Hadi inşaallahDenemedim yarın aldıracağım bugün ikinci kez duyuyorum adını inşallah işe yarar amin
Evde at besliyor gibiyim. Kimi zaman eşek, kimi zaman civciv. Son günlerde bi de yavru kedi ciyaklaması başladı. En çok at kişnemesi sesi çıkarıyor hala.Benim ufaklık doğduğundan beri sürekli garip sesler çıkarıyor. Sürekli ama resmen baş şişirdi:) aynı durumda olan var mı? Çok merak ediyorum neden çıkıyor bu sesler.
Ayy bi de ataklar mı var offf yarabbimŞu büyüme atağı geçse de uyusam ya! 12. Hafta atağına girdik, çılgın geceler ve gündüzler yaşıyorum. 3. Uykusuz gün, toplam 4 saat uyudum bu sürede. Dün yorgunluktan ağlamıştım. Bugün başım dönüyor. Kucaktan indiği an ağlıyor, sakinleşmiyor da sıpa. Sadece emzince susuyor. akşam 6’dan beri 15 dk da bir emziriyorum. Memeler boşaldı, boş boş emziryorım. X xemax daha bu ataklar yıllarca sürecekallah hepimize sabır versin. Bugün ilk kavgamı ettim kızımla, sabrım tükendi artık. Bi bağırdım ne var diye, korktu sustu hemen, sonra gönlünü almaya çalıştım bi saat. Delilik bu ya!
SelamKızlar kalça çıkıķlıgı ve göz muayenesine ne zaman götürmeniz gerekiyor sağlık ocağı ve hastane farklı zamanlar söyledi kafam karıştı.
Sütümün çoğalması için aktardan milk tea aldım sanki işe yaradı dün içtim bugün uyandığımda göğüslerimin daha dolgundu.Sütümün kalitesini arttırmak için kuru incir,hurma badem fındık yiyorum.
Bende sadece benim bebe öyle sesler çıkarıyo zannediyodum bildiğin at sesiŞu büyüme atağı geçse de uyusam ya! 12. Hafta atağına girdik, çılgın geceler ve gündüzler yaşıyorum. 3. Uykusuz gün, toplam 4 saat uyudum bu sürede. Dün yorgunluktan ağlamıştım. Bugün başım dönüyor. Kucaktan indiği an ağlıyor, sakinleşmiyor da sıpa. Sadece emzince susuyor. akşam 6’dan beri 15 dk da bir emziriyorum. Memeler boşaldı, boş boş emziryorım. X xemax daha bu ataklar yıllarca sürecekallah hepimize sabır versin. Bugün ilk kavgamı ettim kızımla, sabrım tükendi artık. Bi bağırdım ne var diye, korktu sustu hemen, sonra gönlünü almaya çalıştım bi saat. Delilik bu ya!
Ay doğru söylüyorsun ergenlik dahil daha neler göreceğizŞu büyüme atağı geçse de uyusam ya! 12. Hafta atağına girdik, çılgın geceler ve gündüzler yaşıyorum. 3. Uykusuz gün, toplam 4 saat uyudum bu sürede. Dün yorgunluktan ağlamıştım. Bugün başım dönüyor. Kucaktan indiği an ağlıyor, sakinleşmiyor da sıpa. Sadece emzince susuyor. akşam 6’dan beri 15 dk da bir emziriyorum. Memeler boşaldı, boş boş emziryorım. X xemax daha bu ataklar yıllarca sürecekallah hepimize sabır versin. Bugün ilk kavgamı ettim kızımla, sabrım tükendi artık. Bi bağırdım ne var diye, korktu sustu hemen, sonra gönlünü almaya çalıştım bi saat. Delilik bu ya!
Aldığim gün 2 bardak içtim ertesi gün göğüslerim dolgunlaştı aman aman süt fışkırmadı ama çoğalttı biraz.Tabi buna da alışır vücut sonra başka şeyler deneriz sanırım.Yeşillik yemek de iyi geliyormuş.Selam
Milk tea kaç günde etkisimi gösterdi
Denemekten gına geldi
Sonra devam ettiniz mi peki?Aldığim gün 2 bardak içtim ertesi gün göğüslerim dolgunlaştı aman aman süt fışkırmadı ama çoğalttı biraz.Tabi buna da alışır vücut sonra başka şeyler deneriz sanırım.Yeşillik yemek de iyi geliyormuş.
Kızlar sütü fazla geldiği için sorun yaşayan var mı? Araştırdım ama elle tutulur bir çözüm önerisi bulamadım. Bebek memeyi tamamen bitiremediği için çok besleyici olmayan önsütü içebiliyormuş sadece. Asıl değerli olan yağlı, besleyici süt, memenin bitmesine yakın geliyormuş. Çocuk o süte ulaşamadan doymuş oluyor zaten ama zengin olan besini alamıyor. Sütün faydalı kısmını içemediğinden galiba kakası yeşil kaç gündür. Gazı da çok arttı. Bu durumda memenin sağılmasını da önermiyorlar sütü arttıryormuş. Ne yapacağımı bilemedim
Bende sadece benim bebe öyle sesler çıkarıyo zannediyodum bildiğin at sesibazen yavru kedi sesi
Şu saat oldu kısık sesiyle sürekli ağlıyo sürekli. ya kucakta,ya ayakta,ya memede10 dk uyusa şükrediyorum.bizimde 40ımız doldu.40 tan sonra değişir diyolar demek ki değişim yok boşa heveslenmeyim ben.
Günden güne değişiyor. 1-2 hafta çok iyi oluyor, sakin, tatlı, uykusu yerinde.. çocuk bakmak çok kolay niye abartıyorlar diyorum, benim çocuğum sakin olacak diyorum. Sonraki hafta çocuk yapmak delilik, cadoloz doğurmuşum diye söyleniyorum. 2 2kedi_1deli nin önerdiği Harika haftalar kitabından takip ediyorum. İlk 20 aydaki büyüme ataklarını, olabilecek değişimleri yazıyor. Bu olay 2 yaş sendromu, 3 yaş sendromu diye devam ediyormuşAyy bi de ataklar mı var offf yarabbim
Benimki de öyle canım. ÖZellikle de emerken:))Benim ufaklık doğduğundan beri sürekli garip sesler çıkarıyor. Sürekli ama resmen baş şişirdi:) aynı durumda olan var mı? Çok merak ediyorum neden çıkıyor bu sesler.
Kızlar sütü fazla geldiği için sorun yaşayan var mı? Araştırdım ama elle tutulur bir çözüm önerisi bulamadım. Bebek memeyi tamamen bitiremediği için çok besleyici olmayan önsütü içebiliyormuş sadece. Asıl değerli olan yağlı, besleyici süt, memenin bitmesine yakın geliyormuş. Çocuk o süte ulaşamadan doymuş oluyor zaten ama zengin olan besini alamıyor. Sütün faydalı kısmını içemediğinden galiba kakası yeşil kaç gündür. Gazı da çok arttı. Bu durumda memenin sağılmasını da önermiyorlar sütü arttıryormuş. Ne yapacağımı bilemedim
Kızlar ben yıllardır lazere gidiyorum bir çuval para döktüm ama o beni istediğim gibi dökmedi.Yani abartmıyorum en az 7 bin gitmiştir.Şimdi bazı bölgeler de hala var hamileliğim boyunca da lazere gidemediğim için iyice kendilerini göstermeye başladılar.Lazere gideceğim kırkıma üç beş gün kala ama aranızda braun IP lazer kullanan var mı onu almayı da geçiriyorum aklımdan bebek doğum derken biz baya açıldık her şey iyi olsun aman yapmadık demeyelim aman o doktorda kesin görsün falan filan çeşitli sebeplerle ucuna kulağına bakmadık.Şimdi bunu da alacağım boşa vermek istemiyorum 1500 tl az değil çöpe atmak için.fikri olan varsa yazarsa sevinirim temizlik amaçlı almayı düşünüyorum benim zaten artık çok kalmadı
Kolik olabilir 3. Haftada basladı bizimde sab simpleks water gripe ve nurse arvey beraber kullanıyorum yoksa kriz gecirip 20 saat uyumadığı oldu yalancı meme de ver kucagnda emzirme pozisyonunda İnş çabuk geçer cnmDünden beri benim kız ağlama nöbetlerinde 1 ayı bitirdik sadece anne sütü ile besleniyor gaz yapıyor çiş kaka yapıyor memede uyuyor yerine yatırınca kasılarak ağlıyor 10 dakikada bir uyanıyor canı yanı yanıyor belli.Dünden beri hiç uyuyamadık sürekli ağladı.karnına masaj yapıyorum sıcak bez koyuyorum ayaklarını indirip kaldırıyorum gaz damlası veriyorum kimyon bile verdim sütüme karıştırıp bir bitmedi kasılmaları ağlamaları Allah aşkına ne yapmalıyım kızlar ben de harap oldum ne yapsam olmuyor.Kız da bitti ağlamaktan uykuya dalamamaktan.Oturup ben de ağlayacağım onunla birlikte hiç uyumadık hiç çocuk sürekli ağlıyor.Dün komşu geldi ay hiç sesi çıkmıyor duymuyoruz dedi o gitti bu hale geldik.Lütfen bana bir akıl verin daha ne yapayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?