2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sinirim bozuldu ya kv kp hastaydı nezamndır gelmıyorlardı eşime dedim ki bu akşam geliyorlar ama tam iyileştiler dimi falan dedi evet bır geldiler oturdular baktım kp boyna öksürüyor burnunu çekiyor dedim eşime bebekle uzak otur sonra kv de de aynı öksürüp burun cekmeye baslamasın mı mert i odaya emzirmeye götürmüştüm dedim baban öksürüyor burnunu çekiyor belli ki geçmemiş olsun iki dk daha görsünler gidecekler zaten dedi aldı içeri gitti zaten küçücük oda... bu 1
ikinci ise ben odada emziriyorm kv bebeğin dolabını açmış kim ne yapmış diye bakmış baksın sorun değil zaten bana verdiği 1 battanıye 1 nevreesım takımı 1 hastane cıkısı 1 de alt üst takım dıyor kı benım getirdiklerimi kullanmıyor !!be mübarek cocugun üstündeki senın aldığın ayrıca getirdiği battanıyeyide sürekli kullanıyorm gözüne mi sokmam lazım hala küçük hesaplar peşinde ama iş toruna gelince oy kuzum bal kuzum iki yüzlü pis..gelmediler gelmediler bir geldiler yine cinlerim tepelendieşimden beklemediğim bir cevap verdi tebrık ederim onu ne getirdin ki kullansın sankı takım takım kıyafet aldı da ben gıydırmedm

Iyi bari esin bisey demis en azindan..

Bende malum kv ve kp ile kriz yasadim gittiler falan. Bugun kayinbiladerlere gittik sagolsunlar onlarda bana hak verdiler. Bide kp laf sokmus kayinbiladere bizi cok iyi agirladiniz falan diye. Kayinbiladerde acmis agzini yummus gozunu.. yuzume kapadi dinleyemedi diyor. Iki oglunuda aramiyo gittiginden ve telefon konusmasindan beri. Bizimkilerde aramiyolari. Kayinbilader, o kadar uzun kalmiycaklardi kendileri bu hale getiridi diyor.

resmen kendi kendilerine. sorun cıkarıyor bu insanlar sonra da gelinler kötü arkadan iş çevirin çevirin ohh ne guzel..senın kayınbıraderde akıllı insan bızımkılerde oda yok 2 kaynım var biri bugün geldi onun sesını de duydum hanı nerde kullanıyor dedıgını sanane kadın işinden zevzek sey herkes yerını bilse böyle olmayacakta nerdee

Yok ya miller zevk aliyor resmen. Gelinlere hep dis kapinin dis mandali muamelesi

hangi ilaç bu canım
Kullandın mı faydasını görebildim mi Elifakca
Motilium diye bi ilac. Mide bulantisi kusma/ reflu ilaciymis. Yan etkisi prolaktin hormonunu artirmasi.. evet aldirdim ilaci ama kullanmaya cesaret edemedim hala. Duruyor. Prospektüste ilactaki bi madde emzirmede bebege gecer, kalp hastaligi acisindan riskli vs yaziyordu. Cok agir yan etkileri de siralanmis kendim icin de goze alamadim cok elzem mi degil mi karar veremedim yani

sabah 9 dan gece 12 ye dek hiçbir şey yemedi mi ? İyileşmek istiyorum anan dikişlerim şişmiş gibi his var hareket ettiğimde . Bu arada balon gibiyim ben . Öyle ödemliyim ki.

cnm senin kan grubun nedir bebeğin kan grubu nedir ? Seninki küvöze girip mavi ışık tedavisi gördü mü ve gördüyse kaç günde çıktı küvözden ? Ne zaman iyileşecek benim çoçuğum doğduğundan beri mavi ışık tedavisi görüyor garibim ne zaman yuvamıza getireceğim evladımı çok özledim bol besleniyorum sütüm gelmedi yine

sen iyi yapmılsın ben acemi anne

sabah 9 dan gece 12 ye dek hiçbir şey yemedi mi ? İyileşmek istiyorum anan dikişlerim şişmiş gibi his var hareket ettiğimde . Bu arada balon gibiyim ben . Öyle ödemliyim ki.
Sürekli emzirdim hiç sütüm yoktu abartmıyorum 10 saat memede süt çıkartmaya
Çalıştı kuzum. En son baktılar gelmiyor çocuğun emecrk gücü kalmadı açlıktan mama verdiler. İlkinde 60 cc içmiş açlıktan zavallım. Sonraki gün günde 3 kere verdiler yine emdi ama süt yok. Benşm sütüm üçüncü gün eve gelince geldi. Hastanede meme uçlarım patçalandı boş boş saatlerce emzirmekten ş

Canim sen normal dogum yapmadin mi? Stres yaptigindan inmiyor bence sutun. Biraz sakin ol bebegin icin.
Benim kizim 2 haftalikken 2 gun yatti. Hem de beslenme bozukluğu teshisi ile. Premature dogsa ve dogumla alakali olsa yine icim yanmaz benimle alakali degil derdim. Resmen benim hatamdi, bakamamis ac birakmisim yavruyu. Neyse.. ona ragmen moralimi yuksek tutup sut sagdim gittim besleme saatlerinde sevdim oksadim. (İlk stres hali ile Daha sabah 60 ml sagdigim sut 6 ml geldi sadece zorla!!)
Ve bi sey deyim mi.. hastaneden taburcu edildiginde cok uzuldum bir iki gun daha kalsaydi keske çünkü gercekten cok iyi bakiyorlar. Hiicc aklin kalmasin velhasil..

M MMihrimahh kendini çok uzuyorsun sütun ondan gelmiyor bıkmadan usanmadan emziir veya sag damla damla çoğalacak ılık duş al alamiyorsan ılık su ile yika memelerini uyumaya calis dinlenincede geliyor inşallah evladın iyileşecek uzman kendini sen uzuldukce sütun gelmesi geçikecek Allah bebeğine şifa versin inşallah

N narantikibi 2 2kedi_1deli
Benim de görümcem herkese yaymış bebeğin kafasını çarpmışlar şişmiş diye. Kocamın kabilesi sırayla aradı. Kayınpederim de dahil. Ne biçim bebek bakıyormuşum, ilk defa görmüşler bebeğine böyle bakan anne, becerim yokmuş... herkes analığı beceremiyormuş... çocuğu sakat bırakırmışım... neler neler.. kayınpeder hariç herkese çemkirdim. Bana göre siz kötü annesiniz o zaman çocuğunuz hastaneden çıkmıyor desem hoşunuza gider mi dedim. Size kalmamış benim anneliğimi sorgulamak dedim. Yeğenimiz tabiki söyleceğiz, canımız yanıyor diyorlar. Doğru benim canım yanmıyor, siz hala olarak çok acı çekersiniz, çok düşünürsünüz .. ayy! Sinirlerim zıplıyor.
Bi de diyorlar ki bilerek yapmadığını biliyoruz neden tepki veriyorsun. Sadece anneliği beceremiyormuşum.
Yok dedim bilerek yaptım, boş zamanlarımda bebeğin kafasını kırıyorum. Töbe töbe. Delirttiler beni. Bebek 2.5 aylık oldu, Daha görmeye gelmediler bile. her gün fotoğraf video gönderiyordum, bilgi veriyordum ki sevinsinler, uzak kalmasınlar. Ay aman uzak kalsınlar. Ben huzursuz olunca Deniz de huzursuz oluyor, sebepsiz sürekli ağlıyor. Uzak olsunlar daha iyi.

N narantikibi aman hastalığa dikkat etsin eşin, gerekirse kavga et. Bunun şakası Yok, arkadaşımın 1.5 aylık bebesi 12 gündür hastanede yatıyor. Böyle sorumsuz biri gelmiş eve bulaştırmış çocuğa. Biz bile zor atlatıyoruz gribi, el kadar çocuklar için çok tehlikeli ve yorucu oluyor hastalık. Doktorun kesin talimatı var hasta kimseyi eve kabul etmeyin diye. İstersen kontrole veya aşıya götürdüğünde sor doktora eşinin yanında. Böyle olmaz.

seninkilerde beter ya gerçekten bazı ınsanlara bakıyorum gelinler ne fena ama kusur saklıyorlar yaymıyorlar millete laf vermiyorlar bıze gelen çürük elma açmasaydın telefonları ne şuursuz insanlar var ya senın anne olarak canın yanmıyor da onlar senden cok düşünüyor demek!! kv ben hamıle kalınca eşime senden cok ben sevınıyorum demişti egoist bencil buda oyle bırsey sen kimsin canm onlar denızın halası amcası dıdısı ama sen hiç annelik 1 tane ınsan söyle evladı düşmeden bıryere vurulmadan bırsey olmadan cocugunu buyuten yookk o söyleyenler mı öğretecek anneliği püff. canm sıkıldı şimdi o kişileree bu bilinsizlikle cocuk yetiştiriyorlar..bana da hep iyi bak şöyle yap her işini bırak cocuga bak guzel ilgilen vs vs öğütler yok ben kenarı atcm kendı işlerime bakcm guzel beslemicem falan cunku senın oğlun benm değil gerçekten insanlar kendınde bu haddi nasıl buluyor ben kimseye böyle konusamam bana ters edep ya..bırak foto vıdeo ile kalsınlar gereksız kalabalık..sallaaa..
bana gelince eşime sorumsuzluğu daha yenı doktordan geldık söyledi kalabalık yok gripli insan asla görüşme mevlüt düğün dernek gitmeyeceksn dedı eşim ailesinden cok cekınır onlar burun kıvıracak dıye bırsey dıyemıyor bebeği odada bıraksak kv baslayacak eşimi doldurmaya yuzunu göstermıyorsunızda saklıyorsunuzda vıdı vıdı duygu sömürüsü eşimde saf işte kavga etsem dıyecekkı ne zamndır gelmediler gorsunler işte bırsey olmaz kırk yılda gelıyorlar fln halbuki ilk sefa 3 hafta gelmedıler. hasta olduklarından yoksa 4 gune bır bızdelerdi sureklı..kv dıyorkı oo baya ele gelmiş sanıyorkı alıp sevıp yalayıp öpecek dedım nerde ele geldı cocuk yenı doğmuş sayılıyor bu 2 aylık bebek gıbı değilki yaza kadar ele gelmez dedim..mert 2900 49 cm şuan düşük kilo yenı doğan bır bebek kadar .gercekten onlara göre hersey normal hava hoş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…