Mete ismi nasil sizce kizlar
Guzel isim baska secenek var mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mete ismi nasil sizce kizlar
Bence güzelMete ismi nasil sizce kizlar
Bilmiyorum ki ilk gebeliğimSüt gelmeye baslamis olabilir mi kanallara acaba?
Bilmiyorum ki ilk gebeliğim
Aynen öyleymiş araştırdım. Sıkmayın rahim kasılmasına sebep olabilir diyor. Aman dursun dahaValla bende oylesine kafadan attim benimde ilk.bu mantikli geldi ama
![]()
Hanımlar banyo filesi aldınız mı ? Türkiye’den arkadaş gelecek burda bulamadım çünkü
Evet küveti için ...Nasil banyo filesi. Kuveti icin mi?
E bebekte falan var burdaEvet küveti için ...
Guzel isim baska secenek var mi?
Altay var bir deBence güzel
Oglum olsaydi metehan listemde vardi. Bence cok guzel ❤Mete ismi nasil sizce kizlar
Altay var bir de
Çok teşekkür ederim canım
Göğüste sızlama bende yaklaşık 3 aydır var bazen o kadar sızlıyo ki 15 dk sürdüğü oluyo kanallara süt geliyo bence ondan.hatta uzun zamandır göğüs ucumda oluyo ve kuruyoBilmiyorum ki ilk gebeliğim
Altay sanki daha mi az cevrede... soy isminizin uyumu ilede degerlendirin...
Bu arada kizlar biraz.once birinin ikizlerinden birine juliet adini koydugunu ogrendimve ne tesaduf ki koyanda anestezi uzmani
![]()
Ne güzel güldümR refikaaydin @narantikibi kizlar simdi bi astrolog dinledim sizin bebisler merkur retrosunda dogduklari icin cok sanslilarmis... merkur retrosunda dogmayanlarda iste bir.suru terslik falan... 21 kasima kadar dogurmak lazim![]()
Kız isimlerinde ipek,defne çok severim bi kaç isim daha var..buraya ilk juliet yazdığında aşinalık olmadığı için garip gelmişti ama alıştım ve bence artık çok güzel geliyo kulağatabi önemli olan seninde içine sinmesi ama güzel ya juliet havalı bi isim
![]()