2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar,
Nazar değmesin benim de tansiyon 123 / 85 ölçtüm sabah. Ben 4 kez alfamet içiyorum, tansiyonum düzenli diye içmemezlik yapmıyorum bunun bi zararı olur mu ki?
Kaizencim zaten alfamet içtiğin için iyi çıkıyor, tabiki içmemezlik yapmayacaksın

İçerideki kim .lohusa cinnetine ne dersin

Icerde ĶV...... lohusa cinneti.is loading zaten.. hatta lohusa cinneti is coming de diyebiliriz... esime saydiriyorum genelde.. dun suratim asikti ne istiyosun hayatim dedi, basladim yalniz kalmak istiyorum huzur istiyorum sakinlik istiyorum diye. Daha napam ben ne edem.. valla birakicam cocugu baksinlar... gece aglamaktan telef oldu bu cocuk sabah diyo ki kv .. aaaa agladi mi ben hic duymadim zaten ne yapilir ben bilmem de

Ne bk yemeye kalıyor o zaman bak kardeş sana tecrübeli lohusa tavsiyesi madem kalıyor gitmiyor bütün işi yık şu kadına sen bebek uyuyunca uyu uyanınca kalk ki çocuğa enerjin kalsın kimse birşey diyemez sana şimdi en kötü bku hormonlara atarsın

Canım kaç gün oldu sizdeler loğusa olmasanda bunalır insan, bizim kv kp kb 3 ü geldi cmts bir gece kalıp dün döndüler o kadar zorki aynı evde vakit geçirmek, yaz olsa bir nebze balkon bahçe olur böyle kışın resmen bunalıyor insan. Eşin aslında anlayışlı biri konuşabilir ailesiyle. Başınızı beklemenin alemi yok ki sonra yine gelip görsünler 1-2 gün kalmalı.

Başınız sagolsun. Ahirette sefaatciniz olur ins meleginiz. Rabbim acınızı unutturacak mutluluklar nasip etsin. Sabirlar diliyorum

Yakında burası uykusuz anneler klübü olacak. Sabırsızlıkla bekliyorum. Uykusuz anneler ve uykusuz hamileler nerdesiniz? Geceler yine sessiz. Gene herkes uykucu
dostmusun düşman misin kizim. Nitak uyuyalım sen erkenden pirtlatinca bize sardin
Eheheh biraz çık uyuyoruz iki gecedir yanıma alınca uyuyor sıpa
ben kacirmisin sen hangi ara doğurdun
Gunaydin... juliet digdugundan beri en kabus geceyi gecirdim... nazar degdi cocuga resmen ya...

Aglamasini gectim icerideki soylenip duruyor baska odayada gidemedim delirdim
Tatlim bence sen icinde tutmaktan kaybediyorsun.vallaha hic umrumda olmaz kim ne yapuyorsa yapsin ne derse desin.ev benim evim isyer yatar ister kalkarim ister yatak odamda kalor uster butun odalara girer cikarim. Sen sustuca kv den degisecekmi ay yazil kiza mi diyecek bos versene.kadin yilbasina kadar burdayim hadi bakalim diyorsa ondan bisey beklemek yada ona saygi duymakta nebilim yani hic bana gore degil.

oyle mi canim cok sagol inan icimi rahatlattin :) senin de cok iyi olmus masallah. alfamet artik iki doz alicam tek seferde sanirim. 38 e kadar bekleseydi bizim bebisler iyiydi

Alfamet kullanan arkadaşlara sorum; hiç kırmızı-kahverengi idrar yaptınız mı?
Bana ikinci kez oldu ilk seferde korkup hastaneye gitmiştim,kanama mı nedir anlamamıştım. Hiçbi problem çıkmamıştı. Bu sefer daha sakinim. Biraz araştırdım, metildopa (alfametin etken maddesi) idrarda bu şekil renk değişimi yapabilirmiş. Baya kan gibi bi renk yani?
Bi sonraki idrarım normal açık sarı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…