Demek hepimiz aynı anda temizliğe başlamışızbende mutfagi buzdolabını dolap içlerini temizledim bugün daha fazlasını yapamam yarın temizliğe gelicek bi abla.. yarın bide dr a gidicem en son gittiğimde kendi dr um bebeğin beyninde ödem var demişti başka doktora da gideyim dedim inşallah kötü bisey söylemez
Selam kızlar, bugün mahkemede fenalaştım. Hastaneye müvekkil yetiştirdi. Çok korkunç bir sancı başladı. Bebek geliyor sandım. Şimdi daha iyiyim. Artık kesinlikle çalışmam yasaklandı. Yorgunluk ve stresten uzak durmam da lazımmış. Nasıl olacaksa. Yarın iyi olursam bebek arabası almaya gitmek istiyorum.
Selam kızlar, bugün mahkemede fenalaştım. Hastaneye müvekkil yetiştirdi. Çok korkunç bir sancı başladı. Bebek geliyor sandım. Şimdi daha iyiyim. Artık kesinlikle çalışmam yasaklandı. Yorgunluk ve stresten uzak durmam da lazımmış. Nasıl olacaksa. Yarın iyi olursam bebek arabası almaya gitmek istiyorum.
bende yeni derin temizlik yaptım sayılırr perde halı mutfak dip köşe yapıldı ancak bir temizlik ister doğum öncesinde niyeyse gelenek gibi1 hafta kadar öncede bütün halıları kaldırıp süpür sil yapmıştım lavobalar kapılar ondan önce camlar fln ama hepsi aynı zamanda değil ya kabul olmamış temizlik gibi
Ya ayni zamanda yapmak cok zor birak aralarinda 1 hafta fark olsun.. cam isine girmem artik zaten herhalde yagmur var malum.. bu arada camlari sampuanli suyla sil arkasindan durululama.kurulama yapma sadeve sampuanli suda yikadigin bez. Kremsiz sampuan... mis gibi oluyor
yaa cok geçmiş olsun dikkat edin stresten sıkıntıdan uzak durmalıyız bende farkettim ki birşeye sinirlenince aynı anda çok stres olunca belimden ateş vururcasına bir ağrı giriyor 2 sefer oldu.aman aman Allah korusuun bebişlere birşey olmasın
Ya ayni zamanda yapmak cok zor birak aralarinda 1 hafta fark olsun.. cam isine girmem artik zaten herhalde yagmur var malum.. bu arada camlari sampuanli suyla sil arkasindan durululama.kurulama yapma sadeve sampuanli suda yikadigin bez. Kremsiz sampuan... mis gibi oluyor
Kızlar Bu karından vurulan iğne karnım büyüdükçe zorlaşmaya başladı acaba bebeğe yada etrafına vs gelme durumu olur mu ki... mesela çok tekme atıyor bazen iğne yaptığım noktalara isabet ediyor korkmaya başladım
Bu arada iiçinizde daha önce chicco nexttome ya da baby plus ya da prego anne yanı kullanan var mıydı? Pregoyu uygun fiyata buldum. İlk aşamada bir anne yanı dşünüyorum.
Bu arada iiçinizde daha önce chicco nexttome ya da baby plus ya da prego anne yanı kullanan var mıydı? Pregoyu uygun fiyata buldum. İlk aşamada bir anne yanı dşünüyorum.
benim erken dogum riskim var dunden beri ilac kullaniyorum suan bebek cok alttan hareket ediyor geldi gelecek gibi icimden bisey kopacak sanki kimsemde yok.burda esim iste is yeri uzak eve ailmde yok sadece 2.5 yasinda oglum var dogum baslarsa ne yaparim ne ederim bilmiyorum kiyafet bile almamisim
benim erken dogum riskim var dunden beri ilac kullaniyorum suan bebek cok alttan hareket ediyor geldi gelecek gibi icimden bisey kopacak sanki kimsemde yok.burda esim iste is yeri uzak eve ailmde yok sadece 2.5 yasinda oglum var dogum baslarsa ne yaparim ne ederim bilmiyorum kiyafet bile almamisim
bebek dönmüş müydü canım bende bazen çok altta hissediyorum uzun süre ama sonra bakıyorum başka yerde normaldir ama senin erken doğum riskin varmış doktorunla bir konuş bakalım ne diyecek