Amin isallah canim cok teşekkür ederimGözün aydin canim benim cok sevindimRabbim dualarini kabul etsin insallah. Rabbim doguracak.annelere kolay dogum bebek sahibi olmak.isteyenlere de hayirli saglikli bebisler nasip etsin insallah.
Strese sokuyorsun bence kendini canim ben sütüm gelecekmi diye dusunmedim hic cok sukur iyi dogum icin niye dogmadi diye telas yaptim ama gecikti o yüzden neye takip stres yapiyorsak o tersine dönüyor bence gayet rahat olmamiz lazim yapabilmemiz lazim isallah sende yaparsincnm senin kan grubun nedir bebeğin kan grubu nedir ? Seninki küvöze girip mavi ışık tedavisi gördü mü ve gördüyse kaç günde çıktı küvözden ? Ne zaman iyileşecek benim çoçuğum doğduğundan beri mavi ışık tedavisi görüyor garibim ne zaman yuvamıza getireceğim evladımı çok özledimbol besleniyorum sütüm gelmedi yine
Ben de 2 ve 3 numara almıştım 88li paketlerden beşer paket. 2 numarayı biraz fazla almışım herhalde, 4-6 kg yazıyor, Deniz nerdeyse 5 kilo oldu ama küçük gelmeye başladı. Son bi paket kaldı, bitsin de ziyan olmasın diye kullanıyorum, bitmese de Pazartesi 3 numaraya geçicem 6-10 kg olana. Bacaklarında iz olmaya başladı. Paketler gittikten sonra da prime aktif bebeye geçicem. Artık stok yapmıycam. Tek çocuk ya, ne stoğu, lazım olunca ikişer üçer alırım. Joker aynı gün kuryeyle gönderiyor.1 numarasinda 2-5 yaziyo kg olarak primada. Ama 5 kg bence cok zor olur. biz de 2 numarayi stokladik indirimden jokerde vardi indirim
Geçenlerde 75ml sağdım, sabah şişeye baktığımda sarı kısmı yüzeye çıkmıştı. Dün gece sadece ön sütü sağdım birkaç kere 25er mllik, sabah sarı bir tabaka yoktu üzerinde.Ya ona bende taktim bi ara hatta minik el pompasi aldim emzirneden once biraz sagip oyle vereyim agzina diye. Sonra doktora kontrole gittigimde oradaki hemsiremiz "ya birak o yazanlari yok oyle bisey aliyodur o alacagini, ilk bi hafta 10 gun ok ama sonra herseyi aliyor o sut zaten bitip yine dolmaz hep gelecek arkadan surekli uretim bisey yapamazsin" dedi. Bayada deneyimli biri. Doktorum da sutumle kilo aliminin az oldugunu biliyor konustuk o da boyle biseyden bahsetmedi. Simdi ben malum mama takviye ediyorum ama kakasinin yesil oldugu gunler oluyor yine. Doymakla pek alakali degil gibi yani
Anladım canım sen eşi doktor olandin dimihamileyken hep burdaydim
1 numarasinda 2-5 yaziyo kg olarak primada. Ama 5 kg bence cok zor olur. biz de 2 numarayi stokladik indirimden jokerde vardi indirim
Geçenlerde 75ml sağdım, sabah şişeye baktığımda sarı kısmı yüzeye çıkmıştı. Dün gece sadece ön sütü sağdım birkaç kere 25er mllik, sabah sarı bir tabaka yoktu üzerinde.
Bir de sağmadan verince emerken öksürüyor, nefes nefese kalıyor. Sağıp verdiğimde sakin sakin içiyor. Arada kaldım. Ben de doktoruna sorayım gidince
Ek gıda falan da vermiyorum ya neden yeşerdi bu çocuğun kakası. D vitamininden falan olabilir mi duydunuz mu hiç böyle birşey
Ay geçer inşaallah ya. Yeşil kaka iyi beslenemediğinin işareti yazıyordu. Bir haftadır böyleMuezzaa yeşil kaka normalmiş. Arada oluyor. Bir süre sonra geçiyor sonra yine oluyor.
Aynen öyle herşeyin fazlası zarar işte. Amin çok sağolunElle sağım yapıp ön sütü azaltmalısın canım birde memeleri sık sık uyarma süt üretimini tetiklemesin bekleyebildiniz kadar bekleyin süt üretimi azalacaktır, ilk kızımda yaşamıştım ben kızım kuvozde olduğu için uyku sorunumda yoktu durmadan süt üretiyordum buzluk fln hep doldu sonra hepsini dökmek zorunda kaldım litrelerce süt.. bu kızımda normal yetecek kadar çok şükür ne yazıkki kimse anlamıyor kötü bir durum olduğunu inşallah düzene girer seninde
Ama senin minnak şişko doğmuştu zaten, anca olur küçükseBende prima premium care almıştım 1 ve 2 numara.2 numarada bacaklarında iz çıkıyo 3 numaraya geçmemiz lazım ama sleepy almayı düşünüyodum daha küçükse 4 mü alıcam kızlar.40 günlük bebeğede 4 numara bez kulağa büyük geliyo
Benim bebiş de 3600 gr 3 gün önce olctuk . 1 numara aldım 92 li. Bakalım bitirebilecek miyimJuliet 3800 2 ye gecicem primada.. sleepy bariz kucuk nerdeyse olmuyor. Tasiriyor surekli
3 saatte bir değiştirirsen denk gelir kilosuyla elinde kalmaz dıye umuyorumBenim bebiş de 3600 gr 3 gün önce olctuk . 1 numara aldım 92 li. Bakalım bitirebilecek miyim
İnternette her şeyi yazıyorlar. Ben de tam tersi çok yediğinin sindiremediğinin belirtisi diye okumuştumAy geçer inşaallah ya. Yeşil kaka iyi beslenemediğinin işareti yazıyordu. Bir haftadır böyle
Hayırlı olsun çok sevindim. Beslenmeleri arası minimum 2 saat olmalı ki gazı çok olmasın. Ama senin bebişin şimdi çok küçük o istedikçe besliyeceksin. Sanırım 30 cc alıyordu 2,5 veya 3 saatte bir.Kızlar bebeğimi kaç saatte bir kaç cc mama ile beslemeliyim ? Bu çocuk 10 cc üstünü almıyor yemiyor bir beslenme düzeni oluşturmalıyım sarılığı yeni atlattık küvözden çıkardım bebeğimi eve getirdim şükürler olsun beslenme konusunda tecrübeli annelerden bilgiye ihtiyacım var
Başın dertte galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?