hangi ilaç bu canımBen de bu ilaci arastiriyordum da denk geldi mesajin. Ben de bi deneyim madem sen doktoe tavsiyesiyle kullaniyosun daha ne
hanimlar bebeğimin kakasi köpük köpük neden acaba ?? normal mi
hanimlar bebeğimin kakasi köpük köpük neden acaba ?? normal mi
sinirim bozuldu ya kv kp hastaydı nezamndır gelmıyorlardı eşime dedim ki bu akşam geliyorlar ama tam iyileştiler dimi falan dedi evet bır geldiler oturdular baktım kp boyna öksürüyor burnunu çekiyor dedim eşime bebekle uzak otur sonra kv de de aynı öksürüp burun cekmeye baslamasın mı mert i odaya emzirmeye götürmüştüm dedim baban öksürüyor burnunu çekiyor belli ki geçmemiş olsun iki dk daha görsünler gidecekler zaten dedi aldı içeri gitti zaten küçücük oda... bu 1
ikinci ise ben odada emziriyorm kv bebeğin dolabını açmış kim ne yapmış diye bakmış baksın sorun değil zaten bana verdiği 1 battanıye 1 nevreesım takımı 1 hastane cıkısı 1 de alt üst takım dıyor kı benım getirdiklerimi kullanmıyor !!be mübarek cocugun üstündeki senın aldığın ayrıca getirdiği battanıyeyide sürekli kullanıyorm gözüne mi sokmam lazım hala küçük hesaplar peşinde ama iş toruna gelince oy kuzum bal kuzum iki yüzlü pis..gelmediler gelmediler bir geldiler yine cinlerim tepelendieşimden beklemediğim bir cevap verdi tebrık ederim onu ne getirdin ki kullansın sankı takım takım kıyafet aldı da ben gıydırmedm
cok sukur masallah diyeyim gaz problemi yasamiyoruz . ilk bebegimde boyle degildi bu kopuk kopuk yapıyor neden oldu bilemedimKızım çok gazliydi o yapardı köpük köpük. Sizde var mi
11 günlük. evet cok sulu yapıyor ama ikidir köpüklüKac gunluk baslarda oyle oluyo arada cok sulu oldugu icin
resmen kendi kendilerine. sorun cıkarıyor bu insanlar sonra da gelinler kötü arkadan iş çevirin çevirin ohh ne guzel..senın kayınbıraderde akıllı insan bızımkılerde oda yok 2 kaynım var biri bugün geldi onun sesını de duydum hanı nerde kullanıyor dedıgını sanane kadın işinden zevzek sey herkes yerını bilse böyle olmayacakta nerdeeIyi bari esin bisey demis en azindan..
Bende malum kv ve kp ile kriz yasadim gittiler falan. Bugun kayinbiladerlere gittik sagolsunlar onlarda bana hak verdiler. Bide kp laf sokmus kayinbiladere bizi cok iyi agirladiniz falan diye. Kayinbiladerde acmis agzini yummus gozunu.. yuzume kapadi dinleyemedi diyor. Iki oglunuda aramiyo gittiginden ve telefon konusmasindan beri. Bizimkilerde aramiyolari. Kayinbilader, o kadar uzun kalmiycaklardi kendileri bu hale getiridi diyor.
11 günlük. evet cok sulu yapıyor ama ikidir köpüklü
resmen kendi kendilerine. sorun cıkarıyor bu insanlar sonra da gelinler kötü arkadan iş çevirin çevirin ohh ne guzel..senın kayınbıraderde akıllı insan bızımkılerde oda yok 2 kaynım var biri bugün geldi onun sesını de duydum hanı nerde kullanıyor dedıgını sanane kadın işinden zevzek sey herkes yerını bilse böyle olmayacakta nerdee
hangi ilaç bu canım
Motilium diye bi ilac. Mide bulantisi kusma/ reflu ilaciymis. Yan etkisi prolaktin hormonunu artirmasi.. evet aldirdim ilaci ama kullanmaya cesaret edemedim hala. Duruyor. Prospektüste ilactaki bi madde emzirmede bebege gecer, kalp hastaligi acisindan riskli vs yaziyordu. Cok agir yan etkileri de siralanmis kendim icin de goze alamadim cok elzem mi degil mi karar veremedim yaniKullandın mı faydasını görebildim miElifakca
sabah 9 dan gece 12 ye dek hiçbir şey yemedi mi ? İyileşmek istiyorum anan dikişlerim şişmiş gibi his var hareket ettiğimde . Bu arada balon gibiyim ben . Öyle ödemliyim ki.Canım bebekler doğduktan sonra bir süre aç kalabilirler. Ben 09:00 da doğurdum sütüm gelmedi gece 12:00 de kaşıkla mama verdiler. Bebek ondan sarılık olmadı yani. Sen çok üzüyorsun ama kendini sarılık her bebek oluyor birde seninki kan gruplarınızdan kaynaklıymış. Üzme kendini ki sütün olsun. Sende bu süreyi iyileşmek için kullan
cnm senin kan grubun nedir bebeğin kan grubu nedir ? Seninki küvöze girip mavi ışık tedavisi gördü mü ve gördüyse kaç günde çıktı küvözden ? Ne zaman iyileşecek benim çoçuğum doğduğundan beri mavi ışık tedavisi görüyor garibim ne zaman yuvamıza getireceğim evladımı çok özledimAnaam böyle bir tiple kazara görüşmüş olman lazım.
Çok sevindim gözün aydın. Sağlıkla büyüsün inşallah
Arkadaş yazmış yapman gerekenleri. Temizliğine dikkat et ve oturup kalkmana da. Benim deli gibi dikisli dogumumda sorun olmadi 4 dikislik dogumda oldiu.
Canım bak bütün doğuranlar olarak hep bunları konuştuk. Ilk 3 gün süt gelmez zaten çoğunlukla. Sizde de bizdeki gibi kan uyuşmazlığı varmış. Ikinci ve üçüncü Bebeğimde anında mamaya başladım ama 1 günlükken yine sarılık oldular. 4 saat bir şey değil. Mama verseydin de sarilik olacaktı. Üzülme bunun için.
Bak stresini üzüntünü bir kenara kOy. Dusun dogurdun artik. Sagliginiz yerinde. Beklefigin gunler bunlardi. Sut sarilik gilan zaten bu surecin bir parcasi sana ozel bir durum degil. Sakinles kendine ve bebeğine odaklan
sen iyi yapmılsın ben acemi anneAy canim ya cok üzüldüm senin üzülmene. Dogum sonrasi karisan cok olur. Kendin ne istiyorsan onu yap. Bende tam saat tutmustum 3 saat emzirdim , bebegin karni doysa hic emer mi o kadar. Mama istedim emzir dediler. Bende de sarilik oldugu icin ac kalirsa daha cok artar diye korktum esime dedim bana mama getir verdim hemen cocuk icti rahatladi uyudu o kadar acikmisti ki . Sütün de 3 gune gelir stres yapma. Benim hep 3 gunden sonra geldi. Dusa gir bol bol su ic , üzülme gelir. Ben turkiyede pompa hic kullanmadim ondan birsey diyemiyorum. Burda eczaneden kiraladim doktor yazdi banada . :)
Sürekli emzirdim hiç sütüm yoktu abartmıyorum 10 saat memede süt çıkartmayasabah 9 dan gece 12 ye dek hiçbir şey yemedi mi ? İyileşmek istiyorum anan dikişlerim şişmiş gibi his var hareket ettiğimde . Bu arada balon gibiyim ben . Öyle ödemliyim ki.
Canim sen normal dogum yapmadin mi? Stres yaptigindan inmiyor bence sutun. Biraz sakin ol bebegin icin.cnm senin kan grubun nedir bebeğin kan grubu nedir ? Seninki küvöze girip mavi ışık tedavisi gördü mü ve gördüyse kaç günde çıktı küvözden ? Ne zaman iyileşecek benim çoçuğum doğduğundan beri mavi ışık tedavisi görüyor garibim ne zaman yuvamıza getireceğim evladımı çok özledimbol besleniyorum sütüm gelmedi yine
seninkilerde beter ya gerçekten bazı ınsanlara bakıyorum gelinler ne fena ama kusur saklıyorlar yaymıyorlar millete laf vermiyorlar bıze gelen çürük elmaN narantikibi 2 2kedi_1deli
Benim de görümcem herkese yaymış bebeğin kafasını çarpmışlar şişmiş diye. Kocamın kabilesi sırayla aradı. Kayınpederim de dahil. Ne biçim bebek bakıyormuşum, ilk defa görmüşler bebeğine böyle bakan anne, becerim yokmuş... herkes analığı beceremiyormuş... çocuğu sakat bırakırmışım... neler neler.. kayınpeder hariç herkese çemkirdim. Bana göre siz kötü annesiniz o zaman çocuğunuz hastaneden çıkmıyor desem hoşunuza gider mi dedim. Size kalmamış benim anneliğimi sorgulamak dedim. Yeğenimiz tabiki söyleceğiz, canımız yanıyor diyorlar. Doğru benim canım yanmıyor, siz hala olarak çok acı çekersiniz, çok düşünürsünüz .. ayy! Sinirlerim zıplıyor.
Bi de diyorlar ki bilerek yapmadığını biliyoruz neden tepki veriyorsun. Sadece anneliği beceremiyormuşum.
Yok dedim bilerek yaptım, boş zamanlarımda bebeğin kafasını kırıyorum. Töbe töbe. Delirttiler beni. Bebek 2.5 aylık oldu, Daha görmeye gelmediler bile. her gün fotoğraf video gönderiyordum, bilgi veriyordum ki sevinsinler, uzak kalmasınlar. Ay aman uzak kalsınlar. Ben huzursuz olunca Deniz de huzursuz oluyor, sebepsiz sürekli ağlıyor. Uzak olsunlar daha iyi.
N narantikibi aman hastalığa dikkat etsin eşin, gerekirse kavga et. Bunun şakası Yok, arkadaşımın 1.5 aylık bebesi 12 gündür hastanede yatıyor. Böyle sorumsuz biri gelmiş eve bulaştırmış çocuğa. Biz bile zor atlatıyoruz gribi, el kadar çocuklar için çok tehlikeli ve yorucu oluyor hastalık. Doktorun kesin talimatı var hasta kimseyi eve kabul etmeyin diye. İstersen kontrole veya aşıya götürdüğünde sor doktora eşinin yanında. Böyle olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?