2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Gecmis olsun canim. İns zamanını bekler
insallah canim

catherines mom bakmanı tavsiye ederim bende detaydan nefret ederim şunu aldım;

Ya cok gecmis olsun. Ne dedi baska bisey var mi? Daha iyi misin

Bende az sancili bir gece gecirebildim gibi biraz uyudum iyi geldi.

Hepinize çok çok geçmiş olsun

Rahatsızlanan arkadaşlar çok çok geçmiş olsun inşallah başka sıkıntılar olmaz.. Bende dr kontrolüne gittim yine beyindeki ödem azalmaya başlamış ama erken doğum riski var bebek çok aşağıda ve rahim incelmiş dedi inşallah erken doğum olmaz kuvöze falan girmez zaten oğlum daha 2yasinda nasıl uğraşırım hiç bilmiyorum

Senin ilk doğum mu canım genelde gecelik olanlarla rahat etmedik diyo sezeryan olanlar.. en rahatı penye pijama olanlar ve üstü gömlek olan pijamalarmış galiba..lohusasepeti sitesinden memnun kalmışlar kaliteli ve güzelmiş pijama takımları bende bi tane normal penye aldım bi tanede bu siteden dantelli pijama takimi alırım sabahlikli falan

Herkese teşekkür ederim. İnş zamanında doğururuz kızlar. Zor işmiş, ağrı sancı, erken Doğum riski, safra kesesi, böbrek ağrısı, diş ağrısı... hepimizde bi dert. Şifa diliyorum.
Benim vitaminlerim çok ama çok düşmüş. Bir sürü takviye alıyordum ama yetmemiş demek ki. Magnezyum, kalsiyum, b12 yerlerde resmen. Ona göre beslenme verdi, takviyelere devam. Bu eksiklikler kasılmaların sebebi olabilirmiş. Haftada bir kontrole gidicem artık. Ufak ufak yürüyüş yapacakmışım, dinlene dinlene. bebek 1250 gr olmuş, aferim ona.
Temizlik için haftada 1 yardımcı geliyor. O kadar rahatlatıyor ki beni. Kendi bebeğine hazırlık yapar gibi hazırlık yapıyor sağolsun. Bu hafta bebeğin eşyalarını yıkayıp ütüledi. Dünden sonra artık onları çantaya yerleştireyim. Bi küçük bezle ıslak mendili eksik kaldı, onları da bugün alıp çantayı tamamlayayım. Ne olur ne olmaz. Korktum.

inşallah erken gelmez dualarım sizinle arkadaşlar erken doğum riski olanlar rabbim yardımcınız olsun hele ki ikinci bebiş olanlar bir evlat daha olunca oda ilgi bekliyor tabi Allah kolaylık versin bebişlerinizde inşallah erken gelmezler zamanında kucaklarsınız

Kızlar merhaba, aranızda yeniyim, sağ kaburgamın altı yan taraf ön değil de koltuk altından 1 karış aşağı diyeyim acayip batıyor ağrıyor oturup kalkarken, gece bir yanımdan bir yanıma dönerken o kadar çok canım yanıyor ki bağırasım geliyor, doktoruma mesajla sordum kas ağrısı olabilir hamilelikten değil dedi, sıcak su torbası kas gevşetici merhem falan hiçbirşey işe yaramadı sizlerde böyle bir durun yaşayan var mı ya da öneriniz var mı?

sen sakın sakın ağır iş yapma uzun süre yorma kendini Ah bebiş de annesine yardım etse en az 1 ay daha idare etse en azından ne güzel olur

benım sadece cok uzun süre düz oturunca veya azıcık öne eğilerek oturunca oluyor kaburga ağrısı sıkıştırıyor ama benım yaslandığımda rahatladığımda geçiyor.. Bir de yatarken muhakkak yan taraf sıkıştırıyor pozisyondan kaynaklı diye düşündüm hep hafif çapraz olunca oda zorlamıyor benı.. Belki seninki farklı bir ağrıdır tabi

Evet ilk olucak inşallah ama daha once laparoskopi geçirdim gecelik çok rahattı kuzenlerde sezaryan oldu pijamayla rahat edemediler wc de falan daha rahat oluyormuş gecelik 2 tane buldum aldım bakalım gecelik bulamazsam kafama göre belki pijama takımı alırım 1 tane

Peki bir sorum daha olacak:bebeğiniz doğum pozisyonuna döndü mü? Benimki 2 hafta önce kontrole gittiğimde dönmemişti

Benim oğlan her zaman doğum pozisyonundaydı zaten

Benim oğlan her zaman doğum pozisyonundaydı zaten

Vitaminler onemli umarim tamamlanirlar. Gercekten ne zor islermis eskiden ne yapiyolarmis biz mi cok curuk ciktik nedir gerci yasam sartlari cevresel faktorler falan herseyi degistiriyor.
Haftada bir banada temizlikci geliyor ama memnun degilik bi seyi 5 kere soyluyorum elinden gelse iyice ustun koru yapicak pesinden geziyorum.

Ön taraf olsa amanin diycektim neyseki yan taraf. Yan taraf icin kas agrisi olabiliyor evet birde bebek oraya baski yapabiliyormus onun agrisida olabilir. O tarz agrilar icin bana doktorum endol ve buscopan plus verdi.

Evet hanımlar son eksikleri tamamlamak üzere yakın zamanda alışveriş yapacağım kendime yüksek bel slip 5 adet alt çamaşır 1 adet kalın askı beyaz atlet aldım 2 tane ince askı atlet(1 siyah 1 beyaz)alacağım gel gelelim sütyen konusunda emzirme sütyenini kaplı mı almak gerek kapsız mı göğüs ucu belli olmaması için kaplı mantıklı ancak rahat mıdır nasıldır bilemedim bir de depend emici külot hastane çantasında gerekli midir yoksa hijyenik pedin gece büyük boy olanları yeterli midir iki konuda karar veremedim sizler nasıl düşünüyorsunuz?

Kızlar 3 gündür tansiyonum düzensiz 12-13-14 arasında gidip geliyor.Eğer bu çok kötü durumsa ben acile gitmeyi düşünüyorum lütfen bana akıl verir misiniz bu durum kötü mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…