- 12 Ağustos 2018
- 163
- 209
- 53
ben sagmiyorum ya aslında sagmak da iyigelir artmasına ama işte sürekli memede olunca sağmaya fırsat olmuyorValla o anki doyma miktarina gore veriyorum ama her emzirmeden sonra verebilirsin ama. Hepsinde sonra az az ver. Ben bazen ogun olarak bazen oyle yapiyorum. Sut mktarimda bisey olmadi. Emzirmezsem sagiyorum zaten. Hatta arada memeler dinlendigi icin sut toplaniyo iyi oluyor.
CANIm çoçuğum uyanmıyor ne yapsam derin uykuda. Mamayıda almamaya başladı sarardığınj nasıl anlarız bebeğin .Canım sen uyandır 2 saatte bir besle sarılık olmasın uykuya düşkün oluyorlar ilk günlerde benimkide öyle ben uyandiriyorum bazen
Ben ne yapsam uyanmıyor bu gece boyu saat 1 de iyice doyurdum sonra bir sadece 15 cc mama zorla verebildim almıyor şuandaBoş vakitlerinde kendine daha çok zaman ayır canım.sevdiğin hoşlandığın şeyleri yap gün içerisinde dışarı çıkmıyosan çık.bana çok iyi geliyo
Beni gece uykusuzluğu,bebeğin çok ağlaması her şeyi denemem ve susmaması üzdü ve yordu.etrafımdakilere çatar oldum.baktım olmuycak öyle her gün azda olsa çıkıyorum dışarı.dışardada feryat figan geziyoruz alıştım artık bu duruma daha iyiyim
1 aylık kontrolünde 5280 di.280 grı üstündeki kıyafetlere saydılar 5 kgdı.bacağı tavuk butuydu şimdi kaz butu kıvamına geldi
Bizim 41.günümüz hâlâ aynı 5 dk uyuyo gerilerek uyanıyo çok uyumuş gibi basıyo yaygarayı.sabah 7 de ayağımda sallarken ikimizde uyumuşuz 10 a kadar uyandığımda topuklarım sızlıyodu ama 3 saatlik uyku mucize gibiçok iyi geldi bana
Canım bana doktor sık sık emzirmemi söyledi sarılığı olduğu için en fazla 2 saat beklememi istedi.bebişin kilosuda maşallah iyi 10 cc az geldi bana.alıyosa arttır miktarı
Benim ilk oğlum öyleydi zor uyandırırdık.şimdiki bebemde ilk aldığımız gün öğlen uyudu gece ağlamaya başladı 41.günü o gün bugündür çok sevdi ağlamayıbenimki dokunulmayı hiç sevmiyo.burnuna dokununca daha çok sinirleniyo at sesini çıkarıyo her yerine dokun bezini aç bakalım hangisinde uyanıcak
Bu gece uyanmıyor evham yaptımBeslenmeler dışında sürekli uyuması normal. İlk zamanlarında benimki de öyleydi. Ki bir de sarılığınız var, daha çok uyur. Topuklarına tırnak batırın. Kıyafetlerini çıkarın. Bir şekilde uyandırmanız gerek. Yavaş yavaş düzene girecek, acıkınca ortalığı ayağa kaldıracak bir evrede, merak etmeyin
Çocuğum sararıyor gibi geliyorSariligi ilerler uyanmazsa sen uyandiricaksin 2 saatte bir zorla. Soyacaksin ayaklarinin altina vurucaksin. Hafifce canini yakicaksin uyanicak
7 gün kaldı cnm çok tşklerGözünaydin canim , evine gitmene com sevindim. Rahat etmissindir. Benim kizlar da ilk hastaneden eve geldigimde bir gun uyumuslardi. Ilk gece hic uyanmadan gunduz olmus ikinci kizimdadegisir ilerleyen zamanlarda. Kac gun kaldi hastanede ?
Soydunuz yeterince rahatsız ettiniz uyanmıyorsa canı yanacak diye korkmayın tırnak batırın topuklarına. Viyaklasın iyice bir. Kıyamamazlık yapmayın, onun iyiliği için sonuçta.Bu gece uyanmıyor evham yaptım
Biz de aynı şekilde. Sinirlerim alt üst olduSabah oldu biz hala uyumadik noluuo boyle ya☹
Canım iki saate bir alarm kur mutlaka uyandır. Ellerin biraz soguk olsun, burnunu sık. Ayaklarının altına parmak uçlarınla vur ama mutlaka uyandır doyur. Sarılık bebekleri sürekli uyuturmuş. İlk hafta benimkinde de vardı, sürekli doyurunca geçti.Bu gece uyanmıyor evham yaptım
Doyup doymadigini bir bez sayisindan iki kilo alimindan anlarsin. Bence bi aile hekimligine git tarttır, 1 hafta daha dayan sadece emzir sonra bi daha tarttir. Eger kilo alimi yeterli ise mama verme. Bu karari da kendin alma bence naçizane tavsiyemkızlar sütüm yetmiyor mama vermek istemiyorum sürekli emziriyorum gelir diye ama helak oldum 36 günlük olduk 2 saat deliksiz uyumadim yakında kafayı yiycem hiç bırakmıyor memeyi hem meme hem mama versem sütüm iyice azalır mı yoksa miktarını etkilemez mi mama verenler nasıl veriyor her emzirmeden sonra mı yoksa farklı mı ben gün içinde bir iki defa veriyorum ama sanırım her emzirmeden sonra vermem gerkiyor yetmiyor süt
Siringayla ağzına damlata damlata icirdim saatlerce basinda nobet tuttuk annemle. 30 cc mamayi bitirmesi bile saatler sürdü hic bos birakmadik agzini. Cook zor oluyo ama doymadikc yukselir sariligi.Bu gece uyanmıyor evham yaptım
çok sağol . Bebe Doğum kilosunun 70 gr üstüne çıkmış küvözde. Ben de hem meme hem biberon vermeye başladım. Benim kız sürekli uyumak peşinde.sabah 5 gibi uyandı 2-3 saat boş mememi emdi sütüm az geliyorM MMihrimahh mutlaka uyandir. Dedikleri gibi ellerim soguk olsun. Hastanede hemsirelerin elleri buz gibiydi..derdim ki niye boyle bebeklere dokunuyolar sonucta olur mu diye ..gereken oymus bebek.uyarilip uyaniyodu. Bide topugunun altina hani boyle bas parmaginla isaret parmagini halka yapip biseye vurusun ya misket gibi biseye falan oyle yapip vurun. Olmazda tirnaklarinla kasir gibi yap ama sertce. Soy hafif ususun. Ama uyansin mutlaka.. sariligo artmasa bile dogum kilosunun ustune cikana kadar 2 saatte bir uyanmali.
Kizlar su mamadan öcü gibi korkmayin. Biberonla veriyorum. Mememide veriyorum. Hem o mutlu hem benim memeler daha cok doluyor sonra bebege daha iyi geliyor ayrica sagabiliyorum.
Gozbeyazlari sarı olur teni de sarı olur uyanmamasida sarılık belirtisidir doktoruna sor bir istersen inşallah en yakın zamanda düzene girerCANIm çoçuğum uyanmıyor ne yapsam derin uykuda. Mamayıda almamaya başladı sarardığınj nasıl anlarız bebeğin .
çok sağol . Bebe Doğum kilosunun 70 gr üstüne çıkmış küvözde. Ben de hem meme hem biberon vermeye başladım. Benim kız sürekli uyumak peşinde.sabah 5 gibi uyandı 2-3 saat boş mememi emdi sütüm az geliyor
Memen boş değildir damla damla da olsa gelir vazgeçme emzir benimde 4 gün gelmiyor sandım azmettim şimdi geliyor sütüm hoşaf yap iç kuru incir ye rezene çayı iç bol bol ılık duş alçok sağol . Bebe Doğum kilosunun 70 gr üstüne çıkmış küvözde. Ben de hem meme hem biberon vermeye başladım. Benim kız sürekli uyumak peşinde.sabah 5 gibi uyandı 2-3 saat boş mememi emdi sütüm az geliyor
Aynı sizin gibiyiz. Uykusuzluktan mahvoldum. Biran önce düzene girsekte anneliğin tadını çıkarsak artık21. gunden slmlar kizlar.benim sipacik uyumuyor.dun 4 saat boyunca 5 10 dk kendini sarj edip gozleri acti. biraz bakiniyor basliyor aglamaya meme veriyorum az bisey cekiyor basliyor viyaklamaya kaldir ilmiyor indir olmuyir emzik veriyorum olmuyor.enson mama verdik icti yok yine yatmadi.
derdini anlamiyorum nasil olacak bilmiyorum.hani uykudan aglayarak uyansa dicem gazi var ama yok gazda diil.
ac desem memeyi alir memeyide 10 15 dk emiyor. nasil olacak biyle nezaman duzelecek bilmiyorum.
İlk zamanlar öyle oluyor. Sen uyandırıp besle altını aç. 15 gün sonra sarılık bitecek o zaman uyanacak bol bol hemde uyu nolursun diyecek kadarbenim bebeğim hiç ağlamıyor yani ağlayıp mama hiç istemiyor çünkü hiç uykusundan uyanmıyor . Sizlerin de öyle miydi ? Dün saat öğle 12 de aldım bebeği küvözden, bir uyumaya başladı hala uyanmadı yavrum sadece 1 saat uyanık kaldı maksimum.
Uykusuzluktandır o. Geçecek öerak etme bende de var. Sünirlerim bozuluyor saçma sapan şeylere ağlıyorum. Terapiye gidiyorum. Bebeği bırakıp 1 saat dışarı çıkıyorum büyük kızımla kahveye gidiyoruz. Geçen pazar kızımı madamme tousse ya götürdüm. Bunlar bana çok iyi geldi. Allah kv den razı olsun. Sütü sağıp bırakıyorum haftada bir. Böyle bir şansın barsa sende değerlendir.Arkadaslar bende lohusalık üzüntüsü var galiba . Akşamları çok içim daralıyor depresyona giriyorum ne yapsam ki. Geçse biran önce çok yipratiyor. Cevremdekilere catiyorum surekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?