- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
saldım zaten deBizimkiler ters makat gelisti ya. O yuzden kafalari yamuk cikti basilmis icerde kaburgamizin altinda iyice. Bence sal gitsin. Ben artik sadece emince yan yatiriyorum. O da kusarsa bisey olmasin diye
Facebook kullaniyorsaniz emzirme akademisi sayfasi var bir göz atın. Yardimci oluyorlar. Ten tene temas ve bebekle duş almayı oneriyorlar.Kızlar benim ilizlerim 25 günlük oldu oğlan memeyi hiç almıyor kız alıyor ama iyi ememiyor uyuyup kalıyor ne önerirsiniz oğlsna memeyi nasıl vercem ben
Bende köpek var terrier bebek ağladığında direk haber veriyo kafasını kokluyo bebeğin çok dikkatini çekmiyo
Facebook kullaniyorsaniz emzirme akademisi sayfasi var bir göz atın. Yardimci oluyorlar. Ten tene temas ve bebekle duş almayı oneriyorlar.
Evet eskiye göre daha iyi ama 10 gündür kafa üstü yatıramadım şimdi tekrar zorla yatırmalara başlayacağım hala belirgin bende biraz daha insin yeter dümdüz olmasını da istemiyorum hafif bombeli daha iyiYa benimkininde eller bir acayip hic durmuyor hep yuzunde yada kafasinda ama zorla yapiyorum sonra hemen yan yatiriyorum. Duz yatirirsam ooooo yikiyor. Bak harvey karp diyorum izle diyorum. Ben kitabini aldim okuyorum. Bombe duzeldi benim.. hatta kardesim dun diyoki bu kizin kafasi kesin yamuk kalir diyodum nasil gitti anlamadim diyo. En azindan artik o kadar belirgin degil.
Evet bizim bebeler makat geliş olduğundan kafalarının arkaları çıkıntılıydı kafa üstü yatırarak düzlemeye çalıştıkbombeli derken nasıl ki kafası..bizimkininde sankı bır tarafı daha düz gibi enseye giden kısmı anlamadm bazen aynı geliyor bazen bır taraf duz gibi geliyor ne tarafa yatırayım sasırdm ya salayım dıyorm dıkkat etmiyorm nasıl gelırse yatırıyorm sonra bakıyorm yamuk üzülüyorum
Bakıyorum hemen teşekkürlerFacebook kullaniyorsaniz emzirme akademisi sayfasi var bir göz atın. Yardimci oluyorlar. Ten tene temas ve bebekle duş almayı oneriyorlar.
Eki Görüntüle 2583545
benımkı böyle enseside uzun yanı buda bombeli enseden beri sanıyorm ki yogun bakımda hep şişmiş eldiven kkoyuyorlardı ensesi ondan kaynaklı ve yüzü ince arkaya uzun hafif sivri gıdıyor oda hep sağa sola yatmaktan pek sırt üstü yatmamış zaten hiç sırt üstü görmemiştim
bizimkide kıllı kulaklar omuzlar eşim dıyor ki ben bu kadar kıllı değilim kime çekti bu
Bizim kedi arada koklayıp arkasını dönüp gidiyor. Yatarken yanına yanaştırıyorum bazen, direkt kalkıp ortamı terkediyor. Biz kendisini yatak odasından atamadık. Hala bizimle yatıyor. Mavi gece gürültülü ağlarsa rahatsız oluyor kalkıp salona gidip orada uyuyor haspamYa evcil hayvani olan arkadaslar vardi onlarda durum ne merak ediyorum.
Biz seninle aynı gün doğum yaptık diye hatırlıyorum hatta karşılıklı hastanelerdeKırk uçurduk bizde ❤
Bende azcik ele avuca gelsin diye bekliyorum. Sonra beraber yapcaz insHehehhe valla kolay oluyo diye ben bazen bebekle giriyorum sonra esime veriyorum giydiriyor. Hatta bi kerede ben ona verdim onunla dus aldi kolay oluyor
Aynen cnm bnmki sabah doğdu diye doğdugu günde say dedi ananemBiz seninle aynı gün doğum yaptık diye hatırlıyorum hatta karşılıklı hastanelerdeben 40ı yarın diye hesapladım yarın 40 uçuracağız Hayırlı olsun kuzunun 40ı gezmeye çıkarırlarmış sen çıkardın mı Ankara soğuk.
Benimki de 08.51 de doğduAynen cnm bnmki sabah doğdu diye doğdugu günde say dedi ananemValla dışarı alt katta annem oturtuyo Ona indim aksam eşimle e bebeğe gidicem kırk ucurmaya puset için yenidoğan aparatı alayım yarın da kahvaltıya gidicem bizim oturduğumuz yerde yarın tüm gün elektrik kesintisi olacak evde durmamak için gezelşm bari. Sen nasılsın memnun kaldın mı hastaneden bnm bebek cok huysuz cok sık takip edemedim grubu
İlk hamileliğimde 7 ay sonra olmuştumya hanımlar ben doğum yapalı 80 gun oldu adet görmedim sizde durumlar ne
Çok sevindim iyi gecesine bnmde çok ii geçti 8de aldılar beni de 10da odadaydım tamamen estetik dikiş oldu inan hiç lohusalık yaşayamadım eve geldiğim gibi auaklandım temizlik misafir falan bide kaynana kayın peder 40 ı cıksın takı takarız dedi cok sinirlendim evden kovdum onları ona üzülüp sütüm azalmıştı şimdi atlattım gülüyorum artk cocugum un dedesi babaannesi eksik kalacak. Muayeneye gittiğim doçent girdi ameliyatıma bebeğin plesentayı kendi yırtması işlemi yaptırdı yanında asistan a gösterdi cocuk kısmen normal doğdugunu hissedecek dedi yenidoğan polikinliği berbat gata nın ama gaziye götürüyorum aşı kontrol e cok memnunumBenimki de 08.51 de doğdugider gitmez hemen doğuma alındım , özel oda ayarladım yanımda annem kaldı iyi doktor ve hemşirelere denk geldim çok şükür.Ama orada iyi doğum geçirmemiş biri ile de tanıştım yani tamamen şans kısmet işiymiş bu işler.Çok şükür iyiyiz.Senin nasil gecti? Ben de yarın bebişi ve kendimi yıkarım pazartesi komşuya götürürüm dışarıya henüz cesaret edemiyorum Kız niye elektrik kesik olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?