Kızlar selam bişey soracaktım bnm bebek 12 saat uyumadan duruyor sizdede varmı akşam 7de uyandı sabah 7de uyudu günlük 9 10 saat falan uyuyor sizde de öyle mi durumlar
Bende pazartesi randevu alayım dedim cocuk emiyo peynir gibi kusuyo mama veriyorum anca sakinliyoBenim 24 saatten fazla gecirmisligim var. 30 saatte mi ne uyumustu
Sen bir an evvel geceyle gunduzun yerini degistirmeye bak
Ben sen gibi düşünüyordum sürekli memede ve huysuzdu ben doymuyor sanıyordum sağlık ocağına gittim hemşireye dedim bu doymuyor hemşire dedi ki doyuyordur gel tartalım ve sonuç gayet güzel kilo almıştı.Sürekli meme istemesi her zaman aç olduğu anlamına gelmez kimi zaman anneyi ister kimi zaman gazı olur kimi zaman uyumak için ister sen beyninde doymuyor doymuyor diye şartlama gayet güzel doyuyor bak kilo almış sakinleş ve bebeğin her istediğinde meme vermeye devam et dedi.Sen de kilo tartımı yaptır ona göre bakarsın.kızlar sütüm yetmiyor mama vermek istemiyorum sürekli emziriyorum gelir diye ama helak oldum 36 günlük olduk 2 saat deliksiz uyumadim yakında kafayı yiycem hiç bırakmıyor memeyi hem meme hem mama versem sütüm iyice azalır mı yoksa miktarını etkilemez mi mama verenler nasıl veriyor her emzirmeden sonra mı yoksa farklı mı ben gün içinde bir iki defa veriyorum ama sanırım her emzirmeden sonra vermem gerkiyor yetmiyor süt
Bende pazartesi randevu alayım dedim cocuk emiyo peynir gibi kusuyo mama veriyorum anca sakinliyo
Memeyi alıyo bir çekiyo sonra bırakıyo sağıp biberonla verdim hep belki de bol gelmesine alıştığı için böyle yapıyo ama sağmak zor oluyo iki bebekle zaman ayırmak sıkıntıSilikon uç deneyebilirsin. Onun disinda inan bisey bilmiyorum almayan almiyor ama . Sagip vereblirsin
Bebeği uyandırmak zor iş canım ben 1saat boyunca uyandırmaya çalıştığımı bilirim.Sırası ile annem babam ben hepimiz uğraşırdık çocuk uyansın diye benimki de sararmıştı bir tek gözlerinin içi sararmamıştı.Ne yapıp edip uyandırana kadar uğraşacaksın.Sarılık geçince uyutmak için uğraşacaksın gazı olacak atakları olacak vs her bir aşamada zorluk oluyorCANIm çoçuğum uyanmıyor ne yapsam derin uykuda. Mamayıda almamaya başladı sarardığınj nasıl anlarız bebeğin .
Benimki de kusuyor doktora sordum normal dedi fazlasını çıkarıyor.Kusan çocuğun gazı olmaz diye bir şehir efsanesi var yalan yani hem kusuyor hem gazı varBende pazartesi randevu alayım dedim cocuk emiyo peynir gibi kusuyo mama veriyorum anca sakinliyo
Memeyi alıyo bir çekiyo sonra bırakıyo sağıp biberonla verdim hep belki de bol gelmesine alıştığı için böyle yapıyo ama sağmak zor oluyo iki bebekle zaman ayırmak sıkıntı
Kundak yapmak çok istedim hatta kendi bebeklik kundağım ileHepimizin ayni. Sabahtan beri emiyor sakinlemedi. Mama verdim az bisey tabiki kustu. Ama sakinlededi hee tabi bide kundak yaptim cunku uykusuzluktan ölüyor ama direniyor kundak iyi geliyor
Kustukdan sonra emiyo da mama da yiyo ben anlamadım bnm cocugu bagırsak ta parlaklık demişti detaylı da sonra kayboldu ozaman da gazlı mıydı diyorumBenimki de kusuyor doktora sordum normal dedi fazlasını çıkarıyor.Kusan çocuğun gazı olmaz diye bir şehir efsanesi var yalan yani hem kusuyor hem gazı varSen yine de sor tabi belki bir önerisi olur.
Benimki de kustuktan sonra yine emer yine bir miktar kusar hatta derim ağzına kadar doldun kusacak kadar hala nerene emiyorsun diye ama hiç umursamazKustukdan sonra emiyo da mama da yiyo ben anlamadım bnm cocugu bagırsak ta parlaklık demişti detaylı da sonra kayboldu ozaman da gazlı mıydı diyorumuykusuzluktan cep telimi buzdolabına koyup saatlerce aradım
Lapa gibi kusuyoBenimki de kustuktan sonra yine emer yine bir miktar kusar hatta derim ağzına kadar doldun kusacak kadar hala nerene emiyorsun diye ama hiç umursamazfışkırarak kusarsa dikkat etmek lazımmış ama.
Kundak yapmak çok istedim hatta kendi bebeklik kundağım ileama doğduğu günden beri asla kundak yaptırmadı bas bas bağırdı neymiş efendim eli yüzünde uyuyacakmış hala öyle uyuyor öyle rahat dünyaya ters gelmesinde bir şey vardı zaten seninkinin kafası düzeldi mi bizimki hala bombeli.
Benim kaynana cocugu kundak yaptı ilk doğdugunda cok hırpaladı pislik simdi deliriyor kundak yapmaya çalısınca zaten zararlıymış yarım kundak yapmaya çalısıyorum yok gözü dönüyo eller oynayarak uyuyoHepimizin ayni. Sabahtan beri emiyor sakinlemedi. Mama verdim az bisey tabiki kustu. Ama sakinlededi hee tabi bide kundak yaptim cunku uykusuzluktan ölüyor ama direniyor kundak iyi geliyor
Kustukdan sonra emiyo da mama da yiyo ben anlamadım bnm cocugu bagırsak ta parlaklık demişti detaylı da sonra kayboldu ozaman da gazlı mıydı diyorumuykusuzluktan cep telimi buzdolabına koyup saatlerce aradım
bombeli derken nasıl ki kafası..bizimkininde sankı bır tarafı daha düz gibi enseye giden kısmı anlamadm bazen aynı geliyor bazen bır taraf duz gibi geliyor ne tarafa yatırayım sasırdm ya salayım dıyorm dıkkat etmiyorm nasıl gelırse yatırıyorm sonra bakıyorm yamuk üzülüyorumKundak yapmak çok istedim hatta kendi bebeklik kundağım ileama doğduğu günden beri asla kundak yaptırmadı bas bas bağırdı neymiş efendim eli yüzünde uyuyacakmış hala öyle uyuyor öyle rahat dünyaya ters gelmesinde bir şey vardı zaten seninkinin kafası düzeldi mi bizimki hala bombeli.
bombeli derken nasıl ki kafası..bizimkininde sankı bır tarafı daha düz gibi enseye giden kısmı anlamadm bazen aynı geliyor bazen bır taraf duz gibi geliyor ne tarafa yatırayım sasırdm ya salayım dıyorm dıkkat etmiyorm nasıl gelırse yatırıyorm sonra bakıyorm yamuk üzülüyorum
Bende köpek var terrier bebek ağladığında direk haber veriyo kafasını kokluyo bebeğin çok dikkatini çekmiyoYa evcil hayvani olan arkadaslar vardi onlarda durum ne merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?