- 14 Nisan 2016
- 3.318
- 3.249
- 133
- 31
Ya cok gecmis olsun canim. Iyiki sana birsey olmadi kazada , korkudan bile birsey olabilirdi. Valla ben rahatladim izne ciktigin icin , insallah simdi evde dinlenirsin de guzelce gecer. Son gunlerinde yat bol bol dinlen. Dogumdan da hiic korkma ki kolay olsun. Dua edelim hep birbirimize ki kolay olsun hepimizin dogumu.canım ben iyiyim idare ediyorum hala hırıltılı nefes almam devam ediyor öksürüyorum da bol bol. Antibiyotik tedavim devam ediyor 2 buçuk gün daha böyle, ama geçeceğini zannetmiyorum ilacım bittiğinde . Stresteyim de Kombimiz yine bozuldu kombici gelcek yarın. Dün de trafik kazası yaptım travma yaşadım çarptılar arka yandan .böyle yoğun sıkıntılı maceralı geçiyor son gebelik günlerim istediğim gibi değil.
hamd olsun bel Ağrılarım azaldı şükür ara ara yokluyor da. bugün izne ayrıldım kafam rahata erdi yatıp dinlenicem artık bol bol
Doğum korkum başladı şimdi ilk gebeliğim çok korkuyorum kurbanlık koyun gibi bekliyorum rüyalarımda Doğuma giriyorum doğuramıyprum
bakalım inşaAllah herşey güzel olur bu yaşadığımız tüm olumsuzluklara rağmen sağlığımız yerinde olsun yeter ☺❤
![]()
![]()