Uygulamada sıkıntı var o zaman bir de Google dan dene ordan yükleyebilirsin bence ben Google’dan giriyorum uygulama kullanmıyorum.Ben de gecelik alayım bir de pijama o zamanErisebilirlik acik.. butonda cikiyor ama yok eklemiyor. Uygulamayi kaldirdim tekrar yukledim kac kere. Telefonumda eski model bisey degil. Inan anlamadim. Gosteremiyorum cicilerimi
Sicaktan sismissindir yada oturmak yemek falandir. Bende dun acayip sismistim mesela. Yuruyus yap yavas yavas dolasim olsun...
Kizlar ya fotograf koyuyorsunuz ben koyamiyorum ya sinir oluyorumsorunu nasil duzelticem.diye kac tane mail attim yok donus. Ne yapsam olmuyor. Hayir teknoloji ozurlude degilim niye eklenmiyor anlamadim.
Ayrica agrim hala devam ediyor. Novaljin damla ile bi tik hafifledi sadece. Gaz falan cikardim bana misin demedi
Sıcak şişiriyor vücudu sıcaktandır tansiyonunu ara ara kontrol et tabi.Daha az tuzlu ye bol su iç ve ufak yürüyüşler yap.O sıcak hamile ilken çekilmiyor.İyi tatiller ☺
ben sadece gecelik aldım pijama rahat gelmiyor zaten normalde de çok giyemem. gecelik must have benceÇok güzellerpijama takımı haricinde gecelik alacak mısın yoksa 2 pijama takımı yeterli olur mu ben karar veremedim henüz ona
Uygulamada sıkıntı var o zaman bir de Google dan dene ordan yükleyebilirsin bence ben Google’dan giriyorum uygulama kullanmıyorum.Ben de gecelik alayım bir de pijama o zaman
TeşekkürlerÇok güzellerpijama takımı haricinde gecelik alacak mısın yoksa 2 pijama takımı yeterli olur mu ben karar veremedim henüz ona
yaaa kız bebiş çok tatlı maşallah güzel günlerde kullanmak nasip olsunEki Görüntüle 2545009 Eki Görüntüle 2545010
Oo yeeeee.. bitek normal tarayicidan girmemistim .. valla tesekkurler ya.. bizim 10lu takim ve 8 li takim 8 liyi netten aldim 10 lu jokerden... artik yukler dururum kimse tutamaz.
Hayırlı olsun :) Bu çanta bana da hoş geldi bakalm belki burdan alırım. Gayeden ben de bir takım aldım bakalm inşallah iyi çıkar :) Acaba ebebekteki hellobaby nasıldır onu merak ediyorum birazBen bu çantayı aldım aynı görseldeki gibi geldi kumaşı kaliteli fermuarları güzel kullanışlı olacağını düşünüyorum.Kullandıkça aslında memnun olup olmadığımı anlayacağım sanırım ama kaliteli geldi onu söyleyebilirimGaye konusunda da kullanınca göreceğiz kullandıkça tecrübe edeceğim ama kullanan birisi demişti Gaye güzel yıkandığında filan ağzı yüzü bir tarafa kaymıyor tok duruyor demişti.normalde fiyatı 155 liraydı ama ben indirimden 108 liraya almıştım 10lu seti.
Eki Görüntüle 2545009 Eki Görüntüle 2545010
Oo yeeeee.. bitek normal tarayicidan girmemistim .. valla tesekkurler ya.. bizim 10lu takim ve 8 li takim 8 liyi netten aldim 10 lu jokerden... artik yukler dururum kimse tutamaz.
İşlemeli takıma bayıldım geceliğinde çok kullanışlı bende bakayım bunlara
Havuzlu Han'a kızıma hamileyken gitmiştim her şeyin bir arada bulunması dışında bir avantajını görmedim. Ucuz olan şeylerin kalitesi hoşuma gitmemişti. Zaten çoğu mağaza aynı şeyleri satıyor o yüzden bu hamileliğimde gitmedim:)
Kalite olarak beğendiklerim Aziz Bebe, İdil Baby, Carters bunların kumaşları çok güzel ama fiyatları çok yüksek indirimde bulursanız alın bence:) Ben tesadüfen US Polo nun sitesinden 140 a aldım 10'lu hastane çıkışını kumaşı çok güzel çıktı.
Şampuan olarak Mustela Sabun içermeyen vücut ve saç şampuanını alacağım. Bir şişesi baya gitmişti kızımda.
Zaten kış bebeği olacaklar çok sık yıkamam ben biraz ele avuca gelene kadar:)
Mustela Losyon ve durulanmayan temizleme suyunu da almıştım. Kusunca vs. boynunu, yüzünü silince temiz temiz kokuyordu. Pişik kremini günlük olarak Mustela'nın kullandım. Ağır pişiklerde doktorum ne derse onu sürdüm.
Islak Mendil Uni baby yenidoğan kullandım kızımda. Bez olarak Prima Premium Care
Deterjan olarak Dalin kullanmıştım bu kadar çok çeşit yoktu o zaman. Şimdi de doktora sorarım önerdiği var mı diye ya da ben de green clean, unibaby , dalin üçlüsünden birini alırım.
Picama nasıl acaba kumaşi flan. Ben de almayi düşünüyorum. Bu deseni çok begenmistimAldığınız kıyafetler çok güzel kızlar hayırlı olsunben çanta kraft gardenia aldım hoşuma gitti bakalım kullanıncada memnun kalıcam mı.1 takımda pijamamı aldım 1 takım daha alırsam tamamdır
Sabah erken saatte gidip randevu alabilirsin direk hastaneden gebe olduğun için yardımcı olurlar büyük ihtimalle hastaneler de il il değişir mi gerçi randevu sistemi bilemedim ama çok geçmiş olsunMerhaba kızlar,
Bugün şeker yüklemesi yapıldı.
Açlık 80
1.saat 225
2.saat 180
Şeker ölçüm cihazı verdi iki hafta takip etcem. Diyetisyene yolladı ama çok doluymuş sıra alamadım. Nasıl olcak ne yapcam çok endişeliyiö
Sağol canım günde 5 kayıt açıyolarmış üniversite hastanesine gidiyorum. İnsan korkuyo ya gebelikte şeker tehlikeli diyolar hep. Evde takip etcem bakalım sonuçlar nasıl çıkacak.Sabah erken saatte gidip randevu alabilirsin direk hastaneden gebe olduğun için yardımcı olurlar büyük ihtimalle hastaneler de il il değişir mi gerçi randevu sistemi bilemedim ama çok geçmiş olsun
Bende desenini beğendim instagramdan sipariş verdim şansıma nasıl çıkarsa artık diye düşünerekPicama nasıl acaba kumaşi flan. Ben de almayi düşünüyorum. Bu deseni çok begenmistim
Benim de bu cıvarlar çıkmıştı 2 hafta diyet yaptım diyetisyenin verdiği.Benim gittiğim doğum hastanesinin içimde gebe diyabet gebe diyetisyen dişçisi bile var o yüzden hep birlikte takip edebiliyorlar aynı gün diyet listemi almıştım.2hafta sonunda değerlerim iyi çıkmıştı sonra ben diyeti hafiften bozdum bir 2 hafta sonra tekrar gittim yine değerlerim iyi çıktı.Açıkcası diyeti uygulayacam diye kendimi kasmıyorum sağlıklı besleniyorum sadece ama bir kibrit kutusu peynir 5 zeytin diye hesaplamıyorum doyana kadar yiyorumMerhaba kızlar,
Bugün şeker yüklemesi yapıldı.
Açlık 80
1.saat 225
2.saat 180
Şeker ölçüm cihazı verdi iki hafta takip etcem. Diyetisyene yolladı ama çok doluymuş sıra alamadım. Nasıl olcak ne yapcam çok endişeliyiö
Diyetine uyduğun da çok sıkıntı olmaz büyük ihtimal annem şeker hastası bende de cikicak diye çok korktum çıkmadı çok şükür zorlanmadan kolay geçsin hepimizin gebeliği inşallah canım tekrar çok geçmiş olsunSağol canım günde 5 kayıt açıyolarmış üniversite hastanesine gidiyorum. İnsan korkuyo ya gebelikte şeker tehlikeli diyolar hep. Evde takip etcem bakalım sonuçlar nasıl çıkacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?