• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bende dogadan isimleri seviyorum yada eskiden boyle uygarlik falan gibi isimleri. Bide evrim ve devrim seviyorum ama devrim unisex tanidigim evrimlerde ne biliyim evrimleriyle ilgili problemleri var sanki :KK66: anlamadim. Normalde biz uslu uslu nehir koyucaktik iste. Lidya yida eski bir uygarlik adi diye sevmistim. Instagram anket baslattim valla. Gelin oy verin.. juliet ede alismisim bu arada ya 😂🤣
Evet İnstagram adın ne gelip oy verelim 🤣 senin özellikle istediğin isim varsa hatta ona oy verelim 🤣🤣🤣

Instada isim ne oy verelim hemen 🤣🤣🤣 yalnız juliet in yanına nehirden çok lidya uyuyor sanki.. Lidya Juliet diye söyleyince kulağa hoş geliyor 😊
Bence fırsatı degerlendir ve istediğin ismi koy kv 'yi takma kafana sonuçta bu ismi bulan o değil ilk senin aklına geldi

Iki yabanci isim koymiyim yanyana ya cok fazla olur. Ya esim bana ayak yapiyor bence hala juliet diyip duruyor cunku

Hanımlar selam, nasılsınız? Umarım her şey hepiniz için yolundadır. Ben bir şey soracağım. Bu şekeri yükselen arkadaşlar şekerlerinin yükseldiklerini hissediyorlar mı? Mesela baş ağrısı vs gibi şeyler yapıyor mu? Bir de özellikle tokluk şekerinizi ölçerken yemekten bir saat sonra mı ölçüyorsunuz? Ne kadar vakit geçince ölçüm yapıyorsunuz?
Ben şekerimin yükselip yükselmediğini anlamıyorum çünkü evde ölçüm yapmıyorum kontrole gittiğimde önce açlık kanı veriyorum kahvaltı yapıp ağzıma ilk lokmayı koyduktan 1 saat sonra tokluk kanım alınıyor.Şeker yüklemesinden sonra kontrollerimde hiç Yüksek çıkmadı.Ama ben diyet filan da uygulamıyorum o yüzden hiç anlamıyorum🤔

Kızlar 1 saat önce acayip derecede nefesim kesildi modum anında düştü bir tuhaf oldum ama geçti şimdi o neydi öyle anlamadım 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
Bu arada hepiniz iyi ki burdasınız güzel bir grup arkadaşlığı ediyorsunuz yüreğinize sağlık 😘😘😘😘
Ara ara benmde nefesm kesiliooo bazen konusrken yetmio.nefesim giderek baski cogalio ondan herhalde

Yok canım nasıl olduysa açlık 190 çıktı.bugün sabah buğday ekmeği yedim 2 dilim beyaz peynir salatalık yarım portakal evden çıkmam gerekiyodu kahvaltı hazırlayamadım sadece bunlarla geçiştirdim tokluk 225 çıktı ölçmek iyi gelmiyo bana
Ekmek portakal hep şekerli canım onları yeme bencr.benim de ekmeğin her türlüsü yükseltiyo ama hiç 225 olmadı çok şükür. Grissini aldım ben ekmek yerine onu yiyorum

Hanımlar selam, nasılsınız? Umarım her şey hepiniz için yolundadır. Ben bir şey soracağım. Bu şekeri yükselen arkadaşlar şekerlerinin yükseldiklerini hissediyorlar mı? Mesela baş ağrısı vs gibi şeyler yapıyor mu? Bir de özellikle tokluk şekerinizi ölçerken yemekten bir saat sonra mı ölçüyorsunuz? Ne kadar vakit geçince ölçüm yapıyorsunuz?
Uykum geliyo benim canım. Onun dışınds hiç bir belirti yok

Kızlar şimdi bebişin doktoruyla konuştum, eşimden önce size haber veriyorum 😊 durumu iyiymiş, kilo almasını bekleyeceğiz, Kalbindeki sorun için de kendiliğinden kapanmasını bekleyeceğiz, damar oldukça küçülmüş operasyona gerek Yok dedi. Siz iyi beslenin, bebişi de iyi besleyin, yutmayı da öğrenmeye başladı, en geç 10 güne kadar evine göndeririz dedi.
Çok sevindim canım darısı bizim başımıza😍

Bende de uyku yok. Karnım ağrıyor. Panik yaptım biraz bu seferde mideme vurdu. Son aylar bende malesef ağrılı sızılı geçiyor. Kasılmalarım da var. Gerçi bende kasılmalar 28. Hafta başladı. Nst de birşey çıkmamıştı. Olmadı yarın tekrar gidicem doktora
Benmde agrilarm var endise etmemeye calisiyorm normal.diorm ama iste 😶

Back
X