2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

2 2kedi_1deli benimki de meme tutmaya başladı iki eliyle. Kendi malın gibi tut diyorum. Bi de çocuk beni gördüğü an yalanmaya başlıyor. Tok da olsa hemen yalanıyor, sürekli meme peşinde, emip emip kusuyor sıpa. Resmen açık büfe muamelesi görüyorum.

Kızlar, özellikle 2 2kedi_1deli ve N narantikibi bizim Bebişler abi ve abla oldukları için öncelikle size söylüyorum ama yakın zaman sonra hepiniz dikkat edin. Deniz’i yan yatırmıştım, hep yan yatırıyordum. Dönmüş, yüzü koyun yatakta, yüzü yatağa gömülü çırpınıyordu. Sesi de çıkmamış kuzumun. Onu öyle görünce bir saniyede aklımdan geçenler... mosmor olmuştu yavrum. Delirecektim korkudan. Düzelttim hemen, yana doğru, baktım yine dönecek, dönmeye çalışıyor uykusunda. Şimdi yüzüstü yatırıyorum, eller havada uyuyor manyak.

Kiz kafasi usur cocugun ne diye kesti ) neyse uzar insallah cabuk

Biz yatak odasina almiyoruz alistilar ama sabah cikacagim saatte kapida bekliyolar. Tek kedi olsa alirim ama iki olunca oyun oynarken kosturup duruyolar atliyolar falan. Buyuk olan biz julieti alinca kucagimiza geliyor hemen. Bi kolumda bebek bi kolumda oturuyorum. Instagrama malzeme cikiyor iste kucuk olan korkuyor yanasmiyor kafasini koklayip gidiyor. Ama o da surekli beni sevin havasinda .. simdi bisey degilde hareketlenince ne olucak acaba

Biz simdi esimle baktik da bizimkinin yuvarlak olmasi icin amuda kaldirmamiz lazim. ) yukardan basilmasi lazim

.fotografta yattigi yerdemi yuz ustu donmus. Ben yan yatirinca onune arkasina bisey koyuyorum. Yatagin korumalari olsa bile. Doner cunku benimki de .. ya memeyle kavga ediyor meme agzinda bagiriyor agliyor. Surekli emiyor. 1 dakila yatip etrafi izlemiyor. Illa kucak

Doğumun iyi olmuş ama lohusalık temizlik misafir nasıl altından kalktın benim annem yardım etti yoksa çok zorlanırdım.Kayınvaliden gil de ayıp etmiş gerçi benimki de çocuk doğsun öyle alırız bir şeyler demişti ay etlikteki çocuk polikinliğindeki doktoru ben de hiç begenmedim ne benim suratıma baktı ne çocuğun bir daha götürmem ben de nereye götürsem diye düşünüyordum ama bir tek göz kaldı bizde sağlık ocaginda kontrol oluyor onun dışında memnunsan bir şey olursa oraya götüreyim hangi doktora gidiyorsunuz.

Gazi de asistan doktor bakıyo hastane kendı randevu verdı EMZIRME danışmanına gitmiştim aşıları da gazi takip ediyor ama göz muayenesini 1 yasta öneriyor gazi yaptırmadı bize

Kızlar bende uzun zamandır giremedim doğum yapan tüm arkadaşları tebrik ediyorum troid hastası olan arkadaşlara küçük bi tecrübemi paylaşmak istiyorum belki bi iki kişiye faydam dokunur topuk kanında troide bakıldığı söyleniyor biz neredeyse 40gunluk olucaz bize bi geri dönüş yapılmadı ama çocuk doktorumuz biz yinede bi bakalım dedi sınırda çıktık çocuk endokrinolojisine yönlendirdi yani kendinde troid olan arkadaşlar mutlaka bebeklerinide kontrol ettirsinler Allah korusun farkedilmez tedavi edilmezse cücelik ve zeka geriliği yapabiliyormus ki ilaç tedavisiyle kontrol altına alınabilen bişey

İnstadan bakıyorum hemen Arkadaşımın 7 aylık bebesi emekleyerek bizim kedinin peşinde her geldiğinde. Kedi kaçıyor o kovalıyor. Bize geldikleri akşamlar bebek kedinin peşinde yorulduğundan çok iyi uyuyormuş hareketlenesiye birbirlerine alışacaklar ve baya oyun arkadaşı olacaklar umudunu taşıyorum da bakalım.

bence gayet guzel kafası maşallah millet yuvarlak olsun dıye ugrasıyor rahatsızlık verıyorsa cocuga baska tabıkı ama guzel görünüyor
benımkıde aynı iç iç kus tekrar iç
henuz mert o kadar dönmüyor ama yakındır caba sarfediyor Allah korusun tam yan yatırma hafıf yuksek olsn yeter bır destek sadece arkasına
Kiz kafasi usur cocugun ne diye kesti ) neyse uzar insallah cabuk
benım eşim çok akıllı kışın kesilirmiş saç yazın pişermiş haha

bos değildir kesinlikle memen.eger bos ve ac olsa memede asla durmaz. Benim oglum kilo almayi birak kilo vermisti buna ragmen ben kendi kafama mamaya baslamadim.her 2 gunde kilo takibi yaptirdim memede 10 dk da uyuyor doymuyor sutu sagip verdim uyku sirssinda kilo aldi
Kızlar selam bişey soracaktım bnm bebek 12 saat uyumadan duruyor sizdede varmı akşam 7de uyandı sabah 7de uyudu günlük 9 10 saat falan uyuyor sizde de öyle mi durumlar
bizimkide 5 6 saat kaldigi oluyor ama tabi aglayarak ve 10 15 dk yorgunluktan sizip tekrar uyanarak
Bendede stres var kuzum. Sabah nasil kalkip kahvalti hazirlayacagim cocugun dersleriyle nasil ilgilenecegim.onu 2. Plana itermiyim korkusi var. Bide benim kuzim okadar duygusal ki kiyamiyorum ona

Asil tehlike o zaman olur diye korkuyorum. Kuyruk cekerse falan bizim ufak bisey yapmaz ama buyuk basar tokadi. Ufakta intihar bombacisi ordan oraya zipliyo cocugun ustunden atlayabilir..

Evet ya, yanda destekleri de var oysa. Aman dikkat edin, bu sıpaların ne zaman ne yapacakları belli olmuyor. Memeyle kavga etmesi komikmiş Deniz de sürekli emmek istiyor. Ağladığı an dayıyorum memeyi. Zaten açık büfeyim, artık kabullendim. Babasıyla daha normal insanı ilişkileri var, benle sadece yemek ilişkisi. Azıcık kıskanıyorum.

Bari 2 paket 4 numara bez alayım dedim ama kısmet olmadı. Sürekli hata verdi. Pamuk da bitmişti, onu da alamadım haliyle. İndirimler hep kaçtı.

Aman yarabbi allah korusun

Kedisi olan arkadaşlar biliyorlardır ama ben yine söyliiym çocuğun üstüne çıkabiliyorlar nefessiz kalabilirler. Öyle bir haber okumuştum kadın dışarıdayken bebeğin arabasına atlayıp nefessiz bırakmıştı allah korusun.

Hayırlı olsun çok sevindim. Beslenmeleri arası minimum 2 saat olmalı ki gazı çok olmasın. Ama senin bebişin şimdi çok küçük o istedikçe besliyeceksin. Sanırım 30 cc alıyordu 2,5 veya 3 saatte bir.
3 saatte bir 30cc mama mamadan önce 40 dk emzir emzirme aralığın 2 saat olsun bizim bu şekilde

O uyanmıyorsa bile sen saatlerinde uyandır mutlaka emzir ya da mama yedir.Uyanmazsa çoraplarını çıkar altını aç.İki saatten fazla yemeden yatırma max iki saat daha erken de mıkırdanmalarda memeyi ver ağzına bizim doktor memede sınır yok diyor mama 3 saatte bir meme ne zaman isterse ama iki saati geçirme meme yemeden

Evet canım çok doğru bir bilgi paylaşmışsın bende troit var Ilgaz’ın troitine baktılar çok şükür iyi çıktı Hamileliğim süresince de ilaç dozum ayarlandı ayda bir kan tahlili verdim ne durumdayım diye.Biz bugün 16 günlük olduk benden de troit hastalarına bir tavsiye Doğumdan üç dört gün sonra hemen doktora gidin ölçtürün değerinizi benim değer baya düşmüştü ilacımın dozunu düşürdü çık gelmeye başlamıştı ilaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…