2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bu saatten sonra endişelenme artık 36 yı geçtin daha ne olsun .stres tansiyonu çok etkiliyor o yüzden moralini yüksek tut .yataktaki zamanında keyfini çıkar sonra çok özleyeceksin uyumayı yatmayı

İnip çıkıyo canım. Biraz önce ölçtüler 15 10 çıktı iki tane daha alfemet içtim.
ben de gece acile gittim 17/11 i gorunce muhtemelen benim tans aleti yanlış. gittigimizde 15/7 çıktı manuel. daha sonra ilac falan almadan 13/9 a indi. sonra gonderdiler. kendi dr um nst ve idrar tahlili istedi. ikisinde de problem çıkmadı. protein yine çıkmadı çok şükür. sanci da yok. ama noluyosa bu tansiyona. bugun gormek istedi bebisi bakalim ne dicek

Amin canım sağolasın
Rabbim sifa versin canim , insallah duzene girer. Sen stres yapinca bebek de stres olur sakinn olmaya calis. Biliyorum cok zor sakin olmak. Insanin aklina hersey geliyor. Ama haftasi cok iyi . Kilosu nasil bebisin ??
Dediğin gibi stres yapmamak elde değil bi yere kadar sakin durabiliyo insan. Cuma günü 2500 gramdı bebek haftasında demişti gelişimi içim

Geçmiş olsun canım. Endokrin doktoru 35.haftadan sonrs tansiyon ve diyabette oynamalar olur dikkat et demişti doğru söylüyomuş 12 8 çıktı sabahki ölçümde gece 15 10 du inip çıkıyo sürekli

Bu saatten sonra endişelenme artık 36 yı geçtin daha ne olsun .stres tansiyonu çok etkiliyor o yüzden moralini yüksek tut .yataktaki zamanında keyfini çıkar sonra çok özleyeceksin uyumayı yatmayı
Ay inşallah canım o günler hayal gibi geliyo Allahım nasip etsin. 24 saatlik idrrın sonucuna göre karar verecekler bugün

Geçmiş olsun canım. Endokrin doktoru 35.haftadan sonrs tansiyon ve diyabette oynamalar olur dikkat et demişti doğru söylüyomuş 12 8 çıktı sabahki ölçümde gece 15 10 du inip çıkıyo sürekli
sana da cok gecmis olsun canim. Allahim hayirlisini versin. benim bebekte emsallerine gore zayif haftasından 200 gr kadar. dr protein cikarsa haftaya aliriz demisti ama cok sukur cikmadi. bu tek basina tansiyonun bi zarari olur mu ki olmadi ben de serum yicem

Biz dun gece eve geldik ama hala sutum yok insallah gelir emzirmeye devam ediyorum insallah henen gelsin agrimda var ama bi kac gune toparlancaz insalllah
Gelir inşallah canım emzir bol bol.ağrın için sürekli yürümeye çalış.bende dün geldim öğlen hiç yatmadım yattığımda kalkarken canım acıyo

Sağol canım. İdrarda protein, vücutta ödem olmadığı sürece tansiyonu kontrol altında tuttuklarında sıkıntı olmuyomuş. Şükür benim tansiyon 12 7 ye düştü. Öğleden sonra belli olacak herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…