Ben mont yerine fotoğraftakinden aldım giydirmesi kolay olsun diye aşıya filan götürürken rahat olur diye düşündüm malum Ankara’dayım bacakları da korunsun istedimKızlar ya bebekleriniz için mont alacak mısınız? Ya da ne alacaksınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben mont yerine fotoğraftakinden aldım giydirmesi kolay olsun diye aşıya filan götürürken rahat olur diye düşündüm malum Ankara’dayım bacakları da korunsun istedimKızlar ya bebekleriniz için mont alacak mısınız? Ya da ne alacaksınız?
Ben mont yerine fotoğraftakinden aldım giydirmesi kolay olsun diye aşıya filan götürürken rahat olur diye düşündüm malum Ankara’dayım bacakları da korunsun istedim![]()
Teşekkür ederim canımNereden aldın canım? Ben de böyle bir şey arıyorum :)
Çok tatlı güle güle giysin bebiş:)
Benim annem gil hediye olarak aldılar babynesti kullanışlı görünüyor aslında ama henüz tecrübe edinemedim.Kızlar babynest almalimiyim sizce çok. beğeniyorum ama sonra pişman olmaktan korkuyorum
Aynen yaa tekrr dr u aradım ama kesinlikle al kullan dedi adam niye yanlış bisey yapsın kiBence doktorunu dinle canim. Benim kizimada doktor bir igne yazmisti , hemsire ben kendi cocuguma bu igneyi asla yapmam bu bebege verilir mi demisti bizde tabi tecrubesiziz yaptirmadik. Sonra kizim daha fena olmustu. Bence doktorlari dinlemek lazim.
Teşekkür ederim canımbilindik bir mağazadan değil de butik bir bebek mağazasından aldım canım onların internet sitesi filan da yok galiba.Ebebekte görmüştüm sanırım.
Çok sağol canım allah razı olsun dua etmekten başka yapacak bisey yokAllahtan bol şifalar diliyorum düzelir inşallah allahın izniyle ❤
Tekrar sordum canım en iyisi buymuşBende 1 aydır bunu kullanıyorum doktorum riskli gebelik uzmanı sorgulamadan aldım inş faydalıdır
Osteocare günde bir mi iki mi kullanıyosunuz?Bende 1 aydır bunu kullanıyorum doktorum riskli gebelik uzmanı sorgulamadan aldım inş faydalıdır
100 lira civarı almıştım bende bak babymall sitesinde indirime girmiş bir göz at senin için baktımLcw, H&m vs gibi sitelerde var da 150-170 arası hep fiyatı
En fazla 100 lira vermek istiyorum. Sen ne kadara almıştın?
100 lira civarı almıştım bende bak babymall sitesinde indirime girmiş bir göz at senin için baktım
Kızlar ya bebekleriniz için mont alacak mısınız? Ya da ne alacaksınız?
Trendyol a astronot tulum yaz bak orda da güzel bir şeyler var gibiSağol canım bir bakayım şimdi.
Kızlar ben de salı günü kontroldeydim bir sıkıntı yoktu ama bebeğim dünden beri çok az hareket etti zorla hissettim diyebilirim makat geliş bebeğim.Sizler bebişinizi az hissettiğinizde doktorunuz ne diyor size![]()
Ben az hissediyorum dediğimde hemen yatıralım diyor.Ben de kendi kendime düşündüm acaba makat geliş olduğundan mı diğerlerinden az hissediyorum diye demek ki doğruluk payı varmış.Doktor bana artık dönmez büyük ihtimal sezeryan için konuşuruz dedi 38.hafta için.Sana bir şey dedi mi doktorun?Benim ki en son makat gelis oldugundan az hissediyorsun dedi.
Ben az hissediyorum dediğimde hemen yatıralım diyor.Ben de kendi kendime düşündüm acaba makat geliş olduğundan mı diğerlerinden az hissediyorum diye demek ki doğruluk payı varmış.Doktor bana artık dönmez büyük ihtimal sezeryan için konuşuruz dedi 38.hafta için.Sana bir şey dedi mi doktorun?
Bazen hareketli bazen tık yok insan hissetmek istiyor.O zaman seninle ben sezeryan olursak aralık ortası doğumumuz olur.Aynı gün oluyorlarmış bir deBanada gecen hafta 2 haftaya donerse doner donmezse hosgeldin sezeryan demisti. Ama donmedi belli kafa yukarda.. haftaya carsamba gidicem. Muhtemelen sezeryan konusuruz gibi geliyor. Bana hic oyle yatirayim falan demedi. Hatta ilk gidipte hissetmiyorum diye geldim dedigimde, demek ki makat dondu ama bi bakalim dedi sonrada aynen tahmin ettigim gibi dedi.