2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaşlar ben de dün doktora gittim . Şeker ölçümü için . Şeker yüklemesi istemedim . Açlık tokluk şekere baktı doktorum . Açlık 85, tokluk da 125 çıktı . Başka tahliller de yaptı. Çok şükür bir sıkıntı yokmuş . İnşallah sağlıkla kavuşuruz yavrularimiza

Eger oyleyse evde giydir bence temiz temiz...

Merhaba dogru yermi bilmiyorum ama burdaki herkes gebe sanirim sormak istiyorum size benim adetim biteli 5. Gun bugun adetin son gununu felanda degerlendirdik yani bugunke birlikde toplamda 3 kere iliski yasadik bu sabah iliskiden sonra bi baktim pembe leke olmusum sonrasinda lavaboya gittigimde peceteye sillince yine geldi ama cok ucuk hafif bi pembe bu ne olabilir bi fikriniz varmi
Yumurtlama değil ovu testi negativ cikti

Oncelikle Adetiniz basladigi gunu 1. Gun kabul etmeniz lazim 5 gundur gelmiyor olmaz yani. Eger dedigim gibi hesapladiysaniz iliskiye 13. Gun falan gun asiri girmeniz gerekir. Onun disinda 5. Gun pembe leke gelmesi hala cok normal

Oncelikle Adetiniz basladigi gunu 1. Gun kabul etmeniz lazim 5 gundur gelmiyor olmaz yani. Eger dedigim gibi hesapladiysaniz iliskiye 13. Gun falan gun asiri girmeniz gerekir. Onun disinda 5. Gun pembe leke gelmesi hala cok normal
Adet biteli 5 gun oldu ama temizlendim kan felan gelmiyordu ayin 4.de basladi 9. Da bitti temizlendim bugun iliskiden sonra pembe leke geldi halada damla gibi geliyo is camasirima cok acik pembe

Adet biteli 5 gun oldu ama temizlendim kan felan gelmiyordu ayin 4.de basladi 9. Da bitti temizlendim bugun iliskiden sonra pembe leke geldi halada damla gibi geliyo is camasirima cok acik pembe

O zaman iste 9. Gununuzdesiniz temizlendim diye bisey yok yani ilk gunden sayicaksiniz hesaplama oyle yapilir. Normal yumurtlama surecide 13. Gun falan baslar.

Hanımlar 26+3 hamileyim bu bir kaç gündür bazen adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor kasıklarda ama durduğum pozisyonu değiştirince vs geçiyor bazen korkuyorum kötü birşey mi diye de neyseki duruş yatıştan kaynaklı olsa gerek geçtiğine göre dimi

Bazen bende de oluyor adet sancisi gibi bir sancı. Dinlence geçiyor. Öğretmen olduğum için sürekli ayakta ders anlatmak yoruyor acaba ondan mi diyorum ben de

Bazen bende de oluyor adet sancisi gibi bir sancı. Dinlence geçiyor. Öğretmen olduğum için sürekli ayakta ders anlatmak yoruyor acaba ondan mi diyorum ben de
Demekki yorgunluktan buara bende hep iş halindeyim birde mesela yan yatınca ayaklarımı çekebiliyorum uyurken veya tv izlerken falan o zamanda oluyor ister istemez sıkışıyor olsa gerek karnımız uzatınca rahatlıyorum ağrımda bitiyor

O haftalarda benim de öyleydi ve gittikçe arttı fazla oturunca fazla ayakta durunca ve en çok gece yattığımda diğer tarafa dönerken zorlanıyorum yastıklarla yatıyorum artık.Bugün en ağrılısını hissettim alışverişe çıkmıştım duramadım fazla eve döndüm.Sanırım biraz daha büyüdü bugün beni zorladı kasık ağrısı.Biraz oturup biraz yürüyüp biraz uzanmak gerekiyor sanırım sabit olmayacaz

evet sabit kalmak hiç iyi gelmiyor günü gününe farklı şeyler yaşıyoruz hepsine bin şükür sağlıkla tamamlayıp hamileliği bebişler kucağa gelince unuturuz hepsini

Benimde oluyor oyle.. bide sirt agrilari fena otesi bende.. henuz yastik kullanmiyorum ama yakindir
bel ağrısından ziyade bende sanırım yanlış yatıştan kaynaklı kuyruk sokumu ağrısı çok oluyor yan yatıcam derken biraz abartıp karnıma fazla dönebiliyorum içime sinmeyip bu sefer düzelteyim derken sanırım sırt üstü yatmayayım diye çapraz kalınca da oraya baskı yapıyor gece boyu ağrı çekiyorum sonra şu yan yatma işini hiç beceremiyorum sırt üstü cok rahatım ama iyi değil diyorlar ben gece her uyandığımda kendımı sırt üstü buluyorum orası da ayrı yani

Ben su saga sola sirt ustu yatisi sordum doktor arkadaslara yok oyle bisey dediler. Sonra esime sordum baya bilimsel.anlatti sonuc olarak su ama. Sen yattigi pozisyinda rahatsan bebekte rahattir sen degilsen o da degildir. Ben yatiyorum valla. Ama.artik.otomatikman saga daha az yatiyorum istemedigimden degil 10 dakika sonra rahat edemeyip.donuyorum hemen..

Şimdi yatağa girdim ama yatana kadar 100kere sağa sola dönüyorum son aylarda uyku işkenceye dönüşüyor resmen bide göbüş biraz daha büyüsün zor hareket ederiz

Şimdi yatağa girdim ama yatana kadar 100kere sağa sola dönüyorum son aylarda uyku işkenceye dönüşüyor resmen bide göbüş biraz daha büyüsün zor hareket ederiz
Ben geceleri rahat değilim bugün ilk defa gündüz de beni baya zorladı şimdiden böyleyim ilerleyen haftalarda nasıl olacak diye endişe etmiyor değilim

Cok guzellermis canim gule gule giysin bebisin :) fiyatlar nasil peki ? 10 takim ve cantanin ?

Teşekkür ederim canm 10 lu takımı 100 e aldım, nette fiyatı 160 galiba, adam indirim yaptı sağolsun. Çantaya da 130 dedi. Fermuarları falan sağlamdı. Ucuz olan markalar da özellikle fermuar sorunu gördüm ben. Ayrıca çok fazla bölmesi vardı. İnstagramda aslıbebehavuzluhan adresinden içlerini görebilirsiniz. Henüz ben almadm gerçi, biraz daha inceleyeyim dedim.

çok güzeller canım güle güle kullanın bebişinle

Amin canım inşallah hepimiz o günleri görelim

Amin canım inşallah teşekkür ederim paylaşımların için. Aslında gayeyi ben de beğendim ama adam öyle dedi nedense ki ben de beşli takımı gayeden aldım aslında. Rica etsem çantanı paylaşabilir misin?

Çanta da böylr iki ayrı çanta var, reklam olmasın ama henüz almadığımı belirtmeliyim. Çantanın hafifliği, fermuarı vs hoşuma gitti ama. Alone çanta incelersiniz nette var. Fiyatlar genelde 130 civarı. Netten alınan çantaya dikkat etmek lazm, kumaşı fermuarı çok kötü çıkabiliyor maalesef bir tanr burdaki siyaha benzer sordum 80 civarı dedi galiba ama görmeniz lazm tek açıp kapamayla fermuarı elde kalack.

Eklentiler

• 5637FB80-6FBD-4717-9C14-2DAA6E5C84D9.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 30
  • 387D887A-98E5-43CD-B3BE-D0A12AA2A8BB.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 33
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…