hep aynı saatlerde başlardı ilaçlar maalesef fayda etmiyodu bana en iyi gelen şey sarı leblebi oldu..gün içinde azar azar tüket istersen inşallah faydası olur

Aldığınız kıyafetler çok güzel kızlar hayırlı olsun ben çanta kraft gardenia aldım hoşuma gitti bakalım kullanıncada memnun kalıcam mı.1 takımda pijamamı aldım 1 takım daha alırsam tamamdır

Eklentiler

• Screenshot_20191014-093903_Instagram.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 63
  • Screenshot_20191014-094021_Chrome.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 66

Havuzlu Han'a kızıma hamileyken gitmiştim her şeyin bir arada bulunması dışında bir avantajını görmedim. Ucuz olan şeylerin kalitesi hoşuma gitmemişti. Zaten çoğu mağaza aynı şeyleri satıyor o yüzden bu hamileliğimde gitmedim:)
Kalite olarak beğendiklerim Aziz Bebe, İdil Baby, Carters bunların kumaşları çok güzel ama fiyatları çok yüksek indirimde bulursanız alın bence:) Ben tesadüfen US Polo nun sitesinden 140 a aldım 10'lu hastane çıkışını kumaşı çok güzel çıktı.
Şampuan olarak Mustela Sabun içermeyen vücut ve saç şampuanını alacağım. Bir şişesi baya gitmişti kızımda.
Zaten kış bebeği olacaklar çok sık yıkamam ben biraz ele avuca gelene kadar:)
Mustela Losyon ve durulanmayan temizleme suyunu da almıştım. Kusunca vs. boynunu, yüzünü silince temiz temiz kokuyordu. Pişik kremini günlük olarak Mustela'nın kullandım. Ağır pişiklerde doktorum ne derse onu sürdüm.
Islak Mendil Uni baby yenidoğan kullandım kızımda. Bez olarak Prima Premium Care
Deterjan olarak Dalin kullanmıştım bu kadar çok çeşit yoktu o zaman. Şimdi de doktora sorarım önerdiği var mı diye ya da ben de green clean, unibaby , dalin üçlüsünden birini alırım.

Son düzenleme:
Kızlar ben anne bebek çantası olarak çok gözü olan normal bir sırt çantası alacağım. Nike'ın modellerini beğeniyorum genelde, kullanışlı oluyor. Kızımda öyle yapmıştım, içine termal çanta vs alınca oluyor anne-bebek çantası:)
Omuz çantası kullanışlı olmaz diye düşünüyorum hem ağır olur hem de kucakta bebe varken zor olur.
Hem de eşim de rahat rahat taşıyor normal sırt çantası olunca:)

Günaydın kızlar,
Bi cesaret Antalya ya tatile geldik. Dün çok iyiydi tansiyonum vs bugün sanki ellerim hafif şiş tansiyonum 125/85 gibi çıkıyor inşallah güzel anılarla döneriz sıkıntı yaşamadann... acaba yediklerimden mi şiştim yoksa preeklampsi belirtisi mi korktum bizimkilere çaktırmıyorum ama

Sicaktan sismissindir yada oturmak yemek falandir. Bende dun acayip sismistim mesela. Yuruyus yap yavas yavas dolasim olsun...

Kizlar ya fotograf koyuyorsunuz ben koyamiyorum ya sinir oluyorum sorunu nasil duzelticem.diye kac tane mail attim yok donus. Ne yapsam olmuyor. Hayir teknoloji ozurlude degilim niye eklenmiyor anlamadim.

Ayrica agrim hala devam ediyor. Novaljin damla ile bi tik hafifledi sadece. Gaz falan cikardim bana misin demedi

Çok güzeller pijama takımı haricinde gecelik alacak mısın yoksa 2 pijama takımı yeterli olur mu ben karar veremedim henüz ona

Sıcak şişiriyor vücudu sıcaktandır tansiyonunu ara ara kontrol et tabi.Daha az tuzlu ye bol su iç ve ufak yürüyüşler yap.O sıcak hamile ilken çekilmiyor.İyi tatiller

Dosya ekle butonu mu çıkmıyor sen de yoksa telefonun ayarlarından fotoğrafa erişebilirlik mi kapalı ?

Dosya ekle butonu mu çıkmıyor sen de yoksa telefonun ayarlarından fotoğrafa erişebilirlik mi kapalı ?

Erisebilirlik acik.. butonda cikiyor ama yok eklemiyor. Uygulamayi kaldirdim tekrar yukledim kac kere. Telefonumda eski model bisey degil. Inan anlamadim. Gosteremiyorum cicilerimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…