Gözünaydin canım bebegini sağlıkla büyüt inşallah nasılsınız?Kizlar günaydın yorumlariniza mesajlarınıza tam bakamadim ama burda fikir aldik versik cok şükür bende gece 1 de fındığımı kucagima aldim darisi tum bekleyen hamilelere evlat sahibi olmak isteyenlere nasip olsun isallah o sanciyla cok dua ettim herkez icin
benim annem tıtızdır o konuda cok söylüyor ama onlara fazla abartı gelıyor öpme dıyorum mesela eşime bana verdıgı cevap ağzım temız yemek yıyorum benacınası gercekten sen yemek yıyorsun da dişlerın bılmem ne ne bılıyorsun neye göre temiz dıyorum..çook çookk dıkkat eden örnek var çevremızde fazla abartı dıyor adam rahat buda benı gerıyor..hıc sıkıntısı olmayan kuzen i cocugunu kımsenın kucagıns vermez kalabalıkta durmaz baska odaya gecer zaten cokta gıtmez bıryere götürmez cocugunu ooo neler söylüyorlar kadın ıcın bense hayretle bakıyorum nasıl becerdı acaba ınsanlar artık teklif etmıyor cocugu sevmek ıcın bende beverebılırım Insallah dıyorum ama benım kocada sıkıntı oda benımlr bır olmayınca göze batıyor işte
Merhaba doğum yapmadım ama arkadaşlarım lansinoh ikili makineyi çok övdü onu aldım. Yorumları çok iyiydiKızlar sordum ama cevap yazan pek olmamış evde kullandığınız elektrikli süt sağma pompanızın markasını ve önerilerinizi söyler misinzi bugün gidip alacağız aciliyetle
ameda cift basli kullaniyorum. Hic hastane tipi kiralamaya gerek yok.Kızlar sordum ama cevap yazan pek olmamış evde kullandığınız elektrikli süt sağma pompanızın markasını ve önerilerinizi söyler misinzi bugün gidip alacağız aciliyetle
evet canım müdsit olduğumda size anlatırım detayları suni sancı verdiler 2 saaat içinde 2 cm açıklık ile gittiğim hastanede açıklığım 10 cm ye çıktı. 3 cm de iken epidurali vrdurdum ay o ilk iğnesi ne yaktı.halbuki o devede kulakmış vajinamı canlı canlı diktiler resmen
Kızlarrrrrrr, Mesajları hala okuyamadım taburcu oldum evdeyim bebeğim küvözde acilen bana elektrikli süt sağma pompası markası önermenizi isteyebilir miyim ???? en kullanışlı hangisi? Çok acil....
ben de normal Doğum olup çılgınlar gibi dikiş atılanlardanım. Tecrübeli annelerden dikişlerime nasıl bakacağım konusunda yardım bekliyorum rahimden feci kanama geliyor enfeksiyon kapmazmı bu böyle . Allah’ım annelik ne kadar zor birşeymiş Hamd olsun halimize
Once bi sakin ol. Sakin ilk sutunu makine ile sagma sakin. İlk sut cok koyu kivamli ve az olur birkac damla sadece. Makineyle sagarsan o da makinenin parcalari arasinda kalir. İlk sut sadece elle sagima uygundur. Ziyan etme sutu. O birlac damla dedigin bebegin ilk gun öğünü icin yeterli.Bugün alcaz inşaAllah bir elektrikli pompa . DÜN hastanedeki ile yarım saat sağdı m sadece 2 -3 damla geldi süt diye birşey yok bende psikolojim bozuldu . Süt anne bulduk şimdi görümcem ve onun arkadaşı. Sabah hastaneye giderken alıcaZ onların sütlerini.Doğum oldu benim bebeğim tam 4 buçuk saataç kaldı ciğerim yanıyornasıl olur bu. Ben bir süre kendime gelemedim tansiyonum düştü baygınlık geçirdim o süreçte. Mama verelim dedim her ağızdan ayrı ses mama yasakmış olmazmış emmezmiş ulan sütüm y ok sütüm bebeğimi aç bıraktılar el birliğiyle Cidden çok acemice bir Doğum sonrası oldu tam bir rezalet bebeğim aç kaldı . Doktor en son geldi bebeği ne zamana kadar beslememeyi düşünüyorsunuz dedi. İçim sızladı
Bebişimin kafasını çarpmıştım hafifçe, sonradan şişti. 2 haftadır kafası şiş, ilk günler normaldi ama giderek büyüdü. Bugün ultrason çekildi, nörolog gördü. Şişlik geçmezse sondaj yapıcaz dedi. Görümceme anlatıyordum, bir sürü laf söyledi. Bi bebeğe bakamamışız, çocuğu sakat bırakırmışız, ona götürelimmiş o Bakarmış, biz beceremiyormuşuz, cahilmişiz... ay neler neler dedi. Delirdim. Cinnet geçirdim. Tersledim biraz. Ağzından çıkanı kulağın duysun dedim, ben de senin çocuk yetiştirme şeklini beğenmiyorum kötü anne diyor muyum dedim. Hala sinirliyim ya. Ağzından çıkanı kulağı duymuyor, sakat bırakırmışız... töbe töbe. Biz sanki düşünmüyoruz kendi çocuğumuzu.
Bi de dışarı çıkarıcam yarın kahvaltıya gideceğiz
Diyorum, ben 3 aylıkken çıkarmıştım, sakın çıkarma diyor. Deniz de 2.5 aylık artık. Yaz için ev ayarladım, 1 ay kalıcaz diyorum, çocuk 2 yaşına kadar denize sokulmazmış, boşuna gitmemeymişim tatile. Çüş dedim. 2 yaş diyoroldu olacak ilkokul bitince girsinler. Israrcı bir de, bilmem kim de sokmuyormuş 8 aylık bebesini, denize insanlar işiyormuş, ben bebeğimi o pisliğe nasıl sokarmışım. 10-15 kişinin İşemesiyle koca Denizin kirleneceğini sanıyor. Delirdim delirdim. Hala geçmedi sinirim.
Kizlar günaydın yorumlariniza mesajlarınıza tam bakamadim ama burda fikir aldik versik cok şükür bende gece 1 de fındığımı kucagima aldim darisi tum bekleyen hamilelere evlat sahibi olmak isteyenlere nasip olsun isallah o sanciyla cok dua ettim herkez icin
ben de normal Doğum olup çılgınlar gibi dikiş atılanlardanım. Tecrübeli annelerden dikişlerime nasıl bakacağım konusunda yardım bekliyorum rahimden feci kanama geliyor enfeksiyon kapmazmı bu böyle . Allah’ım annelik ne kadar zor birşeymiş Hamd olsun halimize
Bugün alcaz inşaAllah bir elektrikli pompa . DÜN hastanedeki ile yarım saat sağdı m sadece 2 -3 damla geldi süt diye birşey yok bende psikolojim bozuldu . Süt anne bulduk şimdi görümcem ve onun arkadaşı. Sabah hastaneye giderken alıcaZ onların sütlerini.Doğum oldu benim bebeğim tam 4 buçuk saataç kaldı ciğerim yanıyornasıl olur bu. Ben bir süre kendime gelemedim tansiyonum düştü baygınlık geçirdim o süreçte. Mama verelim dedim her ağızdan ayrı ses mama yasakmış olmazmış emmezmiş ulan sütüm y ok sütüm bebeğimi aç bıraktılar el birliğiyle Cidden çok acemice bir Doğum sonrası oldu tam bir rezalet bebeğim aç kaldı . Doktor en son geldi bebeği ne zamana kadar beslememeyi düşünüyorsunuz dedi. İçim sızladı
Ben kraft kullanıyorum elektrikli memnunumKızlar sordum ama cevap yazan pek olmamış evde kullandığınız elektrikli süt sağma pompanızın markasını ve önerilerinizi söyler misinzi bugün gidip alacağız aciliyetle
Ne mutlu sana. Keske benim kizim da oyle olsa da uykusuz kalsam. Ben o ruhsuz makinelerle sagim yapip artiticam diye canim cikiyo. Sarılık atlattik gunlerce uyanmadi agzina damla damla sıktım. Sutum yetmiyor tartida kilo almiyor mamasiz.Kızlar merhaba. Bebeğim sürekli emmek istiyor. Sütüm var, kilo da alıyo . Çok yoruldum halsiz kaldım. Napacagımı bilmiyorum.
Ne mutlu sana. Keske benim kizim da oyle olsa da uykusuz kalsam. Ben o ruhsuz makinelerle sagim yapip artiticam diye canim cikiyo. Sarılık atlattik gunlerce uyanmadi agzina damla damla sıktım. Sutum yetmiyor tartida kilo almiyor mamasiz.
Sizdeki derdi lütuf sayan var velhasil :) zamanla beslenme araliklari artacak sabir. Tadini cikarin
Geçen gün aktardan anne sütü çayı almıştım. Gerçekten çok ise yaradı. Memelerim hep dolu dolu. Cengelkoy baharatcisindan aldım.
Bir de aci elma yağı demistim bebek gazi için. Dün yine denedim ama bu sefer karnına değil sadece topuklarına ve suyla seyrelterek sürdüm. 5dk sonra kakasını yaptı. Kullandıkça yazarım size yine
Kızlar sordum ama cevap yazan pek olmamış evde kullandığınız elektrikli süt sağma pompanızın markasını ve önerilerinizi söyler misinzi bugün gidip alacağız aciliyetle
Sütüm benimde 3 günde geldi yeterki sakin ol dinlen yemene dikkat et ılık duş yap geliyor üzme kendini... Ben dikişlerime 20 gün sonra bakabildim kaç dikiş atıldığınıda bilmiyorum söylemiyorlarçok geçmiş olsun ne kadar dikiş var beni de çok diktiler bakamıycam gibi çok korkuyorum sütüm de gelmedi bebeğim de küvözde bebeğime üzülüyorum
ne kadar suya ne kadar acı elma yağı kattın bende denemek istiyorm benımkıde 3 4 günde bir yapıyor bütün gün zorlanıyorGeçen gün aktardan anne sütü çayı almıştım. Gerçekten çok ise yaradı. Memelerim hep dolu dolu. Cengelkoy baharatcisindan aldım.
Bir de aci elma yağı demistim bebek gazi için. Dün yine denedim ama bu sefer karnına değil sadece topuklarına ve suyla seyrelterek sürdüm. 5dk sonra kakasını yaptı. Kullandıkça yazarım size yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?