10 takim 140 cok iyi almissin canim ben oyle bir goz gezdirdim internetten de genelde 10 lular 200 civari . Birde size birsey danismak istiyorum. Simdi burda hastanede dogum yapinca hastaneden cikana kadar hastanenin kiyafeti giydiriliyor . En son cikarken hastane cikisi giydirebiliyorum. Sizdece nasil giydireyimdahaca hastane cikisi yada kucuk beden tulum almadim . Bir tulum mu giydireyim hastane cikisi mi ? Yani guzel mi giydirip cikarayim eve gidince yikayip temiz temiz mi giydiririm ustunu ? Kararsiz kaldim :)
Merhaba dogru yermi bilmiyorum ama burdaki herkes gebe sanirim sormak istiyorum size benim adetim biteli 5. Gun bugun adetin son gununu felanda degerlendirdik yani bugunke birlikde toplamda 3 kere iliski yasadik bu sabah iliskiden sonra bi baktim pembe leke olmusum sonrasinda lavaboya gittigimde peceteye sillince yine geldi ama cok ucuk hafif bi pembe bu ne olabilir bi fikriniz varmi
Yumurtlama değil ovu testi negativ cikti
Adet biteli 5 gun oldu ama temizlendim kan felan gelmiyordu ayin 4.de basladi 9. Da bitti temizlendim bugun iliskiden sonra pembe leke geldi halada damla gibi geliyo is camasirima cok acik pembeOncelikle Adetiniz basladigi gunu 1. Gun kabul etmeniz lazim 5 gundur gelmiyor olmaz yani. Eger dedigim gibi hesapladiysaniz iliskiye 13. Gun falan gun asiri girmeniz gerekir. Onun disinda 5. Gun pembe leke gelmesi hala cok normal
Oyle yapayim o zaman canim karar veremiyordum tesekkur ederim :)Eger oyleyse evde giydir bence temiz temiz...
Adet biteli 5 gun oldu ama temizlendim kan felan gelmiyordu ayin 4.de basladi 9. Da bitti temizlendim bugun iliskiden sonra pembe leke geldi halada damla gibi geliyo is camasirima cok acik pembe
Bazen bende de oluyor adet sancisi gibi bir sancı. Dinlence geçiyor. Öğretmen olduğum için sürekli ayakta ders anlatmak yoruyor acaba ondan mi diyorum ben deHanımlar 26+3 hamileyim bu bir kaç gündür bazen adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor kasıklarda ama durduğum pozisyonu değiştirince vs geçiyor bazen korkuyorum kötü birşey mi diye de neyseki duruş yatıştan kaynaklı olsa gerek geçtiğine göre dimi
Demekki yorgunluktan buara bende hep iş halindeyim birde mesela yan yatınca ayaklarımı çekebiliyorum uyurken veya tv izlerken falan o zamanda oluyor ister istemez sıkışıyor olsa gerek karnımız uzatınca rahatlıyorum ağrımda bitiyorBazen bende de oluyor adet sancisi gibi bir sancı. Dinlence geçiyor. Öğretmen olduğum için sürekli ayakta ders anlatmak yoruyor acaba ondan mi diyorum ben de
O haftalarda benim de öyleydi ve gittikçe arttı fazla oturunca fazla ayakta durunca ve en çok gece yattığımda diğer tarafa dönerken zorlanıyorum yastıklarla yatıyorum artık.Bugün en ağrılısını hissettim alışverişe çıkmıştım duramadım fazla eve döndüm.Sanırım biraz daha büyüdü bugün beni zorladı kasık ağrısı.Biraz oturup biraz yürüyüp biraz uzanmak gerekiyor sanırım sabit olmayacazHanımlar 26+3 hamileyim bu bir kaç gündür bazen adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor kasıklarda ama durduğum pozisyonu değiştirince vs geçiyor bazen korkuyorum kötü birşey mi diye de neyseki duruş yatıştan kaynaklı olsa gerek geçtiğine göre dimi
evet sabit kalmak hiç iyi gelmiyor günü gününe farklı şeyler yaşıyoruz hepsine bin şükürO haftalarda benim de öyleydi ve gittikçe arttı fazla oturunca fazla ayakta durunca ve en çok gece yattığımda diğer tarafa dönerken zorlanıyorum yastıklarla yatıyorum artık.Bugün en ağrılısını hissettim alışverişe çıkmıştım duramadım fazla eve döndüm.Sanırım biraz daha büyüdü bugün beni zorladı kasık ağrısı.Biraz oturup biraz yürüyüp biraz uzanmak gerekiyor sanırım sabit olmayacaz
bel ağrısından ziyade bende sanırım yanlış yatıştan kaynaklı kuyruk sokumu ağrısı çok oluyor yan yatıcam derken biraz abartıp karnıma fazla dönebiliyorum içime sinmeyip bu sefer düzelteyim derken sanırım sırt üstü yatmayayım diye çapraz kalınca da oraya baskı yapıyor gece boyu ağrı çekiyorum sonraBenimde oluyor oyle.. bide sirt agrilari fena otesi bende.. henuz yastik kullanmiyorum ama yakindir
bel ağrısından ziyade bende sanırım yanlış yatıştan kaynaklı kuyruk sokumu ağrısı çok oluyor yan yatıcam derken biraz abartıp karnıma fazla dönebiliyorum içime sinmeyip bu sefer düzelteyim derken sanırım sırt üstü yatmayayım diye çapraz kalınca da oraya baskı yapıyor gece boyu ağrı çekiyorum sonraşu yan yatma işini hiç beceremiyorum sırt üstü cok rahatım ama iyi değil diyorlar ben gece her uyandığımda kendımı sırt üstü buluyorum orası da ayrı yani
Ben geceleri rahat değilim bugün ilk defa gündüz de beni baya zorladı şimdiden böyleyim ilerleyen haftalarda nasıl olacak diye endişe etmiyor değilimŞimdi yatağa girdim ama yatana kadar 100kere sağa sola dönüyorum son aylarda uyku işkenceye dönüşüyor resmen bide göbüş biraz daha büyüsün zor hareket ederiz
Cok guzellermis canim gule gule giysin bebisin :) fiyatlar nasil peki ? 10 takim ve cantanin ?
çok güzeller canım güle güle kullanın bebişinle
10luyu Gaye den aldım yüzde yüz pamuk , 5li ebebekten organik,Gaye ürünlerinin iyi olduğunu duymuştum.Çantayı da Hepsi Buradadan aldım.Şampuan vs dalin aldım dalin kokusu beni cezbediyorDiğer aldığım zıbınlar vs yine pamuklu aldım.Beşiğini ve uyku setini kanzdan dolabını pierre cardinden aldım.Bebek arabası henüz almadım ama alacağım tarz belli ayak salındırma yerinin çıkıntılı değil düz şeklinde tercih edeceğim.Rabbim kullandırmayı nasip eder hepimize inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?