2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaslar bende lohusalık üzüntüsü var galiba . Akşamları çok içim daralıyor depresyona giriyorum ne yapsam ki. Geçse biran önce çok yipratiyor. Cevremdekilere catiyorum surekli

Boş vakitlerinde kendine daha çok zaman ayır canım.sevdiğin hoşlandığın şeyleri yap gün içerisinde dışarı çıkmıyosan çık.bana çok iyi geliyo
Beni gece uykusuzluğu,bebeğin çok ağlaması her şeyi denemem ve susmaması üzdü ve yordu.etrafımdakilere çatar oldum.baktım olmuycak öyle her gün azda olsa çıkıyorum dışarı.dışardada feryat figan geziyoruz alıştım artık bu duruma daha iyiyim

Kac kilo ki masallah

1 aylık kontrolünde 5280 di.280 grı üstündeki kıyafetlere saydılar 5 kgdı.bacağı tavuk butuydu şimdi kaz butu kıvamına geldi

Bizim de bugün 21.günümüz. Gece uykusu yok. Sabah 7 gibi uyuyoruz. Ben De bilmiyorum napcam (

Bizim 41.günümüz hâlâ aynı 5 dk uyuyo gerilerek uyanıyo çok uyumuş gibi basıyo yaygarayı.sabah 7 de ayağımda sallarken ikimizde uyumuşuz 10 a kadar uyandığımda topuklarım sızlıyodu ama 3 saatlik uyku mucize gibi çok iyi geldi bana

şimdi 2 saatte 1 30 cc mi vereyim çünkü alabiliyor o kadar bebek. Kilosu 3730 şuan
Canım bana doktor sık sık emzirmemi söyledi sarılığı olduğu için en fazla 2 saat beklememi istedi.bebişin kilosuda maşallah iyi 10 cc az geldi bana.alıyosa arttır miktarı

Benim ilk oğlum öyleydi zor uyandırırdık.şimdiki bebemde ilk aldığımız gün öğlen uyudu gece ağlamaya başladı 41.günü o gün bugündür çok sevdi ağlamayı benimki dokunulmayı hiç sevmiyo.burnuna dokununca daha çok sinirleniyo at sesini çıkarıyo her yerine dokun bezini aç bakalım hangisinde uyanıcak

Bez indirimine yetişemedim premium care 3 numara tükenmiş şansıma geç kaldım

Ya nette tukenmis gorunuyodu 2 numara ben bugun magazadan aldim. Keske yarinda devam etse alsaniz. Benim baya 2 numaram var simdi. .. depresyon icin aynen cikabiliyosan cik. Sar sarmala. Valla 12.30 evden ciktim Bi ara ugradim eve 1 saat kalip yine ciktim. Simdi geldim. 2 gunde bir bisey bulup cikiyorum daha once gunlerce cikmazdim evden ama tabi simdi sabahi sabah ederiz o ayri. Ayrica ev kalk gidelim diyi esyalar halt yeme otur oturdugun yerde diyolar oyle daginik.

Kızlar ben de bebeğime prima kullanıyorum. Arada sırada poposu pişiyor. Bezden mi diye düşünüyorum bazen. Aranızda prima kullanıp bebeğinin poposu pişen var mı ?

Arkadaslar bende lohusalık üzüntüsü var galiba . Akşamları çok içim daralıyor depresyona giriyorum ne yapsam ki. Geçse biran önce çok yipratiyor. Cevremdekilere catiyorum surekli
bende 2. cocuk ilmasina ragmen var. bunalip agliyorum icim daealiyir nasil buyuyecek diyorum.buyuk ogluma uzuluyorum zaman ayiramiyorum diye bebegin derdini anlamiyorum diye bugun aglayip durdum. faturalar ayri dert ediyorum gelen gideni ayri dert ediyorum millete bisey desem ayri sussam icim çatlıyor. kisacasi bendede durumlar kelin melhemi olsa kendi basina surer. buarada ben disari cikmak istesem herkes ayri soyler cocuk hasta ilur kendini usutursun bla bla blaaaa
Bende mastit oldu arkadaşlar aman dikkat edin bol bol masaj yapın göğüslerinize. Acısı fena, ve ateşimi 39.6’ya kadar çıkardı. Ben yandım siz yanmayın
gögsunuz sisince sağın mastite tek cozum.benim oglumda gogsumu bosaltamamisti sisti kocaman oldu baktim agriyor gidip sagdim ona ragmen agri oldu

S Seda987 indirime girmiş siteye yuklenmiş güncellenmiş 62 adet 3 numara premium care 56.73 tl hanımlar güzel indirim hepinizin haberi olsun şubat boyunca farklı farklı kategoride indirimler olacakmış primanında güzel indirimi ıslak mendil vs ihtiyacı olan joker indiirmini kaçıran ebebek e koşsun

Sağol canım alabildim bu kez alışveriş esnasında sürekli dondu hata verdi ama hallettim

kızlar sütüm yetmiyor mama vermek istemiyorum sürekli emziriyorum gelir diye ama helak oldum 36 günlük olduk 2 saat deliksiz uyumadim yakında kafayı yiycem hiç bırakmıyor memeyi hem meme hem mama versem sütüm iyice azalır mı yoksa miktarını etkilemez mi mama verenler nasıl veriyor her emzirmeden sonra mı yoksa farklı mı ben gün içinde bir iki defa veriyorum ama sanırım her emzirmeden sonra vermem gerkiyor yetmiyor süt

Canım nerden biliyosun yetmediğni. Benimki de memeden ayrılmıyo. 2 saat kesin ayaktayız. Şu an emziriyorum, uykudan delirmek üzereyim.

daha once yazmislardi motilium hap situ srttiriyormus.dene istersen
mamaversende emzirmeye devsm edersen neden sutun azalsin ki. hic azalir diye düşünme
emzirdikten sonra emzik vermeyi denesen belku ac kalmuyor ama memeden ayrilmak istemiyordur

Kızlar benim ilizlerim 25 günlük oldu oğlan memeyi hiç almıyor kız alıyor ama iyi ememiyor uyuyup kalıyor ne önerirsiniz oğlsna memeyi nasıl vercem ben

Valla o anki doyma miktarina gore veriyorum ama her emzirmeden sonra verebilirsin ama. Hepsinde sonra az az ver. Ben bazen ogun olarak bazen oyle yapiyorum. Sut mktarimda bisey olmadi. Emzirmezsem sagiyorum zaten. Hatta arada memeler dinlendigi icin sut toplaniyo iyi oluyor.

emzik de veriyoruz ama 2 dk sürmüyor atıp gene aranıyor

Canım sen uyandır 2 saatte bir besle sarılık olmasın uykuya düşkün oluyorlar ilk günlerde benimkide öyle ben uyandiriyorum bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…