2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Demek hepimiz aynı anda temizliğe başlamışızbende mutfagi buzdolabını dolap içlerini temizledim bugün daha fazlasını yapamam yarın temizliğe gelicek bi abla.. yarın bide dr a gidicem en son gittiğimde kendi dr um bebeğin beyninde ödem var demişti başka doktora da gideyim dedim inşallah kötü bisey söylemez

Selam kızlar, bugün mahkemede fenalaştım. Hastaneye müvekkil yetiştirdi. Çok korkunç bir sancı başladı. Bebek geliyor sandım. Şimdi daha iyiyim. Artık kesinlikle çalışmam yasaklandı. Yorgunluk ve stresten uzak durmam da lazımmış. Nasıl olacaksa. Yarın iyi olursam bebek arabası almaya gitmek istiyorum.

2 2kedi_1deli sen nasıl oldun?

Ya cok gecmis olsun. Ne dedi baska bisey var mi? Daha iyi misin

Bende az sancili bir gece gecirebildim gibi biraz uyudum iyi geldi.

Ya ayni zamanda yapmak cok zor birak aralarinda 1 hafta fark olsun.. cam isine girmem artik zaten herhalde yagmur var malum.. bu arada camlari sampuanli suyla sil arkasindan durululama.kurulama yapma sadeve sampuanli suda yikadigin bez. Kremsiz sampuan... mis gibi oluyor

yaa cok geçmiş olsun dikkat edin stresten sıkıntıdan uzak durmalıyız bende farkettim ki birşeye sinirlenince aynı anda çok stres olunca belimden ateş vururcasına bir ağrı giriyor 2 sefer oldu.aman aman Allah korusuun bebişlere birşey olmasın

evet duymuştum şampuanlı suyu aklımda kalsın öyle yaparım en azından içerden silip tozu alınır dışarısı şimdi sil yarım saate aynı zaten nankör camlar

Günaydın kızlar,
geçmiş olsun N narantikibi 2 2kedi_1deli

Kızlar Bu karından vurulan iğne karnım büyüdükçe zorlaşmaya başladı acaba bebeğe yada etrafına vs gelme durumu olur mu ki... mesela çok tekme atıyor bazen iğne yaptığım noktalara isabet ediyor korkmaya başladım

Rahatsızlanan annelerimize çok çok geçmiş olsun. Zorlu bir sürece girdik :) inşallah bundan sonrası daha güzel geçer hepimiz için

Bu arada iiçinizde daha önce chicco nexttome ya da baby plus ya da prego anne yanı kullanan var mıydı? Pregoyu uygun fiyata buldum. İlk aşamada bir anne yanı dşünüyorum.

Bu arada iiçinizde daha önce chicco nexttome ya da baby plus ya da prego anne yanı kullanan var mıydı? Pregoyu uygun fiyata buldum. İlk aşamada bir anne yanı dşünüyorum.

Prego dan memnundu arkadaş. Misafir çocuğu üzerine çıkıp zıplayıp kırmış ama sonra

benim erken dogum riskim var dunden beri ilac kullaniyorum suan bebek cok alttan hareket ediyor geldi gelecek gibi icimden bisey kopacak sanki kimsemde yok.burda esim iste is yeri uzak eve ailmde yok sadece 2.5 yasinda oglum var dogum baslarsa ne yaparim ne ederim bilmiyorum kiyafet bile almamisim

bebek dönmüş müydü canım bende bazen çok altta hissediyorum uzun süre ama sonra bakıyorum başka yerde normaldir ama senin erken doğum riskin varmış doktorunla bir konuş bakalım ne diyecek

Çok geçmiş olsun tekrarlamaz inşallah tekrar

Benim kesin sezaryen olduğu için daha erken olur büyük ihtimal

Çok üzüldüm.küçük çocukta var yanınızda yardım ve destek olucak birisi olsaymış keşke inşallah vaktinde zamanında gelir

Bakalım nasip inşallah 38 i doldurur çok geçmeden gelir bebeğim kimisi ne guzel 38+ deyince hop geliveriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…