- 21 Nisan 2019
- 755
- 2.084
- 33
- 41
bizimkide kıllı kulaklar omuzlar eşim dıyor ki ben bu kadar kıllı değilim kime çekti busaçını babası kesti bir hayli saçlı doğduk ama eşim kendını de kış zamanı sıfıra vurmayı sever çocuğuma da kıydı sıfıra vurdu
Bizim kedi arada koklayıp arkasını dönüp gidiyor. Yatarken yanına yanaştırıyorum bazen, direkt kalkıp ortamı terkediyor. Biz kendisini yatak odasından atamadık. Hala bizimle yatıyor. Mavi gece gürültülü ağlarsa rahatsız oluyor kalkıp salona gidip orada uyuyor haspamBir süre sonra geri dönüp yine bizimle uyuyor. Çok bariz varlığından rahatsız, asla alışamadı. Ben size yetmiyor muydum ne gerek vardı şimdi buna der gibi hep. Sizinkiler ne durumda?
N narantikibi 2 2kedi_1deli benimkisi böyle enseye doğru tümsek sırt üstü yatırdığım zaman rahatsız oluyor ensesi yüksekte kalıyor rahat yatamıyor.ilk zamanlar daha çok tümsekti şimdi biraz daha toparlandı.
.fotografta yattigi yerdemi yuz ustu donmus. Ben yan yatirinca onune arkasina bisey koyuyorum. Yatagin korumalari olsa bile. Doner cunku benimki de .. ya memeyle kavga ediyor meme agzinda bagiriyor agliyor. Surekli emiyor. 1 dakila yatip etrafi izlemiyor. Illa kucak2 2kedi_1deli benimki de meme tutmaya başladı iki eliyle. Kendi malın gibi tut diyorum. Bi de çocuk beni gördüğü an yalanmaya başlıyor. Tok da olsa hemen yalanıyor, sürekli meme peşinde, emip emip kusuyor sıpa. Resmen açık büfe muamelesi görüyorum.
Kızlar, özellikle 2 2kedi_1deli ve N narantikibi bizim Bebişler abi ve abla oldukları için öncelikle size söylüyorum ama yakın zaman sonra hepiniz dikkat edin. Deniz’i yan yatırmıştım, hep yan yatırıyordum. Dönmüş, yüzü koyun yatakta, yüzü yatağa gömülü çırpınıyordu. Sesi de çıkmamış kuzumun. Onu öyle görünce bir saniyede aklımdan geçenler... mosmor olmuştu yavrum. Delirecektim korkudan. Düzelttim hemen, yana doğru, baktım yine dönecek, dönmeye çalışıyor uykusunda. Şimdi yüzüstü yatırıyorum, eller havada uyuyor manyak.
Eki Görüntüle 2583610
Doğumun iyi olmuş ama lohusalık temizlik misafir nasıl altından kalktın benim annem yardım etti yoksa çok zorlanırdım.Kayınvaliden gil de ayıp etmiş gerçi benimki de çocuk doğsun öyle alırız bir şeyler demiştiÇok sevindim iyi gecesine bnmde çok ii geçti 8de aldılar beni de 10da odadaydım tamamen estetik dikiş oldu inan hiç lohusalık yaşayamadım eve geldiğim gibi auaklandım temizlik misafir falan bide kaynana kayın peder 40 ı cıksın takı takarız dedi cok sinirlendim evden kovdum onları ona üzülüp sütüm azalmıştı şimdi atlattım gülüyorum artk cocugum un dedesi babaannesi eksik kalacak. Muayeneye gittiğim doçent girdi ameliyatıma bebeğin plesentayı kendi yırtması işlemi yaptırdı yanında asistan a gösterdi cocuk kısmen normal doğdugunu hissedecek dedi yenidoğan polikinliği berbat gata nın ama gaziye götürüyorum aşı kontrol e cok memnunum
Gazi de asistan doktor bakıyo hastane kendı randevu verdı EMZIRME danışmanına gitmiştim aşıları da gazi takip ediyor ama göz muayenesini 1 yasta öneriyor gazi yaptırmadı bizeDoğumun iyi olmuş ama lohusalık temizlik misafir nasıl altından kalktın benim annem yardım etti yoksa çok zorlanırdım.Kayınvaliden gil de ayıp etmiş gerçi benimki de çocuk doğsun öyle alırız bir şeyler demiştiay etlikteki çocuk polikinliğindeki doktoru ben de hiç begenmedim ne benim suratıma baktı ne çocuğun bir daha götürmem ben de nereye götürsem diye düşünüyordum ama bir tek göz kaldı bizde sağlık ocaginda kontrol oluyor onun dışında memnunsan bir şey olursa oraya götüreyim hangi doktora gidiyorsunuz.
İnstadan bakıyorum hemenBiz yatak odasina almiyoruz alistilar ama sabah cikacagim saatte kapida bekliyolar. Tek kedi olsa alirim ama iki olunca oyun oynarken kosturup duruyolar atliyolar falan. Buyuk olan biz julieti alinca kucagimiza geliyor hemen. Bi kolumda bebek bi kolumda oturuyorum. Instagrama malzeme cikiyor istekucuk olan korkuyor yanasmiyor kafasini koklayip gidiyor. Ama o da surekli beni sevin havasinda .. simdi bisey degilde hareketlenince ne olucak acaba
bence gayet guzel kafası maşallah millet yuvarlak olsun dıye ugrasıyor rahatsızlık verıyorsa cocuga baska tabıkı ama guzel görünüyorN narantikibi 2 2kedi_1deli benimkisi böyle enseye doğru tümsek sırt üstü yatırdığım zaman rahatsız oluyor ensesi yüksekte kalıyor rahat yatamıyor.ilk zamanlar daha çok tümsekti şimdi biraz daha toparlandı.
benımkıde aynı iç iç kus tekrar iç2 2kedi_1deli benimki de meme tutmaya başladı iki eliyle. Kendi malın gibi tut diyorum. Bi de çocuk beni gördüğü an yalanmaya başlıyor. Tok da olsa hemen yalanıyor, sürekli meme peşinde, emip emip kusuyor sıpa. Resmen açık büfe muamelesi görüyorum.
Kızlar, özellikle 2 2kedi_1deli ve N narantikibi bizim Bebişler abi ve abla oldukları için öncelikle size söylüyorum ama yakın zaman sonra hepiniz dikkat edin. Deniz’i yan yatırmıştım, hep yan yatırıyordum. Dönmüş, yüzü koyun yatakta, yüzü yatağa gömülü çırpınıyordu. Sesi de çıkmamış kuzumun. Onu öyle görünce bir saniyede aklımdan geçenler... mosmor olmuştu yavrum. Delirecektim korkudan. Düzelttim hemen, yana doğru, baktım yine dönecek, dönmeye çalışıyor uykusunda. Şimdi yüzüstü yatırıyorum, eller havada uyuyor manyak.
Eki Görüntüle 2583610
benım eşim çok akıllıKiz kafasi usur cocugun ne diye kesti) neyse uzar insallah cabuk
bos değildir kesinlikle memen.eger bos ve ac olsa memede asla durmaz. Benim oglum kilo almayi birak kilo vermisti buna ragmen ben kendi kafama mamaya baslamadim.her 2 gunde kilo takibi yaptirdim memede 10 dk da uyuyor doymuyor sutu sagip verdim uyku sirssinda kilo aldiçok sağol . Bebe Doğum kilosunun 70 gr üstüne çıkmış küvözde. Ben de hem meme hem biberon vermeye başladım. Benim kız sürekli uyumak peşinde.sabah 5 gibi uyandı 2-3 saat boş mememi emdi sütüm az geliyor
bizimkide 5 6 saat kaldigi oluyor ama tabi aglayarak ve 10 15 dk yorgunluktan sizip tekrar uyanarakKızlar selam bişey soracaktım bnm bebek 12 saat uyumadan duruyor sizdede varmı akşam 7de uyandı sabah 7de uyudu günlük 9 10 saat falan uyuyor sizde de öyle mi durumlar
Bendede stres var kuzum. Sabah nasil kalkip kahvalti hazirlayacagim cocugun dersleriyle nasil ilgilenecegim.onu 2. Plana itermiyim korkusi var. Bide benim kuzim okadar duygusal ki kiyamiyorum onaKızlar selam.iki çocuğu olanlar nasıl baş ediyorsunuz bu durumla bi akıl verin bana da. Kızımı ihmal ediyorum duygusu beni yiyor resmen.habire ağlayasım geliyor onu düşündükçe.birde pazartesi okul açılacak kreşe gidiyordu ama hem bebekle ben evde kalıyorum o gidiyor diye üzülecek gibi hissediyorum,hem de çocuklardan hastalık kapacak diye endişeliyim.siz ne düşünüyorsunuz
İnstadan bakıyorum hemenArkadaşımın 7 aylık bebesi emekleyerek bizim kedinin peşinde her geldiğinde. Kedi kaçıyor o kovalıyor. Bize geldikleri akşamlar bebek kedinin peşinde yorulduğundan çok iyi uyuyormuş hareketlenesiye birbirlerine alışacaklar ve baya oyun arkadaşı olacaklar umudunu taşıyorum da bakalım.
Evet ya, yanda destekleri de var oysa. Aman dikkat edin, bu sıpaların ne zaman ne yapacakları belli olmuyor. Memeyle kavga etmesi komikmiş.fotografta yattigi yerdemi yuz ustu donmus. Ben yan yatirinca onune arkasina bisey koyuyorum. Yatagin korumalari olsa bile. Doner cunku benimki de .. ya memeyle kavga ediyor meme agzinda bagiriyor agliyor. Surekli emiyor. 1 dakila yatip etrafi izlemiyor. Illa kucak
Aman yarabbi allah korusun2 2kedi_1deli benimki de meme tutmaya başladı iki eliyle. Kendi malın gibi tut diyorum. Bi de çocuk beni gördüğü an yalanmaya başlıyor. Tok da olsa hemen yalanıyor, sürekli meme peşinde, emip emip kusuyor sıpa. Resmen açık büfe muamelesi görüyorum.
Eki Görüntüle 2583610
3 saatte bir 30cc mama mamadan önce 40 dk emzir emzirme aralığın 2 saat olsun bizim bu şekildeHayırlı olsun çok sevindim. Beslenmeleri arası minimum 2 saat olmalı ki gazı çok olmasın. Ama senin bebişin şimdi çok küçük o istedikçe besliyeceksin. Sanırım 30 cc alıyordu 2,5 veya 3 saatte bir.
O uyanmıyorsa bile sen saatlerinde uyandır mutlaka emzir ya da mama yedir.Uyanmazsa çoraplarını çıkar altını aç.İki saatten fazla yemeden yatırma max iki saat daha erken de mıkırdanmalarda memeyi ver ağzına bizim doktor memede sınır yok diyor mama 3 saatte bir meme ne zaman isterse ama iki saati geçirme meme yemedenbenim bebeğim hiç ağlamıyor yani ağlayıp mama hiç istemiyor çünkü hiç uykusundan uyanmıyor . Sizlerin de öyle miydi ? Dün saat öğle 12 de aldım bebeği küvözden, bir uyumaya başladı hala uyanmadı yavrum sadece 1 saat uyanık kaldı maksimum.
Evet canım çok doğru bir bilgi paylaşmışsın bende troit var Ilgaz’ın troitine baktılar çok şükür iyi çıktıKızlar bende uzun zamandır giremedim doğum yapan tüm arkadaşları tebrik ediyorumtroid hastası olan arkadaşlara küçük bi tecrübemi paylaşmak istiyorum belki bi iki kişiye faydam dokunur topuk kanında troide bakıldığı söyleniyor biz neredeyse 40gunluk olucaz bize bi geri dönüş yapılmadı ama çocuk doktorumuz biz yinede bi bakalım dedi sınırda çıktık çocuk endokrinolojisine yönlendirdi yani kendinde troid olan arkadaşlar mutlaka bebeklerinide kontrol ettirsinler Allah korusun farkedilmez tedavi edilmezse cücelik ve zeka geriliği yapabiliyormus ki ilaç tedavisiyle kontrol altına alınabilen bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?