bebek dönmüş müydü canım bende bazen çok altta hissediyorum uzun süre ama sonra bakıyorum başka yerde normaldir ama senin erken doğum riskin varmış doktorunla bir konuş bakalım ne diyecek
Selam kızlar, bugün mahkemede fenalaştım. Hastaneye müvekkil yetiştirdi. Çok korkunç bir sancı başladı. Bebek geliyor sandım. Şimdi daha iyiyim. Artık kesinlikle çalışmam yasaklandı. Yorgunluk ve stresten uzak durmam da lazımmış. Nasıl olacaksa. Yarın iyi olursam bebek arabası almaya gitmek istiyorum.
Geçmiş olsun artık ayaklarını uzatıp dinlenmen gerek kendini yormadan ufak ufak işler yap bebek arabası almaya çıktığında çok gezme aralarda mutlaka bir yerde otur dinlen zorlama kendini.
Nasıl oldu ağrıların hafifledi mi sen de kendini çok yorma artık gün içerisinde dinlen bol bol 3 gündür tansiyonum yüksek çıkıyor 13 ve 14 lerde henüz doktora da gitmedim korkuyorum
Kızlar Bu karından vurulan iğne karnım büyüdükçe zorlaşmaya başladı acaba bebeğe yada etrafına vs gelme durumu olur mu ki... mesela çok tekme atıyor bazen iğne yaptığım noktalara isabet ediyor korkmaya başladım
benim erken dogum riskim var dunden beri ilac kullaniyorum suan bebek cok alttan hareket ediyor geldi gelecek gibi icimden bisey kopacak sanki kimsemde yok.burda esim iste is yeri uzak eve ailmde yok sadece 2.5 yasinda oglum var dogum baslarsa ne yaparim ne ederim bilmiyorum kiyafet bile almamisim
Bir çanta edin kendine ne olur ne olmaz diye lazım olacak her şeyi içine koy para da koy belki taksi ihtiyacın olur öyle bir durumda soğuk kanlı olmaya çalış bir komşundan yardım isteyerek ambulans çağırırsın sakın panikleme oğlunda panik yapar Allah kolaylık verir inşallah
ilki normal miydi bu niye sezeryan bir rahatsızlık mı çıktı yoksa oda sancı geldi normal olmadı sezeryan mı yapıldı ismi çok hoş geliyor kulağa adıyla yaşasın
ilki normal miydi bu niye sezeryan bir rahatsızlık mı çıktı yoksa oda sancı geldi normal olmadı sezeryan mı yapıldı ismi çok hoş geliyor kulağa adıyla yaşasın
İlkinde evde sancım vardı o günde doktor kontrolüm vardı.doğum sancısı olduğunu anlamadım ben daha şiddetli sancı bekliyodum doğum için kontrol için gittim doğum başlamış denildi acil doğuma alındım bebek iri olunca sezaryen olmak zorunda kaldı.hayırlı sağlıklı bi şekilde doğsun inşallah miniklerimiz
Sağol canım bizimde kulağımıza hoş geldi çok içimize sindi abi tarık buğra kardeşi çağrı ata
İlkinde evde sancım vardı o günde doktor kontrolüm vardı.doğum sancısı olduğunu anlamadım ben daha şiddetli sancı bekliyodum doğum için kontrol için gittim doğum başlamış denildi acil doğuma alındım bebek iri olunca sezaryen olmak zorunda kaldı.hayırlı sağlıklı bi şekilde doğsun inşallah miniklerimiz
Sağol canım bizimde kulağımıza hoş geldi çok içimize sindi abi tarık buğra kardeşi çağrı ata
Kızlar Bu karından vurulan iğne karnım büyüdükçe zorlaşmaya başladı acaba bebeğe yada etrafına vs gelme durumu olur mu ki... mesela çok tekme atıyor bazen iğne yaptığım noktalara isabet ediyor korkmaya başladım
[/QUOTE] Kaizen S
Ben hala.karindan yapiyorum son gune kadarda karindan devam etmek isterim. Bacak falan kotu cok acitiyor. Bebege hic bir zarari yok o igne kesinlikle bi yere ulasmaz yag dokusunu gecemez bile.. ben artik esime yaptiriyorum cunku 1 saniye suruyor ne zaman yapti ne zaman ilaci verdi ne zaman cekti anlamiyorum bile... oyle olmaya basladigindan beri hic morarma sertlesme olmadi cok.rahat ettim.
Bu arada iiçinizde daha önce chicco nexttome ya da baby plus ya da prego anne yanı kullanan var mıydı? Pregoyu uygun fiyata buldum. İlk aşamada bir anne yanı dşünüyorum.
Nasıl oldu ağrıların hafifledi mi sen de kendini çok yorma artık gün içerisinde dinlen bol bol 3 gündür tansiyonum yüksek çıkıyor 13 ve 14 lerde henüz doktora da gitmedim korkuyorum
Hafifledi gibi oluyor ama bi anda tekrar basliyor bisey yemeye korkuyorum. Seker diyetinden beter valla. Ve garantiside yok yemeyince duzelme ihtimali yok yani belki agri tutmaz falan diye dikkat et diyolar
benim erken dogum riskim var dunden beri ilac kullaniyorum suan bebek cok alttan hareket ediyor geldi gelecek gibi icimden bisey kopacak sanki kimsemde yok.burda esim iste is yeri uzak eve ailmde yok sadece 2.5 yasinda oglum var dogum baslarsa ne yaparim ne ederim bilmiyorum kiyafet bile almamisim
Merhaba hepımızde farklı sıkıntılar inşallah sağlıkla büyüsün yavrularımız zamanında gelsinler dünyaya benimde erken doğum riskı var banada 3 hafta önce serklaj yapıldı progestan kullanıyorum dr istirahat et dedi 3 haftadır raporluyum cuma kontrole gidicem evde yemek dışında bişey yapmıyorum eşim işte mecburen bikac hafta sonra yaparız inşallah alışveriş allahım hepımızı mutlu sona ulaştırsın inşallah