2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Safra kesemden kaynakli cikti... yapicak bisey yok tikanma yokmus o yuzden mudahale etmiyolar disini sıkıcaksin diyolar
Zor bir süreç olacak senin için bu safra kesesi işi de ayrı bir zorluk herkeste farklı bir sorun çıkıyor sağ Salim hepimiz atlatırız inşallah

Zor bir süreç olacak senin için bu safra kesesi işi de ayrı bir zorluk herkeste farklı bir sorun çıkıyor sağ Salim hepimiz atlatırız inşallah

Hamilelik basli basina zor bir durum bide boyle yandas seyler cikinca hepimiz yamulduk .. hepimizin sag salim atlatmasi dilegiyle artik..

Ama ben gercekten yamuldum yuruyemiyorum bile agridan esneyemedim dusun cunku nefes alamiyorum kisa kisa nefesler

Çok geçmiş olsun. İnş daha da artmaz ağrılar. Ağrıyı azaltacak bir ilaç veya bir yöntem Yok muymuş? Sonuna kadar ağrılı mı olacakmış?

Çok geçmiş olsun. İnş daha da artmaz ağrılar. Ağrıyı azaltacak bir ilaç veya bir yöntem Yok muymuş? Sonuna kadar ağrılı mı olacakmış?

Valla suan sabahin 5i agridan kivraniyorum hala. Aksamdan beri ednol diye bi agrinkesici uzerine parol hap uzerine damardan parol uzerine buscopan plus ve doktor cok caresiz kalirsan novalgin damla al demist onu aldim... bana misin demiyor. Esim zaten biz boyle hastalara dolantin yapiyoruz bunlarla gecmez bu diyr. Verebilecekleri ilaci verdiler baska ilaci falan yok ama artik cildirmanin esigindeyim gecmesin azalsin raziyim.

Allah yardımcınız olsun senin ve bebeğinin en yakın zamanda geçer inşallah

Teşekkür ederim cevabın için benim ilk bebişim olduğu için tecrübesizim ne yapmam lazım ne yapmamam lazım araştırıp duruyorum
Haklisin ve en iyisini yapiyosun 2.de insan biraz tecrubeli olunca daha rahat oluyor ne alacağını ne yapacağını biliyor

Ben biraz temizlik yaptım bugün hanımlar doğum için ne zaman temizlik yapacaksınız çok geç vakte kalmasın istiyorum camlar silinecek perdeler yıkanacak falan çok soğuk olmamalı erken yaparsam da tekrar kirlenir bilemedim

Bende 2 gece uykusuz kalinca yorgunum tabi... bu agrilar falan ciktigindan beri ben haftada 1 yardimci almaya basladim. Bide benim kediler oldugu icin zaten hergun bir supurge isi kesin var. Perdelerim yikandi ama doguma normal sartlarda 2 ay var malum belki tekrar yikanir.

Hala boya badana yaptirmadim ay sonu insallah

bende yeni derin temizlik yaptım sayılırr perde halı mutfak dip köşe yapıldı ancak bir temizlik ister doğum öncesinde niyeyse gelenek gibi1 hafta kadar öncede bütün halıları kaldırıp süpür sil yapmıştım lavobalar kapılar ondan önce camlar fln ama hepsi aynı zamanda değil ya kabul olmamış temizlik gibi

Bende dün ve bugün dip köşe yaptım bi süredir yüzeysel yapıyodum gözüken yerleri sil süpür doğum zamanına kadar yeniden yapılır en son aralık sonu yaparım inşallah.ocak ortası doğum zaten

bizim günlerimiz aynı bakalım kim önce bebişine kavuşacakhangisi aceleci cıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…