2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy adi mavi mi???? Kizima gencken hayalim mavi ruzgar koymakti. Ama herkes ruzgar erkek adi diye diye vazgecirdi.. zaten o yuzden zorlandim ben isim konusunda bu kadar :))

Cok guzelmis yaaaa
Ayy Mavi Rüzgar da hoşmuş, çok biliyor insanlar Valla insanlar Mavi diye seslendikçe ay ne güzel isim koymuşum aferin bana diyorum, öyle seviyorum Julieti de ben burada okuduğumda çok sevmiştim. Mavi ismine bu kadar sarmış olmasaydım kafamı karıştırabilirdi

Canim gittigin eger IPL lazer ise etki etmiyor bende cok gittim. Bitirmiyormus. Sonradan ogrendim. Yeni cikanlar var adini unuttum 3 dalga boylu filan onlar cok iyi diye duydum ve gidip bitenler var etrafimda cok memnunlar

Bu yasli inleyen teyze sesi normal mi bende dert ettim kac gundur cocuk hasta mi acaba ben anlamiyorum diyorum resmen inliyor . Kayinvalidemde ille doktora goturun uyuyamadim sıkıntidan diyor

Eger cocuk soguk alirsa kakasi yesil olur dedi bana gecende komsum , bilmeden soyledi ama gercektende burnu filan tikanmisti bir gece ogun yesil kaka yapti bilmiyorum gercek mi

21. gunden slmlar kizlar.benim sipacik uyumuyor.dun 4 saat boyunca 5 10 dk kendini sarj edip gozleri acti. biraz bakiniyor basliyor aglamaya meme veriyorum az bisey cekiyor basliyor viyaklamaya kaldir ilmiyor indir olmuyir emzik veriyorum olmuyor.enson mama verdik icti yok yine yatmadi.
derdini anlamiyorum nasil olacak bilmiyorum.hani uykudan aglayarak uyansa dicem gazi var ama yok gazda diil.
ac desem memeyi alir memeyide 10 15 dk emiyor. nasil olacak biyle nezaman duzelecek bilmiyorum.

canim 3. haftadan itibaren uykular haram oldu moduna geciyoruzz maalesef senin de tam 21 gun olmus

kızlar kitap tavsiyelerinizi alabilir miyim? çok geride kalmış herhalde. hemen sipariş edicem.

Bizim de bugün 21.günümüz. Gece uykusu yok. Sabah 7 gibi uyuyoruz. Ben De bilmiyorum napcam (

şimdi 2 saatte 1 30 cc mi vereyim çünkü alabiliyor o kadar bebek. Kilosu 3730 şuan

Hayırlı olsun çok sevindim. Beslenmeleri arası minimum 2 saat olmalı ki gazı çok olmasın. Ama senin bebişin şimdi çok küçük o istedikçe besliyeceksin. Sanırım 30 cc alıyordu 2,5 veya 3 saatte bir.
benim bebeğim hiç ağlamıyor yani ağlayıp mama hiç istemiyor çünkü hiç uykusundan uyanmıyor . Sizlerin de öyle miydi ? Dün saat öğle 12 de aldım bebeği küvözden, bir uyumaya başladı hala uyanmadı yavrum sadece 1 saat uyanık kaldı maksimum.

Sariligi ilerler uyanmazsa sen uyandiricaksin 2 saatte bir zorla. Soyacaksin ayaklarinin altina vurucaksin. Hafifce canini yakicaksin uyanicak

Beslenmeler dışında sürekli uyuması normal. İlk zamanlarında benimki de öyleydi. Ki bir de sarılığınız var, daha çok uyur. Topuklarına tırnak batırın. Kıyafetlerini çıkarın. Bir şekilde uyandırmanız gerek. Yavaş yavaş düzene girecek, acıkınca ortalığı ayağa kaldıracak bir evrede, merak etmeyin

Aynen bnde oyle dusunuyorm 3 numara uzun gider die numaralar buyudukcede bez miktari azaliyor yanliz nedense

Gözünaydin canim , evine gitmene com sevindim. Rahat etmissindir. Benim kizlar da ilk hastaneden eve geldigimde bir gun uyumuslardi. Ilk gece hic uyanmadan gunduz olmus ikinci kizimda degisir ilerleyen zamanlarda. Kac gun kaldi hastanede ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…