Günaydın kızlar,
Nazar değmesin benim de tansiyon 123 / 85 ölçtüm sabah. Ben 4 kez alfamet içiyorum, tansiyonum düzenli diye içmemezlik yapmıyorum bunun bi zararı olur mu ki?
Günaydın kızlar,
Nazar değmesin benim de tansiyon 123 / 85 ölçtüm sabah. Ben 4 kez alfamet içiyorum, tansiyonum düzenli diye içmemezlik yapmıyorum bunun bi zararı olur mu ki?
Icerde ĶV...... lohusa cinneti.is loading zaten.. hatta lohusa cinneti is coming de diyebiliriz... esime saydiriyorum genelde.. dun suratim asikti ne istiyosun hayatim dedi, basladim yalniz kalmak istiyorum huzur istiyorum sakinlik istiyorum diye. Daha napam ben ne edem.. valla birakicam cocugu baksinlar... gece aglamaktan telef oldu bu cocuk sabah diyo ki kv .. aaaa agladi mi ben hic duymadim zaten ne yapilir ben bilmem de
Icerde ĶV...... lohusa cinneti.is loading zaten.. hatta lohusa cinneti is coming de diyebiliriz... esime saydiriyorum genelde.. dun suratim asikti ne istiyosun hayatim dedi, basladim yalniz kalmak istiyorum huzur istiyorum sakinlik istiyorum diye. Daha napam ben ne edem.. valla birakicam cocugu baksinlar... gece aglamaktan telef oldu bu cocuk sabah diyo ki kv .. aaaa agladi mi ben hic duymadim zaten ne yapilir ben bilmem de
Ne bk yemeye kalıyor o zaman bak kardeş sana tecrübeli lohusa tavsiyesi madem kalıyor gitmiyor bütün işi yık şu kadına sen bebek uyuyunca uyu uyanınca kalk ki çocuğa enerjin kalsın kimse birşey diyemez sana şimdi en kötü bku hormonlara atarsın
Canım kaç gün oldu sizdeler loğusa olmasanda bunalır insan, bizim kv kp kb 3 ü geldi cmts bir gece kalıp dün döndüler o kadar zorki aynı evde vakit geçirmek, yaz olsa bir nebze balkon bahçe olur böyle kışın resmen bunalıyor insan. Eşin aslında anlayışlı biri konuşabilir ailesiyle. Başınızı beklemenin alemi yok ki sonra yine gelip görsünler 1-2 gün kalmalı.
Günaydın kızlar,
Kizlar dün bebeğin önceki geceden beri hareket etmediğini farkettim ve doktora gittim malesef 36+3 haftalik oglusumun kalbi durmus ve ameliyatla aldilar. Rabbim evlatlarınızı size bagislasin. Sağlıklı sıhhatli kucaklariniza almayi nasip.etsin.
Tatlim bence sen icinde tutmaktan kaybediyorsun.vallaha hic umrumda olmaz kim ne yapuyorsa yapsin ne derse desin.ev benim evim isyer yatar ister kalkarim ister yatak odamda kalor uster butun odalara girer cikarim. Sen sustuca kv den degisecekmi ay yazil kiza mi diyecek bos versene.kadin yilbasina kadar burdayim hadi bakalim diyorsa ondan bisey beklemek yada ona saygi duymakta nebilim yani hic bana gore degil.
Sağol canım. İdrarda protein, vücutta ödem olmadığı sürece tansiyonu kontrol altında tuttuklarında sıkıntı olmuyomuş. Şükür benim tansiyon 12 7 ye düştü. Öğleden sonra belli olacak herşey
oyle mi canim cok sagol inan icimi rahatlattin :) senin de cok iyi olmus masallah. alfamet artik iki doz alicam tek seferde sanirim. 38 e kadar bekleseydi bizim bebisler iyiydi
Günaydın kızlar,
Alfamet kullanan arkadaşlara sorum; hiç kırmızı-kahverengi idrar yaptınız mı?
Bana ikinci kez oldu ilk seferde korkup hastaneye gitmiştim,kanama mı nedir anlamamıştım. Hiçbi problem çıkmamıştı. Bu sefer daha sakinim. Biraz araştırdım, metildopa (alfametin etken maddesi) idrarda bu şekil renk değişimi yapabilirmiş. Baya kan gibi bi renk yani?
Bi sonraki idrarım normal açık sarı.