- 29 Temmuz 2018
- 807
- 997
- 33
Insallah insallah rabbim yawrularimizi kucagimiza alip saglikla buyutmeyi nasip eder insallahMaaşallah inşallah bizde gelelim o günlere
Bir çanta edin kendine ne olur ne olmaz diye lazım olacak her şeyi içine koy para da koy belki taksi ihtiyacın olur öyle bir durumda soğuk kanlı olmaya çalış bir komşundan yardım isteyerek ambulans çağırırsın sakın panikleme oğlunda panik yapar Allah kolaylık
insallah canimGecmis olsun canim. İns zamanını bekler
catherines mom bakmanı tavsiye ederim bende detaydan nefret ederim şunu aldım;Kızlar bende gecelik bulamıyorum hiç kafama göre ya sezaryen olucağım için 3 gecelik alıyım dedim bi tanesini zor buldum lahusa geceliklerini hiç beğenmiyorum dantelli dantelli güzel biseyler bulursanız resmini paylaşın burdan bizde nasiplenelim ☺ hastane çıkışlarının hepsini aziz bebeden aldım bende 2 tane 10 1 tane 5li hem çok fiyatlı değil hemde ürünleri güzel tavsiye ederim ☺
Selam kızlar, bugün mahkemede fenalaştım. Hastaneye müvekkil yetiştirdi. Çok korkunç bir sancı başladı. Bebek geliyor sandım. Şimdi daha iyiyim. Artık kesinlikle çalışmam yasaklandı. Yorgunluk ve stresten uzak durmam da lazımmış. Nasıl olacaksa. Yarın iyi olursam bebek arabası almaya gitmek istiyorum.
2 2kedi_1deli sen nasıl oldun?
Ya cok gecmis olsun. Ne dedi baska bisey var mi? Daha iyi misin
Bende az sancili bir gece gecirebildim gibi biraz uyudum iyi geldi.
benim erken dogum riskim var dunden beri ilac kullaniyorum suan bebek cok alttan hareket ediyor geldi gelecek gibi icimden bisey kopacak sanki kimsemde yok.burda esim iste is yeri uzak eve ailmde yok sadece 2.5 yasinda oglum var dogum baslarsa ne yaparim ne ederim bilmiyorum kiyafet bile almamisim
Senin ilk doğum mu canım genelde gecelik olanlarla rahat etmedik diyo sezeryan olanlar.. en rahatı penye pijama olanlar ve üstü gömlek olan pijamalarmış galiba..lohusasepeti sitesinden memnun kalmışlar kaliteli ve güzelmiş pijama takımları bende bi tane normal penye aldım bi tanede bu siteden dantelli pijama takimi alırım sabahlikli falanKızlar bende gecelik bulamıyorum hiç kafama göre ya sezaryen olucağım için 3 gecelik alıyım dedim bi tanesini zor buldum lahusa geceliklerini hiç beğenmiyorum dantelli dantelli güzel biseyler bulursanız resmini paylaşın burdan bizde nasiplenelim ☺ hastane çıkışlarının hepsini aziz bebeden aldım bende 2 tane 10 1 tane 5li hem çok fiyatlı değil hemde ürünleri güzel tavsiye ederim ☺
inşallah erken gelmez dualarım sizinle arkadaşlar erken doğum riski olanlar rabbim yardımcınız olsun hele ki ikinci bebiş olanlar bir evlat daha olunca oda ilgi bekliyor tabi Allah kolaylık versin bebişlerinizde inşallah erken gelmezler zamanında kucaklarsınızRahatsızlanan arkadaşlar çok çok geçmiş olsun inşallah başka sıkıntılar olmaz.. Bende dr kontrolüne gittim yine beyindeki ödem azalmaya başlamış ama erken doğum riski var bebek çok aşağıda ve rahim incelmiş dedi inşallah erken doğum olmaz kuvöze falan girmez zaten oğlum daha 2yasinda nasıl uğraşırım hiç bilmiyorum
sen sakın sakın ağır iş yapma uzun süre yorma kendini Ah bebiş de annesine yardım etse en az 1 ay daha idare etse en azından ne güzel olurHerkese teşekkür ederim. İnş zamanında doğururuz kızlar. Zor işmiş, ağrı sancı, erken Doğum riski, safra kesesi, böbrek ağrısı, diş ağrısı... hepimizde bi dert. Şifa diliyorum.
Benim vitaminlerim çok ama çok düşmüş. Bir sürü takviye alıyordum ama yetmemiş demek ki. Magnezyum, kalsiyum, b12 yerlerde resmen. Ona göre beslenme verdi, takviyelere devam. Bu eksiklikler kasılmaların sebebi olabilirmiş. Haftada bir kontrole gidicem artık. Ufak ufak yürüyüş yapacakmışım, dinlene dinlene. bebek 1250 gr olmuş, aferim ona.
Temizlik için haftada 1 yardımcı geliyor. O kadar rahatlatıyor ki beni. Kendi bebeğine hazırlık yapar gibi hazırlık yapıyor sağolsun. Bu hafta bebeğin eşyalarını yıkayıp ütüledi. Dünden sonra artık onları çantaya yerleştireyim. Bi küçük bezle ıslak mendili eksik kaldı, onları da bugün alıp çantayı tamamlayayım. Ne olur ne olmaz. Korktum.
benım sadece cok uzun süre düz oturunca veya azıcık öne eğilerek oturunca oluyor kaburga ağrısı sıkıştırıyor ama benım yaslandığımda rahatladığımda geçiyor.. Bir de yatarken muhakkak yan taraf sıkıştırıyor pozisyondan kaynaklı diye düşündüm hep hafif çapraz olunca oda zorlamıyor benı.. Belki seninki farklı bir ağrıdır tabiKızlar merhaba, aranızda yeniyim, sağ kaburgamın altı yan taraf ön değil de koltuk altından 1 karış aşağı diyeyim acayip batıyor ağrıyor oturup kalkarken, gece bir yanımdan bir yanıma dönerken o kadar çok canım yanıyor ki bağırasım geliyor, doktoruma mesajla sordum kas ağrısı olabilir hamilelikten değil dedi, sıcak su torbası kas gevşetici merhem falan hiçbirşey işe yaramadı sizlerde böyle bir durun yaşayan var mı ya da öneriniz var mı?
Evet ilk olucak inşallahSenin ilk doğum mu canım genelde gecelik olanlarla rahat etmedik diyo sezeryan olanlar.. en rahatı penye pijama olanlar ve üstü gömlek olan pijamalarmış galiba..lohusasepeti sitesinden memnun kalmışlar kaliteli ve güzelmiş pijama takımları bende bi tane normal penye aldım bi tanede bu siteden dantelli pijama takimi alırım sabahlikli falan
ben 26+0 da gittim baş geliş dedi doktorum bakalım öyle kalır mı döner durur ters kalır mı bilmiyorumPeki bir sorum daha olacak:bebeğiniz doğum pozisyonuna döndü mü? Benimki 2 hafta önce kontrole gittiğimde dönmemişti
Herkese teşekkür ederim. İnş zamanında doğururuz kızlar. Zor işmiş, ağrı sancı, erken Doğum riski, safra kesesi, böbrek ağrısı, diş ağrısı... hepimizde bi dert. Şifa diliyorum.
Benim vitaminlerim çok ama çok düşmüş. Bir sürü takviye alıyordum ama yetmemiş demek ki. Magnezyum, kalsiyum, b12 yerlerde resmen. Ona göre beslenme verdi, takviyelere devam. Bu eksiklikler kasılmaların sebebi olabilirmiş. Haftada bir kontrole gidicem artık. Ufak ufak yürüyüş yapacakmışım, dinlene dinlene. bebek 1250 gr olmuş, aferim ona.
Temizlik için haftada 1 yardımcı geliyor. O kadar rahatlatıyor ki beni. Kendi bebeğine hazırlık yapar gibi hazırlık yapıyor sağolsun. Bu hafta bebeğin eşyalarını yıkayıp ütüledi. Dünden sonra artık onları çantaya yerleştireyim. Bi küçük bezle ıslak mendili eksik kaldı, onları da bugün alıp çantayı tamamlayayım. Ne olur ne olmaz. Korktum.
Kızlar merhaba, aranızda yeniyim, sağ kaburgamın altı yan taraf ön değil de koltuk altından 1 karış aşağı diyeyim acayip batıyor ağrıyor oturup kalkarken, gece bir yanımdan bir yanıma dönerken o kadar çok canım yanıyor ki bağırasım geliyor, doktoruma mesajla sordum kas ağrısı olabilir hamilelikten değil dedi, sıcak su torbası kas gevşetici merhem falan hiçbirşey işe yaramadı sizlerde böyle bir durun yaşayan var mı ya da öneriniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?