İyiye gidiyor, solunum cihazından çıkardılar, çok yorulursa bağlıyorlar azıcık. Düzenli kilo almaya da başladı, bugün normal Doğum kilosuna ulaştı. Şükürler olsun. Kalbinde bi sorun var, ilaçla hallolmasını istiyoruz, hala düzelmedi, 2. Kez ilaç tedavisi deniyorlar. İnş sonuç alırız, yoksa operasyon diyorlar. Tek derdim bu şu an. Emmeyi öğrendi ama yutmayı hala öğrenemedi şapşikyutmayı da öğrenirse biberonla beslemeye geçeceğiz. Göğsüme yatırdığımda süt kokusunu alıyor ve aranmaya başlıyor yutmayı bilse emecek sıpa.
Yeni tukselmistir ozaman. ilac baslanmos zaten bisey olmaz korkmaRutin saglik ocagi kontrolunde cikmis. Daha once bisey soylememislerdi. Tahlilleri doktora gosterince yuksek dedi.
Fazladan ikram olmus olur olsun yaptirsin ne guzelEvet butun personeli agirliycaz orasi kesin. Foto yolladi kalp seklinde pembe parlak kagida sarili.uzerine pembe cicek yapistirmislar. Haftaya kontrolum var doktorun hemen orda.cok.sevdigim bi pastane var ceviz agaci diye anadolu yakasinda olan arkadaslar bilir. Oraya bi bakicam fiyatlara falan
Hepinize dua ediyorum demek istemiştimÇok teşekkür ediyoruz teyzeleri, sizin minnaklar da sağlıkla doğsun inş. Erkenci minnaklar da sağlıkla annelerine kavuşsun. Hepinize ediyorum, hacı nine gibi oldum iyice
Amin canim benimÇok teşekkür ediyoruz teyzeleri, sizin minnaklar da sağlıkla doğsun inş. Erkenci minnaklar da sağlıkla annelerine kavuşsun. Hepinize ediyorum, hacı nine gibi oldum iyice
E vitaminini de duydum. Çok işe yarıyor dediler. Kullanmadığımdan bilemiyorum.Cmt gunu kasilmam oldugu icin dr gittigimdr ebeyle sohbet sirasinda her banyoda orgu ipleri ile gogsunu keseledigini sonrasindada evicap (e vitamini kapsulu markasi) surdugunu soyledi. Hic yarasi olmamis. Lashinoh kullanmistim ben dedim hic gerek yok ona dedi.simdiden ben dedigini yapicam evde evicap var zaten bi ise yarar enazindan
ben ölçemiyorum hiç ölçmedim takip etmedim tansiyon aletimizi kaybettim çünküKızlar tansiyonu ölçün sabah akşam ben 14/10 olduğunda bile hissetmiyordum hiç bir şekilde...
Benim uykularım yine zehir her gün bu saatlerde ağıZ kuruluğu ve bel ağrısı beni bitiriyor fıtığı olanlar bilir sırtüstü yatmamız gerek ama hamilelikten dolayı da sırt üstü yasak atar ve toplar damara baskı olduğu için.nasıl geçecek bu 2 ay ben yatabiliyorum ne uyuyabiliyorumutanmasam ağrı kesici atıcam bebeğe zararı olur diye yutmuyorum ama tükendim daha 30. Haftadayım aşırı kilo alımı iskelet sistemimi çökertti
Tesekkur ederim cevap icin. Ins dediginiz gibi olurYeni tukselmistir ozaman. ilac baslanmos zaten bisey olmaz korkma
Montessori yatak almayı düşünmemiştim onlara da bakayım bakalım ranza tipli montessori olmaz herhalde değil mi bizim yatağımız çok romantik Gül işlemesi vs var dolap ve şifonyer tam takım ama mecbur bozacak gibiyim bu durumda çok süre de yok Aralık ayında en geç halletmem lazım zaten sürekli doğuracakmışım gibi hissediyorum yetişmesi gereken bir sürü işimiz var
ben ölçemiyorum hiç ölçmedim takip etmedim tansiyon aletimizi kaybettim çünkü
Sanırım aynı modelden kullanıyoruz. Lauraydı modeli bizimkinin:)
Ne yaptınız muayene oldunuz mu inşallah su değil idrardirYarın doktora gidicem bi muayene yapsın bi içim rahatlasın. Eğer akşam kötüleşirsem yada yine gelirse acile giderim. Pijama fln hep battı hiç böyle olmazdı. İnş idrardır ya şuan çok erkenacaba sancı fln oluyor mu su gelince ben şuan çok iyi hissediyorum kendimi
Bende yatiyorum.canim doktorumDa sordum eger sen rahat edersen bebekte rahattr yattgn surece sorun yok dedi vucut kendiini ayarliyo bebege zarar vermez nssil uyurkn nefes almayi unutmuyosa buda oyle rahatsz oldugunda dondurur seni dediBenim uykularım yine zehir her gün bu saatlerde ağıZ kuruluğu ve bel ağrısı beni bitiriyor fıtığı olanlar bilir sırtüstü yatmamız gerek ama hamilelikten dolayı da sırt üstü yasak atar ve toplar damara baskı olduğu için.nasıl geçecek bu 2 ay ben yatabiliyorum ne uyuyabiliyorumutanmasam ağrı kesici atıcam bebeğe zararı olur diye yutmuyorum ama tükendim daha 30. Haftadayım aşırı kilo alımı iskelet sistemimi çökertti
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.Hep dua ederim Allahım çocuğuna bakmayacak olana verme sokağa atıyorlar anne olmak için çabalayana verKızlar Ankara da karı koca 20 yıldır çocuğu olmayan dr çift var demiştim size geçenlerde. tüp bebekle üçüzlere hamile kalmıştı hatırlarsanız. Bebeklerin birini düşürmüş, bugün öğrendim. Tabi ikisi duruyor hamd olsun. Arkadaşım anlattı Bi tuhaf oldum yüce rabbimin bildiği vardır elbet. Buna şükür dualarımızı ona Da edelim güzel hamiş anneler
Ayy normalde bugün benim de randevum vardı ama tansiyondan dolayı erken gittim kontrole bugün orda olsaydım tanışırdık hastanede ne güzelBiz normalde Çankırı dayız ama burada ne kuvoz var ne de düzgün bi hastane ilk kızımda tansiyon takibi ve protein bulunca apar topar Zekai Tahir e göndermişlerdi, onlarda ileri derecede preeklampsi doğum gerekiyor dediler hiç bi ağrı sancı açılma yoktu normal doğum dediler düşün oradan nasıl kaçtım bilmiyorum Zübeyde Hanım a gittik bu gibi durumlarda özel hastanelerde kabul etmiyor orada da aynı teşhisle acil sezeryana aldılar çok şükür normal doğurtmaya çalışmadılar o yüzden memnunum Zübeyde Hanım dan en önemlisi kızımda kuvözde 52 gün kaldı sıkıntı yaşamadık ufak tefek şeyler dışında, ara ara riskli gebelik 1 e gidiyorum. Hatta yarına randevum var bakalım olumsuz birsey çıkmaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?