Beni bitek asilar icin iki defa gelmem soyledindi o kadar
Hmm anladim saglikla bi dogsalarAsilar icin saglik ocagi cagirmistir. Bu dedigim kendi doktorum.. belirtmemisim pardonhpv falan cikarsa normal dogum olmuyormus o yuzden onlara bakicak 32 de falan iste
Selam. Kizlar nasilsiniz biz bugun bebek arabamızı aldik prego laon modelini aldik. Baska alan var mi siz hangi modelleri dusunuyorsunuz aklim digerlerinde kalmadi degil
duzenli degil gunde 4 5 defa oluyor. ama iste ilk gebeligimde 32.haftalarda baslamisti 36 haftalikken acilmam oldu ve dogum yaptim. bu daha erken olur diye korkuyorum umarim korktuguma ugramamBende de oluyor. Rahim kendini doguma hazırlıyormuş. Duzenli ve cok sık degilse onemi yok.
Benim oglumda bu haftalarda duzenli kasilmalarim vardi hatta bi kere acilde serumla takipte tutulmustum erken gelecek diye korkmuştum. 35 haftalikken de dogdu gerci duramadı
duzenli bir sertlesme degil canim ama gunde 4 5 defa oluyor. ilk çocuğum da 36 haftalikkem dogdu bu da erken olur diye endiseliyimGün de bi kaç kez oluyorsa sıkıntı değil ama mesela saat başı yada yarim saatte bir oluyorsa sıkıntı olabilir canım dr a sorman lazım
Bende ayni vitamini kullaniyorum.Bende enfeksiyon çıktı az tek doz monurol 3g saşe verdi daha iyiyim ama şu üşütme hali de gitmiyor üzerimden burnumu dışarı çıkarsam hastayım bu sıralar multivitamin kullanmıyorum bağışıklığı mı düştü acaba hangi vitamini kullanıyorsunuz ben regenesis max kullanıyorum balık yağı var diye verdi doktorum
Benim sonuç kağıdımda 140 yazıyor üst sınır ama hastanelerin değer aralıklarında oynamalar oluyor mu bilmiyorum
Her labda referens araliklarinda kucuk oynamalar mevcut ama genelde 140 aliyorlar ust siniri 130 un ustune cikincada dikkat et diyorlar
ulk olcum 88 sonrasi 147 ikinci ölçüm 117 çıktı bende dr 150 alti sorun degil demisti bana yanlis hatirlamiyorsam.
masallah julietesomurtkan demeyeydiniyiydi.
Benim oglumda bu aralar gumbur gumbur masallah.daha 700 gr olmadan bu gucle bambam olacak galiba
duzenli bir sertlesme degil canim ama gunde 4 5 defa oluyor. ilk çocuğum da 36 haftalikkem dogdu bu da erken olur diye endiseliyim
Cok guzellermis canim gule gule giysin bebisin :) fiyatlar nasil peki ? 10 takim ve cantanin ?Bu aldığım onlu takımdan bir parça çok tatlı değil mi
Bir de çanta baktım, bu alone marka çantalar güzel geldi. Çok gözlü falan, çantanın birkaç gözlü olmasını seviyorum düzen açısından. Sizin aldığınız çantalar var mı?
çok güzeller canım güle güle kullanın bebişinleBu aldığım onlu takımdan bir parça çok tatlı değil mi
Bir de çanta baktım, bu alone marka çantalar güzel geldi. Çok gözlü falan, çantanın birkaç gözlü olmasını seviyorum düzen açısından. Sizin aldığınız çantalar var mı?
10luyu Gaye den aldım yüzde yüz pamuk , 5li ebebekten organik,Gaye ürünlerinin iyi olduğunu duymuştum.Çantayı da Hepsi Buradadan aldım.Şampuan vs dalin aldım dalin kokusu beni cezbediyorHanımlar ben bugün biraz alışveriş yaptım :) Eminönü havuzlu han taraflarına gittim, şimdi sizd bir sorum var. Orda üç aşağı beş yukarı tekstil markaları benzer. Aziz, gaye, bi baby, bip baby vs. Üç aşağı beş yukarı bir fikir sahibi oldum. Çok fazla organik takılma vs gibi bir amacım yok, fazla baskılı olmayan güzel pamuklı şeyler almaya dikkat ediyorum genelde. Sizin bildiğiniz iyi markalar bar mıdır? Öncesnde de şunu kullandım güzeldi dediğiniz? Ben mesela bibaby nin bimini alt markasının yumuşaklığını vs çok beğendim. Aziz bebe uygundu ama buna göre bir tık pamuğu sert gibiydi. Orda mesela bir satıcı gaye bebenin onlu takımının penye olduğunu söyledi ucuz olmasının sebebi olarak( 100 lira civarı) varsa böyle deneyimleriniz paylaşabilir misiniz ☺ Bir de şampuan, ıslak mendil gibi şeyşer de hangi marka düşünüyorsunuz acabaşampuan da vs sebamed ya da mustela düşünüyorum ben, deterjan da green clean galiba. Sizler neler aldınız?Cevaplarsanız çok sevinirim ☺
10 takim 140 cok iyi almissin canim ben oyle bir goz gezdirdim internetten de genelde 10 lular 200 civari . Birde size birsey danismak istiyorum. Simdi burda hastanede dogum yapinca hastaneden cikana kadar hastanenin kiyafeti giydiriliyor . En son cikarken hastane cikisi giydirebiliyorum. Sizdece nasil giydireyimBen alisverisimi joker ve ebebekten yaptim yaptim 10 lu takima 140 lira verdim gercekten cok guzel. Bi kac parca biseyide instagramdan yaptim.. bebek cantasi icinde instagramsan takiplestigim biri vardi cok guzel cantalar yapiyodu bebek cantasida yapar misin dedim o yapiyor. Ozel dikiyor yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?