2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Strese sokuyorsun bence kendini canim ben sütüm gelecekmi diye dusunmedim hic cok sukur iyi dogum icin niye dogmadi diye telas yaptim ama gecikti o yüzden neye takip stres yapiyorsak o tersine dönüyor bence gayet rahat olmamiz lazim yapabilmemiz lazim isallah sende yaparsin

1 numarasinda 2-5 yaziyo kg olarak primada. Ama 5 kg bence cok zor olur. biz de 2 numarayi stokladik indirimden jokerde vardi indirim
Ben de 2 ve 3 numara almıştım 88li paketlerden beşer paket. 2 numarayı biraz fazla almışım herhalde, 4-6 kg yazıyor, Deniz nerdeyse 5 kilo oldu ama küçük gelmeye başladı. Son bi paket kaldı, bitsin de ziyan olmasın diye kullanıyorum, bitmese de Pazartesi 3 numaraya geçicem 6-10 kg olana. Bacaklarında iz olmaya başladı. Paketler gittikten sonra da prime aktif bebeye geçicem. Artık stok yapmıycam. Tek çocuk ya, ne stoğu, lazım olunca ikişer üçer alırım. Joker aynı gün kuryeyle gönderiyor.

Geçenlerde 75ml sağdım, sabah şişeye baktığımda sarı kısmı yüzeye çıkmıştı. Dün gece sadece ön sütü sağdım birkaç kere 25er mllik, sabah sarı bir tabaka yoktu üzerinde.
Bir de sağmadan verince emerken öksürüyor, nefes nefese kalıyor. Sağıp verdiğimde sakin sakin içiyor. Arada kaldım. Ben de doktoruna sorayım gidince
Ek gıda falan da vermiyorum ya neden yeşerdi bu çocuğun kakası. D vitamininden falan olabilir mi duydunuz mu hiç böyle birşey

Oksurup tikaniyorsa sagarak ver fazla geliyor ilk an demekki biraz akisi azaltmis olursun.. yesil isine hemen takilma bazen yesil oluyor oule

Bende prima premium care almıştım 1 ve 2 numara.2 numarada bacaklarında iz çıkıyo 3 numaraya geçmemiz lazım ama sleepy almayı düşünüyodum daha küçükse 4 mü alıcam kızlar.40 günlük bebeğede 4 numara bez kulağa büyük geliyo

Aynen öyle herşeyin fazlası zarar işte. Amin çok sağolun

Ama senin minnak şişko doğmuştu zaten, anca olur küçükse premium care 2 Deniz’in de bacaklarda iz yapıyor. 3’e geçicem

hanımlar özdilekteyim.com da prima pampers aktif bebek bezlerde 2li alımda 100 tl kampanyası varmış sanal markete özel mi bilmiyorum tabı bırde prıma fıyatlarını da bilmiyorum ben 0 numara yogunn bakımda kullanmştım dıger numaraların fıyatı nedır bır fıkrım yok orda 3 numara 70 li 68 tl dıyor 2li alımda 100 tlmiş

Hayırlı olsun çok sevindim. Beslenmeleri arası minimum 2 saat olmalı ki gazı çok olmasın. Ama senin bebişin şimdi çok küçük o istedikçe besliyeceksin. Sanırım 30 cc alıyordu 2,5 veya 3 saatte bir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…