Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun peki neden miden bulanıyormuş bir sebebi var mıymış
Sanırım yediklerimden ya da hava değişiminden . 8 cü ayda oluyormus bazı hamilelerde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun peki neden miden bulanıyormuş bir sebebi var mıymış
Peki riski filan yok muymus ? Bir doktor arkadasa gonderdim tansiyonumu ölcüp acile git EKG ceksinler dedi. Nabzim 100 cikti . 100 ü gecerse tehlikeli dedi. Bazen cok sıkısıyor kalbim nefes alamiyorum hareket edemiyorum. Ama 100 ciktiginda cok rahatsiz degildim. Yani bir saat sonra acile gidecegim acaba gitmesem mi ?
Benim ilk oğlumda sabirsizdi 35te geldi
Benim ilk bakalim korku heycan hepsi var ne zamn gelirse tabiBenim ilk oğlumda sabirsizdi 35te geldiyine erkek ve bu da sabirsiz gibime geliyo
![]()
Git kesin düşmezse canım be olur ne olmazTansiyonum 14.3 çıktı baş ağrısıyla bir ölçiyim dedim limonlu su içtim düşmesse hastaneye gitmeli miyim sağ tarafımda çok ağır olmayan bir ağrı var bebekte hareket ediyor
İlkte insan çok da bilmiyor aslında başına ne geleceğini ben şimdi daha fazla korkuyorum mesela..Ama herkesin hatta her bebeğin doğumu o kadar farklı ki çok da düşünme yani Allah yardım ediyor cidden.. Rabbim kimseyi o dogumhanede çaresiz bırakmasınBenim ilk bakalim korku heycan hepsi var ne zamn gelirse tabi![]()
Amin insallah saglikkla kucagimiza alalm insallah tek duam oİlkte insan çok da bilmiyor aslında başına ne geleceğini ben şimdi daha fazla korkuyorum mesela..Ama herkesin hatta her bebeğin doğumu o kadar farklı ki çok da düşünme yani Allah yardım ediyor cidden.. Rabbim kimseyi o dogumhanede çaresiz bırakmasın![]()
Ben bugün tansiyondan dolayı acile gittim doktor baş ağrısı görme bozukluğu filan yaşarsan hemen gel dedi.Eğer düşmezse mutlaka acile git için rahat eder.Yüksek tansiyon kontrol altına alınmalı çünkü.Tansiyonum 14.3 çıktı baş ağrısıyla bir ölçiyim dedim limonlu su içtim düşmesse hastaneye gitmeli miyim sağ tarafımda çok ağır olmayan bir ağrı var bebekte hareket ediyor
Evet her çocuk farklı oluyor . Oğlum 3650 doğdu çok kolay bi doğumuduİlkte insan çok da bilmiyor aslında başına ne geleceğini ben şimdi daha fazla korkuyorum mesela..Ama herkesin hatta her bebeğin doğumu o kadar farklı ki çok da düşünme yani Allah yardım ediyor cidden.. Rabbim kimseyi o dogumhanede çaresiz bırakmasın![]()
Kaynanam bana demişti çocuk dönerken karnın ağrır korkma diye.Ama ben henüz tecrübe edinmedim nasıl bir ağrı olur dönerken vs benim kasıklarım hep ağrıyor ama bebek hep ters halaKasıklarımda aşırı ağrı var arkadaşlar .bebek pozisyona geciyormus bu haftada acaba ondan mi oldu bu ağrı. Kasıktan baslayip üst bacağa yayılıyor .
İnşallah ondandir. Öyleyse hersey normal gibiKaynanam bana demişti çocuk dönerken karnın ağrır korkma diye.Ama ben henüz tecrübe edinmedim nasıl bir ağrı olur dönerken vs benim kasıklarım hep ağrıyor ama bebek hep ters hala![]()
Benim mide eksimiyor hala. Benim çocuk kel doğacak galibaAyy kızlar vakit daralıyor. Yakında patır patır doğurmaya başlıcaz. Hoş 2si geldi bile. Hepinize şifa diliyorum. Benim sadece mide yanmam var. Dün gece uyurken eşim uyandırdı yüzün ekşimiş ne var diye. Uyandım ki midem nasıl yanıyor gırtlağıma doğru. Allah şu gavisconu bulanlardan razı olsun valla
Yarın kontrolüm var. Bakalım neler diyecek dr
Benim mide eksimiyor hala. Benim çocuk kel doğacak galibaçocuğun saci cikiyorsa mide eksimesi ve yanması olur derler. Ama ben her gece yatmadan önce yarım sade maden suyu içiyorum o çok iyi geliyor
Hanımlar Doğuma eşi girecek olan var mı![]()
Amonnn senin de mi iki çocuğun varValla benim eşim iki doğumuma da girdi. Inşallah bunda da girecek yan odada doğum yoksa alıyorlar iceri
Benim kız hep öyle ilk kızım da öyleydi bence bir sıkıntı yoktur kaslarında vb sıkıntı olmadığını gösterir benceKızlar bebeğim dün aşırı şekilde hareket etti kitap okuyorum mesela kitabı zıplatıyor bu normal mi ya? İyice sinirim bozulmaya başladı