2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Erisebilirlik acik.. butonda cikiyor ama yok eklemiyor. Uygulamayi kaldirdim tekrar yukledim kac kere. Telefonumda eski model bisey degil. Inan anlamadim. Gosteremiyorum cicilerimi
Uygulamada sıkıntı var o zaman bir de Google dan dene ordan yükleyebilirsin bence ben Google’dan giriyorum uygulama kullanmıyorum.Ben de gecelik alayım bir de pijama o zaman

Sıcak şişiriyor vücudu sıcaktandır tansiyonunu ara ara kontrol et tabi.Daha az tuzlu ye bol su iç ve ufak yürüyüşler yap.O sıcak hamile ilken çekilmiyor.İyi tatiller ☺

Sıcak aklıma gelmemişti olabilir cidden bol su içmeye çalışıyorum evet inşallah sıkıntı olmaz

Fotoğraf eklemek istediğinde normal internet sayfasından buraya gir o şekilde belki eklersin ben hep normal safariden giriyorum sık kullanılanlara eklendi

Çok güzeller pijama takımı haricinde gecelik alacak mısın yoksa 2 pijama takımı yeterli olur mu ben karar veremedim henüz ona
Teşekkürler pijama takımı dışında gecelikte olmalı bence.bende sabahlıklı gecelik var hiç kullanmamıştım onu kullanıcam.2 takım pijama 1 de gecelik yeterli bence

Hayırlı olsun :) Bu çanta bana da hoş geldi bakalm belki burdan alırım. Gayeden ben de bir takım aldım bakalm inşallah iyi çıkar :) Acaba ebebekteki hellobaby nasıldır onu merak ediyorum biraz

Bizim ilk çocuğumuz olacak inşallah o sebeple havuzlu han dediğiniz gibi topluca bir şeyleri görme açısından iyi oldu. Fiyatlar da indirimli ürünler olmadığı müddetçe çok indirimli değiller evet. Ebebek hellobaby ürünleri daha uygun hatta. Bizim girdiğimiz dükkanda aldığımız şeylerde hep birer ya da ikişer tane kaldığı için indirimli aldığımızı düşünüyorum. Biraz denk gelme ile alakalı galiba :) bibaby nin başka hiçbir yerde 100 liraya 10 lu takımını görmedim ben mesela. Ben de Mustela düşünüyorum bakım ürünlerine, sizin de memnun kalmanıza sevindim açıkçası. İndirimden denk getirdikçe onları da alacağım inşallah. İndirim olmadığı müddetçe bazı şeyleri almak gerçekten güç. İki çalışan insan olmasına rağmen evimizde iki haftasonu sadece bir minik sepeti doldurmayacak kıyafete harcadığımız para 600 lira.
Rabbim zorda olanın , asgari ücretlinin yardımıcısı olsun.

Son olarak ebebekte çıtçıtlı sıfır kol zıbınlarda 5 al 4 öde kampanyası vardı, tanesi 4 liraya geliyordu hanımlar bilginize :)

dr kontrolunden geldim folik asit b12 magnezyum idrar yolu enfeksiyonu icin ilaclar ve erken dogum riski varmis onun icinde fitil verdiler surekli alttan baski yapiyordu sanki icimden bisey kopacakmis gibi dr demedin dr cok altta erken dogum druma dun aksam cok fazla baski oldunu soyledim bebegin altta olmasindan kaynaklaniyrmus

Picama nasıl acaba kumaşi flan. Ben de almayi düşünüyorum. Bu deseni çok begenmistim

Kızlar bende gecelik bulamıyorum hiç kafama göre ya sezaryen olucağım için 3 gecelik alıyım dedim bi tanesini zor buldum lahusa geceliklerini hiç beğenmiyorum dantelli dantelli güzel biseyler bulursanız resmini paylaşın burdan bizde nasiplenelim hastane çıkışlarının hepsini aziz bebeden aldım bende 2 tane 10 1 tane 5li hem çok fiyatlı değil hemde ürünleri güzel tavsiye ederim

Merhaba kızlar,
Bugün şeker yüklemesi yapıldı.
Açlık 80
1.saat 225
2.saat 180
Şeker ölçüm cihazı verdi iki hafta takip etcem. Diyetisyene yolladı ama çok doluymuş sıra alamadım. Nasıl olcak ne yapcam çok endişeliyiö

Sabah erken saatte gidip randevu alabilirsin direk hastaneden gebe olduğun için yardımcı olurlar büyük ihtimalle hastaneler de il il değişir mi gerçi randevu sistemi bilemedim ama çok geçmiş olsun

Sabah erken saatte gidip randevu alabilirsin direk hastaneden gebe olduğun için yardımcı olurlar büyük ihtimalle hastaneler de il il değişir mi gerçi randevu sistemi bilemedim ama çok geçmiş olsun
Sağol canım günde 5 kayıt açıyolarmış üniversite hastanesine gidiyorum. İnsan korkuyo ya gebelikte şeker tehlikeli diyolar hep. Evde takip etcem bakalım sonuçlar nasıl çıkacak.

Picama nasıl acaba kumaşi flan. Ben de almayi düşünüyorum. Bu deseni çok begenmistim
Bende desenini beğendim instagramdan sipariş verdim şansıma nasıl çıkarsa artık diye düşünerek ben beğendim kumaşını %95 cotton %5 lycra.üstte duruşuda güzel aldığıma pişman olmadım yani beğendim.altını hemen çıkarmadım diz izi olucak mı diye denemek için diz izide çıkmadı.şimdi bi pijama takımı daha beğendim onun siparişini vericem daha sade şık bi şey bakalım o nasıl gelicek

Benim de bu cıvarlar çıkmıştı 2 hafta diyet yaptım diyetisyenin verdiği.Benim gittiğim doğum hastanesinin içimde gebe diyabet gebe diyetisyen dişçisi bile var o yüzden hep birlikte takip edebiliyorlar aynı gün diyet listemi almıştım.2hafta sonunda değerlerim iyi çıkmıştı sonra ben diyeti hafiften bozdum bir 2 hafta sonra tekrar gittim yine değerlerim iyi çıktı.Açıkcası diyeti uygulayacam diye kendimi kasmıyorum sağlıklı besleniyorum sadece ama bir kibrit kutusu peynir 5 zeytin diye hesaplamıyorum doyana kadar yiyorum Ama beni kendine referans alma önce diyetini yap bakalım diyet ile kontrol altına alınabiliyor mu diye bir bak.Sonra kendini bilirsin.

Sağol canım günde 5 kayıt açıyolarmış üniversite hastanesine gidiyorum. İnsan korkuyo ya gebelikte şeker tehlikeli diyolar hep. Evde takip etcem bakalım sonuçlar nasıl çıkacak.
Diyetine uyduğun da çok sıkıntı olmaz büyük ihtimal annem şeker hastası bende de cikicak diye çok korktum çıkmadı çok şükür zorlanmadan kolay geçsin hepimizin gebeliği inşallah canım tekrar çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…