- 2 Kasım 2012
- 1.010
- 961
- 323
Canım doğru diyosun makineye uygun değil fakat hemşire bugünkü çıkanı mamasına karıştırdı...Dün de birkaç damla süt çıkardım götürüp bebeğimin ağzına sürdüm parmakla. Bugün ne yapsam ağzını açmadı alt dudağını büküyor ağlayacakmış gibi yapıyor. İlkdefa aldım kucağaEvet ilk sut makine ile sagima musait degil yazdim ama yetisemedim galibaparmakla beslemeyi dene bence. İnternette vidyolara bakabilirsin. Hem cenesi guclenir hem biberona alismamis olur emmeyi birakmaz.
Cok cukur olmamasi lazim susuzluk belirtisi olabilir bi aile hekimine gotur en azindan bi baksinlar normal mi degil mi bingildagi
yok dışarı cıkık olmuyor ellediğinde yumuşak içine göçebilen bir yer en azından benm bebeğiminki böyleŞimdi kızlar şu bıngıldak meselesi ile ilgili ortada bir göçüklük var bıngıldak böyle mi olur dışarı çıkık olması gerkemşyor mu sizinkilerde böyle mi
enfeksiyon için birşey diyemice. cok cok geçmiş olsun inşallah biran önce toparlar emme içinse biraz sabır benımkı hala bazen memeye gelince biraz kıvranıyor sonra cop cop devam biberon verme imkanın varsa ver bebekler unutmaz memeyi o konuda rahat ol öyle hemen biberona alışmıyorlar bebeğin refleks kazanır emzik verebilirsen ver en küçüklerden.. birde damar yolu için 40 gün boyunca her seferınde başka yerınde delikler hortumlar vardı malesef cok küçük oldukları ıcın sureklı aynı damardan devam edemiyorlarmış o yüzdendir insanın içi gıdıyor ama napalam sabredeceksınKafayı yemek üzereyim bebeğim Hala küvözde , enfeksiyon kapmış crp değeri 32 e fırlamış ve antibiyotik başlamayı daha bu sabah akıl edebilmişler!!!!!!!!!!! hala mavi Işık’ta altında küvözde sarılık tedavisi görüyor . Bebekte emme güçlüğü başlamış. Mama meme biberon herşeyi reddediyor kimsenin ağzına dokunmasını dahi istemiyor bebek ilk defa kucağıma verdiler çocuğumun her yeri delik deşik yara Bere içinde çıldıracağım artık ilk doğduğunda en azından emmeye çabalıyordu şimdi başına ne geldiyse ağzını büzüyor ağzına hiçbirşey kabulü etmiyor
farklı bır makıneyle sağma imkanın varsa dene o sarı ilk sütler belki emerken daha fazla geliyordur ama ben hastanede makıneyle sağmıştım çekebiliyordu makıneCanım doğru diyosun makineye uygun değil fakat hemşire bugünkü çıkanı mamasına karıştırdı...Dün de birkaç damla süt çıkardım götürüp bebeğimin ağzına sürdüm parmakla. Bugün ne yapsam ağzını açmadı alt dudağını büküyor ağlayacakmış gibi yapıyor. İlkdefa aldım kucağa
Kafayı yemek üzereyim bebeğim Hala küvözde , enfeksiyon kapmış crp değeri 32 e fırlamış ve antibiyotik başlamayı daha bu sabah akıl edebilmişler!!!!!!!!!!! hala mavi Işık’ta altında küvözde sarılık tedavisi görüyor . Bebekte emme güçlüğü başlamış. Mama meme biberon herşeyi reddediyor kimsenin ağzına dokunmasını dahi istemiyor bebek ilk defa kucağıma verdiler çocuğumun her yeri delik deşik yara Bere içinde çıldıracağım artık ilk doğduğunda en azından emmeye çabalıyordu şimdi başına ne geldiyse ağzını büzüyor ağzına hiçbirşey kabulü etmiyor
Peki çukurluk var mı o Çukur bu saate kadsr azaldı tuhaf yayok dışarı cıkık olmuyor ellediğinde yumuşak içine göçebilen bir yer en azından benm bebeğiminki böyle
cnm senin kan grubun nedir bebeğin kan grubu nedir ? Seninki küvöze girip mavi ışık tedavisi gördü mü ve gördüyse kaç günde çıktı küvözden ? Ne zaman iyileşecek benim çoçuğum doğduğundan beri mavi ışık tedavisi görüyor garibim ne zaman yuvamıza getireceğim evladımı çok özledimbol besleniyorum sütüm gelmedi yine
Ben de internette öyle okudum ve çukurluk bu saate kadar azaldı gibi emzirmeyle mi geçti acabaEvet ilk sut makine ile sagima musait degil yazdim ama yetisemedim galibaparmakla beslemeyi dene bence. İnternette vidyolara bakabilirsin. Hem cenesi guclenir hem biberona alismamis olur emmeyi birakmaz.
Cok cukur olmamasi lazim susuzluk belirtisi olabilir bi aile hekimine gotur en azindan bi baksinlar normal mi degil mi bingildagi
N narantikibi @2kedi_1deli
Benim de görümcem herkese yaymış bebeğin kafasını çarpmışlar şişmiş diye. Kocamın kabilesi sırayla aradı. Kayınpederim de dahil. Ne biçim bebek bakıyormuşum, ilk defa görmüşler bebeğine böyle bakan anne, becerim yokmuş... herkes analığı beceremiyormuş... çocuğu sakat bırakırmışım... neler neler.. kayınpeder hariç herkese çemkirdim. Bana göre siz kötü annesiniz o zaman çocuğunuz hastaneden çıkmıyor desem hoşunuza gider mi dedim. Size kalmamış benim anneliğimi sorgulamak dedim. Yeğenimiz tabiki söyleceğiz, canımız yanıyor diyorlar. Doğru benim canım yanmıyor, siz hala olarak çok acı çekersiniz, çok düşünürsünüz .. ayy! Sinirlerim zıplıyor.
Bi de diyorlar ki bilerek yapmadığını biliyoruz neden tepki veriyorsun. Sadece anneliği beceremiyormuşum.
Yok dedim bilerek yaptım, boş zamanlarımda bebeğin kafasını kırıyorum. Töbe töbe. Delirttiler beni. Bebek 2.5 aylık oldu, Daha görmeye gelmediler bile. her gün fotoğraf video gönderiyordum, bilgi veriyordum ki sevinsinler, uzak kalmasınlar. Ay aman uzak kalsınlar. Ben huzursuz olunca Deniz de huzursuz oluyor, sebepsiz sürekli ağlıyor. Uzak olsunlar daha iyi.
N narantikibi aman hastalığa dikkat etsin eşin, gerekirse kavga et. Bunun şakası Yok, arkadaşımın 1.5 aylık bebesi 12 gündür hastanede yatıyor. Böyle sorumsuz biri gelmiş eve bulaştırmış çocuğa. Biz bile zor atlatıyoruz gribi, el kadar çocuklar için çok tehlikeli ve yorucu oluyor hastalık. Doktorun kesin talimatı var hasta kimseyi eve kabul etmeyin diye. İstersen kontrole veya aşıya götürdüğünde sor doktora eşinin yanında. Böyle olmaz.
Şimdi kızlar şu bıngıldak meselesi ile ilgili ortada bir göçüklük var bıngıldak böyle mi olur dışarı çıkık olması gerkemşyor mu sizinkilerde böyle mi
Benim oğlumun yanaklarıda öyle kızlar minik kırmızı benekler sivilce gibi ama değil.bizede doktor yenidoğan bebeklerin bi kısmında olduğunu söyledi ve krem verdi gece yatarken kullanıyorum iyi geliyo
Ama bana kendi kıyafetine ve bizim kucağımızda olduğunda bizim kıyafetlerimize değdiği zaman cildi çoğalıyo gibi geliyo.ilk oğlumdada olmuştu 2 aydan sonra geçmişti
Kafayı yemek üzereyim bebeğim Hala küvözde , enfeksiyon kapmış crp değeri 32 e fırlamış ve antibiyotik başlamayı daha bu sabah akıl edebilmişler!!!!!!!!!!! hala mavi Işık’ta altında küvözde sarılık tedavisi görüyor . Bebekte emme güçlüğü başlamış. Mama meme biberon herşeyi reddediyor kimsenin ağzına dokunmasını dahi istemiyor bebek ilk defa kucağıma verdiler çocuğumun her yeri delik deşik yara Bere içinde çıldıracağım artık ilk doğduğunda en azından emmeye çabalıyordu şimdi başına ne geldiyse ağzını büzüyor ağzına hiçbirşey kabulü etmiyor
İkişer ikişer iç, hemen sütün dolup taşacak 2 güne. Bi hafta kullanıp bırakırsın, bi şekilde vücut o kadar süt yapınca devamı kendiliğinden geliyor, tetikleyici oluyor. Sütüm azalınca hemen içiyorum. Hiç korkma. Günde 8 taneye kadar içilebiliyormuş. Mesela 5 tane iç, sabah 2, öğlen iki akşam bir gibi. Ben 6 iÇiyorum.Ben de attim bi tane bakalim ya nasip
Ay daha minnacık, ne ele gelmesi. İyi demişsin. Hayır ne gerek var el kadar bebeyi riske atmaya. Kucağa alsınlar yeter işte. Ya napcağız. Bu insanlarla ya. Nasıl düşüncesizler, nasıl hadsizler. En sinirlendiğim şey. Varsaseninkilerde beter ya gerçekten bazı ınsanlara bakıyorum gelinler ne fena ama kusur saklıyorlar yaymıyorlar millete laf vermiyorlar bıze gelen çürük elmaaçmasaydın telefonları ne şuursuz insanlar var ya senın anne olarak canın yanmıyor da onlar senden cok düşünüyor demek!! kv ben hamıle kalınca eşime senden cok ben sevınıyorum demişti egoist bencil buda oyle bırsey sen kimsin canm onlar denızın halası amcası dıdısı ama sen hiç annelik 1 tane ınsan söyle evladı düşmeden bıryere vurulmadan bırsey olmadan cocugunu buyuten yookk o söyleyenler mı öğretecek anneliği püff. canm sıkıldı şimdi o kişileree bu bilinsizlikle cocuk yetiştiriyorlar..bana da hep iyi bak şöyle yap her işini bırak cocuga bak guzel ilgilen vs vs öğütler yok ben kenarı atcm kendı işlerime bakcm guzel beslemicem falan cunku senın oğlun benm değil gerçekten insanlar kendınde bu haddi nasıl buluyor ben kimseye böyle konusamam bana ters edep ya..bırak foto vıdeo ile kalsınlar gereksız kalabalık..sallaaa..
bana gelince eşime sorumsuzluğu daha yenı doktordan geldık söyledi kalabalık yok gripli insan asla görüşme mevlüt düğün dernek gitmeyeceksn dedı eşim ailesinden cok cekınır onlar burun kıvıracak dıye bırsey dıyemıyor bebeği odada bıraksak kv baslayacak eşimi doldurmaya yuzunu göstermıyorsunızda saklıyorsunuzda vıdı vıdı duygu sömürüsü eşimde saf işte kavga etsem dıyecekkı ne zamndır gelmediler gorsunler işte bırsey olmaz kırk yılda gelıyorlar fln halbuki ilk sefa 3 hafta gelmedıler. hasta olduklarından yoksa 4 gune bır bızdelerdi sureklı..kv dıyorkı oo baya ele gelmiş sanıyorkı alıp sevıp yalayıp öpecek dedım nerde ele geldı cocuk yenı doğmuş sayılıyor bu 2 aylık bebek gıbı değilki yaza kadar ele gelmez dedim..mert 2900 49 cm şuan düşük kilo yenı doğan bır bebek kadar .gercekten onlara göre hersey normal hava hoş
Düşüncesizler vicdansızlar... Geçmiş olsun bebeğin kafası nereye vurdu şimdi iyi mi
ya insan azami dikkati gösteriyor zaten ama kaza bu işte olacağı varsa oluyor. Ben ana kucağının sapına çarptım hafifçe. Çocuk ağlamadı, gerçekten o kadar hafifçe vurdu ki şiştiğinde çok şaşırdım. İyi, zaten iyiydi. Hareketlerini gözlemlemiştim, tehlikeli bir bölgede de değilmiş, sert bir darbe de almadı. Ama işte teni hassas, şişti.Ay canim benim ilk kizimi da babasi kapiya carpmisti kafasini :) acemilik mi bilmiyorum. Ayni hafta daha 2 aylikken mutfakta masanin oturagindan masanin altina dustu . Hareket ede ede kaymis ama ben en sona koymustum , donebilecegini hic dusunmedim, cok kotu dustu ama ben ondan daha cok aglamistimAllah koruyor cidden cocuklari. Eger boyle herseyi yaycak karakteri varsa anlatma sende , cok gereksiz abartmislar . Tabi dikkat etmek gerekir ama bizim kadar dusunemezler ki zaten
Canım çok geçmiş olsun. Bugünler geçecek merak etme. Eğer enfeksiyonu varsa eve götürmeniz daha kötü olabilir. Hastanede kısa sürede toparlayacaktır. Sen moralini yüksek tutmaya çalış ki sütün etkilenmesin. Emmeyi unuttu diye de düşünme. Sabırla meme vermeye devam et. Benim bebeğim de hastanede çok kilo kaybetmişti. Eds yöntemiyle mama verdik.O şekilde deneyebilirsiniz. Allah yardımcınız olsun.Canım doğru diyosun makineye uygun değil fakat hemşire bugünkü çıkanı mamasına karıştırdı...Dün de birkaç damla süt çıkardım götürüp bebeğimin ağzına sürdüm parmakla. Bugün ne yapsam ağzını açmadı alt dudağını büküyor ağlayacakmış gibi yapıyor. İlkdefa aldım kucağa
gözle görünür sekılde yok elleyınce anlaşılıyorPeki çukurluk var mı o Çukur bu saate kadsr azaldı tuhaf ya
ne düşünceliler maşallah maşallahO Otimoti nasıl görüşmeyeceğim ki! Sonuçta aile, minimuma indirdim tabiki. Şimdi de bebeği akşam yıkamama takmışlar, bebek akşam yıkanmazmış.kocamı arıyorlar durmadan. Sevgili kocam da gerildi, dikkate alıyor fikirlerini ama abarttıklarını da düşünüyor. Bana bir şey söylese kıyamet kopacak, hiç yansıtmıyorBen çemkirdim daha kimse beni arayamıyorlar. Daha önce de bebeği yıkamama takmışlardı, tek başıma yıkamamalıymışım, düşürürmüşüm, beceremezmişim. Onlara kalsa hala bebeği yıkayamazdım.
Neyse bir daha bir şey söyleyen olursa, çirkefleşeceğim. Diyeceğim ki biriniz fiziğinizi korumak için emzirmedi, diğeriniz meme ucum yara oldu diye emzirmedi. Bu mu analık diye dalıcam
Doyunca duzelmistir bence deBen de internette öyle okudum ve çukurluk bu saate kadar azaldı gibi emzirmeyle mi geçti acaba
Ooo benimki devede kulakmis o zaman 1 tanecik ictim sadece aksam. Hemen etki ediyo mu ki acabaİkişer ikişer iç, hemen sütün dolup taşacak 2 güne. Bi hafta kullanıp bırakırsın, bi şekilde vücut o kadar süt yapınca devamı kendiliğinden geliyor, tetikleyici oluyor. Sütüm azalınca hemen içiyorum. Hiç korkma. Günde 8 taneye kadar içilebiliyormuş. Mesela 5 tane iç, sabah 2, öğlen iki akşam bir gibi. Ben 6 iÇiyorum.
Uzunkollu çıtçıtlı body üstü tulum giyiyor sadece. Ondan değildir yani muhtemelencok sicak tututorsan ondanda sivilceleniyormus
Ya tümden görüşmeyi kes ya da sen de onlar gibi çirkefles. içine atıp canını sıkma da bırak onlar sıkılsin.
Bıngıldak dışarı çıkık olmaz canim. Dokununca gocuklugu hissedersin. Görünüşte çok göçükse susuz kalmis olabilir
Benimki de isilik döktü. Vücuda yayıldı bayağı. Ne kremi kullanıyorsun?
Canım çok geçmiş olsun. Sinir stres yapma hepsi düzelecek merak etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?