2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Gözünaydin canım bebegini sağlıkla büyüt inşallah nasılsınız?

Hilalim, Mihrimah gözünüz aydın Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Mihrimah iki doğumumda dikişli, kuru tut pedi sık değiş, ben tuvalette baticonlu su kullandım 1,5 lt su şişesinin üstünden biraz alıp 1 şişe baticon dök hazır, banyodan sonra ve arada aklıma gelince fönle kuruttum, pedleri sık değiş hiçbir şey olmaz o zaman dikişe, beni 23 gün oldu kanama dersen hala var az da olsa, yani evet bazı insanın kanaması çok olabilir giderek azalacak

Annenin soylemesiyle olmaz. Arkadas falan hatta esinle ortak arkadasiniz.. keske soyle doktor arkadasiniz falan olsa o yapsa... ben mesela kayinvalidem bana birakin siz cikin dediginde ki alt degistirmeyi bile beceremiyor. Her gelene en az 3 ay guvenli baglanma anne nereye bebek oraya dedirtmistim.. mesaj atiyodum gelenleere bi punduna getirip bunu araya soksana diye

Kızlar sordum ama cevap yazan pek olmamış evde kullandığınız elektrikli süt sağma pompanızın markasını ve önerilerinizi söyler misinzi bugün gidip alacağız aciliyetle
Merhaba doğum yapmadım ama arkadaşlarım lansinoh ikili makineyi çok övdü onu aldım. Yorumları çok iyiydi

Kızlar sordum ama cevap yazan pek olmamış evde kullandığınız elektrikli süt sağma pompanızın markasını ve önerilerinizi söyler misinzi bugün gidip alacağız aciliyetle
ameda cift basli kullaniyorum. Hic hastane tipi kiralamaya gerek yok.

Once bi sakin ol. Sakin ilk sutunu makine ile sagma sakin. İlk sut cok koyu kivamli ve az olur birkac damla sadece. Makineyle sagarsan o da makinenin parcalari arasinda kalir. İlk sut sadece elle sagima uygundur. Ziyan etme sutu. O birlac damla dedigin bebegin ilk gun öğünü icin yeterli.
İnternetten bak elle sagmayi öğren. İlk sutu kasiga damlatip içiriyorlar.
İstersen emzirme danismanindan yardim al. Sakin ama sakin panikleme sutun niye olmasin bir damla bile olmasi sutun oldugu anlamina gelir

Instagram kullaniyorsan bu sayfayi takip et. One cikanlarda sut sagim kismini ozellikle incele

Eklentiler

• F776C60A-1780-4D97-87C2-1BA16AEEAD91.webp
    50,6 KB · Görüntüleme: 46
M MMihrimahh Hilaliiim hayırlı olsun bebişler sağlıkla buyusun inşallah sizde cabucak toparlasınız sarılık için üzme kendını benım bebeğim yogun bakımda olmasına rağmen süper bakılıyorken sarılıkk oldu gecıyor her bebek yaşıyor bunu sen kendını topla bebeğinin sana ihtiyacı var

Anaam böyle bir tiple kazara görüşmüş olman lazım.

Çok sevindim gözün aydın. Sağlıkla büyüsün inşallah

Arkadaş yazmış yapman gerekenleri. Temizliğine dikkat et ve oturup kalkmana da. Benim deli gibi dikisli dogumumda sorun olmadi 4 dikislik dogumda oldiu.

Canım bak bütün doğuranlar olarak hep bunları konuştuk. Ilk 3 gün süt gelmez zaten çoğunlukla. Sizde de bizdeki gibi kan uyuşmazlığı varmış. Ikinci ve üçüncü Bebeğimde anında mamaya başladım ama 1 günlükken yine sarılık oldular. 4 saat bir şey değil. Mama verseydin de sarilik olacaktı. Üzülme bunun için.

Bak stresini üzüntünü bir kenara kOy. Dusun dogurdun artik. Sagliginiz yerinde. Beklefigin gunler bunlardi. Sut sarilik gilan zaten bu surecin bir parcasi sana ozel bir durum degil. Sakinles kendine ve bebeğine odaklan

Kızlar merhaba. Bebeğim sürekli emmek istiyor. Sütüm var, kilo da alıyo . Çok yoruldum halsiz kaldım. Napacagımı bilmiyorum.

Kızlar merhaba. Bebeğim sürekli emmek istiyor. Sütüm var, kilo da alıyo . Çok yoruldum halsiz kaldım. Napacagımı bilmiyorum.
Ne mutlu sana. Keske benim kizim da oyle olsa da uykusuz kalsam. Ben o ruhsuz makinelerle sagim yapip artiticam diye canim cikiyo. Sarılık atlattik gunlerce uyanmadi agzina damla damla sıktım. Sutum yetmiyor tartida kilo almiyor mamasiz.
Sizdeki derdi lütuf sayan var velhasil :) zamanla beslenme araliklari artacak sabir. Tadini cikarin

Geçen gün aktardan anne sütü çayı almıştım. Gerçekten çok ise yaradı. Memelerim hep dolu dolu. Cengelkoy baharatcisindan aldım.

Bir de aci elma yağı demistim bebek gazi için. Dün yine denedim ama bu sefer karnına değil sadece topuklarına ve suyla seyrelterek sürdüm. 5dk sonra kakasını yaptı. Kullandıkça yazarım size yine

ben kızımın beşiğinin yanına kurdum makineyi gelip gidip orada sağım yapıyorum kuzumu izleyerek makine benim sütümü artırıyor ciddi anlamda deneyebilirsiniz

M MMihrimahh benim makinem Lansinoh çift taraflı elektrikli pompa. İlk kuzımda çift taraflı sağım yapıyordum ama bunda tek tarafı kullanıp boş elimle de sağımı destekliyorum masaj vs yaparak kaç yıllık pompa memnunum hala açıkçası

kaka yapmasını sağlıyorsa aklımda bulunsun ailede genel bi kabızlık sorunu var bizim minnakta kıpkırmızı olup ağlıyor yaparken

Ya gormemisim yazan olmustur artik ama ben lansinoh kullaniyorum gayet iyi. Bi ustu avent bi dusugu mamajo zaten

çok geçmiş olsun ne kadar dikiş var beni de çok diktiler bakamıycam gibi çok korkuyorum sütüm de gelmedi bebeğim de küvözde bebeğime üzülüyorum
Sütüm benimde 3 günde geldi yeterki sakin ol dinlen yemene dikkat et ılık duş yap geliyor üzme kendini... Ben dikişlerime 20 gün sonra bakabildim kaç dikiş atıldığınıda bilmiyorum söylemiyorlar

ne kadar suya ne kadar acı elma yağı kattın bende denemek istiyorm benımkıde 3 4 günde bir yapıyor bütün gün zorlanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…