2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bizimkiler ters makat gelisti ya. O yuzden kafalari yamuk cikti basilmis icerde kaburgamizin altinda iyice. Bence sal gitsin. Ben artik sadece emince yan yatiriyorum. O da kusarsa bisey olmasin diye
saldım zaten de inşallah yamulmaz sonra dıyorm ki bızımkıler duzgun de sankı cok mu dıkkat ettıler sağ sol dıye ufak tefek yamukluk büyüdükçe düzeliyordur herhalde

Kızlar benim ilizlerim 25 günlük oldu oğlan memeyi hiç almıyor kız alıyor ama iyi ememiyor uyuyup kalıyor ne önerirsiniz oğlsna memeyi nasıl vercem ben
Facebook kullaniyorsaniz emzirme akademisi sayfasi var bir göz atın. Yardimci oluyorlar. Ten tene temas ve bebekle duş almayı oneriyorlar.

Bende köpek var terrier bebek ağladığında direk haber veriyo kafasını kokluyo bebeğin çok dikkatini çekmiyo

Yaaa ne guzel. Kopek baska tabi.. bziim kediler cok aglarsa kafayi kaldirip bi bakiyolar bize .. ee hadi susturun sunu der gibi.. valla takipcileri oldu instagramda. Cunku kiz ne zaman kucamiza gelse buyuk kedimde geliyor. Ama bizde de daha bebegin ilgisini cekmiyolar.

Facebook kullaniyorsaniz emzirme akademisi sayfasi var bir göz atın. Yardimci oluyorlar. Ten tene temas ve bebekle duş almayı oneriyorlar.

Hehehhe valla kolay oluyo diye ben bazen bebekle giriyorum sonra esime veriyorum giydiriyor. Hatta bi kerede ben ona verdim onunla dus aldi kolay oluyor

Evet eskiye göre daha iyi ama 10 gündür kafa üstü yatıramadım şimdi tekrar zorla yatırmalara başlayacağım hala belirgin bende biraz daha insin yeter dümdüz olmasını da istemiyorum hafif bombeli daha iyi

Evet bizim bebeler makat geliş olduğundan kafalarının arkaları çıkıntılıydı kafa üstü yatırarak düzlemeye çalıştık

benımkı böyle enseside uzun yanı buda bombeli enseden beri sanıyorm ki yogun bakımda hep şişmiş eldiven kkoyuyorlardı ensesi ondan kaynaklı ve yüzü ince arkaya uzun hafif sivri gıdıyor oda hep sağa sola yatmaktan pek sırt üstü yatmamış zaten hiç sırt üstü görmemiştim

Bu benimkinin haline gore duz guzel bir kafa sayiliyor benimkinde sanki kemik vardi. Bombe demek yanlis yani cikiklik vardi bildigin. X xemax seninki nasildi... ay bu arada kelini seviyim ya.. benim kiz olucak bide kılli...

Kızlar selam.iki çocuğu olanlar nasıl baş ediyorsunuz bu durumla bi akıl verin bana da. Kızımı ihmal ediyorum duygusu beni yiyor resmen.habire ağlayasım geliyor onu düşündükçe.birde pazartesi okul açılacak kreşe gidiyordu ama hem bebekle ben evde kalıyorum o gidiyor diye üzülecek gibi hissediyorum,hem de çocuklardan hastalık kapacak diye endişeliyim.siz ne düşünüyorsunuz

Bu benimkinin haline gore duz guzel bir kafa sayiliyor benimkinde sanki kemik vardi. Bombe demek yanlis yani cikiklik vardi bildigin. X xemax seninki nasildi... ay bu arada kelini seviyim ya.. benim kiz olucak bide kılli...
bizimkide kıllı kulaklar omuzlar eşim dıyor ki ben bu kadar kıllı değilim kime çekti busaçını babası kesti bir hayli saçlı doğduk ama eşim kendını de kış zamanı sıfıra vurmayı sever çocuğuma da kıydı sıfıra vurdu

Ya evcil hayvani olan arkadaslar vardi onlarda durum ne merak ediyorum.
Bizim kedi arada koklayıp arkasını dönüp gidiyor. Yatarken yanına yanaştırıyorum bazen, direkt kalkıp ortamı terkediyor. Biz kendisini yatak odasından atamadık. Hala bizimle yatıyor. Mavi gece gürültülü ağlarsa rahatsız oluyor kalkıp salona gidip orada uyuyor haspam Bir süre sonra geri dönüp yine bizimle uyuyor. Çok bariz varlığından rahatsız, asla alışamadı. Ben size yetmiyor muydum ne gerek vardı şimdi buna der gibi hep. Sizinkiler ne durumda?

Aynen cnm bnmki sabah doğdu diye doğdugu günde say dedi ananem Valla dışarı alt katta annem oturtuyo Ona indim aksam eşimle e bebeğe gidicem kırk ucurmaya puset için yenidoğan aparatı alayım yarın da kahvaltıya gidicem bizim oturduğumuz yerde yarın tüm gün elektrik kesintisi olacak evde durmamak için gezelşm bari. Sen nasılsın memnun kaldın mı hastaneden bnm bebek cok huysuz cok sık takip edemedim grubu

Benimki de 08.51 de doğdu gider gitmez hemen doğuma alındım , özel oda ayarladım yanımda annem kaldı iyi doktor ve hemşirelere denk geldim çok şükür.Ama orada iyi doğum geçirmemiş biri ile de tanıştım yani tamamen şans kısmet işiymiş bu işler.Çok şükür iyiyiz.Senin nasil gecti? Ben de yarın bebişi ve kendimi yıkarım pazartesi komşuya götürürüm dışarıya henüz cesaret edemiyorum Kız niye elektrik kesik olacak

Çok sevindim iyi gecesine bnmde çok ii geçti 8de aldılar beni de 10da odadaydım tamamen estetik dikiş oldu inan hiç lohusalık yaşayamadım eve geldiğim gibi auaklandım temizlik misafir falan bide kaynana kayın peder 40 ı cıksın takı takarız dedi cok sinirlendim evden kovdum onları ona üzülüp sütüm azalmıştı şimdi atlattım gülüyorum artk cocugum un dedesi babaannesi eksik kalacak. Muayeneye gittiğim doçent girdi ameliyatıma bebeğin plesentayı kendi yırtması işlemi yaptırdı yanında asistan a gösterdi cocuk kısmen normal doğdugunu hissedecek dedi yenidoğan polikinliği berbat gata nın ama gaziye götürüyorum aşı kontrol e cok memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…