2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bu aralar deli gibi endişeleniyorum. Riskli dönem başladı diye herhalde. Cuma günü kontrolüm var gün sayıyorum. Az hareket ediyor bir de sıpa. Korkutuyor beni. Geçen gün sağlık ocağına gittim kalp atışına baksınlar diye, normal çıktı ama endişeyi atamıyorum içimden.

Selam. Kizlar nasilsiniz biz bugun bebek arabamızı aldik prego laon modelini aldik. Baska alan var mi siz hangi modelleri dusunuyorsunuz aklim digerlerinde kalmadi degil

duzenli degil gunde 4 5 defa oluyor. ama iste ilk gebeligimde 32.haftalarda baslamisti 36 haftalikken acilmam oldu ve dogum yaptim. bu daha erken olur diye korkuyorum umarim korktuguma ugramam

Gün de bi kaç kez oluyorsa sıkıntı değil ama mesela saat başı yada yarim saatte bir oluyorsa sıkıntı olabilir canım dr a sorman lazım
duzenli bir sertlesme degil canim ama gunde 4 5 defa oluyor. ilk çocuğum da 36 haftalikkem dogdu bu da erken olur diye endiseliyim

Bende enfeksiyon çıktı az tek doz monurol 3g saşe verdi daha iyiyim ama şu üşütme hali de gitmiyor üzerimden burnumu dışarı çıkarsam hastayım bu sıralar multivitamin kullanmıyorum bağışıklığı mı düştü acaba hangi vitamini kullanıyorsunuz ben regenesis max kullanıyorum balık yağı var diye verdi doktorum

Bende ayni vitamini kullaniyorum.
Benim dr bebegin vucudun bir parcasi olmadigi için ve bebeği beslenmesi icin buxit bagisikliginin dustugunu soylemisti.hatta ornek olarakta organ nakillerinde vicittaki bagisikgin düşürüldüğünü söylemişti. Endiselenecek bir durum yol bol meyve ye c vutamini yesil sebzeler tüket iyi gelir

[/QUOTE]
Benim sonuç kağıdımda 140 yazıyor üst sınır ama hastanelerin değer aralıklarında oynamalar oluyor mu bilmiyorum
Her labda referens araliklarinda kucuk oynamalar mevcut ama genelde 140 aliyorlar ust siniri 130 un ustune cikincada dikkat et diyorlar

Biraz geç oldu ama Teşekkür ederim hanımlar gittiğim hastanede üst sınır yazmıyordu ama dr um çok yüksek olmadığını söyledi sonuçların ama tabiki şekere karbonhidrata dikkat etmek gerekiyor her türlü

duzenli bir sertlesme degil canim ama gunde 4 5 defa oluyor. ilk çocuğum da 36 haftalikkem dogdu bu da erken olur diye endiseliyim

Bende de oluyor ama ben bunun önemli bir şey olduğunu düşünmemiştim pek, herkes de olmuyor mu bu pek yani böyle baştan aşağı tüm karnım aşırı sertleşiyor, üst taraf genelde de sert ama böyle olduğunda taş gibi oluyor

Hanımlar ben bugün biraz alışveriş yaptım :) Eminönü havuzlu han taraflarına gittim, şimdi sizd bir sorum var. Orda üç aşağı beş yukarı tekstil markaları benzer. Aziz, gaye, bi baby, bip baby vs. Üç aşağı beş yukarı bir fikir sahibi oldum. Çok fazla organik takılma vs gibi bir amacım yok, fazla baskılı olmayan güzel pamuklı şeyler almaya dikkat ediyorum genelde. Sizin bildiğiniz iyi markalar bar mıdır? Öncesnde de şunu kullandım güzeldi dediğiniz? Ben mesela bibaby nin bimini alt markasının yumuşaklığını vs çok beğendim. Aziz bebe uygundu ama buna göre bir tık pamuğu sert gibiydi. Orda mesela bir satıcı gaye bebenin onlu takımının penye olduğunu söyledi ucuz olmasının sebebi olarak( 100 lira civarı) varsa böyle deneyimleriniz paylaşabilir misiniz Bir de şampuan, ıslak mendil gibi şeyşer de hangi marka düşünüyorsunuz acaba şampuan da vs sebamed ya da mustela düşünüyorum ben, deterjan da green clean galiba. Sizler neler aldınız?Cevaplarsanız çok sevinirim

Son düzenleme:
Bu aldığım onlu takımdan bir parça çok tatlı değil mi
Bir de çanta baktım, bu alone marka çantalar güzel geldi. Çok gözlü falan, çantanın birkaç gözlü olmasını seviyorum düzen açısından. Sizin aldığınız çantalar var mı?

Eklentiler

• 607BEA37-4F1D-456C-841E-FE467E0694D2.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 64
  • AA25A638-2732-4B4C-9569-659D58EE0917.webp
    81,3 KB · Görüntüleme: 70
Cok guzellermis canim gule gule giysin bebisin :) fiyatlar nasil peki ? 10 takim ve cantanin ?

çok güzeller canım güle güle kullanın bebişinle

Ben alisverisimi joker ve ebebekten yaptim yaptim 10 lu takima 140 lira verdim gercekten cok guzel. Bi kac parca biseyide instagramdan yaptim.. bebek cantasi icinde instagramsan takiplestigim biri vardi cok guzel cantalar yapiyodu bebek cantasida yapar misin dedim o yapiyor. Ozel dikiyor yani.

10luyu Gaye den aldım yüzde yüz pamuk , 5li ebebekten organik,Gaye ürünlerinin iyi olduğunu duymuştum.Çantayı da Hepsi Buradadan aldım.Şampuan vs dalin aldım dalin kokusu beni cezbediyor Diğer aldığım zıbınlar vs yine pamuklu aldım.Beşiğini ve uyku setini kanzdan dolabını pierre cardinden aldım.Bebek arabası henüz almadım ama alacağım tarz belli ayak salındırma yerinin çıkıntılı değil düz şeklinde tercih edeceğim.Rabbim kullandırmayı nasip eder hepimize inşallah

Eklentiler

• BB8E6B51-0F28-4026-BE15-BEDEA94EC1B6.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 55
  • 9E49B47A-ADBD-4BCE-A196-849AF86F51E3.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 55
Iyi gunlerde kullanin sağlıcakla.
Dun bende kuyafet fiyatlarına baktim.badyler 15 tulumlar 30 alti yok. Bikac yere daha bakip ona fire alacafim bende. Dun corap tirnak makasi alt değiştirme bezi falan aldim.buyuk abi ona bisey almadığımız icin baya bozuldu

10 takim 140 cok iyi almissin canim ben oyle bir goz gezdirdim internetten de genelde 10 lular 200 civari . Birde size birsey danismak istiyorum. Simdi burda hastanede dogum yapinca hastaneden cikana kadar hastanenin kiyafeti giydiriliyor . En son cikarken hastane cikisi giydirebiliyorum. Sizdece nasil giydireyim dahaca hastane cikisi yada kucuk beden tulum almadim . Bir tulum mu giydireyim hastane cikisi mi ? Yani guzel mi giydirip cikarayim eve gidince yikayip temiz temiz mi giydiririm ustunu ? Kararsiz kaldim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…