2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Geçen sene doğurmuştum bunu yine doğurcam ara ara doğuruyorum

Ben de hiç olamamıştı canım acaba koyu olduğu günler suyu mu az içtin belki idrardaki madde yoğunluğu arttığı için rengi öyle oldu

Ben de hiç olamamıştı canım acaba koyu olduğu günler suyu mu az içtin belki idrardaki madde yoğunluğu arttığı için rengi öyle oldu
Yok susuzluktan olacak bişey değil baya koyu kırmızı,kahverengi.
Yeterince su içmiştim,beklemiş idrar da değildi.
Çok darlandım gerçekten

canim sabah ilk idrarim kopkoyu kahve cikiyor. kan gibi degil de kahve. ben de 3 kere alfamet iciyorum. idrar tahlilimde bisey çıkmadı. selozy

canim sabah ilk idrarim kopkoyu kahve cikiyor. kan gibi degil de kahve. ben de 3 kere alfamet iciyorum. idrar tahlilimde bisey çıkmadı.
Sabah idrarı değil gün içinde oluyor benim, ama sürekli değil. Bugün ikinci kez oldu. Zaten sabah idrarı denen bişey kalmadı iki saatte bi kalkıp yapıyorum ama iyiki yazdın rahatladım biraz. Teşekkürler

Sabah idrarı değil gün içinde oluyor benim, ama sürekli değil. Bugün ikinci kez oldu. Zaten sabah idrarı denen bişey kalmadı iki saatte bi kalkıp yapıyorum ama iyiki yazdın rahatladım biraz. Teşekkürler
tam hatirlamiyom ama belki gun icinde de oluyodur hic takmadigim icin o konuyu ben de cok kalkiyorum gece mesela su gibi geliyor bir anda sabah kopkoyu

Arkadaşlar kasılma nasıl oluyodu tam olarak,
Benim bebek baş geliş göbegimin sağ tarafında poposu vardı gerildikçe ordan geriliyo hıçkırıncada orda hissediyorum
hemen sol kasık tada kasılınca bişeyler oluyo ayağımı orda bilemedim ama göbeğimde çapraz gerilme gibi oluyo bu kasılma mı demek ?

Kafası sol kasığında poposu sağ üsttedir, çapraz duruyodur. Kasılma değil

Selam kızlar.
Benim kız yine hasta 2 gündür koltukta yarım yamalak uyuyorum.
Bir de bacağım hala çok acıyor yürürken yarın 2. seans fizik tedavi alacağım inşallah rahatlatır biraz.

Bir de sanki vücudumda ödem olmaya başladı tansiyonum yüksek değil, yine de preeklemsi riski oluyor mu yoksa normal mi biraz ödem olması??

Değişik kafalar gerçekten

Bende de koyu renk oluyor Alfamedden olduğu aklıma gelmemişti, hatta bazen baya koyu renk olduğunua anımsıyorum. Çok takılmamıştım

Canım preeklampside yüzde de şişkinlik oluyor ona dikkat etmen lazım, tansiyon yoksa sanmıyorum preeklampsi geliştiğini

Ödem normal canım son zamanlarda preeklemsi için ödem tansiyon ve idrarda protein olması gerekir .tabi tansiyonu bütün gebeler takip etmeli

Odem normal canim benimde oluyordu. Asiri olmasin ve tansiyonla birlesmesin

Canım preeklampside yüzde de şişkinlik oluyor ona dikkat etmen lazım, tansiyon yoksa sanmıyorum preeklampsi geliştiğini
Ödem normal canım son zamanlarda preeklemsi için ödem tansiyon ve idrarda protein olması gerekir .tabi tansiyonu bütün gebeler takip etmeli
Odem normal canim benimde oluyordu. Asiri olmasin ve tansiyonla birlesmesin

İçimi rahatlattınız kızlar.
Ben tansiyon ölçmeye devam o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…