• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar şimdi kontrolden geldim bebeğin başındaki ödem 9mm dedi pek bi azalma olmadı kaç haftadır takip ediyoruz 😥😥😥😪 bebeğimin gelişimi 2hafta ilerde ama baş çevresi çok fazlaymis 4 5 hafta ilerde dedi..doktorun tahminine göre doğum 20güne olurmuş

Hayirlisi olsun ferah tut kendini. Sana 20 gun vermis iste hazirlanmak icin guzel guzel tamamla.herseyini sonra hersey guzel.olacak

Kızlar kontrole özele gidip doğumu devlet ya da araştırma hastanesinde yapacak olan var mı ? Ben şimdi özele gidiyorum kontrole. Ama doğumu araştırma da yapmak istiyorum. Randevu aldım ama 36 haftaya bulabildim. Kabul ederler mi ki o haftadan sonra beni
Bende şuana kadar ayda bı kere özele bı devlete gittim, devlette tam ilgilenmiyorlar yani beni tatmin etmiyor açıkçası. Devletteki doktorum ayrılmış nerde doğum yapacagım belli değil suanda

O değil de ben Şubat annesi olarak Ocak anneleri topiğine iyi alıştım valla. Ocak'ta doğurmam inşallah. :-)

Ocak subat arasi pek yok ya ben ekim annelerini okuyorum caktirmadan caktirmadan 😂

Canim onun bölgeyle alakasi yok bence .. benim kayinvalideminde 3 oglu var . Kizlari daha cok sevdigini soylerler ama erkek manyaklari . Kizlarin hic degeri yok . Benimde 3. Kizim olacak :) kp daha cok erkek duskunu tabiki ve bunu cocuklara yansitiyorlar. Benim inanki hic umrumda degil . Kendileri torunlarini severlerse torunlarida onlari sever . :)

Ay benim kardeşimin de 3 kızı var. Boy boy çok tatlılar. Büyüdüklerinde hele harika olacak. Allah bağışlasın sizinkileri de

Dr baya ayrıntılı baktı evet gerilik var ama hastaneye yatmaya gerek yok dedi. Çocuğa giden kan akışı vs iyi baş çevreside iyi, karın çevresi ve kilosu geride kilosu sadece 1170 gr kızım da 1070 gr doğmuştu aynı hafta aynı kilo. Dr haftasını tamamlarsa 2-2,5 kilo arası olmasını bekliyorum dedi. Minik ama sağlıklı gözüküyormuş. Aynı ilk kızım gibi 😢

Önemli olan o son cümle. Sağlıklı görünüyorsa sorun yok. Kimi bebek minyon olur. Sen de artık rahatla. Bak bana da bebek iri diye diyet yap dedi. Önemsemedim doğrusunu istersen. Bu onun genetik özelliği, kardeşleri gibi gidiyor gelisimi. Ha iri olmasa dogum daha kolay olacak tabi ama allah hayirlisini bilendir napalim

Kızlar şimdi kontrolden geldim bebeğin başındaki ödem 9mm dedi pek bi azalma olmadı kaç haftadır takip ediyoruz 😥😥😥😪 bebeğimin gelişimi 2hafta ilerde ama baş çevresi çok fazlaymis 4 5 hafta ilerde dedi..doktorun tahminine göre doğum 20güne olurmuş

Hiç sıkma canını, pozitif düşün. Gun dogmadan neler dogar.

iyi dusunelim iyi olsun saglikla gel minik adam💙 stres yapma bol dua edelim saglikla gelsnler uzulursem.hersey kotu olur kotuyu cagirmayalm

Selam kızlar iyi çalışmış bugün parmaklar 😄 ben bu gidişle sokaklarda doğurucam ara tatil diye oğlumu gezdiriyorum eğlendiriyorum.sömestrda kardeşi doğmuş olucak inşallah bu kadar uzun gezemeyiz.

Kaizen S Kaizen S önemli olan sağlıklı olması bebişin vaktinde zamanında sağlıklı doğsunda inşallah kilo alır 😍 benim oğlum kilolu doğdu sürekli kan alıp şeker ölçümü yaptılar ilk doğduğunda şükür bi.şey çıkmadı şu anda incecik 🤭 bu bebişte iri olucak.iri olduğu için dahiliyeye yönlendirildim ve şekerimde dikkat ettiğim halde stres yapıyorum yükselicek diye seninkinden daha yüksek olduğu zamanlar oluyo.sıkıntı yapma kendine hiç

Geçmiş olsun canım hayırlısı olsun inşallah doğduktan sonra düzelir

iyi dusunelim iyi olsun saglikla gel minik adam💙 stres yapma bol dua edelim saglikla gelsnler uzulursem.hersey kotu olur kotuyu cagirmayalm
Inşallah canım dua etmekten başka yapacak bisey kalmadı çok sınırda bi rakam inşallah doğunca bize güzel bi sürpriz yapar🤲

Bende şuana kadar ayda bı kere özele bı devlete gittim, devlette tam ilgilenmiyorlar yani beni tatmin etmiyor açıkçası. Devletteki doktorum ayrılmış nerde doğum yapacagım belli değil suanda
Keşke bende baştan beri öyle yapsaydım. En azından şimdi sıkıntı çıkar mı diye düşünmezdim . İnşallah kabul ederler beni. Açıkçası bir doğum için o kadar para vermek istemiyorum

Keşke bende baştan beri öyle yapsaydım. En azından şimdi sıkıntı çıkar mı diye düşünmezdim . İnşallah kabul ederler beni. Açıkçası bir doğum için o kadar para vermek istemiyorum
Şimdiye kadar yaptırdığınız tahlilleri testleri götürün yanınızda doğumunuzu orda yapmak istediğinizi söyleyin tabi ki kabul ederler..bende şimdiye kadar eğitim ve araştırma hastanesine gittim.doğumu özelde yapıcağım için bi kaç kez özelede gittim.devlet hastanesinden çok memnun kaldım doğum nasıl olur bilmediğim için olumluda olumsuzda yorumlar duydum.özelde doğum yapmaya karar verdim.devlette yaptırdığım tüm test ve tahlilleri götürdüm özele giderken

20191120_215905.webp

Bu aksamin cildirtan aktivitesi.. canimiza okudu ;)

Şimdiye kadar yaptırdığınız tahlilleri testleri götürün yanınızda doğumunuzu orda yapmak istediğinizi söyleyin tabi ki kabul ederler..bende şimdiye kadar eğitim ve araştırma hastanesine gittim.doğumu özelde yapıcağım için bi kaç kez özelede gittim.devlet hastanesinden çok memnun kaldım doğum nasıl olur bilmediğim için olumluda olumsuzda yorumlar duydum.özelde doğum yapmaya karar verdim.devlette yaptırdığım tüm test ve tahlilleri götürdüm özele giderken
Haftaya özelde kontrolüm var gidince isteyeyim en iyisi hepsini .

32 haftalık. Evet hareketli kerata:) Ama öyle cok rahatsız edecek derecede degil
Bende 33 haftalik oldum canim. Doktor Daha dönmez dedigi icin sordum canim . Benim ilk kizimda cok hareketliydi her kontrolde yer degistiriyordu. . Doktor bir iki haftaya dönmezse artik zor döner dedi ama cok haraketli doner gibi geliyor :)

Kızlar kalsiyum ne kullaniyonuz bugünkü dr osteocare yazmış ama eczacı bu çok ağır bunu kemik erimesinde falan veriyoz demiş

Başka ilaç mı kullanayim eczacının önerdiği

Back
X