2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar selam bişey soracaktım bnm bebek 12 saat uyumadan duruyor sizdede varmı akşam 7de uyandı sabah 7de uyudu günlük 9 10 saat falan uyuyor sizde de öyle mi durumlar

Benim 24 saatten fazla gecirmisligim var. 30 saatte mi ne uyumustu

Sen bir an evvel geceyle gunduzun yerini degistirmeye bak

Ben sen gibi düşünüyordum sürekli memede ve huysuzdu ben doymuyor sanıyordum sağlık ocağına gittim hemşireye dedim bu doymuyor hemşire dedi ki doyuyordur gel tartalım ve sonuç gayet güzel kilo almıştı.Sürekli meme istemesi her zaman aç olduğu anlamına gelmez kimi zaman anneyi ister kimi zaman gazı olur kimi zaman uyumak için ister sen beyninde doymuyor doymuyor diye şartlama gayet güzel doyuyor bak kilo almış sakinleş ve bebeğin her istediğinde meme vermeye devam et dedi.Sen de kilo tartımı yaptır ona göre bakarsın.

Bende pazartesi randevu alayım dedim cocuk emiyo peynir gibi kusuyo mama veriyorum anca sakinliyo

Hepimizin ayni. Sabahtan beri emiyor sakinlemedi. Mama verdim az bisey tabiki kustu. Ama sakinlededi hee tabi bide kundak yaptim cunku uykusuzluktan ölüyor ama direniyor kundak iyi geliyor

Silikon uç deneyebilirsin. Onun disinda inan bisey bilmiyorum almayan almiyor ama . Sagip vereblirsin
Memeyi alıyo bir çekiyo sonra bırakıyo sağıp biberonla verdim hep belki de bol gelmesine alıştığı için böyle yapıyo ama sağmak zor oluyo iki bebekle zaman ayırmak sıkıntı

CANIm çoçuğum uyanmıyor ne yapsam derin uykuda. Mamayıda almamaya başladı sarardığınj nasıl anlarız bebeğin .
Bebeği uyandırmak zor iş canım ben 1saat boyunca uyandırmaya çalıştığımı bilirim.Sırası ile annem babam ben hepimiz uğraşırdık çocuk uyansın diye benimki de sararmıştı bir tek gözlerinin içi sararmamıştı.Ne yapıp edip uyandırana kadar uğraşacaksın.Sarılık geçince uyutmak için uğraşacaksın gazı olacak atakları olacak vs her bir aşamada zorluk oluyor Geçende ben de kızlara uyutamıyorum diye dert yandım meğersem atak geçirme diye bir şey varmış.Daha neler ögreneceğiz.

Bende pazartesi randevu alayım dedim cocuk emiyo peynir gibi kusuyo mama veriyorum anca sakinliyo
Benimki de kusuyor doktora sordum normal dedi fazlasını çıkarıyor.Kusan çocuğun gazı olmaz diye bir şehir efsanesi var yalan yani hem kusuyor hem gazı var Sen yine de sor tabi belki bir önerisi olur.

Hepimizin ayni. Sabahtan beri emiyor sakinlemedi. Mama verdim az bisey tabiki kustu. Ama sakinlededi hee tabi bide kundak yaptim cunku uykusuzluktan ölüyor ama direniyor kundak iyi geliyor
Kundak yapmak çok istedim hatta kendi bebeklik kundağım ile ama doğduğu günden beri asla kundak yaptırmadı bas bas bağırdı neymiş efendim eli yüzünde uyuyacakmış hala öyle uyuyor öyle rahat dünyaya ters gelmesinde bir şey vardı zaten seninkinin kafası düzeldi mi bizimki hala bombeli.

Benimki de kusuyor doktora sordum normal dedi fazlasını çıkarıyor.Kusan çocuğun gazı olmaz diye bir şehir efsanesi var yalan yani hem kusuyor hem gazı var Sen yine de sor tabi belki bir önerisi olur.
Kustukdan sonra emiyo da mama da yiyo ben anlamadım bnm cocugu bagırsak ta parlaklık demişti detaylı da sonra kayboldu ozaman da gazlı mıydı diyorum uykusuzluktan cep telimi buzdolabına koyup saatlerce aradım

Kustukdan sonra emiyo da mama da yiyo ben anlamadım bnm cocugu bagırsak ta parlaklık demişti detaylı da sonra kayboldu ozaman da gazlı mıydı diyorum uykusuzluktan cep telimi buzdolabına koyup saatlerce aradım
Benimki de kustuktan sonra yine emer yine bir miktar kusar hatta derim ağzına kadar doldun kusacak kadar hala nerene emiyorsun diye ama hiç umursamaz fışkırarak kusarsa dikkat etmek lazımmış ama.

Benimki de kustuktan sonra yine emer yine bir miktar kusar hatta derim ağzına kadar doldun kusacak kadar hala nerene emiyorsun diye ama hiç umursamaz fışkırarak kusarsa dikkat etmek lazımmış ama.
Lapa gibi kusuyo omuzlarım kusmuk icinde günde 8 tshirt değiştiriyorum

Ya benimkininde eller bir acayip hic durmuyor hep yuzunde yada kafasinda ama zorla yapiyorum sonra hemen yan yatiriyorum. Duz yatirirsam ooooo yikiyor. Bak harvey karp diyorum izle diyorum. Ben kitabini aldim okuyorum. Bombe duzeldi benim.. hatta kardesim dun diyoki bu kizin kafasi kesin yamuk kalir diyodum nasil gitti anlamadim diyo. En azindan artik o kadar belirgin degil.

Benim kaynana cocugu kundak yaptı ilk doğdugunda cok hırpaladı pislik simdi deliriyor kundak yapmaya çalısınca zaten zararlıymış yarım kundak yapmaya çalısıyorum yok gözü dönüyo eller oynayarak uyuyo

Ben gecen gun evden cikarken anahtarimi elime aldim. Sonra bir anda yok oldu. Cildirdim bulamadim kiz bi taraftan agliyo falan. Yedek anahtari alip ciktim. Dun buldum cantama koymusum

bombeli derken nasıl ki kafası..bizimkininde sankı bır tarafı daha düz gibi enseye giden kısmı anlamadm bazen aynı geliyor bazen bır taraf duz gibi geliyor ne tarafa yatırayım sasırdm ya salayım dıyorm dıkkat etmiyorm nasıl gelırse yatırıyorm sonra bakıyorm yamuk üzülüyorum

Bizimkiler ters makat gelisti ya. O yuzden kafalari yamuk cikti basilmis icerde kaburgamizin altinda iyice. Bence sal gitsin. Ben artik sadece emince yan yatiriyorum. O da kusarsa bisey olmasin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…