2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim babanede laftan anlamiyor mesela cikolataya takti alma erken dedikce alacam diyor. Begenmedim diyorum yine aynu
[/QUOTE
Mihrimah bizim tarihler aynı benimde 28 Ocak ben çok şükür şimdilik uyuyorum geceleri ama gerginlik çok rahatsız edici göğüs altı ve etrafı aşırı gergin. Rabbim kolaylık versin cümlemize

Yaa sen anlatırken dişlerimi sıkmışım karşımda olsa ısıracam seni minnağı sanki Şükürler olsun ki iyi kalbi de ilaca cevap verir inşallah güçlü bebiş o üstesinden gelecek annesi

Kızlar br arkadaşım var 34 haftalık şekeri 150 çıkmış doktor yatış vermiş bebeği alabilirim demiş. Bende de şeker var diyet yapıyorum bu kadar doğumu etkiliyo mu ya çok tedirginim. Şekeri olanlar ne durumdasınız bilginiz var mı?

Bende de gebelik şekeri var şeker yüklemesinden sonra şekerim hiç yükselmemişti ilk defa dün tokluk şekerim 147 çıktı açlığım normal çıktı yürüyüş yap dedi bana doktor.Eğer bir daha yüksek çıkarsa yatış yaparım dedi.Bana dün yatış yapmadılar ortalama değerime bakıldı iyi olunca sanırım bir dahaki kontrole bırakıldı.Senin arkadaşın bebeği iri miydi acaba ki almayı düşündü doktor benimki haftası ile uyumlu.34.haftadayım.

Kızlar ya kayınvalideme sinir oldum.
Bugün pazara gidecekti bebeğe bir şeyler bakacağım ne bakayım dedi, dedim beyaz hurç benzeri bir şeyler varsa alır mısın? Görürsen beni ararsın söylerim hangi boy, kaç tane istediğimi dedim.Hiç de hoşlanmam bir şey istemekten kv. Gitmiş bana sormadan 2 tane hurç almış ben 4 tane isteyecektim, bebeğe bir şeyler almış tabi yine aramak yok.

Diyeceksiniz ne var bunda geçen hafta bana pazardan resim atmış bir sürü bunlar var diye, ben de alınabilecekleri resimden işaretledim. En az 10 kere aradı şunu alıyorum bunu alıyorum bedenleri ne olsun diye, en az 10 parça için alacağım dedi iki saat hangi beden alması gerektiğini anlatmaya çalıştım. Sonra eve bir geldi 3 parça verdi bunları aldım diye, biri alma çok var dediğim uzun kollu çıtçıtlı body 6-9 ay bir de, biri patikli pantolon yenidoğan biri de yenidoğan tulum. Hayır kafana göre alacaksan neden 10 kere arayıp fotoğraftan hangi ürünü istediğimi soruyorsun, fotoğraftaki o muydu bu muydu diye 1 saat uğraştırdı telefonda.

Bu arada kv çok modern, çok elittir, kendi kıyafetine, markaya vs önem verir ne zaman kızıma vs bir şey alacak olsa pazardan alır, daha böyle bir mağazada indirim vs olmadan çok beğendim dayanamadım aldım dediği bir şey yok

Evet bugün denk gelebilirmişiz cidden ben kontrolden çıktım haberler pek iyi değil maalesef bebeğin karnından yapılan ölçüm 3 hafta geri çıktı, yatıralım dediler istemedim. Akşam özel ultrasona randevum vardı o Dr da teyit ederse beni yatırırlar büyük ihtimalle

Aaa ne kadarda benim ki ) pazar konusunu bilmem ama digerleri ayni. Dunde aradi pijama almis bu arada soylemiyoda kp diyoki annen yine biseyler aldi haberin olsun, telefona istiyorum bide adama kiziyo niye soyluyosun benim aldiklarim onun alacagi seyler degil diye.. alacagim seyler olmayanda bana pijama. O kadar dedim alma var aldim gitmis pijama almis bana. Bide lohusa yatagi yapip yatak odamda yaticam zannediyor ona gore biseyler aliyor falan. Esimde kirk kere soyledi bize sormadan igne bile alma diye.

Yalniz en buyuk sorun eltime bir igne bile almamislar 15 yil evvel dogum yaptiginda hatta gelmemisler bile. Asıl dogumdan önceye gelebilirse yandim.. sunuda alalim bunuda alalim diye ordan oraya surukler artik beni. Ve bizim yanimizdayken aldiklarini bize odetir hayatta kendisi odemez. Ihtiyacimiz olmasada super bir baskiyla aldirirda. Esim yanimda olmazsa o an kurtulusum yok. O olursa bisey diyemiyor

Aksam mutlaka yaz. Gonlunu ferah tut bak ne haftalarda ne dogumlar oldu hepsinin masallahi var. Sen aksama kadar elinden gelen hazirligini yap ne olur ne olmaz

Benim gecen hafta şiddetli Başğrım olunca tansıyon yükselmiş olabilir diye düsündüm baktum yüksekti hastaneye gittim takıp ettiler düştü ama dün kontrolum vardı drum kendını strese sokmadan günlük takıp et dedi

Mihrimah bizim tarihler aynı benimde 28 Ocak ben çok şükür şimdilik uyuyorum geceleri ama gerginlik çok rahatsız edici göğüs altı ve etrafı aşırı gergin. Rabbim kolaylık versin cümlemize
amin canım benim tahmini doğum tarihi aslında 24 ocak... ama o tarihi girince bebeğin haftasınıyüksek gösteriyor 1 hafta önde gösteriyor diye 4 gün öteledim bilinçli yanlış girdim yani benim göğüsler zaten çoktan çatladı. Göbeğimdeyse her an Bi çatlama beklemekteyim sen kaç kilo aldın cnm son adet tarihin ne

28 haftada benim şeker 160 küsur çıktı aynı sıkıntı var Allah bize yardım etsin çok korkuyorum erken alcaklar diye . Diyet desen yapamıyorum hamileyim diye yiyorum çok

napıcaz bilmiyorum bende de gebelik şekeri denen illet ... Allah yardımcımız olsun gülücüm korkuyoruz çok ama yemekten de geri durmuyorum diyete uyamıyorum hiç

anlamak güç. Gerçekten hiçbişi beklemememiz en iyisi . Biz bebişe herşeyi yapıyoruz eksiğini gediğini bırakmıyoruz zaten çok şükür sadece özendiklerini görmek veya ilgilendikleri hissetmek güzel olurdu ama çaba yok işte . Benimki geçen hafta hastaneçıkışı seti almış Bi takım. O kadar. Çok bile Arkadaşlarımın kv leri neler neler yapıyorlar naısıl özeniyorlar pusetler bebek arabaları beşikler ana kucağı oto koltuğu posta posta almışlar gelinlerini götürüp seçtirmişler şuanda hamile arkadaşlarım anlatıyorlar şok oluyorum. Maddi külfetli bi şi beklemem kimseden ama Bu heyecanı paylaşabileceği Bi aile denk gelse keşke herkese Arkadaşım mutlu mutlu anlatıyor bunu bunu yaptı kv diye ne şanslı kız bizde kocam ben ve bnm ailem dışında özenen heyecanlanan yok

Canim benim insallah hakkinizda en hayirlisi ne ise o olur. Guzel haberlerini bekliyoruz , dua edelim hep beraber . Bebis ve sen saglikli ol gerisi gelir zaten üzme kendini de bebisi de :/

Sat 23 Nisan benim haftası ile uyumlu gidiyor. Geçen hafta yani 29. Haftada 1.5 kilo idi. Fazlasını eksiğini doğunca göreceğiz inşallah :) İlk gebelikte fazlası çıktı benim mesela ultrasonda 3.5 idi 3860 doğdu. Şu ana kadar 6 kilo aldım ilk gebelikte de hiç çatlamadım şimdi de öyle olur inşallah

Ben de çok benzetiyorum seninkilerle benimkileri.
Zaten bin tane eksik çıkıyor bari gerekli şeyleri alsınlar,
Bir de doğunca aldıklarımı giydi mi giydirdi mi diye çaktırmadan yokluyorlar, aldığı pijamayı üstünde görmezse kesin bozulur seninki de.
Benimki aldıklarını yenidoğan almış 2 kere giyecek küçülecek ama 1 yaşına kadar sorar aldıklarımı neden giydirmiyorsun diye.

Canım ya umarım sorunsuz atlatırsın. Mutlaka haber ver bize de.

Benimkiler de pek heyecanlı değiller erkek olacak ya.
Kv kendince hevesli görünmeye çalışıyor da anlıyor insan hoş kızımda da hamilelik haberine hııı hayırlı olsun deyip geçmişti., bir de ilk hamileliğimde eşim izin alamazdı doktorum da uzakta o gelirdi yanımda doktora gideceğim bazı zamanlar. Şimdi aramıyorum ya bozuluyor. Beni ara ihtiyacın oldukça vs diye ısrarla söylüyor.
Çok acil bir şey olmadıkça aramam, çünkü doğum yaptığımda durduk yere kavga çıkartıp, ben seninle kaç kere doktora bile geldim diye başıma kaktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…